Uživatel:
nepřihlášen
Počítadlo přístupů:
13026136
Vyhledávání:
Novinky
Dnešní menu
Top 20
Seznam
Doporučit
Diskuzní fóra
Přidat restauraci
Vyhledávání
FAQ
Slovníček
Kontakty
restaurace
Green restaurace
Vavřinecká 40
624 00 Brno - Komín
Jihomoravský kraj
Česká republika
Přibližná poloha
Tel.:
541 223 054, 724 784 120 724 529 549
Fax:
541 245 614
E-mail:
green@brixton.cz
URL:
www.greenrestaurant.cz
Počet míst:
95
Parkoviště:
ANO
Nekuřácká restaurace:
ANO
Nekuřácký salonek:
ANO
Bezbariérový přístup:
NE
Restaurace s příjemným a moderním interiérem, stylovou zimní zahradou a samostatnou částí pro nekuřáky. Středomořské, mezinárodní a domácí speciality, tématické a sezónní akce (zvěřina, domácí zabíjačka, výlov rybníků a moří, speciality národních kuchyní...), portská vína, kubanské doutníky, bohatá vinotéka. Ve všedních dnech podáváme od 11.00 do 14.30 poledního menu - výběr ze 4 druhů. Gril, udírna, letní zahrádka, dětské minihřiště, parkoviště přímo u restaurace. Vše v klidu, mimo ruch centra Brna.
Správcem této restaurace je:
Green
Otvírací doba:
• Pondělí
11:00-23:30
• Úterý
11:00-23:30
• Středa
11:00-23:30
• Čtvrtek
11:00-23:30
• Pátek
11:00-0:00
• Sobota
11:30-0:00
• Neděle
11:30-23:00
Kuchyně:
• Česká
• Mezinárodní
• Moravská
Kreditní karty:
Stravenky:
Aktuality
Neuvedeny žádné aktuality.
Týdenní menu
Neuvedeno žádné týdenní menu.
Poznámky (diskuze) k restauraci
Neuvedeny žádné poznámky v posledních 6 měsících.
Zobrazit starou diskuzi
Mobilní hodnocení
Hodnocení
Skrýt slovní hodnocení
Hodnocení uživatelů:
(
přidat nové hodnocení
)
Hodnotil
Datum
Jídlo
Pití
Atmosféra
Obsluha
Útrata/1
nergal
11.12.2017
514
Prostory bývalého Green restaurantu v Brně-Komíně prošly stavebně-kosmetickou úpravou, pří níž původní zelenou barvu nahradila žlutá, přibyly červené akcenty na nábytku, textiliích, ale třeba i na atraktivních fotografiích, část ratanových sedaček se proměnila na kožené lavice, subtilní zvonečkové lustry nahradila masivní kovová monstra, a ejhle je tu nový NEWMAN´S RESTAURANT & PUB. Podnik je rozdělen do dvou místností, které jsou pak ještě dále členěny výškovými stupni a oddělovacími zídkami. Interiér je na oko příjemný a útulný, dokáži si zde představit stejně dobře firemní večírek jako i intimní posezení ve dvou.
Jak už to často bývá ve všední den v podvečer, je restaurant při mém příchodu úplně prázdný, přesto se mě obsluha ujímá okamžitě a bez prodlení. Jejich přístup je přátelský a profesionální současně. Přestože usedám mimo bezprostřední dohled, netrpím ani na chvilku nevšímavostí z jejich strany. Naopak, vždy jsou ve správnou chvíli na správném místě, zajímají se o zpětnou vazbu, přičemž tak činí nevtíravě a decentně. Hodnotím jejich služby vysoko, protože na podnik této kategorie je jejich servis skutečně precizní a dokonalý.
Z jídelního lístku, který je zaměřen především na steaky a burgery, ale své místo zde mají třeba i ryby nebo těstoviny, vybírám tomatový krém s bazalkovým pestem a onion steak s grilovanou zeleninou. Aranžování polévky je nádherné a láká k okamžitému ochutnání. Stejně jako vzhled je vynikající i chuť, jemná, hladivá a zajímavá. Musím jí sice přiznat lehce vyšší sladkost, ale jakmile člověk tuto skutečnost přijme a akceptuje ji, není už žádný problém. Koneckonců sladkými akcenty se díky přídavku medu vyznačuje i cibulová omáčka ke steaku. Tady je ovšem v opozici k pikantním chilli tónům, což vytváří jedinečný a velmi zajímavý efekt. Roštěnec samotný je perfektně okořeněný, takže mu lze odpustit i pro medium úroveň menší šťavnatost. Grilovaná zelenina je parádní a bez výhrad. K pití mám točené 12° světlé pivo z dačického pivovaru, které je výborně vychlazené, s krásnou pěnou, dobrou mírou a sílou na patře. Závěr je ve znamení vanilkového creme brulée s marinovaným fíkem a espressa značky LavAzzo. Oboje se nese v duchu předchozích chodů, tedy s vynikajícím hodnocením. Snad jen u creme brulée bych se určitě nebránil o něco hutnější konzistenci, ale to je jen o úhlu pohledu a ne o kvalitě provedení. Chuťově je to totiž naprosto v pořádku.
Newman´s Restaurant, podle mého názoru, uspokojí jak běžnou veřejnost, tak i náročné gurmány. Nabízí výbornou kuchyni, krásné prostředí a skvělé služby. Za touto kombinací se vyplatí vážit cestu i do okrajové části Brna.
Přidat komentář
Austin
+2
06.08.2016
267
Green se uz nejaky cas jmenuje Newmans, ma noveho majitele.
Obsluha je nova, jidelni listek doznal zmen ale nikoliv drastickych, neco ze stareho zustalo.
Noky velmi dobre, panenka excelentni, burger velmi slusny, dobre hranovky v netradicni uprave, nepresolene, vse teple, dobre rozlevane vino, velmi dobry cheesecake, kafe slusne.
Relativne mene hostu v soboru vecer, holt Newmans ceka na novy pribeh.
Nemam zadne vytky, kontakty tj. telefon na pevnou viz vyse funguji.
Přidat komentář
Návštěvník z Brna
+1
19.06.2015
300
První a určitě ne poslední návštěva. Po zhoršení situace v naši oblíbené restauraci jsme na doporučení navštívili Green restaurant. Výborný hovězí steak v kombinaci s příjemnou obsluhou a útulným prostředím vytvořil dokonalý zážitek. Určitě se brzy vrátíme.
Přidat komentář
Stanley3
+2
24.01.2015
267
Opožděně reaguji na zkušenost ze Svatomartinského menu. Zvolili jsme degustační, bohužel pro nás v poslední den uvedené akce... Bohužel... nebo jsem se jen moc těšil.. realita byla o dost horší než očekávání.. husa už nebyla, jen kachna...o konfitované si můžeme nechat jen zdát... a také provedení celého menu nebylo žádným zážitkem... tak snad proto byla nejlepším bodem menu polévka... kaldoun... Je proto zvláštní, že se úroveň dalších chodů nemohla vůbec rovnat... prostředí příjemné, obsluha různorodá... nicméně jedna osoba nevhodně oblečená docela odpoudivá...
Přidat komentář
křižník.l
+1
13.11.2014
500
Navštívili jsme restauraci s manželkou k příležitosti Svatomartinských hodů. Dali jsme si oba degustační menu a musím konstatovat, že to bylo celé naprosto úžasné. Měli jsme štěstí na stejnou směnu obsluhy jako minule, jen s rozdílem, že nás tentokráté obsluhoval pan číšník. Ten byl příjemný, milý a vtipný v tom správném smyslu.... Ale teď to nejdůležitější - jídlo!!! Bylo to báječné. Předkrm-kachní paštika - byla dobrá, klasický standart restaurace, polévka-kachní kaldoun - chutná, krémová, báječná. Ale hlavní jídlo-pečené husí stehno s červeným zelím a variací knedlíků - bylo naprosto výtečné. Husička měkká, zelí dobře vychucené a domácí knedlíky opravdu dokážu ocenit a tyto byli moc dobré. Dezert-jablečný koláč - mě už totálně nasytil. Žena si ho radši už nechala zabalit s sebou, protože už by ho po tak skvělé porci už nezvládla. Lahvinka svatomartinského víno jen doplnila atmosféru. Opět se budu opakovat, ale restauraci mohu jen vřele doporučit už se moc těším na další gastro akci, kterou bude restaurace pořádat...
Přidat komentář
křižník.l
+3
03.10.2014
750
Navštívili jsme restauraci s našimi známými na páteční večeři. A byli jsme všichni zcela spokojeni.... Jak s jídlem tak především s obsluhou. Servírka byla milá, profesionální a pozorná. I při plné obsazenosti v naší části restaurace se nám i ostatním hostům stačila plně věnovat a to i s doléváním vína. Na jídlo jsme si dali aktuální víkendovou nabídku, která nám byla obsluhou nabídnuta. Já se ženou jsme si dali steak z roštěné s omáčkou z lišek a naši známí zvolily stálou nabídku, líčka na červeném víně a steak s pikantní medovou omáčkou. Steaky byli propečené přesně podle našeho přání, omáčka k líčkům byla vynikající a maso měkoučké. Jen ta pikantní omáčka byla opravdu pikantní, což jsem opravdu nečekal. Ale v JL je to napsané, tak jsem s tím měl počítat. K pití červené víno z restaurační vinotéky a k tomu do džbánu kohoutková voda, kterou restaurace nabízí zdarma. Což považuji za velké plus. Byli nám nabídnuty i dezerty a to s přímou ukázkou. Ale to jsme s díky odmítli protože k tomu vínu se nám to moc nehodilo. Na závěr večera nám obsluha jako digestiv nabídla karibské rumy. Abych to shrnul.... Tuto restauraci mohu vřele doporučit a my se určitě nejednou vrátíme... Děkujeme
Přidat komentář
Janinka1
+2
02.07.2014
317
Moc dobré steaky, výborná citronáda i káva, obsluha milá. Jen mě trochu mrzí, nekuřácká část je tak trochu jako nechtěné dítě, až někde vzadu.... Naštěstí v létě se dá sedět venku.
Přidat komentář
Austin
+2
23.09.2013
384
Návštěva s cizinkami, vyslověně na steak
(z roštěné s pikantní medovou omáčkou a ze svíčkové s restovanou zeleninou)
steaky opravdu dobré, přesně jak jsme si je objednali /Medium rare a WD/
talíře nahřáté, doba čekání akorát, pití běžné, pivo chutnalo,
obsluha bez jakékoliv výtky.
Za námi dlouze hlasitě telefonovali ale za to restaurace nemůže.
V kuřácké části bylo fakt nahuleno, ale v nekuřácích ok.
Tentokrát nemám výtek, již potřetí v tomto roce a potřetí spokojenost
Přidat komentář
sitzna
+2
19.08.2013
200
Měl jsem obchodní schůzku v Komíně a tak jsem zavítal po dlouhé době na Green. Byl jsem zde vždy spokojen a nerad riskuji. Hned jsem byl příjemně překvapen změnami. Zahrádka je zvětšená a zkrášlená, dětské hřiště na vhodnějším a prostornějším místě. Nejprve jsme se osvěžili jablečným džbánkem. Kolega si dal menu, polévka výborná, vývar s domácími játrovými knedlíčky a výborné rizoto. Smažák, na ten měla kolegyně chuť a chválila si výborné vařené brambory maštěné máslem a domácí tatarka. Já měl vynikající mexickou polévku a medailonky z panenky špikované domácím uzeným bokem se smetanovou bylinkovou omáčkou. Vše výtečné. Příjemné prostředí zaručilo, že i obchod dopadl dobře. Takže se do Greenu opět rád vrátím!! Díky
Přidat komentář
erky007
+1
02.08.2013
400
Po nějakém tom týdnu jsme zašli opět do naší oblíbené restaurace Green. Tentokrát jsme vyráželi do Greenu s malou obavou, protože jsme si přečetli recenze, které zde na Fajnšmekru nedávno přibily. Musím však říci, že jsme se obávali zbytečně.
Páteční příjemná večerní atmosféra při posezení na zahrádce nás nezklamala. Zahrádkou se příjemně linula vůně z grilu a tak jsme neodolali a vybrali si z víkendové nabídky specialit z USA. Burger se sýrem a slaninou z grilu byl perfektní, možná až zbytečně obrovský vzhledem k tomu, že k němu byly automaticky servírovány i hranolky. Steak z hovězí roštěné se zelenými fazolkami byl to nejlepší co jsme v poslední době v restauraci dostali, maso bylo jak dortíček :-) Džbánek citronády k pití jen doplnil dobré jídlo a příjemně osvěžil. Navíc jsem si jistý, že citronáda byla opravdu domácí bez sirupů a dalších umělotin, prostě poctivá citronová šťáva a kusy citronů.
Dvě slečny, které nás obsluhovali celý večer přispívaly k pohodové atmosféře. Jediné co lze vytknout je až přílišné horko, ale za to v Greenu nemůžou ...
Děkujeme za příjemný večer a rádi se opět vrátíme.
Přidat komentář
neo72
+4
17.07.2013
200
Nejhorší návštěva restaurace (pokud se tomu dá tak říkat) v životě. Ihned po příchodu nás uvítala sice usměvavá slečna, avšak hned chtěla vědět, co budeme pít. Žádný nápojový lístek. Nuže objednali jsme si každý něco. Jídelní lístek byl velice stručný, na výběr z cca 10 jídel, vesměs steaky. Člověk si tam horko těžko něco vybere, pokud jde s rodinou včetně babičky. Po dlouhém zvažování si tedy každý něco vybral, ovšem přišla slečna s tím, že tato jídla již nesmějí nabízet, že jim začíná argentinský týden a hodila nám tam nový jídelní lístek vytisklý přímo ze systému s nepodstatnými informacemi. Takže začalo vybírání jídla nanovo. Nakonec si tedy každý něco vybral. Mezitím přicházeli další lidé, objednali si, po chvíli obdrželi (menu), zaplatili, odešli. Takto se jich tam vystřídalo několik. Po 40 minutách čekání začal chodit rádoby vtipný číšník, který nás ujišťoval, že už to bude a bude to grandiózní gastronomický zážitek. Mezitím roznášeli menu nově příchozím lidem, zatímco my se na ně jen dívali. Když to zbystřil číšník, opět přiběhl, že se na něj špatně díváme a že mu to trhá srdce, že je kardiak a mohla by ho zradit chlopeň. Za další hodinu přišel ještě asi pětkrát, že už se jídlo nese a za pár minutek bude u nás.
Nakonec po hodině a čtyřiceti minutách hladovění dorazilo námi objednané jídlo:
Menu bez polévky, ač je nabízena v ceně menu
Losos s ocasem, hlavou, kostmi, ač je nabízen jako fileta
Kuřecí steak s citrusy hořký, že se to jíst nedalo
Veškeré jídlo bez přílohy, studené
Když před námi leželo ono donesené jídlo bez přílohy, všiml si toho již zmíněný číšník a přišel, zda je vše v pořádku. Tak mu bylo připomenuto, že bychom rádi přílohy a k menu polévka. Odešel. Po dalších 15 minutách čekání již bylo už tak studené jídlo naprosto vystydlé. Byly přineseny staré nedovařené brambory, bramborový salát, který křupal, neboť to byly jen syrové brambory s majonézou, bez jakékoli zeleniny.
Již mi je jasné, proč nás nechali tak dlouho čekat. Abychom vyhladovělí snědli i ten hnus, co nám donesli. Veškeré nedostatky byly číšníkovi vytknuty a jeho vtipnost ho přešla. Nevěděl, jak to řešit, tak vždycky odešel, vrátil se za dalších 10 minut, že přijde provozní. Nepřišel. Místo toho přišel zase on, že neví, jak začít. Že nám udělá super kávičku a zákusek na účet podniku, na kterou on je machr. Tu jsme odmítli s tím, kdoví, odkud by to zas vytáhl. Nabídl nám tedy slevu 100 Kč na podnik a 60 Kč z jeho mzdy. Útrata činila nějakých 1040 Kč, a řekl, že když mu dáme 1000,- tak to bude stačit. Takže ani počty mu až tak nejdou. Slíbil nám, že pokud přijdeme příště, i když už asi nikdy nepřijdeme, že nám nabídne prvotřídní servis a o to se osobně postará. Na otázku, co na tom trvalo skoro dvě hodiny, když se nic z toho nedalo jíst a ještě k tomu bylo vše studené, nedokázal odpovědět.
Při odchodu jsme ještě narazili na jednu skupinku, která si objednala jídlo již ráno a teď si tam přišla na oběd, ale stále se nedočkala, proto na obligátní číšníkovo "za pár minutek to bude" mu odvětili, že jsou již na odchodu.
Opravdu netuším, jak může mít tato "restaurace" tolik pozitivních hodnocení. Pochybuju, že jsme byli výjimkou, viz skupinka při odchodu.
Raději nechci vědět, jak to vypadalo v kuchyni a kdo tam operuje.
Kdo rád riskuje, nechť tento podnik navštíví. Kdo chce ale jistotu, ať raději vybere něco jiného.
Komentář -
Nela
(17.07.2013 13:57)
Losos s ocasem, hlavou, kostmi? Vešlo se Vám to na talíř? :)
Zobraz všechny komentáře (5)
eaph
+7
17.07.2013
500
Čekali jsme hodinu na 4 steaky. Z nabídky měli pouze jedno jídlo (!). Obsluha se devótně omlouvala během večera asi desetkrát za nedostatky v jídle (Empanadas nenadchly), za nekonečné čekání na pivo, za absenci šalotky k steaku.
Klientela typicky sídlištní.
V závěru jsme byli poměrně sofistikovaně okradeni o min. 300Kč - Jeden zaplatil všechno pití, odešel od pokladny, ostatním se číšník omluvil, že "to tam nějak zapomněl dopsat" a pití jsme zaplatili 2x.
Byli jsme stálými hosty tohoto podniku kvůli dobrým steakům, ale soustavné opomíjení podniku ze strany majitele i provozního jej odsunulo do kategorie v Brně zatím ojedinělých pastí na lidi, tak jak je známe z velkých měst v rozvíjejících se zemích.
Komentář -
theodor
(18.07.2013 22:25)
... tak si nemohu pomoci, ale které "konkurenci" najednou Green tak moc vadí? :-/
Zobraz všechny komentáře (1)
theodor
+7
05.04.2013
0
Green je dlouhodobě stálicí s poklidnou atmosférou mimo centrum města. Naštěstí.
Tentokráte jsem podnik navštívil v před-velikonoční poledne.
Valašská kyselice na začátek neměla chybu. Dále jsem (jako většina z nás) využil velikonoční nabídky - výborně připraveného pečeného jehněčího kolínka se špenátem. Krásně připravené, měkounké masíčko se jen odlupovalo od kosti....
K pití pouze voda a 2x výtečné espresso macchiato.
Obsluha příjemná, rychlá, usměvavá.
Závěr: Roky prověřená kvalita a "sázka" na jistotu... :-/
Přidat komentář
lehtinen
+7
31.03.2013
31
Rodinný oběd v předvelikonční době, první věc, co nás zarazilo byl značně zjednodušený jídelní lístek a to buď velikonoční jídla, nebo steaky - kuřecí, vepřový, hovězí.
Inu vybrali jsme si. O tom, že vývar, pokud není teplý, se jí špatně víme zřejmě všichni kromě kuchaře v Greenu. Nicméně chuť dobrá, ale kyselica byla o hodně lepší. Problém pokračoval i druhého chodu, vybral jsem jako jediný hovězí steak, tedy jídlo snažší na přípravu než králičí hřbet se zelím a podobně. Že mi bylo jídlo přineseno jako poslednímu také nevadí, ale že to bylo v okamžiku, když ostatní již dojídali jen při nejmenší na pováženou.
Tedy Green proč ne, ale mouchy má...
Přidat komentář
OttoNovak
+1
22.02.2013
225
Dnes jsem se rozhodl pochválit "grýn" za meníčka. Po změně musím uznat, že dobrý nápad. Jídlo opravdu dobré, porce přiměřené. No a obsluha velice vstřícná a profi jako vždy.
Děkuji.
Přidat komentář
Petr_Komolik
+1
08.02.2013
300
Pozval jsem do této restaurace obchodního partnera na oběd, a udělal jsem obrovskou chybu! Část obsluhy velice příjemná ( ta ráčkující paní), ovšem ta druhá - to bylo něco příšernýho. Dali jsme si steaky, obsluze jsem dvakrát zopakoval, že je chci Medium rare, raději ještě méně než více... To co nám přinesli, byly dvě durch propečené podrážky, ze kterých ani při troše dobré vůle nešla vyždímat ani kapka krve ....Na objednaný salát zapomněli. Chvíli jsme čekali, jestli obsluha dorazí se zeptat, jestli je to v pořádku, ale jelikož jsme seděli zastrčeni v nekuřáckém, nikdo se tam 15 min neobjevil. Měli jsme hlad, a spěchali jsme, tak jsme to snědli. Navíc nejsem potížista, stát se to samozřejmě může.. Na pozdější dotaz, zda to bylo ok, jsem té arogantní slečně řekl co se mi nelíbilo, a že zapomněli na salát a ona mi řekla, proč jsem jí to nepřišel říct!!!???? To mě opravdu dorazilo. Do téhle restaurace už v životě nevkročím. Majiteli se opravdu divím, proč si drží takovýhle personál. V dnešní době, kdy je spousta restaurací na každým rohu, je potřeba bojovat o každýho zákazníka.
Přidat komentář
Reposak
+1
27.12.2012
200
Restauraci jsme navštívili kvůli její údajně dobré pověsti. Rozčarování nastalo ihned po příchodu, neboť v restauraci hrálo opravdu nahlas rádio - česká klasika. Obsluhující slečna/paní přišla prakticky okamžitě a ještě než jsem se usadil, již vyžadovala informaci, co si dáme na pití. Jinými slovy facka ihned po příchodu.
Jídlo bylo výborné, steak z panenky - obdržel jsem ho přesně tak, jak jsem chtěl (medium rare), ačkoliv se mě na to nikdo nezeptal. Kuchař je zřejmě jasnovidec. Partnerka si dala delikátní kyselici (opravdu) a zdařilý šopský salát.
Celkový dojem z restaurace mám poměrně rozpačitý, obsluha sráží umění kuchaře skutečně až na kolena. Obávám se nicméně, že již skončila doba, kdy se dalo přitáhnout zákazníka na solidního kuchaře. Jinými slovy nemám důvod příjít znovu.
Přidat komentář
hemis
+3
21.11.2012
200
V restauraci mají příjemné prostředí ve dřevě a venku vlastní udírnu, nedalo nám to a jako předkrm jsme si dali jejich uzené klobásky... senzace nedá se to srovnat s tím, co koupíte v obchodě.
Po zběžném pročtení recenzí na tuto restauraci musím říct, že s obsluhou jsme byli spokojeni k takovéto restauraci se hodí když číšník nebo servírka malinko zavtipkují a nechovají se příliš stroze. My teda určitě znovu příjdem.
Přidat komentář
Ella.K
+1
17.11.2012
200
Dobrý den, navštívila jsem restauraci na doporučení známého tuto středu, jídlo: průměr, dalo se sníst, ale žádná bomba, obsluha: co dodat, slečna či paní afektovaná a na můj vkus moc žoviální, jsem z oboru a bohužel kvalita obsluhy rok co rok upadá, moje dojmy z návštěvy nic moc a znovu tuto restauraci bohužel nebo spíše bohu dík nenavštívím.
Přidat komentář
petr.ka
+1
06.11.2012
390
Než jsem šel navštívit tuto restauraci, tak jsem si zde přečetl pár recenzí. Nedám moc na řeči jiných. Včera jsem tam byl s kamarádem, nejdřív jen na pivo,ale pak jsme se rozhodli že budeme jist, objednali jsme si steak, nebylo to tak špatný, na moje gusto málo dochucené ale to vše si pak člověk dochutí sám, medium také nebylo moc médium ale sníst se to dalo, takže co se zde píše o výměně kuchaře tak až tak hrozný to nebylo. Co nás ale velice zarazilo, byla opravdu nepříjemná obsluha, dáma, jestli se jí tak dá říct byla nepříjmená,troufl bych si říct že protivná až arogantní, nejen že hospodu dělá kuchař,ale i obsluha a zde jsou značné rezervy.
Jídlo by mě tak neodradilo ala slečna, která už od pohledu působí nepříjemně ano.
Komentář -
pavouk.m
(07.11.2012 15:07)
Tuto restauraci navštěvuji poměrně často, protože jsem z Komína. Občas jen na pivo občas i na jídlo. Co se týče kuchaře, tak je to 50 na 50. Občas dobré občas horší... Co jsem vyporozoroval, tak když je tam na obsluhu pán, je kuchyně lepší i obsluha včetně dámi, co je tam s ním. Jelikož jsou tam dámi tři tak by mě zajímalo, která přesně Vám příjde tak nepříjemná, abych mohl srovnávat. Protože já většinou žádný problém s obsluhou nemám....
Zobraz všechny komentáře (5)
Kamil202
+1
19.08.2012
400
Dobrý den, četl jsem si zde recenze na restauraci Green a divím se, že zde byl vůbec někdo spokojen.Byli jsme tam s manželkou o víkendu na jídlo, jídlo bylo otřesné, studené, nedochucené, trvalo to a vůbec ale vůbec nám to nechutnalo.
Co se týče obsluhy tak byla příšerná, takhle protivný dámy jsem již dlouho nepotkal, absolutní nezájem, kyselé obličeje jako že co otravuji,že po nich vůbec něco chci.
Normálně bych si to nechal pro sebe, a řekl si už tam nikdy nepůjdu, ale lidi by měli vědět co je čeká.
Kuchaře vyměňte a obsluhu rovněž a možná tam i někdo přijde.
Komentář -
saintenitouche
(23.08.2012 19:28)
Nejdřív bych se ráda zeptala pana Kamila, jestli myslí tento víkend, protože pokud ano, pak už bych jeho komentář brala s rezervou, jelikož jsem o víkendu byla s přáteli také v Greenu, strávili jsme tam pěkných pár hodin a za celou dobu nás obsluhovala servírka a čísník, žádné "dámy", a to celý víkend. Také by mě zajímalo, jestli jako mnoho ostatních komentuje restaurace jen anonymně na internetu nebo mezi přáteli, nebo jste si snad stěžoval osobně přímo na místě? Na to totiž nemá odvahu každý, kdežto schovaný doma ano. Navštěvuji Green už několik let a i když jsem se setkala s chvílemi, kdy měla obsluha nebo kuchyně špatný den (který míváme koneckonců všichni, protože jsme jenom lidé) nikdy jsem se nesetkala s ničím tak závažným abych radila panu majiteli že má vyhodit celý personál, na to ani nejsem profesionál, ale pan Kamil zřejmě ano. Proto každý kdo jste rozumný, vyzkoušejte Green osobně a buďte objektivní. A pro ty, kteří by hned chtěli oponovat že jsem s restaurací nějak spřízněná apod. vzkazuji: "Jsem. Stejně jako každý spokojený štamgast Greenu!"
Zobraz všechny komentáře (1)
bree_van_de_kamp
+1
29.06.2012
400
Do této restaurace chodíváme s přítelem již pěkných pár let a většinou jsem byla vždy spokojená, ovšem poslední 3 návštěvy mě ujistily v tom, že už sem v životě nevkročím! Obsluha - nepříjemná, nervozní, totální katastrofa! Hudba řvala tak nahlas, jak někde v šantánu, když jsme je požádali, jestli by to nešlo trošku ztlumit, tak nám slečna řekla, at si přesednem, že sedíme pod reprákem! Přítel chtěl rybu, prý je ale mají zmražené (?!), tak jsme si dali steaky z roštěné, oba dva medium, donesli jeden úplně krvavý a druhý vysušený, ovšem ukrojit - natož požvejkat nešel ani jeden. Pikantní omáčka ke steaku ( Mafia steak) byla tak pikantní, že se to skoro nedalo sníst, a to jsem milovanicí chilli a všeho pálivého na všechny způsoby, ovšem za tuto variantu by se nemuseli stydět ani v Thajsku! Jen to víno mají opravdu dobré. Sem už opravdu ne, alespon do té doby, než vymění kuchaře i obsluhu.
Přidat komentář
dusan
+1
12.06.2012
490
Začali jsme sváteční večeři sklenkou výborného portského Burmester LBV 2001 na doporučení obsluhující paní. Vzhledem k tomu, že jsem měl chuť na maso, tak jsme si dohromady dali carpaccio a já poté France steak na kouřové soli s hranolky a žena Medailonky Barcelona s grilovanými kousky panchety a jako přílohu restované fazolové lusky. Vše bylo moc dobré, trochu mě překvapily velké hranolky - dalo by se říct spíš hranoly :) Poté jsme si dali ještě variaci sorbetů a espresso a příjemně zasyceni jsme vyrazili domů.
Co se týče prostředí, seděli jsme nahoře v nekuřácké části, kde bohužel vzhledem k otevřeným dveřím z kuchyně není úplně košér vzduch, ale zase jsme tam měli celkem soukromí.
Obsluhující paní byla velice příjemná, vždy když procházela a my něco potřebovali, tak ihned přišla, ale bohužel vzadu něco řešili (příjem zboží?), tak mizela na dlouhou dobu pryč a my na ni museli chvílemi čekat. Na druhou stranu tam byl její kolega, ale ten k nám nezavítal i když neměl co dělat - asi jsme nebyli jeho stůl. Tohle je ale běžný problém více restaurací, že se číšníci věnují jen svým stolům a nepomohou kolegům, když oni z nějakého důvodu nemohou a zákazník čeká...
Přidat komentář
sarka
+1
05.05.2012
275
v teto restauraci jsem byla podruhe, poprve velice fajn zazitek - hlavne z domaciho tiramisu.
nyni - domaci hamburger nebyl dochuceny, steak spatne udelany (moc krvavy - ikdyz jsem chtela medium) takze nic moc. obsluha mela fofry - misto grilovane zeleniny jsem dostala neoblibene hranolky.
fajn byly dzbanky juice + perliva voda.
Přidat komentář
Ross
+1
29.01.2012
250
Restauraci Green máme pár metrů od domu a tak do ní chodíme zcela pravidelně, tedy spíš chodívali jsme. Jak na večeře, tak na polední menu. Co se týče této restaurace, je to 50 na 50. Někdy je obsluha opravdu příjemná a jídlo dobré, jindy jsou tak protivní, že se vám chce odejít a jídlo se nedá jíst. V létě nebylo výjimkou čekat na řecký salát a smažené cibulové kroužky 70 minut. Podle toho, jak se restaruce na venek tváří, rozhodně cena jídel neodpovídá kvalitě a není problém dostat naprosto tvrdé kuřecí maso. Nabídka piv z pivovaru Starobrno také neoslaní, protože tato piva najdete v každé hospodě v Brně a hlavně za mnohem nižší cenu. No dnes už do této restaurace nechodíme a našli jsme jiné, příjemnější alternativy, kam si v Komíně zajít na dobré jídlo.
Přidat komentář
Václav B.
+1
23.01.2012
300
Po těžkém pondělí v práci jsme si s přítelkyní zašli na večeři do restaurace Green v Komíně, kterou nám doporučili dobří známí. Básnili o úchvatné klidné atmosféře, tak jsme byli zvědaví. Obsluha byla od začátku velice příjemná a nabídla hned na začátku zajímavá jídla z denní nabídky. Večeře byla skvělá. Jídla výborně dochucená - hovězí roštěná na dvě pětinky, udělaná akorát, máslová ryba, kterou jsme ještě nejedli byla vynikající. Dobré víno a nealko pivo, i dobrá kávička se vešla. Celkově opravdu moc atmosféra a tuhle restauraci brzy opět navštívíme a vřele doporučujeme.
Přidat komentář
Terka
+1
30.11.2011
350
S přítelem navštěvujeme docela pravidelně restauraci Green. Je to opravdu jedna z mála restaurací, kde je jednak skvělá a příjemná obsluha a navíc zde vaří vynikající steaky!!! Nikdy se nestalo, že by maso bylo tuhé, nedochucené či jinak udělané než si řekneme. A hlavně je vždy čerstvé!! Naposledy jsme byly na večeři minulý týden ve středu a opět super! Hlavně obsluha středeční směny je pro nás nej nej :-) můžu maximálně doporučit. P.S: tuto sobotu se chystáme k Vám na oběd s rodiči, tak už se moc těšíme.
Komentář -
magdu
(08.12.2011 09:29)
"A hlavně je vždy čerstvé!!" = Proti čerstvosti nic nemám, nicméně co se steaků týče, nechávají se několik dní zrát (někde se uvádí i 3-4 týdny), maso tím získá jemnost.
Zobraz všechny komentáře (1)
FOERSTER
+1
14.07.2011
325
OPĚT JSEM NAVŠTÍVIL PŘÍJEMNOU RESTAURACI S VYNIKAJÍCÍM JÍDLEM (STEAKY-ÚŽASNÉ), SKVĚLOU OBSLUHOU, DOBRÝM PIVEM A VÝTEČNOU KÁVOU.
Přidat komentář
bree_van_de_kamp
+1
30.05.2011
300
Jídlo opravdu výborné, tomu se nikdy nedá nic vytknout, vynikající steaky i ryby, vždy si moc pochutnám. Mají výborné i rozlívané víno.. Ovšem obsluha je většinou otrávená, nepříjemná, nebo nestíhají.. Dětský koutek s ječícími a pobíhajícími dětmi po celé zahrádce, taky není můj šálek čaje, ale to už je asi jen můj problém...
Komentář -
OttoNovak
(05.06.2011 21:04)
Otrávenou obsluhu jsem za těch pár let nezažil ani jednou. Naopak, tak jako basa tvrdí muziku, tak Green dotváří jednoznačně originální obsluha. Příjemná, profesionální, třeba i mírně střelená, ale vždy kompetentní. Tak to vidím já :-)
Zobraz všechny komentáře (2)
lightblueh4a
+1
26.05.2011
275
Dnes jsme byli v Greenu na večeři a tak dobrý steak a těstoviny jsme dlouho nejedli. Bylo vidět, že si kuchař dal opravdu záležet. Určitě se sem rádi vrátíme jak kvůli jídlu, tak i příjemné obsluze.
Přidat komentář
Diagon
+1
14.05.2011
600
Green potvrzuje pozici jedné z nejlepších restaurací na steaky v Brně! Návštěva s kamarádem po sobotním squashi, už po příchodu na nás překvapila příjemná atmosféra,seděli jsme v kuřácké části kde se nás hned ujala obsluha. Jako předkrm tataráček z norského lososa, jednoduchá prezentace na talíři, skvělá čerstvá chuť. Jako hlavní chod jsme si bohužel oba dali stejný steak(proto to bohužel rád bych ochutnal i něco jiného) Fagiolini steak jako přílohu fazolové lusky a po doporučení pepřovou a sýrovou omáčku,propečení medium rare. Steak propečen naprosto přesně, v kombinaci s pepřovou omáčkou se jednalo o opravdu luxusní záležitost, jak chuťově tak i vizuálně. Na pití jsme si dali láhev Cabernet Sauvignon, který měli zrovna v akci.
Obsluha s námi celou dobu komunikovala, objevila se vždy když bylo potřeba, uměla doporučit a velkým dílem se podílela na celkové příjemném zážitku.
Plánuji se určitě vrátit a vyzkoušet něco s aktuální jarní nabídky.
Přidat komentář
OttoNovak
+3
27.01.2011
425
Green jsem chválil i na Fajnšmekrovi několikrát, je to jistota. Můžete směle doporučit známým nebo vzít obchodního partnera na oběd, nebudete nic riskovat a díky obsluze se i pobavíte. Jídlo vynikající (prostě v Greenu maso umí), navíc výborné víno - to vše můžete najít i jinde. Co ale jinde nemají je atmosféra, kterou vytváří obsluha. Příjemný večer, díky.
Přidat komentář
theodor
+1
22.01.2011
450
Po nějaké době jsem zavítal na rychlý oběd. Dýňový krém i zelňačka super. Vyzdvihuji lahodnost, chuť i přesnou propečenost požadovanou na medium rare u obou objednaných steaků (Pfeffer, France). jako přílohu jsem chtěl "pouze" na sucho lehce opečený chléb, přičemž u tohoto servírka trochu zaváhala, a snažila se doporučit opečenou bilinkovou bagetu, ale nakonec ho podle požadavku přinesla. Oba steaky famózní.
Na pití pouze nealko, kávička výborná. Personál rychlý, pohotový, nenucený a lehounce žoviální. Pohoda.
Přidat komentář
emil.vetran@seznam.cz
+1
21.01.2011
250
Po doporučení mé kmarádky , jsem navštívila s manželem vaši restauraci a byla jsem opravdu mile překvapena. Obsluha velmi milá a laskavá a hlavně všímající. Na jídlo jsme nečekali dlouho a předčilo mé i manželovo očekávání. Stejk byl opravdu medium výborný, křehký s ještě lepším přelivem. Tatarský biftek/i když to neddělám/ jsem si nechala namíchat od kuchaře a opravdu se mu moc povedl.Také topínky byly křehoučké, nebyly tučné a i po vychladnutí byly chutné.Pivo výborné a káva také.Pokud bych měla hodnotit jako ve škole tak obsluha 1* a kuchař 1**. Jen tak dále a nepolevujte. Setkat se v dnešní době s milým personálem je čím dál těší, takže pokud se to podaří moc to potěší.Děkuji za pěkný podvečer.
Přidat komentář
abc
+1
06.12.2010
450
Kdysi oblíbená restaurace, hlavně na steaky. Změna kuchaře? Každoroční zvěřinové menu. U baru seděl znuděný personál. U stolu se sice slečny už usmívaly, ale u příchody to hosty zrovna nenavnadí. V nekuřácké části byl cítit kouř. K jídlu jako předkrm zvěřinová paštika (šla, ale zázrak to nebyl) daněk s hřibovou omáčkou (totálně bílou od smetany) a jako dezert lívanečky ohřáté v mikrovlnce (byla i slyšet, nejen "chuť"). "Speciální" nabídka vín také dost tristní. Navíc, poslouchat po celou dobu z kuchyně "vole..." a jiné perličky z komunikace, si radši příště odpustím. Ostatně - dle počtu dalších hostů - asi nebudu jediná.
Přidat komentář
Panamon
+3
06.12.2010
370
Do této restaurace chodím už nějaký ten pátek a dosud jsem si na nic nemohl stěžovat. Jídlo, od hotovek až po steaky (taková Mafia je parádní) vždy skvělé. Nabídka vín, alespoň dle mého názoru, nezvykle široká, najdete i vína růžová, navíc obsluha neskončila s nabídkou u "červené nebo bílé". S pivem taky naprostá spokojenost, Plzeňské natočeno jak se má, žádný slívaný po stěně skla. Pozitivně hodnotím i nekuřáckou část, jako odnaučený kuřák jsem na cigarety poněkud háklivý a nemám tady problém s šedým průvanem.
Obsluha je kapitola sama pro sebe. Lehká neformálnost příjemně uvolní, kolikrát pronesené poznámky roztáhnou pusu od ucha k uchu, nejste-li tedy suchaři. :-) Nestalo se mi, že bych na pití nebo jídlo musel čekat, to ani v plném obsazení.
Při poslední návštěvě jsem si dal dančí s hřibovou omáčkou, jak jsem do toho šel s trochou nedůvěry, tak jsem byl příjemně překvapen, kuchař věděl co dělá. Ostatní si dali hovězí i vepřové a spokojenost.
Rád se sem vracím a nevidím důvod v tom nepokračovat, vřele doporučuji.
PS: ti nejmenší můžou mít i vlastní židličku :-)
Komentář -
Duchemin
(08.12.2010 07:45)
...tak nevím, je to náhoda, není to náhoda...ony náhody totiž dají někdy dost práce :o)
Zobraz všechny komentáře (3)
Dr.Jam
+2
07.07.2010
70
Po nějakém čase jsme s kolegy zavítali do Greenu na meníčko. Bohužel, vydařený oběd to nebyl. Obsluha působila taky trochu moc přepracovaně a utrápeně.
Polévka: ruský bořč. Ten mám hodně rád, ale ne jako úplně vodovou polévku téměř bez ničeho. Chuťově nebyla špatná, ale prostě bořč to nebyl ani omylem.
Hlavní jídlo: Kuřecí plátek gratinovaný rajčaty, mozzarellou a bazalkovým pestem s houbovou polentou. Název mě dostal, na něco takového jsem měl chuť. Bohužel ale nám všem bylo naservírovaný kuřecí plátek s kolečkem rajčete a tak tenkého plátku mozzarelly, že kdyby tam nebyla, tak to ani jeden z nás na chuti nepozná. Chápu, že za takové peníze nemůžu čekat zázraky, ale když to moc stojí, tak to raději nedělám, než by to mělo vypadat takto špatně. Polenta prý byla houbová. Ve třech kopečcích této přílohy bylo celkem asi 6 kousků houby, tedy chuť hub nikde samozřejmě cítit nebyla. Velkým zklamáním byla i dosolenost polenty. Místy neměla vůbec žádnou chuť a byla z ní spíše krupicová kaše, na pár místech byla přesolená. Celkově se toto jídlo opravdu nepovedlo.
Dovolím si ještě osobní poznámku, kterou jsme měli nezávisle všichni přítomní. Skladba menu na další den nás opravdu odradila. Smažené křupavé filé v zázvorové tempuře s pečenými česnekovými bramborami, sladká chilli omáčka by možná nebylo špatné, ale volil bych k něčemu smaženému lehčí přílohu. Druhá varianta nás dostala. Záhorácký závitek plněný kyselím zelím a slaninou, dušená rýže s kukuřicí a pažitkou. Kysané zelí a k tomu rýži? Toto jsme prostě vůbec nepochopili... Při čtení dalších dnů zjišťujeme, že tvůrce je tak moc kreativní, až je to překombinované. V jednoduchosti je krása pánové a dámy. Pak to dopadá tak, jako dnes s tou mozzarellou, která tam nebyla i když tam byla.
Rok zpátky jsem do Greenu chodil moc rád, jídlo bylo super, bez náhražek, prostě chutnalo. Dnes je to pro mě zvláštní a zajdu tam bohužel opravdu ke příležitostně.
Přidat komentář
OttoNovak
+1
06.05.2010
300
Znovu pochvala, kombinace výtečné jídlo, příjemná a netradiční (jiný výraz pro nekonvenční) obsluha a šikovný provozní. Jen bych si dovolil rýpnout do pana majitele. Green máme rádi , protože dobře vaří a je tu fakt skvělá obsluha. Ale nedělejte z "grýnu" snobárnu, kde na nějakém lůžku leží něco, co je k jídlu. Jasně, být trendy v někom vyvolá pocit, že musí napsat na meníčkovej lístek pí..viny. Dost jsme se v posledních týdnech při čtení meníčka nasmáli. Stejně si nakonec dáme steak :-)
Přidat komentář
abc
+9
15.04.2010
700
Naprosto úžasný pfeffersteak. A i když tiramisu rozhodně nebylo podle původní receptury, zážitek z hlavního chodu byl tak silný, že odpuštěno:-), Příjemná, i když lehce neformální obsluha. Pamatuji si i z přechozích návštěv.
Přidat komentář
makrela
+1
27.03.2010
250
Restauraci Green navštěvujeme z brněnských podniků nejčastěji, velmi se nám zalíbila. I tentokrát jsme zamířili nejprve do oddělení pro nekuřáky, bylo zde však plno, proto jsme zariskovali stůl v téměř prázdné (a hezčí) části pro kuřáky.
Objednané jídlo, manželka měla kuřecí kapsu plněnou chorizem s restovanou zeleninou, já steak Mafia se šťouchaným bramborem s cibulkou splnilo očekávání, sladko-pikantní omáčka k masu mě opakovaně naplnila příjemnými pocity. K pití nealkoholické pivo.
Pak se již stoly v našem těsném okolí naplnily návštěvníky, kteří ihned mocně využili svého plného práva v části pro kuřáky. Další objednávku (zamýšlený zákusek a kávu) jsme již nerealizovali, rychle dojedli a požádali o účet. Při placení jsem se optal, za co účtují couvert, když jsem si žádného nepovšiml. Milou slečnou mi bylo vysvětleno, že couvert obsahuje:
sůl, pepř, párátka a možnost používat jejich (restaurační) nádobí a příbory!
Toto ovšem poskytují i v nádražní restaruraci, a nenazývají tento nadstandard couvertem.
Bohužel, po počátečním bezvýhradném nadšení a po předposlední návštěvě, kdy jsem obdržel vysušená žebírka s dočerna připečenou marinádou, ztrácí u mě restaurace další body.
Přidat komentář
tonny27
+1
23.01.2010
400
Tak jsem opět vyrazil do dnes mohu říct mé oblíbené restaurace, polévka silný vývar byla výborná s velkými kusy masa, hlavní chod nobelsní (medailovky s pikantní omáčkou propečené akorát na můj vkus) a opět mi byl upraven na míru vzhledem k mému zdravotnímu stavu, kuřecí závitek šunka - ementál chutnal velice i mojí paní. Obsluhující servírka byla velmi ochotná a vzhledem k tomu, že s námi byl přítomen malý syn, byly nám automaticky přineseny omalovánky pro jeho zábavu. Na závěr ze strany celého personálu nám byl udělen krásný pozdrav na rozloučenou, musím říci, že jsem se zde cítil jako doma. Gratuluji jen tak dál...
Přidat komentář
tonny27
+2
05.01.2010
433
Dobrý den,
při nedávné návštěvě této restaurace jsem vč. celé rodiny maximálně spokojen. Jak už podávaná polévka, hlavní chod a jako zlatá tečka pohár - vše vynikající. Obsluha byla velmi vstřícná, na požádání mi bylo jídlo upraveno dle mých zdravotních potřeb. Super. Je zcela jasné, že v této restauraci došlo k velkému posunu dopředu, jak už v kuchyni, tak u obsluhujícího personálu. Doba, kdy jsem musel jídlo vracet, je asi naštěstí pryč. Gratuluji
Přidat komentář
OttoNovak
+3
25.12.2009
500
Green je jistota - jistota dobrého jídla, příjemné atmosféry a sympaticky praštěné obsluhy :-)
Přeji hodně úspěchů v novém roce !
Přidat komentář
MasterFaster
+1
08.11.2009
300
Při každé návštěvě odcházíme spokojeni. Počínaje vynikajícím jídlem a pitím, příjemným prostředím a konče nadstandardně příjemnou obsluhou.
Mezi naše favority patří Green steak, rozlévaná Bonarda nebo jednoduché zeleninové rizoto. Vřele doporučuji.
Přidat komentář
Ťoula
+1
14.07.2009
600
Příjemná atmosféra doladěná tak akorát trhlou mladou sympatickou servírkou. Plzeň ošetřená. Steak pštrosí Gosford vynikající. Carpaccio nadprůměr. Určitě se ještě někdy objevíme.
Přidat komentář
OttoNovak
+2
01.07.2009
800
Malá oslava. Protože Green známe, chodíme s přáteli slavit většinou sem. Hlavními důvody jsou:
1. opravdu výborně umí upravit maso
2. příjemná obsluha
Green je příjemná restaurace.
Přidat komentář
george
+1
12.06.2009
355
Moje první návštěva. Rama, či nějaký rostlinný tuk s bilinkou, česnekem a bohužel delším světlým vlasem není zrovna chuťovka, ale dobrý přístup obsluhy to zachránil. Candát byl průměrný, místo křupavé kůžičky bylo více opečené bílé maso. Zřejmě kuchař zvolil opačný postup. Dceřiny těstoviny s lososem, nic moc. Z mé návštěvy byla nejlepší obsluha. Příště zkusím něco jiného, třeba to budel lepší.
Komentář -
george
(12.06.2009 16:06)
bylinkou!!! Omluva
Zobraz všechny komentáře (2)
Pokulka
+1
29.05.2009
250
V pondělí 25.5.09 jsem po dlouhé době navštívil zahradní rastauraci Green. V restauraci bylo celkem hodně lidí a přesto mě obsluha příjemně překvapila svou rychlostí a včasností. Dali jsem si steak a ani na ten jsem dlouho nečekali. Velice jsem si s kolegou pochutnali a spokojeni odcházeli na další obchodní schůzku. Dobré jídlo a příjemné prostředí dokáže zvednout náladu. Obsluha byla příjemná a vstřícná, jídlo chutné, mohu jen doporučit.
Přidat komentář
Marake
+2
28.05.2009
320
Trošku zmatená obsluha, po objednání, žeber odpověď , že nejsou, škoda že to neřekli dříve( mám na ně fakt smůlu viz předchozí hodnocení). Jinak jídlo: polévka hovězí v pořádku, cibulačka výborná, Kořeněné křupavé kuře a smažená rýže vynikající. Dále Steak Andalusia také bez připomínek. Pouze po objednání Hruškového jujce a minerálky s velkou sklenicí na smíchání nam byl donesen již namíchaný, což fakt nemusím.
Přidat komentář
mefistoteles
+1
21.03.2009
475
Prostředí považuji za příjemné. Výzmané je prostorové oddělení kuřácké a nekuřácké části. Obsluha dobrá, komunikativní a nevtíravá. Poněkud rušila opilá společnost u sousedního stolu a slečny nabízející cigarety se nám naštěstí vyhnuly. Jídlo z aktuální nabídky "Mušovského výlovu": Uzený cejnek v oleji a koření výborný, ale spíše marinovaný v octu, než uzený. Pikantní rybí polévka se zeleninou (Hálászlé?) dobrá. Očekával jsem ale, že v porci bude více rybího masa, více než dva kousky jako v mé porci. Mušovská rybí deska sestavená z grilovaného amura, candáta a štiky se koprovou omáčkou a rajčatovou omáčkou byla dobře udělané a prezentované jednoduché jídlo respektující přirozenou chuť ryby. Víno jakostní zelený veltlín dobře doplňoval zvolené jídlo. Pěkné lehké víno k jídlu. Sklenice na víno jsou hamatné a postrádají byť náznak elegance. Jako dezert doporučené domácí Tiramisu neplnilo očekávání. I přes ujištění, že k výrobě bylo použito pravé Mascarpone, byl krém nepřirozemě tuhý, nevýrazné a "umělé" chuti . Káva velmi dobrá.
Přidat komentář
MC
+3
15.01.2009
575
Jídlo vynikající, carpaccio i steak potvrdily mé představy, které jsem měl po přečtení recenzí níže. Od prostředí jsem čekal trochu více, ale venku byla tuhá zima a restaurace poloprázdná, uvidíme v létě. Musím vypíchnout obsluhu, které byla opravdu perfektní (mladík z Fausto Coppi)=nenásilný a příjemný přístup, vždy po ruce, ale nenápadně.... Málokdy se povede, abychom všichni u stolu ocenili známkou nejvyšší. Přijdeme zase.
Jedinou skvrnou večer byla tak alergie mé kamarádky na krevety, ketrou si vybavila až po jejicj konzumaci. Ale to je již jiný příběh...
Přidat komentář
mechac
+1
15.10.2008
500
Toto hodnocení je za veškeré předchozí návštěvy, navštěvujeme s přítelkyní tuto restauraci poslední rok pravidelně. Restaurace je má prostornou nekuřáckou část, což vítáme. Obsluha milá a rychlá.
Večeři jsme zahájili předkrmy - přitelkyně Tapas Green, já Carpaccio - výborné. Nutno podotknout, že Carpaccio nám oboum chutná v Greenu více, než u Billa. Následovala palačinka Marseille - vynikající, a já jsem je již nemohl dočkat na své oblíbené žampiony Pamplona.
Jako hlavní chod přítelkyně vybrala osvědčené Slávky na řecký způsob, já tentokrát vybral Green steak z roštěné a chybu jsem rozhodně neudělal.
Někdy před prázdninami v Greenu obměnili jídelníček, k naší smůle zmizelo několik vynikajících steaků z hovězí svíčkové - vzpomínáme zejména na Nancy steak, nejlepší z nejlepších. Toho je opravdu škoda, navíc ho nemají ani u Billa.
Co jsme zkoušeli a zaujalo nás: Stracciatela romagna, vepřové Filety Monako, tygří krevety, skvělý Pfeffer steak, Brisbane steak. Po prázdninách nás mile překvapil týden Česko-slovenské kuchyně, Krkonošský kotlet byl skutečně lahodný.
Celkový dojem - špičková restaurace, která si na nic nehraje. Za férovou cenu skvělý zážitek, pokaždé. Budeme se rádi vracet.
Přidat komentář
frait
+1
06.10.2008
300
Hodnoceni je za dve navstevy. Vyborne steaky z rostene, jednou s fazolkama a slaninou, podruhe tusim se svestkama, propecene presne podle prani. Jedny z tech lepsich, co jsem v Brne jedl. Pri jedne navsteve bylo pomerne plno a na jidlo jsme bez predchoziho upozorneni ceklai skoro hodinu, ale aspon to stalo za to. Jako ridic chvalim vyborne vychlazeny toceny Birell. Co ale naprosoto nechapu, tak couvert v podobe misky s bylinkami ochucenym rostlinym tukem, ktery se odporne lepi na patro a ne moc cerstvym pecivem. Kdyz uz neco musi byt, tak co treba nejakou domaci skvarkovou pomazanku ;)
Komentář -
mechac
(18.10.2008 17:03)
Viz můj příspěvek - navštěvujeme tuto restauraci pravidelně, několikrát bylo plno, ale hodinu jsme na jídlo nečekali nikdy. Je pravda, že to trvá o chvilku déle, než třeba u Billa, nicméně hlavní jídlo je nastole do 40 minut po objednání. Když v mezičase přistane předkrm, připadá mi ta doba v pořádku.
Zobraz všechny komentáře (1)
Sistr
+14
28.09.2008
333
Pro rodinnou oslavu (křest miminka) jsme dlouho hledali vhodnou restauraci s nekuřáckým koutem a výborným jídlem, což tato restaurace plně splňuje. Přestože si každý (15 osob) objednal jiné jídlo, nečekali jsme příliš dlouho a nejvetší hlad zahnali výbornou polévkou - vývarem. Druhý chod byl už na pohled velmi lákavý - dala jsem si losos Salamanca, skvělý, nevysusušený, manžel měl ještě lepšího candáta z jižní Moravy. Ostatním jsem do talířů jen nakukovala, ale vypadali velmi spokojeně, pan farář prý takového klokana najedl ani při svém pobytu v Austrálii (Melbourne steak). Slečna servírka byla moc příjemná, kmitala kolem nás i v omezeném prostoru a poradila si i s malými dětmi, které s námi byli. Jedinou vadou na kráse byl značně vydýchaný vzduch v prostoru, kde jsme seděli (vyvýšená část), když jsme žádali o vyvětrání, nebylo to prý možné. Museli jsme tak restauraci opustit poněkud předčasně a bez kávičky a sladké tečky, protože jsme již opravdu nemohli dýchat. Škoda, chtělo by to lepší větrání či klimatizaci a naše spokojenost by byla absolutní!
Přidat komentář
magdu
+3
25.09.2008
262
Poslední dobou dávám přednost restauracím, kde je alespoň oddělená nekuřácká část - tato restaurace můj požadavek splňuje.
Všichni jsme si objednali francouzskou cibulačku s koňakem a sýrovým krutonem - bohužel název polévky byl zajímavější než finální výsledek. Polévka neměla očekávaný chuťový "šmrnc", byla příiš vodová a chuťově plytká.
Po polévce nám byla přinesena pomazánka s pečivem, čímž jsme nastartovali chuťové pohárky :-)
Následoval losos Salamanca, přelitý omáčkou ze sýru chedar, brokolice a smetany - losos byl velmi dobře upravený a omáčka byla výtečná!
Bohužel, jako příloha zelenina Noblese, restovaná na olivovém oleji, ochucená bazalkou, nebyla dobrou volbou. Zelenina byla utopená v tmavé šťávě, zřejmě z hřibů. Chuťově se to dalo, ale vizuální zážitek nic moc...
Manžel si objednal marinované medailonky z klokaní svíčkové podávané s prosciuttovou slaninou a přelité omáčkou ze sekaných rajčat a chilli - ochutnala jsem a bylo to výborné. Škoda jen, že chilli nebylo vůbec znát.
Ostatní využili aktuální nabídky slovenské kuchyně, ale těm jsem do talíře "nelezla" :-). Ale asi to bylo dobré, talíře zůstaly vymetené.
Mimo jiné mě zaujala nabídka rozlévaného vína, a to Bonarda (zde z Argentiny), které znám z Itálie jako sladké víno. Jelikož jsem řídila, nemohla jsem bohužel ochutnat. Snad příště, protože do této restaurace opět zavítám, propříště však bez cibulačky a zeleniny Noblese.
Přidat komentář
Marake
+1
09.09.2008
250
Poslední dobou jsem navštívil restauraci dvakrát a to i díky recenzím na této stránce . Prostředí mě nadchlo, více však zadní část a zahrádka. Zelená malba první místnosti mě trochu rušíla. Obsluha rychlá a příjemná. Jídlo, francouzská cibulačka s koňakem a sýrovým krutonem, steak Fiorentina (kuřecí se špenátem), rumpsteak, velmi dobré. Hovězí steak správně propečený dle mého přání. K pití pivko bohužel nealko, ale točené. Libila se mi i nabídka vín, portského a doutníku, které jsou v místnostech vystavené. Velice slučné jsou i ceny. Bydlím sice v centru, ale cesta sem se jistě vyplatí
Přidat komentář
theodor
+1
29.07.2008
400
Příjemná, byť rychlá večeře bez vína. Na zahrádce pohoda a klid. Personál příjemný rychlý. Zvolil jsem víkendové menu: Vývar (dobrý) + kachní stehno na pomerančích (skvělé, křehounké maso s křupavou kůřčičkou, výtečná chuť) + sorbet s medem a mátou (výborný). Jak jsem napsal, bohužel bez vína..., točené nealko pivo OK. Bohužel neměli frapé (škoda, myslím, že vloni bývalo) nyní jen ledová káva (šlehačku nemusím). Spokojenost - rádi se vrátíme.
Přidat komentář
karel09
+8
02.06.2008
356
Rodinný oběd. Všeobecná spokojenost (steaky, těstoviny, žebra). Obstojné carpaccio. Rozlévané víno nic moc... Obsluha příjemná, ochotná a dobře naladěná, nikoliv však přehnaně familiérní. Zahrádka byla skoro plná, tak jsme seděli uvnitř. Škoda jen, že když chcete ve velkém teple (a to bylo) pootevřít okno, mlátíte s ním hosty na zahrádce do hlavy a ti vám ho zase obratem zvenku zavřou.
Přidat komentář
slavaking
+7
23.05.2008
1000
Firemní oběd - tak jsme se odhodlali vyzkoušet i tento podnik a nezklamal. Dali jsme si všechny chody a dalo to teda zabrat :-)) Jedinou výtku mám asi jen ke Carpacciu - bylo slabší než u Billa. Měli jsme hlavně steaky a nějaký lososy - vše na jedničku.
Přidat komentář
magdu
+3
03.05.2008
275
Využila jsem nabídky v rámci "Specialit řecké kuchyně". Jako předkrm grundle, ty měli úspěch, tak jsme je přiobjednali. Dále papričky Jalapeno plněné čedarem, výborné. Jako druhý chod jehněčí špíz, maso měkké a chutné. Ovšem bramborová kaše zapečená sýrem byla podprůměrná, jakoby se jen rozšlehala s vodou z brambor, sýr to naštěstí zachránil.
Ostatní spolustolovníci si na svých porcích taky pochutnali, do kuchyně jsme nic nevrátili :-).
Na dezert už nezbylo místo...
Celkový dojem: restaurace si jistě zaslouží naši další návštěvu.
Přidat komentář
VIP
+1
02.05.2008
250
Do téhle restaurace chodím velmi ráda protože je to tam příjemné,dobře se najíte i cenově a je tam hlavně příjemná obsluha,slečna je ochotná a příjemná a hlavně se pořád usmívá takže když vás obsluhuje tak máte pocit že vás ráda vidí a hned vám víc chutná.I ten její kolega je příjemný a ochotný mám na tuto směnu štěstí byla jsem tam minulý víkend a zrovna meli službu a ikdyž měli plno tak to perfektně a s úsměvem zvládali jen tak dál kéž by byl takový personál všude
Přidat komentář
liborio
+1
28.03.2008
350
Prvni navsteva tehle restaurace.Dali jsme si ja steak a zena klasicky noky se spenatem-lososem a vino.Maso bylo velmi dobre , bramborove lupinky naprosto super a noky jak by smet.Obsluha ochotna a velmi prijemna .Radi sem opet brzy zavitame.MOC VSE CHVALIME.
Přidat komentář
charlota
+1
16.02.2008
325
Restauraci Green, ac ji mam doslova za rohem, jsem navstivila az nyni a urcite jsme nelitovali. Stul jsme si predem rezervovali, proto nas ponekud rozladilo, ze to by stul u okna a vchodu do sklepa, takze tam byla zima a pritel vecerel v bunde. Obsluha byla skvela, mila, rychla a velmi profesionalni. Na jidlo jsme cekali chvilicku. Pili jsme Cerveny tramin, byl moc dobry. Moje kureci medailonky me prilis nenadchly, ale pritel mel steak Catania s americkymi bramborami a to bylo moc dobre papani. Meli jsme k tomu fazolove lusky s uzeninou a ja recky salat, kteremu neslo nic vytknout, syr feta chutnal stejne bajecne jako v recke taverne. Proste do Greenu se urcite jeste vydame.
Přidat komentář
debianuser
+3
09.02.2008
214
Přidat komentář
Sportsman
+1
18.01.2008
250
Vyzkoušel jsem s přítelkyní zvěřinové hody a byl jsem velmi spokojen. Je příjemné, že člověk může vyzkoušet i méně tradiční masa v různé úpravě navíc za velmi přijatelné ceny. Vůbec poměr cena/výkon je v této restauraci skvělý. Nejraději sem chodím podobně jako ke Starýmu Billovi na steaky. V kvalitě obou restaurací nevidím rozdíl. V greenu velice zapracovali na obsluze, jen denní menu by mohlo být malinko pestřejší, s tím jsem více spokojen u Billa. Uvítal bych určitě možnost výběru dražšího menu (90-115 Kč). U Billa bych obměnil nabídku jinak dobrých dezertů. Např. cheesecake by se ke stylu restaurace hodil více. Těším se už na další návštěvu
Přidat komentář
Pet
+1
21.12.2007
300
Na doporučení jsme navštívily tuto restauraci, protože jsme s kamarádkou hledaly místo k příjemnému posezení a kde bychom se mohly dobře najíst. Jídlo nám velice chutnalo a i přes to, že restaurace byla úplně plná, tak jsme nečekaly déle než 30 min. K pití jsme si daly víno z místní vinotéky. Obsluhu hodnotím jako velmi rychlou, pozornou a profesionální. A jak už jsem psala, v restauraci bylo opravdu plno a i tak obsluha vše zvládla bezchybně. Můžu všem doporučit, výborná kuchyně spojená s příjemnou atmosférou a kvalitní obsluhou.
Komentář -
mlaskal
(01.01.2008 20:43)
tak takovy prispevek kdyz si prectu tak mne napada jen jedno a hadejte co
Zobraz všechny komentáře (5)
cazadores
+3
10.12.2007
405
Navštívili jsme tuto restauraci po delší době na doporučení známého a musím ríct,že jsme sem jeli celkem s nedůvěrou kvůli zkušenostem z dřívějších návštěv.
Ovšem moje obavy se rozplynuly hned po vstupu do restaurace,kdy nás uvítal číšník se slovy,že mají úplně plno(což byla pravda) ale,že se pokusí nás usadit a také se tak stalo. Musím říct,že tato restaurace prodělala opravdu obrovské změny k lepšímu oproti jaru,kdy jsem tady byl naposledy. Zřejmě se zde změnilo i vedení a celkový přístup k restauraci a hlavně k zákazníkům!
Příjemný a profesionálně vystupující personál,který dokáže cokoliv nabídnout a doporučit,výběr vína k jídlu jsme nechali na obsluze a rozhodně jsme udělali dobře.
Kuchyň musím pochválit, ta zde ostatně byla vynikající vždy,ale dnes bych řekl,že předčila i velmi dobrou kuchyň od St.Billa (který patří nebo patřil podle mých informací stejnému majiteli),i když se jedná o zcela odlišné styly,takže těžko srovnávat.
Celkový dojem z této restaurace byl tentokrát opravdu vynikající,můžu doporučit návštěvu všem kdo se chtějí skvěle najíst v příjemné atmosféře s výbornou obsluhou. C.
Přidat komentář
kvetak
+3
04.11.2007
650
Jiz po dlouhe dobe jsem znovu navstivil tuto restauraci v domeni, ze se nic nezmenilo a bohuzel jsem byl velice neprijemne prekvapen. Jidlu, jez jsme si objednali, se nedalo absolutne nic vytknout, proste jako vzdy genialni. Ale ta obsluha. Asi zde plati pravidlo, ze cim je min prace tim min se dela, protoze jsme sedeli v cele restauraci snad uplne sami. Nepotrebuji aby u me stal cisnik nebo ´´SERVIRKA´´ v pozoru ale snad jsou zde urcite casove obdobi kdy je potrebujete a bohuzel, nejsou tam. Jedine stesti je, ze vim, ze kdyz si dam neco k jidlu tak mi to ´´NEKDO´´ donese a ja si pochutnam, proste bych tyto kuchare nechal patricne ohodnotit. Veci, jako podmira piva a nepitelnost nekterych michanych napoju jiz nebudu zminovat.
Přidat komentář
SERAFIN
+3
04.11.2007
375
Prostředí je zajímavé, jídlo ani neurazí ani nenadchne. V každém případě se ani zdaleka nevyrovná "Starému Bilovi" stejného provozovatele
Přidat komentář
theodor
+2
14.08.2007
1000
Příjemné posezení mimo centrum města. V pohodě se zaparkuje přímo u podniku. Zahrádka má již dvě části přední spíče kavárenskou, zadní spíše restaurační s venkovním grilem.
Bohužel jsem nikdy neměl šanci z něj něco ochutnat, tak nevím, kdy je využíván, ...
Jídlo tradičně výborné, za několik posledních návštěv si vybavím z předkrmů pečenou fetu s olivami, vepřovou panenku Rhodos plněnou klobáskou a sýrem feta (moc mi chutnala a tak mohu doporučit) stejně jako panenku plněnou listovým špenátem, ... vše na 1+.
Velký "skok" dopředu udělal současný personál. Pánové se skutečně maximálně snažili o to, aby se pobyt zde stal skutečným gastro zážitkem.
I vinotéka je oproti minulým návštěvám doplněna o nové zajímavé lahvinky a personál nám dokázal o víně, které nabízel zaníceně a zajímavě vyprávět. Nemohu se nezmínit o docela dobře zásobeném humidoru, včetně mých oblíbených Cohib a Juliet.
Takže dle posledních návštěv myslím, že má tento podnik dobře "našlápnuto" k pomyslnému brněnskému gastro vrcholu...
Přidat komentář
Lexinka.m
+1
13.08.2007
256
Ráda bych přidala názor na Zahradní restauraci Green, kde jsem včera večeřela s přítelem. Musím říct, že obsluha byla příjemná, milá, profesionální, jídlo jsme od chvíle objednání dostali do 20ti minut (předkrm do 10ti minut), kuřecí medailonky s rajčetem, zapečené hermelínem s omáčkou z červeného vína i steak s cibulovými kroužky byli vynikající. Celková atmosféra velmi příjemná. Pozn.: Útrata 512 Kč za dva.
Přidat komentář
radula
+3
19.07.2007
250
Zatím jsem nikde nejedla lepšího lososa (mají v jídelníčku 2 druhy, oba jsou vynikající) než v Greenu, ale ta obsluha!!!Je to děs, úplně to skazí dojem. Naposledy jsme čekali na jídlo více jako hodinu, kdyby nám to řekli hned ze začátku, tak se člověk tak nerozčílí a přizpůsobí se. Je to škoda, protože mě jako zákazníka vůbec takovéto věci nemusí zajímat, že mají plno a že nestíhají....Samozřejmě to se netýká jen jídla i skrz pití člověka zanedbávají. Pokud bych měla známkovat jak ve škole, tak jídlo 1* a obsluha 5 (a i ta je slabá)......bohužel :-(
Přidat komentář
Ťoula
+2
15.07.2007
300
Mírné zklamání, oproti Starému Billovi sterilní atmosféra. Jídlo dobré, pití průměrné. Jistě zkusím znova.
Komentář -
Pet
(01.01.2008 18:33)
Prosím o vysvětlení co znamená "sterilní atmosféra".
Zobraz všechny komentáře (1)
dusan
+3
21.04.2007
170
V sobotu navecer jsme se rozhodli navstivit tuto restauraci a bylo rozhodne dobre, ze jsme zavolali dopredu nez jsme vyrazili. S pranim at priste zavolame drive nam zamluvili posledni ctyri mista v nekuracke casti.
K jidlu nemam vaznejsich pripominek. Jako predkrm jsme meli carpacio, ktere bylo jedno z nejlepsich co jsem kdy mel, ja mel pote pulnocni flamendr (na muj vkus v nem mohlo byt vice masa), pritelkyne si dala palacinky - pry byly vynikajici. Ostatni si dali steak na ohnive panvi, ktery vypadal i vzhledove velmi dobre - paliva smes zeleniny predstavujici panev, na ktere lezel steak a zeleninove rizoto ktere jsem ochutnaval, ale po flamendru jsem citil jen chut rajcat. Kamaradka mu pry nemela co vytknout.
Celkove se jednalo o prijemny vecer, jedinu drobnou vytku bych mel k umisteni reproduktoru primo za nasi hlavou, protoze jsme sedeli v rohu a hudba, i kdyz hrala potichu, pusobila chvilemi rusive. Nastesti hrali celkem slusnou muziku, takze vecer ani timto nebyl poznamenan. Obsluha byla pozorna a relativne rychla, takze nezbyva nez navstevu v teto restauraci doporucit.
Komentář -
dalda
(03.05.2007 10:16)
Bohužel jsem měl s obsluhou restaurace špatnou zkušenost . Minulou neděli jsem se těšil na speciální steaky z různých zvířat exotických i domácích, ale ouha ! Po příchohu do restaurace asi v 13,30 nám bylo sděleno, že mají moc práce a na jídlo budeme čekat asi 1,5 hodiny a to i na předkrmy a polévku! Přitom podle mne byla obsazena asi tak polovina míst. Jak dlouho se čeká , když je plná hospoda? Majitelé by asi měli posílit kuchyni ! Nu což, olupte mne někdy příště! P.s. šli jsme jinam a tam jsme se perfektně najedli i bez čekání, ale o tom píši jinde.
Zobraz všechny komentáře (1)
Ema
+3
14.04.2007
324
Včera jsem byla s přateli na doporučení v restauraci Gren. 2x jsme si dali testoviny a 2x jsme si dali steak. Bylo to neuveritelne protoze testoviny v takovem mnozstvi v jakem se podavaji se doopravdy nedaji snist (kor pro zenskou) :o)). A steaky byly take vynikajici, primo se rozplyvaly na jazyku. Chtela bych timto podekovat kuchari za praci kterou odvadi. Je to kulinarsky zazitek. Priste si ho dam snad jeste krvavejsi :o))...Pri uplne plne restauraci i zahradce se k nam obsluha chovala fantasticky, vtipkovala a pritom jeste zvladala celkovy napor restaurace. Rada bych doporucila tuto restauraci vsem ostatnim, protoze to opravdu stoji za to!!!
Přidat komentář
plechi
+3
30.03.2007
375
Zklamani, zklamani, meli jsme mista v kuracke casti restaurace a velkeho stolu uprostred probihala oslava. Kvuli hluku v mistnosti jsme si temer nerozumeli. Obsluha kupodivu naval zvladala, proto ji patri nejlepsi hodnoceni z cele navstevy. Interier mne moc nenadchl, dreveny strop a velke okna do sidliste, moc to nepripomina fotografie z WEBu. Na jidlo jsem mel steak v peprove kruste, ktery byl suchy a jakoby stary, tesil jsem se na krupavy stavnaty kus masa a misto jsem dostal kus podesve. Americke brambory s rozmarynem byly posypany necim susenym, bohuzel cekal jsem vetvicky. Opravdu jsem si nepochutnal. Kava, presso, na zaver nemela tu spravnou penu na vrchu, tak neco mezi pressem a prekapavanym. Zkratka a dobre asi jsme meli smulu na den.
Komentář -
magdu
(02.04.2007 10:57)
Čím kvalitnější káva, tím méně pěny. Tím se nezastávám kávy, kterou Vám donesli - jen chci rozmělnit rozšířený mýtus :-)
Zobraz všechny komentáře (4)
bea
+3
15.03.2007
250
Green mě příjemně překvapil. Určitě sem zajdu i v létě na zahrádku. K jídlu mám trochu výhrady. měli jsme 4 jídla-Pfeffer steak a filety Monako byly gurmánským zážitkem, ale telecí stak Josua a Normandie steak působili poněkud přesoleně, v obou je italská pancetta, která je dost slaná, takže už bych já osobně směs moc nesolila... Obsluha byla příjemná
Přidat komentář
silis
+1
18.02.2007
425
Díky doporučením odsud, hlavně těm od Theodora, jsme si pro nedělní odpoledne vybrali Green. Chtěli jsme vyzkoušet řecké speciality, ale vzhledem k tomu, že byl poslední den trvání této tematické akce, tak s jehněčím už jsme nepořídili. Začali jsme tedy alespoň malou reminiscencí na řecké dny a jako aperitiv jsme zvolili Retsinu, kterou jsme předtím neznali, a pryskyřicové tóny vína nás mile překvapily. Manžel si dal francouzskou cibulačku s koňakem a sýrovým krutonem, s níž byl navýsost spokojen a já potvrzuji, ochutnala jsem od něj. Jako hlavní chod jsme pak zvolili telecí steaky - tedy manžel měl Josua steak (marinovaný steak z telecí kýty na bílém víně, podávaný s restovanými václavkami, slaninou na způsob italského prosciutta a pórkem), a já jsem vybrala Toulouse steak (marinovaný steak z telecí kýty zapečený slaninou a mozarellou, zdobený chřestovou otýpkou). Obojí bylo vynikající, maso křehké a velmi chutné. Obzvláště musíme pochválit úpravu s restovanými václavkami, která naprosto neměla chybu. Jako přílohu jsme si dali pouze chléb, což bylo dobře, nepřebíjeli jsme chuť telecího jinou chutí ani objemem přílohy. K masu a chlebu jsme si ještě objednali jednu porci zeleniny Noblese (směs baby karotky, fazolových lusků, pravých hřibů, červené cibule, zelené a červené papriky, restovaná na olivovém oleji, ochucená bazalkou), která naprosto skvěle doplnila "lesní" chuť zejména Joshua steaku. K jídlu jsme opět pili řecká vína, já Nemea Boutari, které je popsáno jako suché víno s tmavě rubínovou barvou a intenzivním aroma švestek, nového dubového sudu a sladkého aroma zrání, manžel pak měl Naoussa Boutari, suché víno s vůní oliv, rajčat a koření, silné víno s příchutí pepře a bobulí. Obojí nám telecí příjemně doplnilo. Navýsost příjemné odpoledne v restauraci Green jsme ukončili kávou Compagnia dell' Arabica a jablečným závinem se zmrzlinou. Obsluha byla velice příjemná, docela nás proto mrzelo, že někteří hosté si po dvaceti minutách po příchodu hlasitě a nepříjemně stěžovali na dlouhé čekání na jídlo. My jsme chtěli obsluze i kuchaři poděkovat za krásný zážitek, proto jsme oba pozvali na "panáka" (kterého si s námi nedali, ale nechali si jej až po službě), čímž jsme si vysloužili "panáky" na revanš. Naprosto skvělá zkušenost, rozhodně se sem budeme vracet a doporučujeme všem, kteří chtějí krásné jídlo s příjemnou obsluhou a přitom netrvají na fast-food rychlosti.
Přidat komentář
ttequilka
+1
03.01.2007
240
Přidat komentář
kvetak
+3
29.12.2006
400
Krásné prostředí pro naší skromnou oslavu narozenin, jídlo jsme si objednali různorodé a nedá se nic vytknout. Až po večeři jsme zjistili u kávy, že tato restaurace je pod stejným vedením jako u Starýho Billa u něhož jsme byli asi před dvěma měsíci a myslím si, že kvalita je srovnatelná, ale přece jenom nám je bližší Green kuchyní i obsluhou. Děkujeme...
Přidat komentář
Kiwisek
+2
28.11.2006
245
Po pár dobrých hodnocencíh této restaurace jsme se nechali nalákat na pracovní oběd a nebyli jsme zklamaní. Jídlo není svým charakterem zařaditelné do zážitkové gastronomie, nicméně si tato restaurace ani na nic podobného nehraje, a bylo výborné. Všechny jídla chutnaly tak jak měly a jak by člověk čekal a všichni jsme si pochutnali. Rovněž předkrmy musím pochválit. Pití výborná plzeň, skvěle vychlazená, kýžený bodík byl ubrán za podmíru, která sice byla jen lehká, nicméně v dnešní době nevidím jediný důvod proč tento nešvar jakkoli tolerovat. Prostředí je docela fajn, možná trošku strohé, ale hezké. Obsluha taky docela potěšila, příjemná, vstřícná, poradí, nicméně místy měli trošku pomalejší reakce. Celkově velmi příjemný zážitek, navíc cenově fajn.
Přidat komentář
tracnik
+1
23.11.2006
300
žebra lahodná, pivo lahodné ( starobrno 11 ) snad jen to sklo by mohlo být lepší...........
Přidat komentář
alesek.ali
+1
19.11.2006
200
čau fšici, po celkem dobrém hodnocení na tomto serveru jsme zašli na obídek na Maďarské dny. Pěkný výběr zajímavých specialit, tak jsem zkusil divočáka s houbovou omáčkou a maďarské knedlíky. Příjemně mě překvapila příjemná a šikovná obsluha, která donesla na úvod po objednání čerstvé pečivo s pomazánkou (jakou bonus). Po velmi dlouhém čekání (ještě že byla ta pomazánka :-D ) konečně slečna donesla papu. Vzhledově žádný zázrak (u druhého jídla ještě taky dost mizerná a chudá obloha) ale jinak chuťově naprosto skvělé. Akorát okořené, perfektní měkké masíčko a super knedlíky. Druhé jídlo taktéž velmi chutné. Po obědě ještě super kafíčko - pěkný výběr 100% arabicy z různých států. Příjemně také překvapil výběr Svatomartinských a dalších vín, které jsme ale bohužel nevyzkoušeli. Jinak taky moc příjemné a klidné prostředí.
Přidat komentář
debora
+2
13.11.2006
467
Děkuji tímto Theodorovi, jeho doporučení nikdy neklamou. Zvěřinové hody, divočák se šípkovou omáčkou vynikající. (jen škoda, že zrovna došla jak bramborová roláda tak celerových krotek byla poslední porce) Obsluha velmi milá.
Komentář -
theodor
(13.11.2006 14:41)
Oh ... díky za uznání. Gastronomie (zvláště ta zážitková) je mým největším koníčkem, .... a bohužel je to na mé váze znát :-)
Zobraz všechny komentáře (2)
theodor
+1
06.11.2006
550
Tentokráte probíhal tematický týden zvěřinových specialit. Atmosféra skvělá, toho drzého číšníka, co nám minule pokazil večer majitelé již vyhodili a nyní se (dva mladí pánové) opravdu snažili seč mohli. Jídlo skvělé. Zvěřinová paštička, zvěřinová gulášová polévka a špikovaný bažant s celerovými kroketkami na burgundské omáčce - jedna báseň. Plzeň tady mají vynikající. Jediná výtka byla ke sklu - působí dosti lacině a navíc mají některé sklenice velké logo jistého gastro dodavatele - asi jakási forma sponzoringu, ale nesedí mi to s celkovým vkusným a příjemným interiérem. Škoda jen, že nemají krb .... Myslím, že již mohu tuto restauraci doporučit ... (Navíc mají vyvedené www stránky)
Komentář -
buturenka
(14.11.2006 08:05)
V této restauraci jsem ještě nebyla, ale chystáme se, spíš si chci přihřát také polívčičku :-), a p. Thedorovi poslat virtuální díky, neb jeho tipy a hodnocení restaurací jsou skvostná, díky němu jsme s manželem objevili RIALTO, tak ještě jednou Theo díky.
Zobraz všechny komentáře (1)
theodor
+2
16.10.2006
410
Právě byla speciální akce, která mi k tomuto podniku moc nesedla .... Zabíjačka Green .... Všichni musíme uznat, že jídlo i pití bylo skvělé. Atmosféra taky, až na příliš hlasitouo hudbu, kterou na naše přání neprodleně ztlumili. Personál byl ovše zmazený, pomalý, (zpomalený), zapomínal - dle našeho postřehu největší hedikep tohoto slibně se vyvíjejícího podniku v okrajové části Brna. Nemůžu se nezmínit o tom, že nám přinesli účet (bez našeho vyzvání) hodinu před zavírací dobou s konstatováním:" že končí, protrože tady už nikdo není" !!!!!! A my jsme co? .... Kdo? ..... Personál potřebuje obměnit či dostat lekce slušného, profi chování a bude bto tu super.... Dáváme tomuto znnovu otevřenému podniku čas na "VSKŘÍŠENÍ" dva až tři měsíce a uvidíme ....
Přidat komentář
86 hodnocení
276 osob
375
Přidat hodnocení restaurace
© 2014 Všechna práva vyhrazena. Vytvořil
Artax a.s.
, poslední aktualizace 26. 2. 2014
Naše další projekty:
etisky - digitální tisk
,
OSVÍTÍME VÁS
,
Firemní a osobní kalendáře
,
sCool Matematika
.
AKTUALITY
Nejsou žádné aktuality.
Seznam aktualit
REKLAMA
Kadeřnictví Michaela
Kadeřnický salon a solárium v centru Brna.
www.kadernictvi-michaela.cz