Komentář - ladish (29.09.2012 13:53) Neodporoucim hostům navštívit vytopna restauraci, z vlastní zkušenosti,
Většina z vas se stěžuje na jídlo, ... co se ani nedivim.
Pravda je taková, že celkova kuchyně vytopne je polotovar, nebo jídlo ve slevě po záruce. Obsluhovat je mozno obcas nepříjemná nebo nestíhá, protože nemá motivaci a majitel je nevyléčitelný cholerik, ktery setři i na zaměstnancích a doslova na vzduchu, ktery tam dýchají, ... Barmani tam nedělají barmany, ale obsluhu vláčků, číšníci dělají hostesing, mimo jiné.
Personal dela doslova otroky za velmi male penize a neskutecne dlouhe smeny, cca 17 hodin denne, dlouhy a kratky tyden. Kdyby se to mnelo pocitat na hodiny, tak uz jsou davno v lepsi nalade a urcite i milsi na lidi. Uprimne je mi jich lito... |
|