Uživatel: nepřihlášen
Počítadlo přístupů: 10727904
Vyhledávání:


restaurace
Varna bar a restaurant
 
Solniční 3
60200 Brno - Střed
Jihomoravský kraj
Česká republika
Přibližná poloha

Tel.:  542210747
Fax: 
E-mail:  restauracevarna@seznam.cz
URL:  www.restauracevarna.cz
Počet míst:  150
Parkoviště:  NE
Nekuřácká restaurace:  NE
Nekuřácký salonek:  ANO
Bezbariérový přístup:  NE


Víceúrovňová restaurace s barem. Moderní prostředí. Úplný střed města.

 
Otvírací doba:
• Pondělí 11:00-23:00
• Úterý 10:00-0:00
• Středa 10:00-0:00
• Čtvrtek 10:00-0:00
• Pátek 10:00-1:00
• Sobota 11:00-1:00
• Neděle 11:00-22:00
Kuchyně:
• Mezinárodní
 
Kreditní karty:

Stravenky:



Aktuality


Neuvedeny žádné aktuality.


Týdenní menu


Neuvedeno žádné týdenní menu.


Poznámky (diskuze) k restauraci


Neuvedeny žádné poznámky.

Přidat poznámku


Mobilní hodnocení




Hodnocení

Skrýt slovní hodnocení

Hodnocení uživatelů: (přidat nové hodnocení)
Hodnotil Datum Jídlo Pití Atmosféra Obsluha Útrata/1
sabiina +1  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
08.06.2015
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
280
Zašli jsme sem na večeři. Zahrádka byla skoro plná, protože bylo krásně, naštěstí jsme jedno místo ukořistili, uvnitř byla restaurace zcela prázdná. Zaujala nás trhaná slepice narůžovo, tak jsme si ji objednali. Chtěli jsme si dát hovězí steak, ale bohužel ten den zrovna hovězí nebylo, tak jsme si dali vysoký steak z krkovičky se sýrem feta, k tomu grilovanou zeleninu, restované brambory se špenátem a pepřovou omáčku. Trhaná slepice byla výborná, ještě jsme ji nikdy v takovéhle úpravě nejedli. Krkovička byla uzená, což nás překvapilo, ale byla výborná. Zelenina bohužel trochu mastná a pepřová omáčka nakyslá :(, restované brambůrky vynikající . Na pití jsme měli pivo - svijany pšeničné a polotmavé, piva byly fajn. Obsluha v pořádku, takže hodnotím kladně.
sarka +1  Uživatel s více jak 10 hodnoceními restaurace
13.09.2011
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
225
vyber restaurace varna byl omyl. partner si dal zebirka a ja panenku. oboje bez chuti. zebirka byla uplne cerna.
fangur
22.12.2009
Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
250
Musím se přidat k pánovi, který odhadl tuto restauraci velmi trefně. No nechutnalo mi tam - bez chuti, bez nápadu, ve stylu hoďme něco na talíř, dejme hromadu nesmyslů okolo toho něčeho a třeba to vyjde. Nevyšlo, ten kdo má na starosti tento cirkus by měl do kuchyně angažovat kuchaře místo klaunů.
bidja  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
19.05.2009
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
250
O restauraci jsem zahlédl nějaké pochvalné výroky v brněnském gastromickém zpravodaji. Tak jsem cestou z banky zvolil návštěvu zde místo obvyklých Zelených koček. Je to naproti. Restauraci jsem měl zažitou jako RaJ moloch dřívějších let. Již při vstupu jsem viděl, že se ledacos změnilo. Moderní nádech koženkově-oranžových sedaček, členitý více úrovňový prostor a prázdno, což je po poledni u restaurantu ve středu města podezřelé. Jídelní laminovaný lístek A3, převažují italské názvy, denní nabídka jen tak zasunutá v pořadačové fólii, polední menu již nebyla.
Dal jsem na nabídku šéfkuchaře a šel do brokolicového krému a do vepřového steaku a pikantními fazolemi s klobásou, sázeným vejcem, k tumu bramborové čipsy. Vrchní se mi zdál nějaký podezřelý, ač mladý zdálo se mi, že již něco poklábosil na baru nebo se přinejmenším ještě nestihl dospat. Na požádání matonky mi přinesl beze stopy zardění bonaqua. Polévka došla vzápětí, byla horká, hustá, chutná, přichucená dvěma plátky slaniny. Kruton by se k tomu taky hodil. S hlavním chdem to bylo složitější. Ani to v podstatě byly tři až čtyři chody. Bohužel na jednom talíři. Nejprve jsem si dal předkrm sázené vejce, bez větších připomínek. Pak samotný steak tak nějak nakořeněný ala mexiko, červené zelené papričky, k tomu nepovedené lupínky brambor, které nekřupaly a navíc jejich zdobení teleshopingovým kráječem bylo nositelem spousty fritovacího oleje. Jako druhý hlavní chod na mě pod steakem zbyly pikantní fazole snad dvou barem, víceméně rozvařené s jakousi maďarskou klobásou. Na závěr jsem si dal zeleninovo-ovocný salát z okraje. Vedle červeného melounu, hroznu a ananasu, zbylo místo i na nějaký ten list salátu, okurky, rajčete. Druhou polovinu průhledného okraje talíře neznámý umělec nazdobil částečně sypanou drcenou paprikou a částečně jej pocákal hořkou čokoládou. Posledně jmenovanou věc jsem do dnes nepochopil. Nejenže se chuťově nevázala k ničemu na talíři, ale navíc způsobila, že kdykoliv jsem si odložil příbor abych se nadechl k dalšímu soustu, trefil jsem se neomylně do tekuté čokolády jenž se jako mor šířila na ruky, rukáv, jídelní lístek, noviny a možná i jinam kam jsem si nevšiml. Velkou obklokou se tedy vracím k čtvrté větě a doplňuji: a tak mi taky zůstane..
4 hodnocení 6 osob
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
252


Přidat hodnocení restaurace

© 2014 Všechna práva vyhrazena. Vytvořil Artax a.s., poslední aktualizace 26. 2. 2014
Naše další projekty: etisky - digitální tisk, OSVÍTÍME VÁS, Firemní a osobní kalendáře, sCool Matematika.
AKTUALITY
SUNSET RESTAURANT

Zvěřinové hody
10.10. - 28.10.
Vážení hosté,
rádi bychom Vás pozvali na jedinečné zvěřinové hody.
Vzhledem k tomu, že nám již začal podzimní čas, tak jsme pro
vás vytvořili sezonní menu, které se skládá z typických surovin
pro toto období. Proto přijďte a ochutnejte speciality ze zvěřiny.

Předkrm
70g Grilovaná zvěřinová klobáska plněná kachními játry
a marinovanými ořechy v portském víně
...

Seznam aktualit
REKLAMA
Kadeřnictví Michaela
Kadeřnický salon a solárium v centru Brna.
www.kadernictvi-michaela.cz