Komentář - Duchemin (24.01.2011 15:05) ..také jsme zašli a měli jsme halibuta a telecí líčka.
Jídlo jistě skvělé, ale souhlasím s výše uvedeným. A sice, že pokud jsem měl poloviční porci ryby o rozměrech cca 4x3 cm + rizoto, tak se kapku děsím že za plnou cenu 480,-Kč dostanu opravdu jen jednou tolik - což je opravdu kapku malinko...a to nejsem žádný jedlík, naopak.
Seděli jsme, bohužel jediní dva, v - praděpodobně novém, ne zcela dodělaném salónku bez hudby, což nás mrzelo a nejsem si jist zda by se to v podniku tohoto typu mělo stát. Stejně tak bych už si pohrál s pěnou Cappuccina a nedělal tam obrázek čokoládovou polevou, hovoříme li o brněnské top restauraci..ale to jsou malé věci..
Obsluha příjemná, profesionální, celkový dojem fajn. (i když mne otázky typu "mineráku studenou, teplou? perlivou, neperlivou, jemně..a velkou..a..a? zbavují pocitu žížně a vždy si vybavím mistra Funése.."chci minerálku!! ale aby dělala pipipipi, a ne papapapapa...styšíte ten rozdíl :o)
Určitě přídeme zase... |
|