Uživatel: nepřihlášen
Počítadlo přístupů: 10904307
Vyhledávání:


restaurace
V Zátiší
 
Liliová 1
110 00 Praha - hl.město Praha
Praha
Česká republika
Přibližná poloha

Tel.: 
Fax: 
E-mail: 
URL:  www.vzatisi.cz
Počet míst:  0
Parkoviště:  NE
Nekuřácká restaurace:  NE
Nekuřácký salonek:  NE
Bezbariérový přístup:  NE




 
Otvírací doba:
• Pondělí nezadáno
• Úterý nezadáno
• Středa nezadáno
• Čtvrtek nezadáno
• Pátek nezadáno
• Sobota nezadáno
• Neděle nezadáno
Kuchyně:
nezadáno
 
Kreditní karty:

nezadáno
Stravenky:

nezadáno


Aktuality


Neuvedeny žádné aktuality.


Týdenní menu


Neuvedeno žádné týdenní menu.


Poznámky (diskuze) k restauraci


Neuvedeny žádné poznámky.

Přidat poznámku


Mobilní hodnocení




Hodnocení

Skrýt slovní hodnocení

Hodnocení uživatelů: (přidat nové hodnocení)
Hodnotil Datum Jídlo Pití Atmosféra Obsluha Útrata/1
tessinka +2  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace  Správce restaurace "Café Society"
21.01.2012
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
133
V rámci Grand restaurant festivalu jsme navštívili vyhlášenou restauraci V Zátiší, která nás oslovila již na Food festivalu v loňském roce. Jako příjemný úvod v podobě amouse bouche byla podávána terinka z foie gras, která byla absolutně vynikající – jemná a úplně se rozplývala na jazyku, opravdu skvělý úvod. Jako aperitiv jsme zvolili výborné portské. Jako tradiční specialita zde byl podáván Předkrmový talíř: zvěřinová paštika s domácím briošem & bramborový krém ovoněný lanýžem a k tomu tuším chardonnay od Michlovského. Omlouvám se za lehce zhoršenou orientaci v podávaných vínech, ale byla jsem natolik pohlcena jídlem, že jsem příliš nevnímala okolí. Zvěřinová paštika výborná, doplněná o brusinkové želé a opečený brioš, bramborový krém s lanýžem byl jednoznačně zlatý hřeb večera. Naprosto fantastické. Mistrovský kousek šéfkuchaře - Indické kuře pečené v tandooru, šafránová rýže, 'Makhani' tomatová omáčka, zeleninová raita – výborně připravené kuře, perfektní šafránová rýže a výborné obě omáčky – opravdu výborně podaná indická kuchyně svědčící o přítomnosti indického šéfkuchaře. Kam se na ně hrabou typické indické restaurace. Maso bylo šťavnaté, omáčky výborně nachucené, mangové chutney příjemně nasládlé. Jako dezert bylo nejlepší jídlo od maminky v podání Teplého perníku s karamelovou omáčkou. V průběhu podáváno a neustále doplňováno francouzské cuveé sestávající se z Merlotu, druhou odrůdu jsem bohužel přeslechla, které velmi lahodně doplňovalo festivalové menu. Když jsem si přečetla menu, považovala jsem závěrečný perník za nejslabší článek menu. O to větší bylo moje překvapení, když byl přinesen teplý perník obalený v lahodné karamelové omáčce zakáplý rybízovým sósem. Mám pocit, že se v této recenzi neustále opakuji, ale opět fantastické. Na závěr káva a sklenička červeného. Pokud máte čas si zajet do Prahy, tak opravdu doporučuji festivalové menu v této restauraci, která Vás okouzlí nejen jídlem, skvělou a pozornou obsluhou, ale také nádherným interiérem. Řekla bych, že tato návštěva byla nejen gastronomickým, ale také kulturním zážitkem. Jako cenu uvádím pouze doplatek za kávy a portské. Cena komplentího festivalového menu je jistě všem známá, tj. 600 Kč/osoba.
1 hodnocení 3 osob
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
133


Přidat hodnocení restaurace

© 2014 Všechna práva vyhrazena. Vytvořil Artax a.s., poslední aktualizace 26. 2. 2014
Naše další projekty: etisky - digitální tisk, OSVÍTÍME VÁS, Firemní a osobní kalendáře, sCool Matematika.
AKTUALITY
La Bouchée

Večeře s degustací růmů a whisky
23.2.2018
Pátek 23/2 od 19 h

Pátek v netradičním duchu? Zážitek i zábava? Přijďte s přáteli do La Bouchée restaurant na tříchodovou večeři párovanou s rumy a whisky. Degustací vás bude provázet specialista na ušlechtilé destiláty, Jakub Herynek z Degustace Rumů & Whisky.

Rezervace předem nutná - omezený počet míst! Cena 1.250 Kč

Teeling whiskey
/ na začátek degustace jemná...

Seznam aktualit
REKLAMA
Kadeřnictví Michaela
Kadeřnický salon a solárium v centru Brna.
www.kadernictvi-michaela.cz