Uživatel:
nepřihlášen
Počítadlo přístupů:
13345421
Vyhledávání:
Novinky
Dnešní menu
Top 20
Seznam
Doporučit
Diskuzní fóra
Přidat restauraci
Vyhledávání
FAQ
Slovníček
Kontakty
restaurace
V Zátiší
Liliová 1
110 00 Praha - hl.město Praha
Praha
Česká republika
Přibližná poloha
Tel.:
Fax:
E-mail:
URL:
www.vzatisi.cz
Počet míst:
0
Parkoviště:
NE
Nekuřácká restaurace:
NE
Nekuřácký salonek:
NE
Bezbariérový přístup:
NE
Otvírací doba:
• Pondělí
nezadáno
• Úterý
nezadáno
• Středa
nezadáno
• Čtvrtek
nezadáno
• Pátek
nezadáno
• Sobota
nezadáno
• Neděle
nezadáno
Kuchyně:
nezadáno
Kreditní karty:
nezadáno
Stravenky:
nezadáno
Aktuality
Neuvedeny žádné aktuality.
Týdenní menu
Neuvedeno žádné týdenní menu.
Poznámky (diskuze) k restauraci
Neuvedeny žádné poznámky.
Přidat poznámku
Mobilní hodnocení
Hodnocení
Skrýt slovní hodnocení
Hodnocení uživatelů:
(
přidat nové hodnocení
)
Hodnotil
Datum
Jídlo
Pití
Atmosféra
Obsluha
Útrata/1
tessinka
+2
21.01.2012
133
V rámci Grand restaurant festivalu jsme navštívili vyhlášenou restauraci V Zátiší, která nás oslovila již na Food festivalu v loňském roce. Jako příjemný úvod v podobě amouse bouche byla podávána terinka z foie gras, která byla absolutně vynikající – jemná a úplně se rozplývala na jazyku, opravdu skvělý úvod. Jako aperitiv jsme zvolili výborné portské. Jako tradiční specialita zde byl podáván Předkrmový talíř: zvěřinová paštika s domácím briošem & bramborový krém ovoněný lanýžem a k tomu tuším chardonnay od Michlovského. Omlouvám se za lehce zhoršenou orientaci v podávaných vínech, ale byla jsem natolik pohlcena jídlem, že jsem příliš nevnímala okolí. Zvěřinová paštika výborná, doplněná o brusinkové želé a opečený brioš, bramborový krém s lanýžem byl jednoznačně zlatý hřeb večera. Naprosto fantastické. Mistrovský kousek šéfkuchaře - Indické kuře pečené v tandooru, šafránová rýže, 'Makhani' tomatová omáčka, zeleninová raita – výborně připravené kuře, perfektní šafránová rýže a výborné obě omáčky – opravdu výborně podaná indická kuchyně svědčící o přítomnosti indického šéfkuchaře. Kam se na ně hrabou typické indické restaurace. Maso bylo šťavnaté, omáčky výborně nachucené, mangové chutney příjemně nasládlé. Jako dezert bylo nejlepší jídlo od maminky v podání Teplého perníku s karamelovou omáčkou. V průběhu podáváno a neustále doplňováno francouzské cuveé sestávající se z Merlotu, druhou odrůdu jsem bohužel přeslechla, které velmi lahodně doplňovalo festivalové menu. Když jsem si přečetla menu, považovala jsem závěrečný perník za nejslabší článek menu. O to větší bylo moje překvapení, když byl přinesen teplý perník obalený v lahodné karamelové omáčce zakáplý rybízovým sósem. Mám pocit, že se v této recenzi neustále opakuji, ale opět fantastické. Na závěr káva a sklenička červeného. Pokud máte čas si zajet do Prahy, tak opravdu doporučuji festivalové menu v této restauraci, která Vás okouzlí nejen jídlem, skvělou a pozornou obsluhou, ale také nádherným interiérem. Řekla bych, že tato návštěva byla nejen gastronomickým, ale také kulturním zážitkem. Jako cenu uvádím pouze doplatek za kávy a portské. Cena komplentího festivalového menu je jistě všem známá, tj. 600 Kč/osoba.
Přidat komentář
1 hodnocení
3 osob
133
Přidat hodnocení restaurace
© 2014 Všechna práva vyhrazena. Vytvořil
Artax a.s.
, poslední aktualizace 26. 2. 2014
Naše další projekty:
etisky - digitální tisk
,
OSVÍTÍME VÁS
,
Firemní a osobní kalendáře
,
sCool Matematika
.
AKTUALITY
Nejsou žádné aktuality.
Seznam aktualit
REKLAMA
Kadeřnictví Michaela
Kadeřnický salon a solárium v centru Brna.
www.kadernictvi-michaela.cz