Uživatel:
nepřihlášen
Počítadlo přístupů:
13287682
Vyhledávání:
Novinky
Dnešní menu
Top 20
Seznam
Doporučit
Diskuzní fóra
Přidat restauraci
Vyhledávání
FAQ
Slovníček
Kontakty
restaurace
V dobrých časech
Štefánikova 19
695 01 Hodonín
Jihomoravský kraj
Česká republika
Přibližná poloha
Tel.:
+420 602 142 214
Fax:
E-mail:
restaurant@vdobrychcasech.cz
URL:
http://www.vdobrychcasech.cz
Počet míst:
0
Parkoviště:
NE
Nekuřácká restaurace:
NE
Nekuřácký salonek:
NE
Bezbariérový přístup:
NE
RESTAURANT V dobrých časech, je nově otevřený restaurant se zaměřením na českou kuchyni. Klalitní jídlo od kvalitních kuchařů z kvalitních surovin. Velice příjemná obsluha.
Otvírací doba:
• Pondělí
11:00-22:00
• Úterý
11:00-22:00
• Středa
11:00-22:00
• Čtvrtek
11:00-22:00
• Pátek
11:00-0:00
• Sobota
11:00-0:00
• Neděle
11:00-22:00
Kuchyně:
nezadáno
Kreditní karty:
nezadáno
Stravenky:
nezadáno
Aktuality
Neuvedeny žádné aktuality.
Týdenní menu
Neuvedeno žádné týdenní menu.
Poznámky (diskuze) k restauraci
Neuvedeny žádné poznámky.
Přidat poznámku
Mobilní hodnocení
Hodnocení
Skrýt slovní hodnocení
Hodnocení uživatelů:
(
přidat nové hodnocení
)
Hodnotil
Datum
Jídlo
Pití
Atmosféra
Obsluha
Útrata/1
nergal
19.02.2015
240
Poloha restaurace V dobrých časech na jedné z frekventovaných tříd protínajících Hodonín slibuje vysokou návštěvnost. V polední špičce je tu opravdu plně obsazeno, a to i přesto, že se hosté restaurace musí vypořádat s problematickým parkováním, pokud se rozhodnou přijet sem autem. Dokonce se na usazení a volný stůl stojí ve frontě u baru. Obsluha tak má i ve třech lidech co dělat, aby stíhala, ale daří se jí to bez závažnějších kolapsů. Jen je to takové rozevláté a uspěchané. Přijímají se objednávky současně s odnášením talířů těch, co už dojedli a podobně. Interiér podniku je laděn do teplých hnědo-žlutých tónů s všudypřítomným motivem „času“, ať už jej tvoří výplň oddělovacích přepážek nebo vlastní výzdoba starými kukačkovými hodinami. Dřevěný trámový strop, rustikální barová stěna i ratanové židle a koženkové lavice dodávají potřebnou útulnost. Protože jsem tak trochu limitován časem, rozhoduji se pro business menu. Startovní výstřel má na svědomí kuřecí vývar s masem a nudlemi. Těžko tady hledat nějaký gastronomický zážitek. Jedná se o standardní meníčkový produkt velkokapacitní výroby, fádní a zapomenutelný v té samé chvíli, kdy projde ústy. Prodleva mezi polévkou a hlavním chodem, kterým je vepřový steak z kýty zapečený slaninou a nivou s opékanými bramborami, je o něco delší, než je mi příjemné, ale chápu, že čekajících strávníků je v tuto dobu prostě hodně. O to více jsem zklamán, když pokrm konečně přistane na mém stole. To, co vypadalo tak lákavě v jídelním lístku, je v reálu bída s nouzí. Když pominu, jak nevzhledně vypadá na mase zapečená slanina s nivou, nemohu chválit ani úroveň chuťového vjemu. Na bramborách opečených ve slupce se rozhodně nešetřilo solí a ani omáčka v tomto nezůstává daleko pozadu. Samotné maso je docela dobré, co je to ale platné, když vše ostatní je v opozici. Přispění slaniny a nivy je v podstatě nulové a celek se sice dá sníst, ale na jásání to rozhodně není. Od závěrečného dezertu si po předchozích zkušenostech už mnoho neslibuji, ale v palačinkách s grilovaným banánem a karamelem přichází překvapení. Pěkná úprava na talíři a řada zajímavých chuťových tónů dělají z tohoto chodu nejpovedenější položku dnešního menu. Káva Bencini Café je servírována v plné parádě a je dobrá. Celkový dojem je s odřenými uši průměrný, ale možná kdybych si objednal a la carte bylo by to lepší.
Přidat komentář
1 hodnocení
1 osob
240
Přidat hodnocení restaurace
© 2014 Všechna práva vyhrazena. Vytvořil
Artax a.s.
, poslední aktualizace 26. 2. 2014
Naše další projekty:
etisky - digitální tisk
,
OSVÍTÍME VÁS
,
Firemní a osobní kalendáře
,
sCool Matematika
.
AKTUALITY
Nejsou žádné aktuality.
Seznam aktualit
REKLAMA
Kadeřnictví Michaela
Kadeřnický salon a solárium v centru Brna.
www.kadernictvi-michaela.cz