Uživatel:
nepřihlášen
Počítadlo přístupů:
13345445
Vyhledávání:
Novinky
Dnešní menu
Top 20
Seznam
Doporučit
Diskuzní fóra
Přidat restauraci
Vyhledávání
FAQ
Slovníček
Kontakty
restaurace
U Malchrů
Vančurova 1
61500 Brno - Židenice
Jihomoravský kraj
Česká republika
Přibližná poloha
Tel.:
Fax:
E-mail:
kozlovnaumalchru@kozlovna.cz
URL:
www.kozlovna.cz/u-malchru
Počet míst:
80
Parkoviště:
ANO
Nekuřácká restaurace:
ANO
Nekuřácký salonek:
ANO
Bezbariérový přístup:
ANO
Majestátní socha Kozla, netradiční stoly s kovovými kopýtky nebo i takové detaily jako háčky na oblečení. Všechny tyto elementy ve spojení s materiály dřeva, kůže i kovu navozují příjemnou a nezapomenutelnou atmosféru každé Kozlovny. Naši proškolení výčepní mistři milující pivo čepují vynikající velkopopovickou jedenáctku přímo z tanků, vždy s pěnou hustou jako smetana. Kozel 11 drží díky tradičním výrobním postupům a použití kvalitních českých ingrediencí ochrannou známku České pivo. Skvělá česká kuchyně s klasickými recepturami od našich předků. Založená na tradičních domácích postupech s důrazem na čerstvost surovin bez použití dochucovadel a umělých přísad. Pocit jedinečnosti dodává i naše profesionální obsluha.
Otvírací doba:
• Pondělí
11:00-23:00
• Úterý
11:00-23:00
• Středa
11:00-23:00
• Čtvrtek
11:00-23:00
• Pátek
11:00-0:00
• Sobota
11:00-0:00
• Neděle
11:00-22:00
Kuchyně:
nezadáno
Kreditní karty:
nezadáno
Stravenky:
Aktuality
Neuvedeny žádné aktuality.
Týdenní menu
Neuvedeno žádné týdenní menu.
Poznámky (diskuze) k restauraci
Neuvedeny žádné poznámky.
Přidat poznámku
Mobilní hodnocení
Hodnocení
Skrýt slovní hodnocení
Hodnocení uživatelů:
(
přidat nové hodnocení
)
Hodnotil
Datum
Jídlo
Pití
Atmosféra
Obsluha
Útrata/1
nergal
09.03.2018
363
Kozlovna U Malchrů vykolíkovala své ohradníky v katastru městské části Brno-Židenice, přímo naproti Dělnickému domu. Podpora pivovaru Velkopopovický Kozel není patrná pouze na čepu, ale v celém interiéru. Podnik spadá do kategorie tak zvaných konceptů, které se vyznačují jednotnou úpravou vnitřního vybavení a použitými dekoracemi. Vládcem je obrovská plastika černého kozla, který z piedestalu ve střední části restaurantu shlíží na stolovníky. Samozřejmostí jsou i pivní tanky, vystavené hned u vchodu do podniku a prosvětlené dřevené panely s emblémy kozla. Všude je až úzkostlivě čisto, kovy jsou vyleštěny do oslepujícího lesku, podlaha, že by se z ní dalo jíst, přitom to působí přirozeně a člověk se tu cítí útulně od první chvíle.
Obsluha je příjemná, všímavá a základní profesionální návyky zvládá s bravurou a noblesou.
Pro své podvečerní zastavení tady volím řezané pivo, pikantní dršťkovou polévku a dušené jehněčí na česneku s čerstvou majoránkou a šťouchanými bramborami. Pivo je bez pardonů vynikající, jak na vzhled, tak na míru, teplotu a nakonec i na chuť. Dršťková polévka mi díky své jemné pikantnosti chuťově připomíná spíše domácí gulášovou polévku, ale dršťky jsou tu poctivé a šizená rozhodně není. Dušené jehněčí na česneku je servírováno na podlouhlém talíři v prosté a jednoduché úpravě, přičemž šťouchané brambory jsou tvořítkem aranžované do tvaru nízkého válce. Velké zázraky se tu nekonají, ale stejně tak tu není nic, na co by si normální člověk mohl stěžovat. Maso je měkké, omáčka výrazná, brambory chutné. Suma sumárum dobré a uspokojivé. Káva z dílny Filicori Zecchini v plném kavárenském provedení je dobrá. Zarazí snad jen extrémně vysoká cena za smetanu.
Kozlovnu U Malchrů mohu s klidným srdcem doporučit každému, kdo má rád jak dobré pivo, tak solidní jídlo. Tady k tomu nádavkem dostane i moderní útulné prostředí a příjemnou profesionální obsluhu.
Přidat komentář
LukeW
+4
17.01.2018
360
Večerní posezení s kamarády u příležitosti narození potomka jednoho z nich. Pivo si vesměs všichni pochvalovali (Kozel na několik způsobů), k jídlu žebra, obložené topinky a "škvarkovka," vše v pořádku. Co naopak nebylo v pořádku byla obsluha. Familiární oslovení: "Co to bude, kluci?" při každé objednávce nám samozřejmě nevadilo, ale protivné, až jako kdybychom obtěžovali, chování pana číšníka už ano. Každý nápoj v podstatě "hozen" na stůl, číšník několikrát přivoláván, abychom si mohli objednat, kolem desáté už nám bylo několikrát naznačeno abychom už pomalu dopíjeli. Proč píšete v lístku, že je jídlo je možné objednat do 21:30, když už ve čtvrt na deset nám bylo řečeno, že kuchyně je zavřená? Třešničkou na dortu byl dotaz pana číšníka při placení kartou: "Nechcete to nějak zaokrouhlit?" To už jsem se musel pousmát a skutečně odpovědět: "Ne ne, nechte to tak." Takže kvůli obsluze už ne, zkuste je poslat do nějaké restaurace podobného typu blíže k centru, třeba jim to otevře oči. P.S. Já žertem před odchodem: "Dáme ještě jednoho na cestu?" Pan číšník velmi nevrle: "Já už jsem tady ale s poslední objednávkou byl před půl hodinou." Já už vážněji: "Taky nikdo neřekl, že tady." :)
Přidat komentář
2 hodnocení
6 osob
360
Přidat hodnocení restaurace
© 2014 Všechna práva vyhrazena. Vytvořil
Artax a.s.
, poslední aktualizace 26. 2. 2014
Naše další projekty:
etisky - digitální tisk
,
OSVÍTÍME VÁS
,
Firemní a osobní kalendáře
,
sCool Matematika
.
AKTUALITY
Nejsou žádné aktuality.
Seznam aktualit
REKLAMA
Kadeřnictví Michaela
Kadeřnický salon a solárium v centru Brna.
www.kadernictvi-michaela.cz