Uživatel: nepřihlášen
Počítadlo přístupů: 11160344
Vyhledávání:


restaurace
U Karla
 
Bayerova 578/8
602 00 Brno - Centrum
Jihomoravský kraj
Česká republika
Přibližná poloha

Tel.:  +420 541 218 499
Fax: 
E-mail: 
URL: 
Počet míst:  0
Parkoviště:  NE
Nekuřácká restaurace:  NE
Nekuřácký salonek:  NE
Bezbariérový přístup:  NE


Nabídka české a mezinárodní kuchyně.

 
Otvírací doba:
• Pondělí 10:00-21:00, 10:00-21:00
• Úterý 10:00-21:00, 10:00-21:00
• Středa 10:00-21:00, 10:00-21:00
• Čtvrtek 10:00-21:00, 10:00-21:00
• Pátek 10:00-21:00, 10:00-21:00
• Sobota nezadáno
• Neděle nezadáno
Kuchyně:
nezadáno
 
Kreditní karty:

nezadáno
Stravenky:



Aktuality


Neuvedeny žádné aktuality.


Týdenní menu


Neuvedeno žádné týdenní menu.


Poznámky (diskuze) k restauraci


Neuvedeny žádné poznámky.

Přidat poznámku


Mobilní hodnocení




Hodnocení

Skrýt slovní hodnocení

Hodnocení uživatelů: (přidat nové hodnocení)
Hodnotil Datum Jídlo Pití Atmosféra Obsluha Útrata/1
dalda  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
09.10.2017
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
0
tak Karel je zpět ! :-)
dalda  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
10.03.2017
Hodnocení
Hodnocení
0
U Karla R.I.P
:-((
dalda  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
22.03.2016
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
100
jj, pochvala, polední meníčka jsou zajímavá, chutná, vydatná, cenově přijatelná a pokud budete chtít, jste za 1/4 hodiny najezení a na odchodu !
karel09 +5  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
24.06.2013
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
173
Z tohoto podniku mám radost. Na nic si nehraje, ale to, co dělá, to dělá poctivě a za rozumné peníze. Stručná karta (jedna strana), ale všechna jídla v pohodě. Žádné mne nevystřelilo z bot, ale až na opravdu detaily není co vytknout. Slušné pivo, ochotná obsluha. Rád se čas od času zastavím.

Komentář - zyrkhon Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace (25.06.2013 13:14)
Amen. Kuchaři někdy trochu ujede fantazie na obědové menu, jídelníček by to chtělo možná trochu aktualizovat, ale jinak je to tak, jak píšete. Poměr cena/výkon je jasný.
ivjona +3
07.04.2011
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení
120
Do restaurace u Karla chodí celá naše rodina i známí. Nejraději chodíme na tatarák, oproti jiným restauracím se nedá srovnat, jak cenou, tak i kvalitou.
Obsluha velice příjemná, i když je plno, majitel se vždy snaží najít místo.
Tuto restauraci vřele doporučuji.

Komentář - kostyr (06.05.2011 15:16)
Neda mi to, kdyz vidim tento komentar, musim na nej reagovat. Nezlobte se, ale pokud napisete, ze: tatarak se neda oproti jinym restauracim srovnat (jak cenou, tak kvalitou), tak by bylo mozna vhodne se nad sebou zamyslet! Protoze pokud vam chutna tatarsky biftek v teto restaurici, tak Vam zrejme take velmi chutna rajska omacka. Tatarsky biftek ktery jsem si v teto restauraci jednou objednal, a pozdeji i moji znami, chutnal skoro totozne jako jiz vyse zminovana omacka. A cena sama o sobe vypovida o kvalite masa. Ale pokud vam jde vylozene o to ze je tatarak levny, tak myslim ze v hospode NA PISKACH, ktera je mimochodem jen kousek od restaurace U Karla, by Vas jiste potesili...vyzkousejte sama. A co se tyce majitele restaurace U Karla...pisete zde, ze i kdyz je plno, majitel se snazi najit misto. Zkuste se na pana majitele obcas kouknout za vecerniho behu restaurace, a hned zjistite, ze zase tak nadseny hosty neni. Predevsim o tom vypovida jeho chovani v letnich mesicich, kdyz je otevrena letni zahradka. Nepripadne mi totiz normalni, aby nekdo dal pres vstup do zahradky retez neco po dvacate hodine a na kazdeho kdo by si chtel dat na zahradce jeste pivo se tvari, ze ma holt smulu ze mel prijit uz v 11:00 na menicko. A jeste malickost na zaver. Pokud napisete: obsluha prijemna... tak jim klukum dejte aspon nejaky body nahoru :-)
kostyr +3
21.11.2010
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
175
Těm, kteři by zde chtěli napsat hodnocení (negativní, ale pravdivé) na tuto restauraci bych chtěl vzkázat, aby si to dobře rozmysleli. Mohlo by se Vám totiž stát jako mým kamaradům, že byste mohli dostat zákaz vstupu do této restaurace.
Pro pana majitele: Nevím proč se registrujete na tyto stránky, když nesnesete kritiku na svoji restauraci. Tyto stránky neslouží k bezdůvodnému pomlouvání a hanobení restauračních zařízení, ale k tomu aby si každý majitel takového zařízení mohl udělat představu o tom, co si hosté myslí o jeho restauraci a samozřejmě o tom jak jsou zde spokojeni či nikoliv a vpřípadě nespokojenosti hostů udělat vše pro jejich spokojenost.
To, že si na negativni hodnocení odpovíte sám svým přehnaně kladným hodnocením moc cenu nemá.

Komentář - SERAFIN Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace (21.11.2010 19:46)
doufám, že jste tím majitelem nemyslel mne, to by bylo ale opravdu hluboké nedorozumění :o)))
SERAFIN +1  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
23.05.2010
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
125
Nedá mi to abych nereagoval na poslední diskuzi. Pokud jde o jídlo a pití, tak nesouhlasím, za ty peníze je to stále slušný poměr cena/kvalita. Přepálený tuk jsem nezaznamenal, i když je pravda že v pozdějším večeru už mají někdy problém s přílohami... Pivo je OK a pokud by přešli z kompresoru bombu tak tam přestanu chodit. Přístup obsluhy je relativně v pohodě, ale poslední dobou mám pocit, že už je hosté začínají trochu obtěžovat - možná syndrom vyhoření... Ten řetěz a vyklizení zahrádky po 21 hod jsem zažil několikrát... Závěry: mají úspěch a uživí se s tím co produkují a na víc stejně nemají kapacitu, tak co by si komplikovali život... Pokud se jim to podaří udržet alespoň tak jak to je nebudou mít o hosty nouzi, což je možná trochu škoda PS: v okruhu 0,5 km je opravdu cca 20 podniků které jsou dražší, horší nebo (nejčastěji) obojí. PPS: bohužel musím konstatovat obecný pokles "mainstreamu" brněnských (?) restaurací, začínají obvykle dobře, pak se spokojí se standardem a nakonec postupně upadají... :o(
todd +1
15.04.2010
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
300
Dovolte mi přidat taky pár svých postřehů ze zkušenosti s touto restaurací. 1. Co se týče "meníček" tak se to kolikrát nedá považovat za jídlo. Polívky snad není třeba komentovat protože nikdy přesně neodpovídají tomu co je napsáno. Když dostanu gulášovou polívku a plave tak hrášek, fazole a občas nějaká ta nudle tak z toho nemám jinej pocit než že jim z předchozích dnů zbyla polívka a tak to přece nebudou vyhazovat. příklad 1. "Segedinský guláš" to byla opravdu parodie na segedin. Tady si kuchař spletl zelí s moukou protože té mouky tam bylo opravdu hodně a zelí se dost těžko hledalo. A to nemluvím o krušných chvílích, který následovali po požití toho co někteří považují za jídlo. příklad 2. "Vrabec se špenátem a knedlík" ještě nikde jsem nezažil, že by mě přinesli 3 jídla na jednom talíři. Špenát nebyl ani tak špenátem ale spíš mlíko nebo smetana zahuštěná opět tunou mouky ve které jste občas narazili na něco zelenýho co vypadalo jako špenát. K tomu bylo místo vrabce uzený maso opečený na pánvi a ten největší gól byla příloha v podobě knedlíku s vejcem. Reakce na otázku co je to za jídlo mi bylo odpovězeno že už není maso a že už nemají moc knedlíku tak to museli nějak nastavit. 2. Chování majitele: tak to je asi kapitola sama pro sebe. Stojí tam jak kůl v plotě a jenom furt nadává, když přijdou další hosti a nedej bože aby někdo přišel na pivo po 21.hodině. Nechápu jak může někdo vést podnik s takovýmhle přístupem. Místo toho aby byl rád že se tam dveře nezastaví a tím pádem vydělával tak v 9. hodin dá řetěz před hospodu aby už radši nikdo nechodil. Tak tomu říkám podnikatel. 3. Pivo a chlast: Kvalita piva by mohla být mnohem lepší, ale vzhledem k tomu že pan majitel nechce pivo tlačit bombou protože by každý pivo zdražilo o 30 halířů tak je to takový průměr. A ještě něco málo k destilátům: to co vám přinesou nikdy neodpovídá tomu co si objednáte. Jagermeister je dost odlišný od originálu nejen chutí ale neuvěřitelnou opocí po ránu. Resumé: Nedoporučuju! Radši tam nechoďte pokud nemusíte!!!

Komentář - makrela Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace (15.04.2010 13:41)
Dle popisu jídlo a obsluha příšerné, hodnocení (3 body z 5) značí lehce nadprůměrnou spokojenost.
bananino +1  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
15.04.2010
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
250
Nemůžu hodnotit meníčka "U Karla", ale co jsem tam byl už před delší dobou tak jídlo bylo v pohodě (za ty peníze!) a majitel mi připadal jako někdo kdo se o hosty stará se svým stálým "americkým" úsměvem. Je fakt, že po tzv. domácí slivovičce mě taky nebylo moc dobře, ale normálně ji nepiju. Jak točí pivo nevím, ale jestli to je kompresorem tak myslím, že dost pivařů to uvítá víc než kdyby tam byla bomba s CO-čkem. A hlavně mě docela pobaví, když tady čtu fantastický recenze na restaurace kde, když přijdete tak je tam prázdno a jiné věčně plné restaurace tady mají samou kritiku. No a "U Karla" vidím většinou hodně plno a to je restaurace v místech kde je do 500m dalších 20 restaurací, přitom to není centrum a zaparkovat tam je jak výhra v loterii.
Maris +1  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
09.01.2010
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení
200
Předešlé hodnocení vypadá skoro jako od majitele, tak se podělím o zkušenosti i já. Pivo zde mají opravdu dobré, to ano. O jídle by se však již dalo pochybovat, často se utápí v tuku a např na topinkách je zcela jasně poznat chuť fritézového a ne zrovna čerstvého oleje. I to, že tatarák vám donesou již namíchaný a bez rozpoznatelné chuti masa,kdy je cítit hlavně kečup a koření, napovídá, že surovinami není něco v pořádku. Co mi však na této hospodě vadí nejvíc je přístup obsluhy a hlavně pana majitele. Ten se totiž tváří, jako by ho hosté obtěžovali a vyloženě mu vadilo, že v hospodě nějací lidé jsou. O tom, že někdy i před devátou hodinou večerní dá na zahrádku řetěz(plastový) a prostě zde již nenalévá. Respektuji noční klid, ale obávám se, že v tomto to n není. O možnosti udělat rezervaci už ani nemluvím. Ale zajděte sem sami a uvidíte. Já osobně se domnívám, že není zas až tak o co stát...
certak_cz +1  Uživatel s více jak 5 hodnoceními restaurace
03.12.2009
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
90
Chodíme sem pravidelně na meníčko. V tomto směru je tato restaurace nepřkonatelná. Obsluha příjemná a velmi rychlá, v době obědů nezakouřeno a atmosféra příjemná. Jídlo je vždy minimálně velmi chutné, často až vynikající, když jej navíc vztáhnu k ceně - nemá chybu. Snad ještě zbývá dodat, že z porce se člověk vždy dostatečně nají. Prostě fajn.

Komentář - todd (15.04.2010 12:11)
Musím reagovat na hodnocení certaka a přidat taky pár svých postřehů ze zkušenosti s touto restaurací. 1. Co se týče "meníček" tak se to kolikrát nedá považovat za jídlo. Polívky snad není třeba komentovat protože nikdy přesně neodpovídají tomu co je napsáno. Když dostanu gulášovou polívku a plave tak hrášek, fazole a občas nějaká ta nudle tak z toho nemám jinej pocit než že jim z předchozích dnů zbyla polívka a tak to přece nebudou vyhazovat. příklad 1. "Segedinský guláš" to byla opravdu parodie na segedin. Tady si kuchař spletl zelí s moukou protože té mouky tam bylo opravdu hodně a zelí se dost těžko hledalo. A to nemluvím o krušných chvílích, který následovali po požití toho co někteří považují za jídlo. příklad 2. "Vrabec se špenátem a knedlík" ještě nikde jsem nezažil, že by mě přinesli 3 jídla na jednom talíři. Špenát nebyl ani tak špenátem ale spíš mlíko nebo smetana zahuštěná opět tunou mouky ve které jste občas narazili na něco zelenýho co vypadalo jako špenát. K tomu bylo místo vrabce uzený maso opečený na pánvi a ten největší gól byla příloha v podobě knedlíku s vejcem. Reakce na otázku co je to za jídlo mi bylo odpovězeno že už není maso a že už nemají moc knedlíku tak to museli nějak nastavit. 2. Chování majitele: tak to je asi kapitola sama pro sebe. Stojí tam jak kůl v plotě a jenom furt nadává, když přijdou další hosti a nedej bože aby někdo přišel na pivo po 21.hodině. Nechápu jak může někdo vést podnik s takovýmhle přístupem. Místo toho aby byl rád že se tam dveře nezastaví a tím pádem vydělával tak v 9. hodin dá řetěz před hospodu aby už radši nikdo nechodil. Tak tomu říkám podnikatel. 3. Pivo a chlast: Kvalita piva by mohla být mnohem lepší, ale vzhledem k tomu že pan majitel nechce pivo tlačit bombou protože by každý pivo zdražilo o 30 halířů tak je to takový průměr. A ještě něco málo k destilátům: to co vám přinesou nikdy neodpovídá tomu co si objednáte. Jagermeister je dost odlišný od originálu nejen chutí ale neuvěřitelnou opocí po ránu. Resumé: Nedoporučuju! Radši tam nechoďte pokud nemusíte!!!
certak_cz +1  Uživatel s více jak 5 hodnoceními restaurace
20.10.2009
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
125
Velmi slušné, obsluha ochotná rychlá, příjemná - kdyby to tak bylo všude, byla by to paráda. V jídlech jsme šáhli po zabijačkovém menu, cena/výkon velmi slušné, měli jsme jitrnicovo-jelítkový prejt, se zelím a bramborami a tortilu s kuřecím masem zapečenou v misce se sýrem. K pití pivo - Budvar, punč, také velmi uspokojivé. K vážnějším nedostatkům patří poměrně velká zakouřenost celé prostory, stačí 4, 5 kuřáků a po půl hodině mi to začínalo být velmi nepříjemné, chtělo by to kuřáky usměrnit ven, nebo zajistit výkonné větrání. Velmi příjemná hospůdka až na tu zakouřenost. Mohu doporučit.
zyrkhon  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
06.03.2008
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
150
Tato hospůdka patří mezi mé oblíbené, duchem je to příjemná knajpička, jídlo je v maminkovském/babičkovském duchu, pivo je dobré, ale Budvar není úplně moje značka. Obsluha je perfektní, ti borci tam dělají supr atmosféru, hodně "posh" resto by se od nich mohlo učit, být majitelem, tak si je hýčkám. Problémem hospůdky je občasná zakouřenost, chtělo by to ventilaci.
Teď k jídlu : jedl jsem tu mnohokrát, ale shrnu to v jednom postu. Vždy jsem byl hodně spokojen, typ domácí kuchyně. Ochutnal jsem koleno, hermelíny, topinky, utopence, mnoho polévek, carpaccio, bramborákovou pizzu, řízek se salátem atd. Mají dobré chuťovky k pivku a hutné polévky, ceny jsou příznivé. Není to vysoká gastronomie, ale fajn hospůdka.
P.S. útrata je cca průměr na návštěvu.
SERAFIN +1  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
14.11.2007
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
250
Velmi příjemná obsluha a slušná kuchyně. Možná by to chtělo trochu bohatší jídelní lístek. Jedno z nejlépe udělaých kolen v Brně, ale večer už většinou není :o\ Asi největší chybou je zavíračka o víkendu...
14 hodnocení 32 osob
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
161


Přidat hodnocení restaurace

© 2014 Všechna práva vyhrazena. Vytvořil Artax a.s., poslední aktualizace 26. 2. 2014
Naše další projekty: etisky - digitální tisk, OSVÍTÍME VÁS, Firemní a osobní kalendáře, sCool Matematika.
AKTUALITY
SUNSET RESTAURANT

Masarykova kuchyně
18.9. - 29.9.
Vážení hosté,
připravili jsme si pro Vás další gastronomickou akci, při které
budou naši kuchaři vařit jídla, jejichž základy byly položeny na
začátku minulého století, kdy tyto delikatesy připravovaly i naše
prababičky.

Předkrm
1ks Kachní játra s pikantní zeleninou
podáváné na domácím bílém chlebu 95 Kč

Polévka
0,2l Bramborová polévka
s hřiby a...

Seznam aktualit
REKLAMA
Kadeřnictví Michaela
Kadeřnický salon a solárium v centru Brna.
www.kadernictvi-michaela.cz