Uživatel:
nepřihlášen
Počítadlo přístupů:
13274310
Vyhledávání:
Novinky
Dnešní menu
Top 20
Seznam
Doporučit
Diskuzní fóra
Přidat restauraci
Vyhledávání
FAQ
Slovníček
Kontakty
restaurace
U Hejtmana Šarovce
Dvořákova 595
686 01 Uherské Hradiště
Zlínský kraj
Česká republika
Přibližná poloha
Tel.:
+420 572 416 511
Fax:
E-mail:
kozlovnauh@gmail.com
URL:
www.kozlovnasarovec.cz
Počet míst:
90
Parkoviště:
ANO
Nekuřácká restaurace:
ANO
Nekuřácký salonek:
ANO
Bezbariérový přístup:
ANO
V naší elegantní restauraci ve stylu Irish Pubu si mohou hosté kromě výborného jídla a široké nabídky nápojů užívat také báječnou atmosféru, která na Vás dýchá z interiéru restaurace. Vnitřní prostory nabízejí 90 míst k sezení, v letních měsících otevřená zahrádka má kapacitu 70 míst. Dopřejte si jedinečný gurmánský zážitek v příjemném prostředí s duchem minulosti a puncem současnosti.
Pestrá nabídka točených piv spolu s širokým výběrem whisky a vyváženým výběrem vín skvěle doplňují nabídku nejrůznějších specialit a spolu s kvalitní obsluhou Vám zaručí neopakovatelný gastronomický zážitek.
Irish Pub + Středověká kovárna – letní zahrádka + Snídaňová terasa + Vinotéka
Otvírací doba:
• Pondělí
11:00-23:00
• Úterý
11:00-23:00
• Středa
11:00-23:00
• Čtvrtek
11:00-23:00
• Pátek
11:00-0:00
• Sobota
11:00-0:00
• Neděle
11:00-22:00
Kuchyně:
• Česká
Kreditní karty:
Stravenky:
nezadáno
Aktuality
Neuvedeny žádné aktuality.
Týdenní menu
Neuvedeno žádné týdenní menu.
Poznámky (diskuze) k restauraci
Neuvedeny žádné poznámky v posledních 6 měsících.
Zobrazit starou diskuzi
Mobilní hodnocení
Hodnocení
Skrýt slovní hodnocení
Hodnocení uživatelů:
(
přidat nové hodnocení
)
Hodnotil
Datum
Jídlo
Pití
Atmosféra
Obsluha
Útrata/1
nergal
15.06.2018
527
Kozlovna U Hejtmana Šarovce je součástí stejnojmenného hotelu v Uherském Hradišti, pyšnícího se dlouholetou tradicí. Svou nynější podobu dostala po rekonstrukci v dubnu 2017, kdy převzala koncept pivovaru Velkopopovický Kozel se všemi náležitostmi, které k tomu patří v čele s plastikou rohatého kozla, umístěného na piedestalu v rohu restaurantu. Díky tomu je styl vnitřního vybavení unifikovaný a ve větší či menší míře podobný všem ostatním Kozlovnám po celé České republice. To samozřejmě není nijak na škodu, zvláště když je tento koncept opravdu vkusný a povedený.
Musím se však zmínit o jiném nešvaru, kterého jsem si všiml a bohužel to není poprvé a pravděpodobně ani naposledy, co se s ním mám tu čest setkat. Restaurant je s výjimkou dvou obsazených stolů prázdný, přesto hosté odcházejí, protože si nemají kam sednout. Na všech stolech jsou zadány rezervace, které obsluha nesmyslně drží klidně i dvě a půl hodiny před uvedeným časem. Tryzna českého pohostinství, deklarovaná selháním provozního managementu, který si tyto věci neumí pohlídat a vyladit je. Každopádně díky této skutečnosti mám možnost si vyzkoušet dvě polohy obslužného personálu. Ve chvíli, kdy je restaurant ještě prázdný, se mi děvčata věnují s nebývalou pozorností a všechno odsýpá jako na drátku. Problémy přicházejí se zaplňujícím se podnikem, jak lidé přicházejí na rezervace. Reakční doby se natahují a personál čím dál tím víc ztrácí nad situací kontrolu. I když se snaží, seč jim síly stačí, prostě to nedávají. Jde to až tak daleko, že platit útratu musím jít na bar, protože u stolu je prostě nemožné se čehokoli dočkat.
A teď tedy k jídlu a pití. Večer otevírá řezaný čepovaný Kozel a gulášová polévka. Oboje má říz a ani nad jedním si není proč stýskat. Pravda, k polévce bych si klidně dokázal představit i nějaké to pečivo, pokud by mi bylo nabídnuto, ale když není, svět se také nezboří. Samotná gulášovka je bohatá a chutná velmi dobře. Následuje hovězí bolarblade steak, balený ve slanině s grilovanou zeleninou a marinádou z chilli, zázvoru, limety a sojové omáčky. Na talíři to vypadá nádherně a ani chuťový projev nezůstává nijak pozadu. Maso je skutečně krásně upravené, šťavnaté a výrazné. Marináda je skvostná a grilovaná zelenina je přesně to pravé ořechové, co doplňuje celek na extra zážitek. Za tohle představení klobouk dolů a uctivá poklona šéfkuchaři. Končím čokoládovým dortem s mandlemi a chilli. Opět se jedná o velmi povedenou věcičku, která hladí a svádí současně. Espresso dobré, jen díky již zmíněným problémům s obsluhou přišlo na stůl už půl hodiny před dezertem.
Jak bych tedy zhodnotil Šarovcovu Kozlovnu? Jídlo je tady bez diskuze na vysoké úrovni, prostředí pěkné, co je to ale všechno platné, když to tady funguje tak podivným způsobem, jaký jsem nastínil už na začátku. Sám za sebe s tím nemám problém, pokud bych měl ale restaurant doporučit přátelům, asi bych se rozmýšlel…
Přidat komentář
magdu
+1
24.09.2008
300
Příjemná zastávka na cestě Zlínským krajem.
Grilovaná kuřecí prsa s omáčkou s liškami byla dobrou volbou. Omáčka byla lehounká, vůbec ne ztěžklá smetanou.
Obch. partner si dal pečená kachní stehna, podávají jich hned 2 ks, vypadaly opravdu chutně, však taky nic nezbylo :-)
Na to, že byla restaurace pojata ve stylu irského pubu, působila prvotřídně, atmosféru dokreslovaly -čisté- historické doplňky, prostě příjemné prostředí.
Obsluha byla sehraná a příjemná.
Nechci působit neekologicky, nicméně dojem trochu kazily tenoučké ubrousky.
I když se oběd časově protáhl (příprava kachny holt není pětiminutová záležitost), s radostí se do této restaurace příležitostně vrátím.
A co považuju nejen v těchto "končinách" za důležité je, že jsme odcházeli nenačuchlí jídlem...
Přidat komentář
2 hodnocení
3 osob
376
Přidat hodnocení restaurace
© 2014 Všechna práva vyhrazena. Vytvořil
Artax a.s.
, poslední aktualizace 26. 2. 2014
Naše další projekty:
etisky - digitální tisk
,
OSVÍTÍME VÁS
,
Firemní a osobní kalendáře
,
sCool Matematika
.
AKTUALITY
Nejsou žádné aktuality.
Seznam aktualit
REKLAMA
Kadeřnictví Michaela
Kadeřnický salon a solárium v centru Brna.
www.kadernictvi-michaela.cz