Uživatel: nepřihlášen
Počítadlo přístupů: 11113278
Vyhledávání:


bistro
U DOBRÉHO PASTÝŘE
 
VEVEŘÍ 16
60200 Brno - Veveří
Jihomoravský kraj
Česká republika
Přibližná poloha

Tel.: 
Fax: 
E-mail: 
URL:  WWW.UDOBREHOPASTYRE.CZ
Počet míst:  26
Parkoviště:  NE
Nekuřácká restaurace:  ANO
Nekuřácký salonek:  NE
Bezbariérový přístup:  NE


DOMÁCÍ SLOVENSKÁ A ČESKÁ KUCHYNĚ

 
Otvírací doba:
• Pondělí 11:00-19:00
• Úterý 11:00-19:00
• Středa 11:00-19:00
• Čtvrtek 11:00-19:00
• Pátek 11:00-21:00
• Sobota nezadáno
• Neděle nezadáno
Kuchyně:
• Česká
• Slovenská
 
Kreditní karty:

nezadáno
Stravenky:



Aktuality


Neuvedeny žádné aktuality.


Týdenní menu


Neuvedeno žádné týdenní menu.


Poznámky (diskuze) k restauraci


Neuvedeny žádné poznámky v posledních 6 měsících.

Zobrazit starou diskuzi


Mobilní hodnocení




Hodnocení

Skrýt slovní hodnocení

Hodnocení uživatelů: (přidat nové hodnocení)
Hodnotil Datum Jídlo Pití Atmosféra Obsluha Útrata/1
Konstantincechmenev +1
30.05.2013
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
127
Docela mě mrzí, že zavíráte. Rádi jsme k vám chodili.
http://www.sreality.cz/detail/pronajem/komercni/restaurace/brno-veveri-/1657152348
Marake  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
09.02.2013
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
140
Na oběd je pastýř ideální místo, proto je cena a datum orientační. Ochutnal jsem zde v poslední době zelnou polévku a česnekový krém, obě bez chyby, prostě vynikající, druhý chod hrachovou kaši a domácí klobásu, kachnu se zelím a halušky. Přiznám se že nemám k jídlu žádné větší výhrady, takhle si představuji dobré jídlo na oběd za přijatelnou cenu. Kéž by tak vařily všude, kde dělají "meníčka!. Příjemná je i nabídka točené žluté limonády. Prostředí je standart a obsluha mnohdy velice zmatena. Každopádně palec nahoru :-)
dalda  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
08.02.2013
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
150
Opět polední pauza.
Trošku osvětlím, proč právě sem. Poslední dobou si vybírám obědy spíše podle polévky, než dle hlavního jídla(těch je často více a tak je na výběr), ale polévka je jen jedna a podle polévky poznáš kuchaře. :-)
Zde byla polévka krémová ze zeleného hrášku- výborná s toastíkem a řepnými klíčky
Hlavní jídlo Grilovaný pikantní hermelín s 2 druhy brambor a domácí , hustou tatarkou. - opravdu pikantní
K pití Zulu limča
Pan majitel chodí po resto, sem tam pokecá se známými hosty, odpoví na zvídavé dotazy. Jen ty špalky na sezení ! :-(
zeira +1  Uživatel s více jak 5 hodnoceními restaurace
12.09.2012
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
280
Pozdní oběd...jídla jsou poctivě vařená, jsou celkem chutaná, ale jen průměrná.Obsluha (asi pan majitel a kuchař vjedné osobě) velmi příjemná...Segedin na můj vkus příliš kyselý, Kuře na paprice slušné, chléb s bryndzou výtečný, klobáska dobrá...čokoládový dezert výborný.Ceny jsou velmi slušné
dalda  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
13.04.2012
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
120
Oběd v polední pauze
špenátový krém s lososem a kysanou smetanou - dobrý
halušky se slaninkou a bryndzou - asi nejlepší halušky, co jsem kdy v restauraci jedl
k pití jen vinný střik
trochu nepohodlné sezení - špalky s kožešinou
zrovna jim docházela některá jídla a několik potenciálních hostů odešlo
moonflower +1  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
12.04.2012
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
200
Kdykoliv jdu kolem Pastýře, je plno. Tentokrát jsme si počkali, až se něco uvolní a nevšimli si, že mají jen do 19:00. Když jsme vešli dovnitř. bylo necelých deset minut před sedmou. Velmi příjemná slovensky hovořící obsluha se ani slovem nezmínila, že už by měli zavírat, vlastně celou dobu, kdy už všichni ostatní odešli, nedala nijak najevo, že sedíme přesčas, což oceňuju. Krom Zlatého bažanta na pití jsme měli špenátový krém s uzeným lososem - vynikající. Pak noky s kuřecím masem a rajčaty - až tak neoslnilo, ale poctivé, dobré. A čokoládový dort - vynikající. Půl hodiny po zavíračce za námi přišel i kuchař prohodit pár slov a získat zpětnou vazbu, to bylo fajn. Atmosféra byla celkově velmi přátelská, co mi ale až tak nevyhovuje, je řešení interiéru - tři stoly jsou opravdu málo a já zas tak ráda stůl s jinými lidmi nesdílím. Jinak ale chválím kuchaře při boji kvalita versus cena. Jen tak dál. :-)
bobik002 +2
11.04.2012
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
280
Druhá návštěva, známé prostředí. Příjemná obsluha, skvělé jídlo, dobré pivo, výborná káva a čokoládový dort jedna báseň (vlastně tři). Konfitovaná kachní stehna, stejně skvělá jako minule, červené zelí a karlovarský špekový knedlík. Stálost kvality potvrzena. Pečená selečí kýta (200g), restované fazolové lusky, opékané brambory s rozmarýnem. Chutné maso, skvěle orestované fazolové lusy - přesně "ani málo - ani příliš". Brambory s rozmarýnem zaslouží samostatnou sloku básně. Zkuste a pochopíte. Pivo bez pocitu nasycení kysličníkem, lze s chutí pokračovat po prvním. Na závěr čokoládový dort, podle nás tří lepší než Sacher dort, není v něm mouka - potvrzeno panem kuchařem (loudili jsme recept). Káva servírovaná současně se zákuskem potvrzuje kvalitu obsluhy. Na závěr jemná borovička. Přijdeme zase.
oddie  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
07.04.2012
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
100
Nemůžu si pomoct, ale bistro U dobrého pastýře považuju v současné době ve své "kategorii" za to nejlepší, kde se v Brně dá kvalitně a chutně najíst. Mám za sebou asi 20 návštěv a ještě ani jednou se mi nestalo, že by mi jídlo (ať už ze stáleho lístku nebo z denní nabídky ) nechutnalo..Chutnalo vždy, a to tak, že hodně :) Vrabec se špenátem už je legendou, halušky, segedín a svíčková taky..o místním knedlíku se pějí ódy i v jiných recenzích a tiskovinách..Pan kuchař ovšem zvládá i odlehčenější jídla, např. salát s pečenou červenou řepou a pěnou z ovčího sýra; onehda jsem měl květákové řízečky s bramborem a vynikající domácí tatarkou..atd atd..Podnik ovšem není pro lidi, kteří spěchají a pro ty, kteří neradi sdílejí stůl s dalšími ( což já naopak vyhledávám, protože se většinou hovor strhne k jídlu a to je pak fajn) Přátelé, ať mne tu klidně na fajnšmekru pomluví, že Vám nadržuju, ale fakt jste skvělí! Díky!
bobik002 +1
15.03.2012
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
160
První návštěva, zlákal nás osobitý interiér. Posezení na ovčích kůžích bylo příjemné, obsluha milá. V době mezi obědem a večeří jsme měli štěstí - věnoval se nám pan kuchař, tak jak bývá zvykem v dobrém rodinném podniku v zahraničí. Původně jsme měli v plánu jen halušky s brynzou, byly vynikající a brynza poctivá. Zlatý bažant byl lepší, než jsme čekali, ale nejsme odborní pivaři. Když přišla řeč na úpravu kachních stehen, neodolali jsme. Nebyli jsme jediní. Konfitovaná kachní stehna (ke konfitování např. http://diskuse.gastronews.cz/kuchyne/konfit) s výborným červeným zelím, pan kuchař promine, jako by do "bistra" ani nepatřila. Nejlepší z dosud absolvovaných (a nebylo jich málo, jídlo nás baví). Rozhodně budeme navštěvovat a doporučovat přátelům.
rentier +1  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
27.02.2012
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
105
Nezklamali! Porce segedinu bohatýrská, navíc z kysaného zelí! Tuto variantu jsem v Brně zatím marně sháněl. Domácí houskový knedlík zdobil, libového masa jak na dvě menu, prostě už se těším, až vyzkouším ostatní nabídku. Navíc interier je útulný. Rychlost a sehrannost obsluhy se časem jistě zlepší, abych nebyl úplně nekritický.
oddie  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
23.02.2012
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
95
Tak to vypadá, že ulice Veveří bude rájem výborných podniků. Bistro U dobrého pastýře má všechny předpoklady se stát oblíbenou zastávkou nejen na oběd. Myšlenka poctivé domácí české a slovenské kuchyně, vaření bez "kostek" a éček se mi líbí. A na kvalitě je to znát. Ochutnal jsem vynikající halušky s bryndzou, skvělý poctivý vepřový řízek a hlavně vrabce s domácím knedlíkem a vynikajícím špenátem.( Pivo Zlatý bažant je fajn, i proto, že se málokde v Brně najde) Každý den je v nabídce mimo hlavní nabídku ( která čítá jen asi 12 položek plus předkrmy) ještě jeden aktuální chod. Stylové prostředí je moc pěkně vyvedeno ve dřevě a celkovou atmosféru dotváří usměvaví a příjemní majitelé, s kterými se moc dobře povídá o jídle a vůbec.. Lze tu i koupit různé sýry, korbáčky a slaninu ( mimochodem úžasnou!). Jen tak dál, rád s k Vám budu vracet!
11 hodnocení 18 osob
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
177


Přidat hodnocení restaurace

© 2014 Všechna práva vyhrazena. Vytvořil Artax a.s., poslední aktualizace 26. 2. 2014
Naše další projekty: etisky - digitální tisk, OSVÍTÍME VÁS, Firemní a osobní kalendáře, sCool Matematika.
AKTUALITY
Nejsou žádné aktuality.

Seznam aktualit
REKLAMA
Kadeřnictví Michaela
Kadeřnický salon a solárium v centru Brna.
www.kadernictvi-michaela.cz