Uživatel: nepřihlášen
Počítadlo přístupů: 10721102
Vyhledávání:


restaurace
U Čejpů
 
U strže
Praha
Praha
Česká republika
Přibližná poloha

Tel.: 
Fax: 
E-mail: 
URL: 
Počet míst:  70
Parkoviště: 
Nekuřácká restaurace:  NE
Nekuřácký salonek:  NE
Bezbariérový přístup:  NE




 
Otvírací doba:
• Pondělí 11:00-23:00
• Úterý 11:00-23:00
• Středa 11:00-23:00
• Čtvrtek 11:00-23:00
• Pátek 11:00-23:00
• Sobota 11:00-23:00
• Neděle 11:00-23:00
Kuchyně:
• Česká
• Mezinárodní
 
Kreditní karty:

nezadáno
Stravenky:

nezadáno


Aktuality


Neuvedeny žádné aktuality.


Týdenní menu


Neuvedeno žádné týdenní menu.


Poznámky (diskuze) k restauraci


Neuvedeny žádné poznámky.

Přidat poznámku


Mobilní hodnocení




Hodnocení

Skrýt slovní hodnocení

Hodnocení uživatelů: (přidat nové hodnocení)
Hodnotil Datum Jídlo Pití Atmosféra Obsluha Útrata/1
melanna +25
17.12.2013
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení
Hodnocení
0
Skvělý příklad jak po rekonstrukci ztratit úplně dobré jméno. Výměna číšníků za naprosto nekvalifikovaný personál si opravdu vybrala své. Rezervaci jsme měli několik dní dopředu nahlášenou a v ten den jsme nebyli jediní, kdo jsme odcházeli pěkně naštvaní. Obsluha nepříjemná, téměř neobsluhovala, vyloženě čekali, až to vzdáme. Některé naše objednávky se vůbec nedostali do kuchyně, některé popletli. U některých jídel se nám snažili podstrčit něco jiného s tím, že původní jídlo už nemají a předem nás o tom ani neřekli (pokusili se nám tvrdit, že vídeňský řízek se dělá z kuřecího masa). Na jídlo jsme čekali 2 hodiny a polovina z nás hodinu na pití. Někteří z nás nedostali ani přílohy. Vrcholem byla provozní, která nám prohlásila, že za to může to, že jsme si nesrazili stoly a proto jsou naše objednávky nekompletní. Naprosto nechápu, jak tam někdo může přijít znovu.
minidaz +2
01.01.2013
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
217
Tuto restauraci znám více jak 20let. Je vyhlášená díky pečeným kolenům a pivu Budvar. Normálně Budvar moc nemusím, ale tady je skvělý.Páni hostinští se zde skvěle starají o trubky, nikdy se mi nestalo, že by pivo bylo horší kvality než za 2. (1ka nejde dát jen proto, že jsem zatížen na Pilsner...:))). Koleno je skvělé proto, že ho dle mého názoru mají napíchnuté solným roztokem a mají ho pěkně naříznuté na kostičky, čímž dosáhnou efektu dobře nakořeněného a nasoleného masa až ke kosti. Přitom kůrčička je pěkně propečená. Nikde nemají koleno lepší.
Příjemný na této restauraci je fakt, že kvalita je stále stejná, referenční a člověk, když chce někoho pozvat, tak se nemusí stydět a nikdy se nezklame.
Marake +4  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
24.05.2008
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
340
Koleno je zde vyhlášené již léta, budvar byť sem spíš na plzeň výborný. Pokud si chcete v Praze zajít na to koleno a pivo nemůžete volit lépe
Lars +1  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
01.04.2003
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
235
Dali jsme si na doporučení vyhlášené grilované koleno. Naprosto vynikající. Zřejmě delší dobu naložené v marinádě, potom okořeněné vlastní směsí a ugrilované. Masíčko se jen rozpadalo. Doplněné pivem Budvar. Teplota akorát, jen bych vytknul ošetření kysličníkem a tedy více bublinek.

Komentář - hrosik (25.07.2012 15:01)
Ahoj Lars, jen ohledně kolene, není to marinádou, ale je to náš recept který tady léta střežíme. A ohledně piva, není ošetřeno kysličníkem, neboť je hnáno vzduchovým kompresorem. Jinak jsme rádi že Vám chutnalo. Budem se těšit na další návštěvu :-)
4 hodnocení 36 osob
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
78


Přidat hodnocení restaurace

© 2014 Všechna práva vyhrazena. Vytvořil Artax a.s., poslední aktualizace 26. 2. 2014
Naše další projekty: etisky - digitální tisk, OSVÍTÍME VÁS, Firemní a osobní kalendáře, sCool Matematika.
AKTUALITY
SUNSET RESTAURANT

Zvěřinové hody
10.10. - 28.10.
Vážení hosté,
rádi bychom Vás pozvali na jedinečné zvěřinové hody.
Vzhledem k tomu, že nám již začal podzimní čas, tak jsme pro
vás vytvořili sezonní menu, které se skládá z typických surovin
pro toto období. Proto přijďte a ochutnejte speciality ze zvěřiny.

Předkrm
70g Grilovaná zvěřinová klobáska plněná kachními játry
a marinovanými ořechy v portském víně
...

Seznam aktualit
REKLAMA
Kadeřnictví Michaela
Kadeřnický salon a solárium v centru Brna.
www.kadernictvi-michaela.cz