Uživatel:
nepřihlášen
Počítadlo přístupů:
13352041
Vyhledávání:
Novinky
Dnešní menu
Top 20
Seznam
Doporučit
Diskuzní fóra
Přidat restauraci
Vyhledávání
FAQ
Slovníček
Kontakty
restaurace
Steak House
Lidická 17
692 02 Břeclav
Jihomoravský kraj
Česká republika
Přibližná poloha
Tel.:
+420 519325801
Fax:
E-mail:
steakhouse@steakhouse-codys.cz
URL:
http://www.steakhouse-codys.cz
Počet míst:
50
Parkoviště:
ANO
Nekuřácká restaurace:
NE
Nekuřácký salonek:
NE
Bezbariérový přístup:
NE
Restaurace nabízí velký výběr grilovaných mas, těstoviny, saláty. V nabídce je i výhodné denní menu. Platit je možné kartou.
Otvírací doba:
• Pondělí
11:00-22:00
• Úterý
11:00-0:00
• Středa
11:00-0:00
• Čtvrtek
11:00-0:00
• Pátek
11:00-1:00
• Sobota
11:00-1:00
• Neděle
11:00-22:00
Kuchyně:
• Americká
• Mexická
• Mezinárodní
Kreditní karty:
Stravenky:
nezadáno
Aktuality
Neuvedeny žádné aktuality.
Týdenní menu
Neuvedeno žádné týdenní menu.
Poznámky (diskuze) k restauraci
Neuvedeny žádné poznámky.
Přidat poznámku
Mobilní hodnocení
Hodnocení
Skrýt slovní hodnocení
Hodnocení uživatelů:
(
přidat nové hodnocení
)
Hodnotil
Datum
Jídlo
Pití
Atmosféra
Obsluha
Útrata/1
nergal
19.11.2016
974
Poloha restaurantu mimo centrum města předpokládá, že svými parametry bude podnik natolik zajímavý, aby přitáhl zákazníky bez ohledu na to, jak daleko to sem je. A zdá se, že reference má břeclavský Steak House opravdu ty nejlepší, neboť v sobotu večer je zde obsazeno každé volné místečko. Podnik má dva oddělené provozy se společnou kuchyní, vzadu ve dvoře parkovací stání a terasu s letním posezením. Do suterénního Old Innu se schází po pekelně úzkém schodišti, které určitě není pro klaustrofobiky a i vybavení je zde méně okázalé a syrovější. Většina návštěvníků se spíš seznámí s prostorem ve zvýšeném přízemí, který jako by vypadl z westernových příběhů. Celý zakutý do dřeva s velkým mořským akváriem, kovanými lucernami, koňskými postroji, pytli a obručemi vzývá drsnou atmosféru Divokého západu. I ta stísněnost, kdy jeden kouká do talíře druhému a poslouchá, co se povídá u sousedů, k tomu tak nějak patří. Mladičká obsluha kmitá, co jí síly stačí a zvládá to s grácií a nonšalancí. Neodbývají ani zpětnou vazbu a vždy se diskrétně zeptají, zda je všechno v pořádku. Začínám s grilovaným chřestem se sýrovou omáčkou a parmskou šunkou, podávaným s pšeničnou tortillou. K tomu objednávám láhev Modrého Portugalu s mnohoslibným názvem Bouquet ročník 2013 z Révy Rakvice. Víno je příjemné s jemnou kořenitou tříslovinou s tóny drobného ovoce. Rafinovaná kompozice chřestu vzbuzuje velká očekávání a bez problému je naplňuje. Každá položka je úžasná sama o sobě a ještě souzní s ostatními. Jednotlivé chuťové tóny jakoby se objevovaly z ničeho a následně pracovaly vstříc komplexnímu harmonickému vjemu, na který se nezapomíná. Baví mě po nich pátrat a nacházet je. Následující filet steak s barbecue marinádou, pepřovou omáčkou a mexickými bramborami si s předkrmem v ničem nezadá. Maso je krásně šťavnaté, na řezu hraje dokonalými barvami a barbecue marináda mu přidává na atraktivnosti. Pepřová omáčka je vynikající a brambory skvostné. Celé to ladí, zvučí a útočí na první signální. Nechávám se unést. Čokoládový cheescake už je po předchozích zázracích trochu zklamáním. Je to jen spousta čokoládového krému a na můj vkus je příliš sladký. Káva Hausbrandt je oproti tomu výborná, silná a lahodná. Mojí návštěvu břeclavského Steak Housu uzavírá stopečka mého oblíbeného barbadoského výběrového rumu Plantation 20th Anniversary XO, který snad ani nemůže zklamat. Jednoznačně povedený večer a dost možná to nejlepší, co je dnes v Břeclavi v oblasti gastronomie k mání.
Přidat komentář
1 hodnocení
1 osob
974
Přidat hodnocení restaurace
© 2014 Všechna práva vyhrazena. Vytvořil
Artax a.s.
, poslední aktualizace 26. 2. 2014
Naše další projekty:
etisky - digitální tisk
,
OSVÍTÍME VÁS
,
Firemní a osobní kalendáře
,
sCool Matematika
.
AKTUALITY
Nejsou žádné aktuality.
Seznam aktualit
REKLAMA
Kadeřnictví Michaela
Kadeřnický salon a solárium v centru Brna.
www.kadernictvi-michaela.cz