Uživatel: nepřihlášen
Počítadlo přístupů: 11236964
Vyhledávání:


restaurace
Ristorante RIALTO
 
Veveří 125
60200 Brno - Žabovřesky
Jihomoravský kraj
Česká republika
Přibližná poloha

Tel.:  +420541235035,+602552026,
Fax:  +420541235019
E-mail:  info@rialto-brno.cz
URL:  www.rialto-brno.cz
Počet míst:  60
Parkoviště:  ANO
Nekuřácká restaurace:  NE
Nekuřácký salonek:  ANO
Bezbariérový přístup:  ANO




Restaurace Rialto je synonymem pro speciality mezinárodní a italské kuchyně. V našem jídelním lístku naleznete širokou paletu jídel, která uspokojí i ty nejnáročnější gurmány. Venkovní terasa nabízí Vám a Vašim hostům možnost užít si chuť nezapomenutelných pokrmů v přírodním prostředí.
V celých prostorách Restaurace Rialto je pro Vás k dispozici bezdrátové připojení k internetu.




 
Správcem této restaurace je: Rialto
 
Otvírací doba:
• Pondělí 11:30-23:59
• Úterý 11:30-23:59
• Středa 11:30-23:59
• Čtvrtek 11:30-23:59
• Pátek 11:30-23:59
• Sobota 11:30-23:59
• Neděle nezadáno
Kuchyně:
• Italská
• Mezinárodní
• Středomořská
 
Kreditní karty:

Stravenky:

nezadáno


Aktuality


Neuvedeny žádné aktuality.


Týdenní menu


Neuvedeno žádné týdenní menu.


Poznámky (diskuze) k restauraci


Neuvedeny žádné poznámky v posledních 6 měsících.

Zobrazit starou diskuzi


Mobilní hodnocení




Hodnocení

Skrýt slovní hodnocení

Hodnocení uživatelů: (přidat nové hodnocení)
Hodnotil Datum Jídlo Pití Atmosféra Obsluha Útrata/1
dalda  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
25.06.2016
Hodnocení
Hodnocení
0
Rialto skončilo, místo ní je "Konfit"

Komentář - Petronius Certifikovaný uživatel Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace (27.06.2016 13:43)
Doplňující info z webu: Na gastronomické mapě Brna došlo k výrazné změně. Novým majitelem restaurace Rialto se stala společnost DRFG Gastronomy z investiční skupiny DRFG. Ta se postarala o změnu restaurace do nového konceptu. Rialto už v Brně tedy nenajdete, její místo zaujal Konfit Restaurant. Konfit Restaurant si klade za cíl poskytovat kvalitní a poctivou kuchyni založenou na staročeských tradicích. V jejím čele stojí pan Robert Smejkal, restaurační vizionář stojící také za zrodem restaurace Forhaus nebo výčepů Na Stojáka. Rebranding restaurace obsahoval nejen kompletní novou vizuální identitu, ale také nové webové stránky postavené na fotografiích interiéru a nově připravovaných jídel. Základem menu Konfit Restaurant je tradiční staročeská kuchyně v původním, ale také modernějším pojetí, a můžete se také těšit na speciality z čerstvých ryb. V Konfitu vždy najdete ten pravý gurmánský zážitek, protože kromě kvalitních surovin našich jídel si zakládáme také na výběru toho nejlepšího vína nejen z Moravy.
agenttom +1
01.10.2014
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
460
Pracovní oběd s klientem, vše bylo dobré, ale čekal jsem něco více.
nergal +1  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
14.08.2014
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1415
Ristorante Rialto se nachází v brněnské čtvrti Žabovřesky v budově bývalé porodnice. Funkcionalistickému charakteru budovy odpovídá i nepříliš zvoucí průčelí a malinko matoucí vstup. Nicméně po překonání těchto obtíží vítá návštěvníky nádherný a působivý interiér s dřevěným stropem, luxusními čalouněnými židlemi a decentní výzdobou. Kromě vnitřních prostor je možné posedět i na zasklené „zimní“ terase nebo přímo venku na letní zahrádce. Samozřejmostí je vlastní parkoviště. Obsluha je vysoce profesionální, znalá, všímavá a poskytuje dokonalý servis. Pravdou ovšem je, že restaurant je v době mé návštěvy téměř bez hostů. K jídlu volím šestichodové degustační menu a objednávám toskánské červené víno Marchesi de Frescobaldi Chianti Rufina. Startovní výstřel je ve znamení pozornosti podniku v podobě tvarohové pěny. Je lehoučká a nadýchaná, ale jinak je to jen takové kýchnutí bez výrazu. To vitello tonnato, jemné telecí plátky s tuňákovou omáčkou, jsou už jiná liga. Krásně decentní a smetanově mazlivé. Následující hovězí consommé z volské oháňky s grilovanou polentou je nevýrazné a lehce zapomenutelné. Ne že by bylo chuťově špatné, ale ničím mě neoslovilo a podruhé bych si ho nedal. Zato domácí pappardelle na toskánský způsob jsou zážitek par excellence. Vynikající intenzivní a výrazná chuť, lehounce pikantní nádech… jsem nadšen. Zázvorový sorbet, coby předehra dalšího chodu, je dobrý, ale klidně bych ho oželel. Už se těším na jehněčí kotletky s mladým špenátem, bramborovými nočky a zeleninkou. Na talíři vypadají nádherně. Maso je krásně měkké, středně propečené, omáčka decentní, nočky výborné, ale celek mi přijde takový neutrální. Jakoby ani nechtěl hosta překvapit a ohromit. Terinka s čokoládovou ganáží a malinovým coulis na závěr mě nechává poněkud chladným. Přece jen nejsem žádný velký fanoušek čokoládových zákusků, ale jinak jí nemám co vytknout. Dekantované víno Marchesi de Frescobaldi Chianti Rufina Riserva má bohaté plné aroma s tóny třešní, jahod a sušených švestek. Chuť harmonická a kořenitá s krásně jemnou tříslovinou. Káva značky Covim Caffé je lahodná, jen trochu miniaturní. Při celkovém hodnocení jsem trochu v rozpacích: prostředí a obsluha jsou jednoznačně prvotřídní, ale gurmánský zážitek už tak jednoznačný není.
liborda +1
15.02.2013
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
800
Rialto jsme zkusili poprvé, bohužel zrovna na Valentýna, a byli jsme velmi spokojeni s jídlem a dost naštvaní z mnohého ostatního. Bez symbiózy nejen super jídla, ale i perfektního prostředí a servisu nelze restauraci vnímat jako kvalitní a z tohoto pohledu Rialto zklamalo.
Konkrétně:
- rezervace na webu umožňuje zkombinovat požadavky "kouření NE" a "terasa NE" - přitom taková kombinace v restauraci vůbec neexistuje. Rezervaci nám potvrdili bez upozornění, že obě podmínky současně nelze nabídnout, takže jsme skončili na studené a špatně osvětlené terase (na menu jsme si svítili telefonem) s velmi špatnou akustikou - obsluhu metr od vás neslyšíte, zato hovor od stolu přes celou terasu ano, nemluvě o vrzání podlahy pod kroky personálu.
- na to, že celý večer patřil prakticky jen rezervacím dvojic s pevným Valentýnským menu (alternativou v pěti chodech byly jen 2 hlavní chody), servis docela váznul - nemáme na mysli neochotu jako spíš chaos který stůl kdo obsluhuje a délku pauz mezi jídly. Po příchodu jsme byli až po deseti minutách poprvé dotázáni, zda už máme objednáno, a jen v našem blízkém okolí zazněly dvě stížnosti na pomalost obsluhy, v jednom z případů to vedlo ke změně obsluhujícího u daného stolu.
- v servisu je co zdokonalovat i v detailech, např. jsme byli dotázáni a jasně odpověděli, že nebudeme pít víno, přesto vinné sklenky zůstaly na našem stole
- jídlo samotné bylo naprosto v pořádku, i když např. větvička tymiánu namočená v pyré (to bylo výrazně bramborové, nikoliv cibulové) nejde dost dobře ani sníst, ani uchopit a obrat - v tomto jsme přívrženci teze, že na talíř patří jen to, co do úst.
- při placení v restauraci usilující o nějakou úroveň pokládám za samozřejmé, že mohu při platbě kartou zadat spropitné sám diskrétně do terminálu před zadáním PIN, v Rialtu to ale funguje tak, že dostanete přístroj do ruky až k zadání PIN a spropitné osbluha přeskočí, pokud se včas sami nepřihlásíte. Jsou tak sami proti sobě.

Suma sumárum dobrá kuchyně, průměrný servis, špatně udělaný rezervační formulář na webu. Pro kuřáky vevnitř hezké prostředí, ale pro nekuřáky vymístěné na terasu zejména večer a v zimě nic, kam bych ještě někdy vešel.
radimnovak +1  Uživatel s více jak 5 hodnoceními restaurace  Označeno jako neobjektivní hodnocení
04.02.2013
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1000
Byl jsem vyzkoušet, žádná hitparáda.

Označeno jako neobjektivní hodnocení. Není zahrnuto do statistik.
JURGEN  Uživatel s více jak 5 hodnoceními restaurace
01.05.2012
Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
400
Zacnu strucne, dnes jsem zazil Gastropeklo. Dal nemusite ani cist, vyjadruje to vse a dnes to bude dlouhyyy. Po cca 2 letech jsem se dnes rozhodl zajit do restaurace Rialto ktera je znama krasnym posezenim na terase/ zahradce. Pro mne take vzdy byla garantem skveleho jidla a profesionalni obsluhy. Byl jsem sam a tak jsem zasel za zrejme panem vrchnim , zda si muzu sednout na zahradku ke stolu pro dva, odvetil otravene ze jestli tam nikdo nesedi tak at si tam teda sednu . Vzhledem k tomu, ze stul nebyl jako jediny upraven a nachystan, poprosil jsem jej jestli jej mohou upravit a nachystat. Odvetil mi ze jej nachystaji az podle toho co si dam. No zrejme k jinym stolum chodi pravidelni hoste a oni jiz presne vedi co si daji, protoze ty ostatni stoly byly krasne upraveny, zkratka tak jak ocekavate ze to ma byt. Zasedl jsem tedy ke stolu na kterem byl vybledly uprus a jako dekorace trocha ptaciho trusu. Trus jsem kapesnikem smetl a vzapeti prisel jiny cisnik, ktery se mi opravdu mile a profesionalne venoval. Vybral jsem si z nabidky sefkuchare polevku z medvediho cesneku a Linguine s Gambasem. Polevka byla naprosto strasidelna, spatne zalozena a presolena. Krem se zrejme uuplne nepovedl tak to pan sefpekelnik zrejme nastavil moukou a navic mu do jidla zcela urcite upadla solnicka. Pri druhem chodu jsem dostal spaleneho a presuseneho Gambase, Linguine byly spravne Al dente s bazalkovym pestem, ale zcela urcite bylo pouzito dochucovaldo ala Chemapol a opet jsem se presvedcil, ze pan kuchar rad soli. Nebyt opravdu skveleho cisnika, nemyslim pana vrchniho s nausnici, ktery je zrejme natolik vrchni ze se po "milem" privitani jiz neukazal nebot byl zcela jiste zaneprazdnen oteviranim lahvi za barem, asi bych chtel odejit bez zaplaceni i za cenu velke ostudy, ale ten mladej cisnik byl moc fajn a byl takovym malym andilkem omylem zatvrdlym v Gastropekle. Rialto jiz nikdy vic.

Komentář - Rialto Správce restaurace "Ristorante RIALTO", "FORMAN Beef & Beer" (02.05.2012 11:20)
Vážený pane ,,Jurgen'', jako zástupce Ristorante Rialto se Vás potřebuji zeptat na pár věcí. Bohužel svoje stížnosti prezentujete pouze prostřednictvím veřejného fóra a proto mi nezbývá nic jiného, než reagovat stejně jako Vy, i když je mi to velmi nepříjemné. Když jste byl nespokojen s jídlem, proč jste po každém chodu odpověděl číšníkovi, že jídlo bylo v pořádku? Proč jste po takovém gastropekle nechal číšníkovi spropitné vyšší než 20%? Proč jste si nezavolal kuchaře a svoje výtky ohledně kvality jídla mu nezdělil osobně? Dále nerozumím tomu, proč jste si nenechal zavolat odpovědného vedoucího a neoznámil mu veškeré tyto připomínky i připomínky ohledně porsonálu. Jelikož jste seděl na zahrádce, kde ptáci běžně přelétají, může se něco takového jistě přihodit. Bohužel, tomu zabránit nemůžeme, ale snad jste mohl číšníkům oznámit tuto skutečnost a jistě by Vám byl ubrus vyměněn. Z důvodu měnících se povětrnostních podmínek se nikdy nezakládají stoly na zahrádce předem (pouze uvnitř restaurace), právě proto Vám číšník sdělil, že Váš stůl bude založen v souvislosti s Vaši obědnávkou. Co se týče jídel, polévka se připravuje z bešamelu, ale Vy jako odborník, jak se zde prezentujete, jistě víte, že do bešamelu mouka patří. Této polévky jsme před Vámi prodali minimálně 50 porcí a Vy jste první, kdo si stěžoval (až zde na fóru). Naší strategií je vařit z čerstých surovin a nepoužívat dochucovadla, jelikož italská kuchyně je o přírodní chuti. Z tohoto úhlu pohledu a vzhledem k tomu, že jste se nebyl schopen pod svoji výraznou kritiku podepsat či tuto kritiku říci odpovědnému pracovníkovi do očí a naopak jste všechny ubezpečoval o své spokojenosti, jeví se nám Vaše jednoznačné stanovisko jako neobjektivní a zcela nedůvěryhodné. Vyzývám Vás proto, máte-li odvahu a trváte-li na výše uvedeném, k osobnímu setkaní či alespoň k reakci na naši odpověd' s uvedením Vašeho jména, abychom věděli, kdo u nás byl takto nespokojen. Bohumír Štastný, jednatel společnosti
marti +1  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
21.08.2011
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1000
Rialto jsem navštívila po dlouhém rozmýšlení a bylo to velké zklamání. Můj pritel dokonce prohlásil - nikdy více. poměr kvalita x cena je nevýhodná. Večeře byla na tento level podniku velmi průměrná (dali jsme si denní menu), čekali jsme gastronomický zážitek a ten se nekonal - ryba příliš omaštěná, salát plaval ve vodě s kousky špeku (nechápu, kdo to vymyslel!) Víno dobré (moravské), ale hodně drahé. Obsluha normální. Celkově se dá říct, že Rialto je předražené, za obrovské ceny nabízí jen průměr.

Komentář - Rialto Správce restaurace "Ristorante RIALTO", "FORMAN Beef & Beer" (25.01.2012 16:42)
Dobrý den, dne 1.10.2011 došlo v naší restaurací k výměně pana provozního. Od této doby máme nový jídelní lístek, nového pana šéfkuchaře, novou vinnou kartu a provedli jsme několik intériérových úprav. Pevně věříme, že jsme těmito úpravami zlepšili naše služby a doufáme, že nás ještě někdy poctíte vaší návštěvou. S pozdravem Robert Šťastný, odpovědný vedoucí.
pehu +1  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 10 hodnoceními restaurace
25.04.2011
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
750
Večer o velikonočním pondělí byla restaurace skoro prázdná. Vykupónové menu už je tu přede mnou věrně popsáno Elwoodem a s jeho hodnocením souhlasím. Bylo to všechno opravdu velmi povedené až na poněkud přesolený hlavní chod z kuřete. Vyzdvihnout lze kromě carpaccia i ravioli a domácí sorbety. Navíc jsme si mimo menu dali ještě vynikající hříbkový krém, který nám ochotně rozdělili napůl, a variaci dezertů "sladká cesta", který sestává z několika minidezertíků na jednom talíři (Citronový koláček, Nugátový dortík, Jasmínová panna cotta, Lanýž z bílé čokolády a chilli). Kdybychom věděli, jak dobré ty jejich sorbety budou, asi bychom si sladkou cestu vzhledem k přejezenosti už ani nedávali. Obsluha je vynikající, profesionální, není co vytknout. K pití jsme vybrali a můžeme doporučit RŠ Maidenburg od Reisten a na závěr večera skvělé španělské nefiltrované portské doporučené věci znalou obsluhou v už zmíněných pohovkách v zimní zahradě. V Rialtu tedy i s kupónem zažijete báječný večer.
Elwood +1
10.03.2011
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
350
Zavítali jsme na vykuponové menu, cenu tedy třeba asi zdvojnásobit. Carpaccio s dresinkem z kozího sýra s domácími celozrnnými rohlíčky nasadilo laťku, kterou žádný další chod nepřekonal, byť se jí blížil. Hovězí bylo vychlazené, jednoduché, chutné a při prvním soustu mi přeběhl mráz po zádech. Řekl bych perfektní, rozhodně nejlepší, jaké jsem kdy jedl. Shodou okolností jsem jej měl den před tím v Avii a byť ji mám velmi rád, za carpacciem z Rialta zaostává o několik délek. Domácí ravioli plněné špenátem plovaly v šalvějovém másle. Na rozdíl od carpaccia přeběhl mráz po zádech až při soustu posledním.

Dosud skvělý zážitek doprovozený úvodním aperitivem ve formě vynikajícího, ač nepředstaveného sektu. K hlavnímu chodu bylo na výběr mezi kuřecími prsíčky v parmazánovém těstíčku a králičí roládou s kuřecí fáší obalená v parmské šunce. Obé s bramborovou kaší. Obě varianty byly smažené a byť jim samotným až na přemíru soli nebylo příliš co vytknout, působily po skvělém předkrmu zcela nemístně. Kaše byla navíc nezajímavá a v kombinaci se smaženým masem působila jako letní hotovka ze stánku na koupališti, vytažená z mrazáku přímo do fritézy. Rozumějte, těžko bych hledal lepší smažená prsíčka, ale v Rialtu hrála roli jednookého krále mezi vidoucími.

Dezert v podobě mangového a malinového sorbetu jsme si odnesli na zimní terasu do neuvěřitelně pohodlných ratanových pohovek a završili ristretem na úrovni. Hned na začátku jsme si nechali donést karafu čisté vody, z níž nám číšník sám doléval. Což mi připomíná obsluhu. Oba číšníci, kteří na place byli, splňovali všechna pravidla servírování, aniž by u toho byli jakkoliv prkenní.

Co bylo ale na celém Rialtu nejlepší, bylo jeho prostředí. Protože za okny byla tma a uvnitř jen málo lidí, krásně vynikla atmosféra kamene, dřevěné podlahy a stropu ve spojení s krbovým ohněm. Představa alpské Itálie byla tak sugestivní, že dohromady s jídlem nás za pomalu dvě hodiny přenesla v místě a navodila hmatatelné svalové uvolnění i blaženost duše.

První dojem zkalený nepadnoucí dramaturgií chodů a některými maličkostmi, které jsou možná až hnidopišské, pročež jsem je nezmínil, je rozhodně pozitivní, po zevrubném prozkoumání standardního menu uvidíme víc.
abc +1  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
20.12.2010
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1000
To je tak, když člověk hodně čeká. Musím říci, že na návštěvu jsem se chystala dlouho a hodně mě zklamala. Rozdíl mezi žampiony a hřiby v polévce pozná snad každý, tato polévka mi přišla spíše jako meníčková z tuctových restaurací. Jelení karé dobré, ale špetzle opravdu nic extra a to samé se dá říci o čokoládové pěně. Dobrá, ale stejnou si můžu dát na dalších místech, případně si ji vyrobit doma. Líbila se mi nabídka vín. Obsluha na typ restaurace spíš neformální.
Romanna +1  Uživatel s více jak 5 hodnoceními restaurace
27.10.2009
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
550
Atmosféra i obsluha úžasná. Velké zklamání z hlavního chodu - dala jsem si filátka z vepřové panenky, ke kterým byla na můj vkus kyselá omáčka a lanýžová kaše chutnala jako obyčejná bramborová kaše:-) Ochutnala jsem i telecí líčka od přítele a nic extra. Asi smůla, jak usuzuju z předchozích názorů.
doktorka +1  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
24.04.2009
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
400
Nadále skvělá restaurace s příjemnou obsluhou, jejich telecí líčka se smržovou omáčkou a rukolovou kaší byla vynikající, vždy bez chyby je lahodný sorbet.

Komentář - kreveta (11.10.2009 10:33)
nelze než souhlasit, rajčatový krém s chobotnicí mne pokaždé dostane... dezerty bez chyby, díky za to, že i v Brně se objevují takové restaurace
Kiwisek +1  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
14.02.2009
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
2200
Zašli jsme s mojí nejdražší polovičkou na Valentýnské menu a hned na úvod musím říct, že Rialto nezklamalo. Bylo plno jak nahoře, tak dole a číšníci se měli co otáčet. Musím uznat, že vše zvládali s přehledem a nedá se říct, že bychom na cokoli neúměrně čekali. Ústřice čerstvé, chutné a i žena uznala, že byly fajn, byť zpočátku k ústřici měla nepříliš vstřícný postoj ;-) Domácí špenátové raviolli skvělé, telecí medailonek rovněž a dezert (Sacher parfait) vynikající. Jedinou drobnou botu jsem udělal s vínem, měli jsme chuť na červené, chtěl jsem zkusit něco nového a šáhnul jsem po španělském Baron de Ley Gran Reserva 1996 (Rioja). Nebylo špatné, malinko světlejší v barvě, příjemná lahvová zralost, taniny už mírně ohlazené, dochuť docela dlouhá, ale od vína za cca 2000 Kč jsem čekal víc. Prostředí s hořícím krbem skvělé. Fajn večer.

Komentář - mlaskal Certifikovaný uživatel Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace (16.02.2009 20:38)
velka skoda ze se vino v ceskych restauraci tak predrazuje, dobre jidlo bez dobreho vina je polovicni zazitek, aspon u mne a mych pratel, ale potom ten ucet...clovek by si zasel posmaknout casteji, kdyby se aspon dodrzoval standart double "ceny z obchodu" ale castejsi je 3x a myslim ze je to i v tomto pripade, a treba ve spanelsku mam zkusenost ze vina v resto tam vetsinou ani nedosahuji dvojnasobku a ceny jsou velmi privetive, davam tip na costa blanca kde se vzdycky dobre najim http://www.restaurantegrana.es/
dusan +5  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
05.12.2008
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1083
Jednalo se o rychlý pracovní oběd. Vzhledem k probíhající akci bílých lanýžů jsme všichni ochutnali i něco s aktuální nabídky. Jako předkrm smažená vajíčka na toustu s kousky lanýžů, poté krémová bramboračka s lanýži a jako hlavní chod kousky vepřové panenky s bramborovou kaší s lanýži (přesné názvy si bohužel nepamatuji). Byli jsme naprosto spokojeni, škoda jen, že zákaznice spěchaly a nezbyl už čas na dezert.

Komentář - Kiwisek Certifikovaný uživatel Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace (09.12.2008 09:16)
Po domluve s kolegou jsem ho presvedcil k uprave hodnoceni jidla a piti ze 4* na 5*. Pravda, ze pokrmy byly jednoduche, ale koneckoncu, co k lanyzum ;-) Celkove vyzneni bylo perfektni. A vino taky skvele, chtel jsem je 2 deci k jidlu a obsluhou nabidnute a doporucene CORDERO DI MONTEZEMOLO Chardonnay Langhe"Elioro" DOC bylo vyborne. Skoda, ze jsme spechali a nestihali zakoncit obed nejakym dobrym dezertem.
Lars +1  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
24.10.2008
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
950
Zašli jsme ne večeři ve dvou. Byla to naše první návštěva v této restauraci. Zvolil jsem ji na doporučení. Musím říct, že jsem byl velice spokojen jak s interiérem restaurace, tak s obsluhou, která se chovala nevtíravě a přitom pozorně, tak i chutí jídla a pití. Aperitiv Portské víno. Jako předkrm jsme zvolili Hovězí carpaccio s pestem a parmezánem. K němu nám na požádání připravili opečenou bylinkovou bagetku. Jako hlavní chod pro dámu byl Pašírovaný filet z lososa s restovaným špenátem, artyčokem a bylinkami. Já jsem si dal Vepřovou panenku s lanýžovou omáčkou a gratinovanou šalotkou. Oba pokrmy vynikající. Panenka byl propečena přesně akorát jak to mám rád. Na skus byla křehká a přitom ve středu jemně krvavá. Opravdu výborná. K pití jsme dali na doporučení číšníka (neboť jsme měli lososa a vepřovou panenku) Růžové zweigeltrebe z vinařství Veverka v Čejkovicích. Číšník nám víno doporučil právě k našim pokrmům jako velmi chutné a přitom neutrální. Toto víno nebylo ani v nápojovém lístku. Musím říct, že měl pravdu a víno nám opravdu chutnalo. Na závěr jsem si dal dezert. Bohužel nevzpomunu si na název krému (v menu na netu není). Byl podáván s lesním ovocem a medem. Jak jsem psal v úvodu, celkový dojem z celého večera byl velmi příjemný.
Kiwisek +3  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
11.04.2008
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1400
Zašli jse s přáteli, kteří rádi dobré jídlo, ale v této restauraci doposud nebyli. Houbová polévka jako vždy vynikající, stejně tak předkrmy. Na doporučení obsluhy si přátelé dali mořského vlka pečeného v solné krustě a říkali, že byli příjemně překvapení. Moje jehněčí kotletky byly dobré, ale na medium mi přišly poněkud více udělané než bych si představoval. Dezerty výborné, jen kolega, který si dal pistáciovou panna cottu říkal, že mu přišla málo výrazná, resp. málo pistáciová. Naopak můj dezert Choco Royal s marinovaným kumquat byl super. Výběr vína na doporučení vynikající, takže spokojenost, jako obvykle.
masam +1  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
30.03.2008
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
550
Zašli jsme s přítelem jen na večerní vínko a na polévku, ale jsme takoví občasní (cca 1-2x/měsíc) návštěvníci, protože máme tuhle restaurací "za rohem". Jídla tradičně výborná (např. houbová polévka, salát s kozím sýrem, ryby všeho druhu), sezonní nabídky vždy mile překvapí, na rozdíl od jiných brněnský "top" restaurací mají vybalancovanější nabídku vín ve smyslu Morava sv. zbytek světa. Mám v oblibě německý rýňák (kulatý, plný, přitom lehký, velice jemně perlivý...), který ale na vinném lístu nenajdete:-(. Obsluha - je-li restaurace plná - moc nestíhá, ale je vždy příjemná a nevtíravě úslužná. Profi. Vytknul bych snad jen vchod (s tím se asi moc udělat nedá) a pach z kuchyně aj. v chodbě na schodech při vstupu. Kdo neví, co ho v restauraci čeká, může ho to odradit. A už se tak i stalo mým známým - těhotná kamarádova přítelkyně to prostě nedala. Takže velká výtka, kterou by neměl být problém napravit!!!
jeany +1  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
01.11.2007
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
850
Zašli jsme na business oběd. Ve změněném jídelním lístku naštěstí zůstávají tradičné hitovky jako je hřibová polévka, carpaccio. Moc jsme si pochutnali z novinek (teda aspoň pro mě) byl Filovaná vepřová panenka i kachní prsíčka na cherry velmi chuťově sladění a povedené ?.
Janina +6  Uživatel s více jak 5 hodnoceními restaurace
16.08.2007
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
0
Tak jsem konecne mela moznost zavitat do teto restaurace. Musim rict, ze mne velmi prekvapila. Ve srovnani s Brabanderou vychazi, alespon u mne, o mnoho lepe. Jidlo neni prekombinovane, cisnici presne vi, kdy je potrebujete a nestoji Vam neustale za zady. I celkova atmosfera restaurace je take prijemnejsi. Jidlo - kachni prsicka na cherry s fois gras 1***. Kvalita nabizeneho vina vyborna. Jedinou vytku bych mela k dobe pripravy hlavniho chodu. Preci jen to bylo trochu dlouhe, i kdyz prijemne cekani, ale to se obcas stava a bylo to jeste tolerovatelne.
dalda  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
23.06.2007
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1100
Při příchodu do restaurace mne trochu zarazilo, že hlavní vchod je zavřený a musí se jít z boku průjezdem! Také mne překvapilo, že v sobotu v 7.00 p.m. jsem byl 1 host na večeři(naštěstí ne dlouho, přišli zákazníci až z Prahy p. Mathé- dříve ředitel TV, teď nevím)Jídelní i nápojový lístek zajímavý a obsáhlý, sezoní nabídka pestrá, k tomu výběr čerstvých ryb na ledu ve vitrínce.Jako předkrm jsem objednal zapečený kozí sýr na bramborovém rosti, neapolskou rybí polévku a hlavní chod pečený candát a rizoto s medvědím česnekem k pití láhev minerálky a ne příliš obvyklé víno Sylvánské zelené. Předjídlem jsem jako chuťovku dostal grilovanou cuketku. Vzhledem k tomu, že jsem tam byl chvíli sám prošel jsem si restauraci s přilehlou hezkou zahrádkou a rybníčkem s vodoměrkami, mají tam i funkční krb, ve kterém 'udajně i vaří.Obsluha byla výborná, jídlo též, jen malou výtku k rizotu, zdálo se mi trochu rozvařené a škrobovité. K večeru se již trochu ochladilo tak na nás obsluha pustila teplomety. Závěrečný digestiv- grapa nebo likér na ú čet podniku- jsem s díky odmítl. Celkový dojem výborný, ale vzhledem k cenám jen pro sváteční příležitosti.
dusan +4  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
15.05.2007
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
540
Zasli jsme na kratky obed se zakazniky a nebyli jsme zklamani. Jelikoz v Rialtu zrovna probiha festival chrestu, neodolali jsme a dali si vsichni neco z nabizenych lahudek. K jidlu nemam namitek, pouze mi chybel desert, ale zakaznici jiz spechali a tak jsme je nechteli zdrzovat. Piti nelze moc hodnotit, meli jsme vsichni vodu :)
Obsluze ani prostredi nelze nic vytknout, ale k te pomyslne dokonalosti precjen neco chybelo.
mlaskal +3  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
01.04.2007
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
2250
nebudu se rozepisovat o jednotlivych chodech, jidlo bylo velmi chutne ale tezsi a mene rafinovane nez sem cekal,na dezert uz ani nedoslo, neubranim se srovnani s kastelanem kde sem volil podobnou skladbu menu a uzil sem si to tam vic, obsluha vyborna, vstricna a sympaticka, atmosfera snad jen ten popik z repraku byl navic ale preslo to do klasiky a ta uz nerusila, jestli neco vytknout polevka vynikajici ale ten "skraloup" na povrchu nevypadal hezky asi z prihrati a uvedeni ke stolu mohlo byt vrelejsi a profesionalnejsi hlavne k damam, na zaver bezesporu je to velmi kvalitni resto z miniaturni prvni brnenske gastronomicke ligy
ondrasek +1
01.03.2007
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení
2000
S mírným zpožděním zde uvedu zážitek z této restaurace. Zavítal jsem tam s kolegou na pracovní večeři v době, kdy byly tzv. "týdny medvědího česneku". Krém z medvědího česneku byl vynikající, hlavní chod řekněme dobrý - nic extra. Co mě ovšem NAPROSTO šokovalo byla úroveň jednak obsluhy (číšník byl dost zmaten) a především úroveň zdejšího humidoru. Ten je sice na první pohled dobře zásoben, ovšem většina doutníků byla přeschlých.

Takže jestliže máte chuť na dobrý doutník a nechce se vám otevírat humidor doma, běžte do Havany.

Komentář - theodor Certifikovaný uživatel Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace (07.08.2007 09:54)
obsah humidorů ve většině podniků v čr je naprosto zoufalý. A i když je jejich obsah pečlivě opečováván, tak už zase chybí ty doutníky, které mám rád, takže si ty své oblíbené nosím raději vždy s sebou. A vlastní humidor mám strategicky nejen doma, ale i v kanceláři. ... a nakupuji již přímo od dovozce a tedy i za lepší peníz.
archiv  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
28.02.2007
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
2000
Hm... já asi nemám buňky na to, tuhle restaurtaci hodnotit... takžýe promiňte. Já jsem takhle nějak zaseklej ... přijedete v bílkém Jaguárovi s řidičem ( anžto parkoviště tu není ), pak absolvujete ten celej gastronomickej porod a čekáte, že ten účet bude víc jako u mlýna ... a opravdu je. Tenhle restorán dělá skvělá jídla ... ale za šílenou cenu, já ho nedoporučuji. Už jen z tý podlosti, že doporučují Evian víc jako za Rajec, a přitom to je naprosto jedno.

Komentář - theodor Certifikovaný uživatel Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace (28.02.2007 21:59)
Nesouhlasím, kvalita něco stojí a TO aby se udržela na stejné (tady na nejvyšší) úrovni jako tady i něco stojí. Každopádně poměr kvalita / cena je odpovídající. Vím že nás (zatím) nikdy nezklamali a díky za to, že v BRNĚ pro nás fungují. Co se týče Evianu je prostě nejlepší (pijeme ho i doma) a nejde o chuť, ale hlavně o obsah a složení - tedy vyváženost minerálů. Podobně jak je Perrier vyjímečný a nejlepší z perlivých vod pro své přírodní "bublinky" tak je Evian nejlepší z neperlivých vod. No a obě tyto vody jsou lepší než Rajec a myslím, že v Rialtu nám chtějí dávat vždy to nejlepší.
theodor +2  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
13.12.2006
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
4000
Další - nezapomenutelný skvělý večer u praskajícího krbu. Atmosféru sice trochu chvílemi kazila poněkud hlučnější společnost u protějšího stolu a především soustavné hlasité vyzvánění mobilu jednoho z nich .... ale to je jediná výtka a chybička.

Velice mě potěšila KONEČNĚ kompletní obměna jídelního lístku a hned v předkrmech mě doslova nadchla Jehněčí kotletka s kozím sýrem a parmou na spařeném špenátu s citronem a olivovým olejem. Zdejší úpravu jehněčích kotletek považuji za famózní a tak jsem byl rád, že jsem si ji mohl vychutnat jako předkrm a jako hlavní chod mohl zvolit rybu. Kolegové zvolili na první pohled lákavé Grilované kalamáry plněné špenátem přelité česnekovým extra virgine na toskánské brusketě. Kdybych byl s manželkou jistě bych od ní vzorek ochutnal, takto mohu jen tlumočit jejich spokojenost. Následoval výtečný Humrový krém s kaviárovou crostinou - polévka jedna báseň (navíc dosti zasytila a tak jsme požádali o delší pauzu před hlavním chodem).

Krb příjemně praskal a k tomu Perrier a skvělá vína od Roberta Mondaviho (nelze se splést - dělá jen vína skvělá a nebo fantastická - jiná prostě neumí) Hlavní chod jsem měl Modrohlava s feniklem v sezamu na restovaném hrášku s bramborovým puré a kroužky smažené cibulky s grilovanou zeleninku. Mňam .... Na mé přání byl pouze Modrohlav normálně v lístku nabízejí Duo z modrohlava a Tuňáka, ale toho zase až tak nemusím. Kolegové ještě zvládli srobety, ale já si raději u sklenky Martelu XO vychutnal svoji oblíbenou Cohibu VI. Na závěr milá pozornost podniku - lahodná voňavá a jemná Grappa. A málem bych zapomněl na personál.

Opět příjemný, pozorný, nevtíravý a přitom tak trochu a zcela lehce (příjemně) familiérní a humorný. Sice neměli mé oblíbené Chardonnay Reserve 2003 od Johanneshofa Reinische, ale pomohli nám vybrat skutečně lahodnou a adekvátní alternativu z Italské produkce (přiznávám, že se v italských vínech ještě dost neorientuji). Právě díky zdejšímu personálu jsem objevil, že můj oblíbený vinař Mondavi produkuje vína nejen v Chille a Nappa Valley, ale i v kooperaci s italským Tenuta dell Ornellaia. Mohu vřele doporučit (třeba se jednou zorientuji i v již zmiňovaných italských vínech).

Výhradu a to dosti značnou mám ke změně interiéru, rsp. Tomu, že vyměnili pohodlné a mnou obdivované křesílka z banánovníku za „obyčejné“ židle. Prý aby byla změna, ale podle mě k horšímu. Život je sice změna, ale těch krásných křesel je dole opravdu škoda. Věřím, že příště se budeme moci opět uvelebit v těch z banánovníku, ….

Komentář - magdu Certifikovaný uživatel Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace (14.12.2006 16:20)
Vyprávěním jsem se nechala úplně unést, škoda jen těch hrubek.. :)
plechi +1  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
21.11.2006
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
650
Zavitali jsme na kratkou pracovni veceri, takze jsme vynechali hlavni jidlo.
Dal jsem si z nabidky bruschettu s vajicky a lanyzovyma hoblinama a jako zakusek, sachr sorbet. Z tech dvou mne spis nadchnul ten zakusek, lanyze mi pripadnou hrozne agresivni. Nikde jinde nez tady jsem bile lanyze nemel, takze nemuzu porovnavat, ale pokud budete mit volbu zustante u cernych. Sachr byl sladky akorat, studeny akorat a nebylo mu co vytknout, pokud jste cokoladovy freak, tak vam bude chutnat. Skladam poklonu na Crodino, skvely vynalez pro nas ridice.
theodor +2  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
16.10.2006
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
2240
Dlouho jsme sem nezavítali, /jezdili jme lesem do přírody na kole s cílem v jinačovfickém golfovém klubu a skvělou restaurací Devatenáctka/ - sem to je na kole přes město opravdu trochu problém. Ovšem opět maximáloní spokojenost. Podle mě je zdejší personál absolutní špičkou a to nejen ve srovnáním českém .... " Nemohl jsem odolat sezóní nabídce - filátku z mečouna a tempurovanou krevetou na červené čočce s kroketou z parmezánového rizota plněnou mozzarelou a sušenými rajčátky .... Možná lepší než mé oblíbené jehněčá kotletky. Manželka měla Saltimbocca z modrohlava na hráškových luscích s rozmarýnovým bramborem a taktéž nešetřila chválou... Vše doplnily skvělá vína od Robera Mondaviho (ten je sázkou na jistotu - špatná vína prostě neumí, .... ). Tady prostě nikdy nezklamou a dokážou čísti i ty Vaše nevyslovená přání .... Pánové, znovu děkujeme za vše a těšíme se brzy na brzkou viděnou a shledanou .... (Konečně jsme mohli příjemně posedět na terase, nebylo plna a počasí se také vydařilo. )
tictac +2  Uživatel s více jak 5 hodnoceními restaurace
19.09.2006
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1200
Dlouho jsem neměl čas na Fajnšmekru hodnotit a psát.Dnes jsem si to vynahradil a tím nejlepším končím - myslím Rialto.Večeře s přáteli, která neměla chybu a chválím velmi ohleduplný a usměvavý personál.Zatím mě tu nikdy nezklamali a když mám náhodou nějakou připomínku, překvapí mě, že si to při další návštěvě pamatují.Ať se Vám daří.
Marius +1  Uživatel s více jak 10 hodnoceními restaurace
08.09.2006
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
850
Co dodat. Tahle restaurace nemá v Brně a okolí konkurenci. Jídlo i obsluha na špičkové úrovni. Mohu jen pět chloubu a lychotky na adresu jak téhle restaurace tak všech profesionálu, co v ní dělají. Jen tak dál pánové!!
Marius +1  Uživatel s více jak 10 hodnoceními restaurace
22.07.2006
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
800
Romantická páteční večeře. Nemohly jsme si vybrat z předkrmů, a tak nám připravily variaci od každého kousek. A musím říct, vše vynikající!Polévku jsme v tom vedru vynechaly a vrhli se na variaci ryb na grilu. Skvěle připravené, křehké, super dochucené, čerstvě mořem voníci masíčko. Nenechaly jsme ani ždibíček. Ve vínech se moc nevyznám a tak jsem si nechal doporučit a také super. Obsluha milá, decentně společenská, přátelská. Když sečtu počet hvězdiček za jídlo, interiér, pití a obsluhu, a vydělím jej čtyřmi vychází mi jasná 5! Ale dal bych klidně i víc.
theodor  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
03.06.2006
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Není číslo
Malá poznámka viz výše. Majitelem a ani tvůrcem podniku, či kuchyně (bohužel) nejsem. Vše si doslovně taky nezapamatuji (a ani poznámky si během večera nedělám), byť gastronomie, především ta zážitková je mým velkým koníčkem. Pokud mě některá vína natolik osloví, tak požádám personál, aby mě přepsal údaje z viněty (to proto, abych si víno které jsem ochutnal a bylo skvělé mohl sám pořídit domů do své vinotéky) A pokud chci něco zhodnotit, tak se snažím vždy objektivně a tedy i přesně ... a k tomu mě dopomůžou www stránky, které dnes již má téměř každá restaurace. Myslím, že hodnocení tím stylem, že někdo napíše Bylo to super, nebo nestálo to za nic a podle toho přidá počet "hvězdiček" postrádá smysl a poslání tohoto servru. Jinak jsem rád, že jsme se shodli na kvalitě tohoto podniku.
Natasha  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
03.06.2006
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
0
O tom, že tato restaurace patří k brněnské špičce, musí být dozajista přesvědčen každý, kdo do této restaurace kdy zavítal. Proto si myslím, že nepotřebuje takovou propagaci, jakou nám zde představil kolega předemnou. Nedokáži si představit člověka který si dokáže zapamatovat veškeré druhy, ročníky a výrobce všech vín, které toho večera zkonzumoval. Zároveň jeho přesný popis pokrmů ve mně vzbuzuje pocit, že se jedná buď o geniálního zákazníka, který si jídelní lístek tohoto podniku pamatuje slovo od slova, nebo se jedná přímo o jednoho z jeho tvůrců. Nedokáži si totiž představit člověka, který stráví příjemný večer v restauraci tím, že si dělá poznámky. Já sama si myslím, že Rialto má dostatečně dobrou kuchyni i personál nato, aby v brněnské á top 5 byl neustále.
ttequilka +1  Uživatel s více jak 10 hodnoceními restaurace
27.05.2006
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1750
theodor +1  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
24.05.2006
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
4500
Konečně jsme mohli přivítat jaro i v Rialtu - tak jsme se těšili, ale podcenili jsme rezervaci a tak pro nás v pátek večer již na terase nebyl volný stůl. To bylo jediné zklamání jinak skvělého večera. Ochutnali jsme výtečnou krémovou polévku z medvědího česneku s mořským ďasem a lososovým kaviárem (právě probíhal festival chřestu a medvědího česneku) - jedním slovem fantazie. Já dále zvolil jehněčí kotletky zapečené s parmezánovo - lanýžovým rizotem s artyčoky v hořčici, cibulkami v balsamiku a špenátovým bramborem - byly dobré, ale trošinku chuť masa přebíjely právě balsamikové cibulky. Já osobně nezapomenu na zdejší předchozí úpravu jehněčích kotletek - na směsi jižního koření s gratinovaným dortíkem plněným kedlubnou a parmskou šunkou s restovaným špenátem a bramborovou kaší ochucenou olejem z bílých lanýžů - mňam ... Ale to je asi o zvyku, respektive o nezvyku. I nyní skvěle připravené, správně propečené, šťavnaté a především naservírované .... Jedna báseň, potěšení všech smyslů. Na závěr sýrové variace. Večerem nás provázela samá skvělá vína: jako aperitiv 40-ti leté portské, na začátek Chardonnay od Johanneshofa Reinische Chardonnay Reserve 2003, (pro mě krok do neznáma, ale povedený) skládám hold sousedům, rakouským vinařům, následovalo španělské červené vínko od Barona de Ley - Gran Reserva Viňa Imas 1995 (zachutnalo nám tak, že jsme nezůstali jen u té první láhve). Na závěr tak trochu obligátně následoval Courvoisiere X.O. a Cohiba Robusto (a opět nezůstalo u jediné) mimochodem Fiddele díky za skvělé kuřivo – to jsou ty mé malé radosti, které dokáží udělat i nepovedený den dnem skvělým. No a na skutečný závěr jako pozornost podniku výtečná Grappa. .... Personál ostatně jako vždy pozorný, pohotový, naprosto profesionální - pánové díky. Večer neměl jedinou chybičku a jelikož jsme příjemně poseděli až do 23-tí hodiny, a venku se přece jen ochladilo, ani jsme nelitovali toho, že na nás nezbylo místo na terase. Alespoň se můžeme těšit na další návštěvu – tentokrát již snad konečně na terase.
Kiwisek +5  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
10.05.2006
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
667
Zašli jsme ochutnat speciality z chřestu a medvědího česneku. Nabídka byla docela velká, takže jsem zašli dva dny, abychom toho vyskoušeli víc a zhrnuji v jednom hodnocení. Bylo to dobré, ale čekal jsem malinko víc. Jak už psal Plechi, Rialto je špička a ke špičce mi malniko chybělo. Gratinvaný chřest byl vynikající. Vařený chřest byl taky super, krásně udělaný, jak má být, ani náznak dřevnatosti, ale přidal bych asi plátek teplé šunky, takhle mi to jako hlavní chod přišlo malinko chudé. Polévka z medvědího česneku mně nadchnula a mořského ďasa v ní by řádný kus! Zmrzlina byla výborná. Creme brule byl dole, kde byla rebarbora jako kdyby malinko zdrcnutý, chuťově to ničemu nevadilo a byl vynikající, ale esteticky to nevypadalo úplně nejlépe. Ja fajn, že rozlévají některá vína, protože ne vždy člověk vypije celou láhev. Zkrátka bylo to výborné, avšak nikoli absolutně vynikající ;-)
plechi +1  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
02.05.2006
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
750
Zašli jsme na Festival Chřestu a Medvědího Česneku, ale nic moc. Asi jsme měli smůlu, že jsme šli v sobotu odpoledne a nikdo v restauraci nebyl, nebo byl prostě špatný den. Dali jsme si polévku a gratinovaný chřest a bohužel jídlo bylo na studených talířích, což způsobilo, že se na polévce hned vytvořil škraloup a gratinovaný chřest vychladl. Kdyby to bylo nekde jinde, tak to přejdu, ale kdo chce hrát prim, musí být lepší. Jako hlavní jídlo jsem měl vařený chřest ve víně, ale snad ovlivněn předchozím, mi připadl dřevnatý. Jako zákusek jsem měl i zmrzlinu (ta je važně skvělá a zachraňovala dojem), i Créme Bruleé (Rebarbora je zdravá, ale zmrzlina je lepší).
Kiwisek +2  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
31.03.2006
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1100
Zašli jsme na relativně rychlý pracovní oběd a jako obvykle jsme byli spokojeni. Vybrali jsme si z mimořádná nabídky a jak špíz z krevet a mořského ďasa, tak i steak z buvola byly vynikající. Drobnost kvůli které jsem nedal 5 hvězdiček bylo pití. Pili jsme neperlivoou vodu a jakmile došla, obsluha otevřela novou - perlivou. Sice jsme ji vypili, ale neperlivou máme raději a v podniku této úrovně by se podobná věc stávat neměla.
kir +3  Uživatel s více jak 5 hodnoceními restaurace
23.03.2006
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
0
Byl jsem pozvan na obchodni jednani do teto restaurace a čekal jsem od jejich kuchyne zrejmne vic. Menu ktere jsem mel,nebylo spatne,jen trosku vic chuti na jednou coz me trosku vadilo! Naprosto se straci podstata jednoduchosti. Obsluha byla skvela a velice prijemna.
plechi +1  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
07.11.2005
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1400
Lanyzove menu: Bruscheta s michanymi vejci a lanyzovymi hoblinkami nebyla spatna i kdyz v ni nebyla chut lanyzu prilis vyrazna. Domaci Ravioly s hribky omackou s lanyzu jsou z toho co jsme ochutnali nejlepsi, tady nebylo co vytkout, klidne se da prijit jen na toto. Taglioliny byli zamotane spagety s lanyzovymi hoblinami, lanyze byli asi nejvic vyrazne, ale na mne je ta kombinace prilis sucha. Obe polevky s nabidky, jak zverinova, tak dy nova byli skvele, i kdyz kdybych mel volit tak spis tu dynovou, protoze ta zverinova byla na mne moc slana a vyrazna. Steak s jeleniho kare vypadal vzhledove na jednicku, ale vzhledem k malemu obsahu meho zaludku jsem uz nebyl schopen ochutnat :).
Obsluha tentokrat absolutne vynikajici. Maximalni spokojenost.
mul +1
03.11.2005
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
2400
Kiwisek +3  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
05.10.2005
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
950
Opět pracovní oběd, ale tentokrát spokojenost vystřídalo nadšení. Po dlouhé době jsem si dal pečené jehněčí kotletky na směsi z jižního koření a byl jsem opravdu unešen. Mňam :-) Kolega, který měl kachní prso s játry foie gras byl také nadšený a i ostatní byli spokojeni. Obvykle vynikající dezerty nám po těchto hodech přišly už tak nějak obyčejné a je pravda, že tiramisu bylo vynikající, ale už jsme jedli lepší. Ale ty hlavní chody, opravdu vynikající.
Kiwisek +2  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
05.10.2005
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
667
Krátký pracovní oběd a spokojenost. Vynikající krémová polévka z hřibů nikdy nezklame ;-)
kawa +1  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
07.07.2005
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
4250
Marius +1  Uživatel s více jak 10 hodnoceními restaurace
16.06.2005
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1075
Moje návštěva téhle restaurace byla první a tak mě tu ještě naznají.Přezto musím říci,že jsem byl navísost spokojen.Ano tohle je ta špičková zážitková restaurace,tohle je ta skvělá obsluha.Sem člověk nechodí jen zahnat hlad,sem jde člověk za zážitky,řekl bych až za kouskem kultury.Jsem s oboru,a tak si nemohu odpustit pochvalu na místní kuchaře.Vše naprosto dokonalé,když to vezmu ve skratce:jídelníček,čerstvé saláty,vše přesně dochucené,žádne nežádoucí vedlejší chutě-mouka,magi..,vyvážená gramáž,moderní suroviny i úpravy,netradiční chuťově sladěné kombinace,skvostná estetika.Vedení bych jen doporučil zvětšit venkovní reklamu,vchod se opravdu těžce hledá.
Kiwisek +4  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
08.06.2005
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1000
Poměrně krátký pracovní oběd, ale naprostá spokojenost. Zvlášť musím pochválit vynikající polévku z pravých hřibů. Měli jsme poměrně rozmanité předkrmy i jídla a všichni byli spokojeni. Je super, že nalejí i 2 dcl vína. Dezerty také nezklamaly. Jen ta cena není zrovna lidová.
Kája +3
14.04.2005
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1000
Měl jsem o nich lepší mínění, nezklamalo prostředí a jídlo.
theodor +1  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
25.02.2005
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
5000
Při několika posledních návštěvách jsme měli možnost si pochutnat na skvěle připravených mořských rybách a korýších. Speciálně mohu všem doporučit humry a langusty (samozřejmě byli ještě živí) ve zdejší úpravě: ogrilované, česnek, bylinky olivový olej, grilovaná zeleninka, salát …. Nápadité a navíc chutné bylo vyplnění hlavy vynikající nádivkou z krevet …. Zajímavá jednak chuťově, tak i vzhledem byla ropušnice a Svatý Petr.
Nemohu opomenout výtečné Chablis Grand cru Blanchot 2000 La Chablisienne, naprosto špičkovou chilskou Seňu 1998 od Roberta Mondaviho (!), a z Itálie výtečné plné červené vínko Sassicaia – Tenuta San Guido.
Dlouho jsem v našich zeměpisných šířkách neviděl takový výběr skvělých čerstvých mořských ryb a korýšů pohromadě a doufám, že akce Rybí trh bude pravidelně opakovaná. Personál jako vždy pozorný, profesionální.... Hned poznáte, že pánové mají tuto práci současně i jako koníčka, dokáží poradit, doporučit … Nestalo se mi tady ještě nikdy, že by sklenička zústale nedolitá … Prostředí i atmosféra taktéž skvělé – a ten praskající krb a vůně hořícího ohně se ani nedají popsat. Vždy se sem rádi vracíme a těšíme jak se nejen dobře najíme a napijeme, ale i zarelaxujeme a načerpáme novou energii. Kéž by bylo více takovýchto podniků a taky trochu více času …....

Komentář - 9876 (31.03.2005 21:07)
Prosím vás nechte té komerce, nedá se to číst. Připadá mi to jako kdyby si to psal majitel sám a vynášel si svůj podnik až do nebe. Restaurace je to ale příjemná ale poněkud dražší...
theodor +1  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
05.01.2005
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
2500

Dojmy a zážitky z předvánoční a předsilvestrovské návštěvy jsou opět fantastické.
Znamenitá byla jak polévka z mořských ryb – dlouho jsme s manželkou lepší nejedli, tak moje ravioli i manželčina růžové pražma. Kapitola sama pro sebe jsou zdejší jehněčí kotletky. Doposud jsem všem tvrdil, že jehněčí kotletky dělají nejlépe U kastelána (srdečně jim tímto gratuluji k absolutnímu vítězství v TOP 10 Grand Restaurant 2004 – ČR), ale jehněčí kotletky v Rialto jsou ještě o stupínek lepší – nepopsatelné. Podávají je na směsi jižního koření s gratinovaným dortíkem plněným kedlubnou a parmskou šunkou s restovaným špenátem a bramborovou kaší ochucenou olejem z bílých lanýžů – FANTAZIE. K tomu všemu dobrá vínka, skvělý servis a pohoda praskajícího krbu..... Skoro jsem zapoměl na tu naši zimní nepohodu a sychravost.
Snad jedinou výtku mám ke cognakové sklence ve které mi přinesli na závěr Courvoisiere X.O.
Byla taková …. příliš malá, obyčejná ….
Jinak vše na 1 *****. Díky moc, děláte to skvěle!
D.M. +3
05.12.2004
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
525
Jídlo vynikající,pití poměrně dobré-jediná výtka nad k tomu,že na výběr je pouze z francouzských minerálek. Atmosféra decentní,elegantní až trochu snobská. K obsluze nemám výtky.
theodor +1  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
12.10.2004
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1950
Tento restaurán nikdy nezklame. Nedávný oběd s manželkou se opěttovně vyvedl a nemůžu jej ohodnotit jinak než na 1*****. Jako aperitiv jsem zvolil výborné desetileté Royal Oporto.
Jako předkrm jsem si dal grilované krevety, manželka restované mušle sv. Jakuba - fantazie. V mořských specialitkách jsme oba pokračovali i v hlavním chodu: já zvolil fantasticky připravený grilovaný závitek z mořského jazyka a manželka si nemohla vynachválit filet z mořského ďasa. K rybkám jsme zvolili Vlašský ryzlink z Čejkovic 2002 - výběr z hroznů. Našemu psíkovi opětovně připravili pochoutku z pečeného telecího a nočky. I na něm je vidět, že tento podnik má skutečně v oblibě. Jelikož sluníčko ještě dovolilo venkovní posezení, tak nás na dortík, kávu a digestiv přímo vytáhlo na terasu. Manželka si objednala čerstvé lasní ovoce + orange fresh, já pistáciový dortík. Kávička silná - výborná. K doutníčku jsem si ještě vychutnal skleničku cabernetu sauvignon Santa Rita 2002, z Chile. Výtečné víno, skvělé aroma i buket....
Celý vyvedený oběd jsem zakončil skleničkou grappy, kterou mi nabídli jako pozornost podniku a skvěle se trefili do mojí chuti. Příjemná tečka za úchvatnými gastronimickými zážitky. Personál jako vždy pozorný, pohotový a decentní. Maximální spokojenost, která nemá v širokém okolí absolutní konkurenci!
litava +3
31.08.2004
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1125
Ohlášenou návštěvu mého přítele a partnera s manželkou (velmi známých osobností ),kteří mají velmi vytříbený vkus na gastronomii,jsem pozval na doporučení na večeři do RIALTA,sám zvědav zda bude osobní zkušenost odpovídajcí referenci.
Jednoznačně - vynikající. Design (to potvrdil i přítel,který je architekt),kvalita jídel,úroveň obsluhy - vše 100%.
Hodnotím i schopnost nabízet moravská vína,protože ještě řada kvalitních restaurantů v ČR sází na zahraniční- a to mě jako moravskému patriotovi vadí.
V Brně momentálně,dle mého názoru,naprostá jednička.
buturenka +1  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
24.08.2004
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
500
Nalákáni předchozím hodnocením jsme si zašli s manželem v neděli na pozdní oběd, okolo 16.00 hd. Skvělá atmosféra, vynikající losos, pití nemůžu hodnotit, protože jsme měli pouze minerálku Evian. Překvapilo mě,že bylo téměř prázdno, asi jsou všichni jeětě na prázdninách. Myslím, že RIALTO patří do trojlístku těch nejlepších v Brně, a to U Katelána, Brabander a RIALTO
MARUF +1
10.06.2004
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
4250
Příjemné prostředí letní zahrádky. Skvělá večeře. Příjemná obsluha na úrovni. Široká nabídka velmi valitních vín.
plechi +1  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
25.05.2004
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1175
Mila vecere, prekvapilo mne, ze i v patek zde nebylo zcela prazdno, sice prevladali cizinci, ale to uz v Brne v takovych restauraci byva. K jidlu jsme vyzkouseli, polevku s medvedim cesnekem, skoro by stala za zarazeni do staleho jidlenicku. K jidlu pecena prazma a zakusek sacher dort. Smutne bylo ze mi nevymenili nuz k rybe a ryba i kdyz dobre udelana nebyla cerstva. I kdyz tuto restauraci mam rad patri do tri nejlepsich v Brne, stale ji neco do Kastelana schazi.
karel09 +1  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
21.05.2004
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
750
Pracovní oběd. Zahrádka je také velice příjemná. Jídlo zajímavé a velmi chutné. Velmi dobré jihomoravské víno.
Kiwisek +2  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
27.04.2004
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
667
Zašli jsme jen na rychlejší pracovní oběd, ale i tak jsme byli spokojeni. Nebýt trochu méně propečené ryby, bylo by jídlo určite na 5 hvězdiček. Obsluha příjemná, vynikající. Také atmosféra prostorů s krbem nemá chybu a už se moc těšíme na letní zahrádku.
Kiwisek +1  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
17.02.2004
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1550
Nalákán pozitovními hodnoceními jsem se rozhodl navštívit tuto restauraci spolu s manželkou na Valentýna. A neudělal jsem špatně. Interiéru restaurace dominuje hořící krb a obsluha je milá a decentní a i když si občas dovolí nějaký ten vtípek, tak v rozumných mezích. Dali jsme si Valentýnské menu, kde jsme bez problémů zaměnili některé chody za chody z běžného jídelního lístku. Jídelní lístek není obsáhlý, ale zajímavý a každý si určitě vybere. Jídlo i víno bylo výborné. Spokojenost.
theodor +1  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
07.02.2004
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1650
Byl jsem tady poprvé a jsem nadšen. Příjemný sobotní oběd s manželkou a naším psem Johnem nám vylepšil mínění o brněnské zážitkové gastronomii. Interiéru této příjemné restaurace vévodí velký krb a dodává mu velice útulnou - domáckou atmosféru. Podotýkám, že již hned po otevření lokálu v něm hořela polena a dodávala obědu tu správnou a nevšední atmosféru.
Jako předkrm jseme zvolili restované mušle Svatého Jakuba - lahodily jak oku, tak jazyku. Já jsem si dále dal krémovou polévku s pravými hřiby - fantazie - sametové pohlazení chuťových pohárků. Manželka pak ochutnala grilované krevety a kalamáry - vskutku dobrý a rafinovaný mezichod. Jako hlavní chod jseme oba zvoloili královskou pražmu - naprosto vynikající nepopsatelné chuti. Našemu psíkovi Johnymu ochotně uvařili medailonky z vepřové panenky s těstovinami penne. (ještě dlouho se olizoval) A na závěr sladká tečka - tatarák z jahod a čerstvé lesní ovoce. Restaurace nabízí velký výběr vskutku perfektních vín. My zvolili Chardoné, minerálku Perrier a v skvělé cappuccino Illy. Vše na jedničku s hvězdičkou. Personál ochotný a pohotový. Manažer nás po obědě provedl po restauraci a již nyní se těším na gastronomické zážitky na letní terase. Za zmínku stojí i vlastní - hlídané - garáže pro hosty restaurace. Není problém přijet svým vozem a ponecat ho tady v bezpečí zaparkován do druhého dne. Vážení milovníci zážitkové gastronomie tento restorán jedním slovem DOPORUČUJI. Ono se to musí prožít - popsat to prostě lépe nejde....
archiv +2  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
04.10.2003
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
300
Já tam nebyl! Jen prostě ... narodil jsem se tam ... a všichni tři moji hosté, kterým věřím, si to velice chválili. Takže reprodukuji jejich názor. Tohle bych si tu asi jinak nedovolil, ale rodiště je rodiště:-)))
Leestone
01.10.2003
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
neuvedeno
Tuto novou restauraci jsem navštívil při příležitosti uvítacího rautu na který jsem byl pozván asi před týdnem.Ohledně jídla a pití jsem byl velmi spokojený.Jelikož mám mlsný jazýček tak jsem nahlédl do jídelního lístku co měli připravený na otevření restaurace. Našel jsem tam těstoviny na různé způsoby, telecí, jehněčí, čerstvé mořské ryby a spoustu zajímavých delikates. Ve vinném lístku jsem našel mnoho cizých vín rakouská, kalifornská, francouzká, italská, španělská a portugalská. Abych nezapomněl vína z Moravy jsem taky našel ale jenom asi 10. Vinný lístek měli velice zajimavý,asi přes 100 vín.
Až budu mít čas velice rád navštívím tuto novou (trošku dražší) restauraci.
59 hodnocení 149 osob
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1230


Přidat hodnocení restaurace

© 2014 Všechna práva vyhrazena. Vytvořil Artax a.s., poslední aktualizace 26. 2. 2014
Naše další projekty: etisky - digitální tisk, OSVÍTÍME VÁS, Firemní a osobní kalendáře, sCool Matematika.
AKTUALITY
Nejsou žádné aktuality.

Seznam aktualit
REKLAMA
Kadeřnictví Michaela
Kadeřnický salon a solárium v centru Brna.
www.kadernictvi-michaela.cz