Uživatel: nepřihlášen
Počítadlo přístupů: 11233910
Vyhledávání:


bistro
Ribca
 
Adamič Lundrovo nabrežje 1
1000 Ljubljana - Centrum
Ljubljana
Slovinsko
Přibližná poloha

Tel.:  01/425 15 44
Fax: 
E-mail:  info@ribca.si
URL:  http://www.ribca.si/
Počet míst:  0
Parkoviště:  NE
Nekuřácká restaurace:  ANO
Nekuřácký salonek:  NE
Bezbariérový přístup:  NE




 
Otvírací doba:
• Pondělí nezadáno
• Úterý nezadáno
• Středa nezadáno
• Čtvrtek nezadáno
• Pátek nezadáno
• Sobota nezadáno
• Neděle nezadáno
Kuchyně:
nezadáno
 
Kreditní karty:

nezadáno
Stravenky:

nezadáno


Aktuality


Neuvedeny žádné aktuality.


Týdenní menu


Neuvedeno žádné týdenní menu.


Poznámky (diskuze) k restauraci


Neuvedeny žádné poznámky.

Přidat poznámku


Mobilní hodnocení




Hodnocení

Skrýt slovní hodnocení

Hodnocení uživatelů: (přidat nové hodnocení)
Hodnotil Datum Jídlo Pití Atmosféra Obsluha Útrata/1
mefistoteles +1  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
01.12.2012
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
250
V tomto městě už jsem vyzkoušel kde co, ale sem se vracím. Protože mám rád ryby a člověk se během dne potřebuje obyčejně, slušně a pořádně najíst. Prostředí velmi jednoduché, má však své kouzlo. Okrepčevalnica umísněna nad hladinou Ljubljanice, v suterénu Plečnikových arkád, hned vedle trojmostí. Jednoduchá kuchyně je výhladně rybí. Však taky hned vedle je rybí trh, kam si kuchař odbíhá pro čerstvou surovinu. Ochutnal jsem zde v průběhu času nejrůznější ryby a mořské živočichy. Vždy v nejjednodužší úpravě, obvykle grilované případně smažené. Jednoduše servírované, čersvé a respektující základní charakter suroviny. Tento týden v rámci dvou návštěv krémová krevetová polévka - pokaždé trochu jiná ale velmi dobrá, servírovaná ve zmenšenině polévkové mísy pro jednu osobu. Dále grilovaný filet z mečouna, ropušnice, štikozubec, fritované kalamáry ve formě salátu. Ryba obligátně doplněna citronem, kapkou olivového oleje s česnekem a bylinkami. Jako přílohy hranolky, rýže a velmi dobré mačkané brambory s mangoldem. K jídlu automaticky salát z míchané zeleniny a pečeného lilku marinovaného v octu. K pití místní pivo (když to tak probírám, nikdy jsem zde ani jinde v této zemi nedostal "podmíráka"). Při poslední návštěvě sklenku běžné malvazie. Víno servírováno v obyčejném skle s ryskou objemu, ale vinných slenicích odpovídajícího tvaru a velikosti. Svěží lehké víno s jasně čitelnou odrůdovostí a minerální koncovkou. K rybě tak akorát. Na závěr na účet podniku vždy a pro každého sklenka Teranov likeru. Obsluha vždy svižná, zdvořilá, ovládající více jazyků. Bez problémů jsme byli obslouženi i 15 minut před zavírací hodinou. Vyčkali našeho nasycení a pak se s úsměvem rozloučili. Zde nevyhledávám gastronomický zážitek, ale dobré, rychlé jídlo za dobrou cenu. Hodnocení nutno vztáhnout ke kategorii restaurace.

Komentář - theodor Certifikovaný uživatel Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace (01.12.2012 17:29)
... v těchto zemích je vždy nalito nad rysku a podmíráky prostě neumějí nalít. Ani by je to nenapadlo. Kdysi v pařížském klubu jsem si objednal Gin a tonic. Barman se zeptal jaký gin, na bar položil longovku s ledem, lahev tonicu a lahev ginu. Bylo na mě, jak silný drink ci vyrobím.
1 hodnocení 2 osob
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
250


Přidat hodnocení restaurace

© 2014 Všechna práva vyhrazena. Vytvořil Artax a.s., poslední aktualizace 26. 2. 2014
Naše další projekty: etisky - digitální tisk, OSVÍTÍME VÁS, Firemní a osobní kalendáře, sCool Matematika.
AKTUALITY
Nejsou žádné aktuality.

Seznam aktualit
REKLAMA
Kadeřnictví Michaela
Kadeřnický salon a solárium v centru Brna.
www.kadernictvi-michaela.cz