Uživatel: nepřihlášen
Počítadlo přístupů: 11190948
Vyhledávání:


restaurace
Restaurant U Rudého vola
 
Kobližná 2
60200 Brno - Centrum
Jihomoravský kraj
Česká republika
Přibližná poloha

Tel.:  516 770 870, 602 733 609
Fax: 
E-mail: 
URL:  http://www.uvola.cz
Počet míst:  60
Parkoviště:  NE
Nekuřácká restaurace:  ANO
Nekuřácký salonek:  NE
Bezbariérový přístup:  ANO




Plzeňská restaurace nacházející se v centru Brna,
5 druhů piva na čepu, kvalitní jídla za rozumnou cenu,
příjemná obsluha.

 
Správcem této restaurace je: sasanka, Dawidpatek
 
Otvírací doba:
• Pondělí 11:00-23:30
• Úterý 11:00-23:30
• Středa 11:00-23:30
• Čtvrtek 11:00-23:30
• Pátek 11:00-1:00
• Sobota 11:00-1:00
• Neděle 11:00-22:00
Kuchyně:
• Česká
 
Kreditní karty:

Stravenky:



Aktuality


Neuvedeny žádné aktuality.


Týdenní menu


Neuvedeno žádné týdenní menu.


Poznámky (diskuze) k restauraci


Neuvedeny žádné poznámky v posledních 6 měsících.

Zobrazit starou diskuzi


Mobilní hodnocení




Hodnocení

Skrýt slovní hodnocení

Hodnocení uživatelů: (přidat nové hodnocení)
Hodnotil Datum Jídlo Pití Atmosféra Obsluha Útrata/1
Dawidpatek +3  Správce restaurace "Restaurant U Rudého vola"  Označeno jako neobjektivní hodnocení
28.05.2015
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
625


Označeno jako neobjektivní hodnocení. Není zahrnuto do statistik.
doktorka  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
06.12.2013
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
200
Do tohoto podniku jsme si my, co spolu mluvíme, zvykly chodit po srazu na vánočních trzích se trochu zahřát.Podnik pohužel nemá webovky, rezervace je nutné provádět osobně.Po změně nájemce se interiér nezměnil, překvapil mne milý a pozorný číšník, ktetrý mi poradil ať si edávám espressso, že mají polámaný přístro a káva není dobrá.Pila jsem po letech "poctivýho turka ", opravdu vzpružil.Bylo nás víc než 10 ženských, většina si dala tatarák, my s kamarádkou restovaná kacní játra s cibulkou, byla velmi dobrá.Tatarák byl věršinou také chválen, pivo i víno i grog chutnaly.

Komentář - Petronius Certifikovaný uživatel Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace (09.12.2013 12:35)
bohužel také mi nejdou aktualizovat údaje o restauraci - blokuje to sasanka, (zřejmě předchozí správce restaurace). a tak alespoň aktuální (?) kontakty : Telefon: 516 770 870, 602 733 609 www.uvola.cz je tam týdenní menu, jídelní a nápojový lístek
bidja +5  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
15.01.2010
Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
833
Po nějakém čase jsme se domluvili, že půjdeme zapařit. Mimo obvyklejší Bláhovky padla volba na Guinness. Interiér je již léta slušný a když se přidala i dobrá obsluha (pán tvrdil, že je tu teprve druhý den) , dobré pivo dá se tvrdit, že je to dobré místo na pro pár zářezů milovníků irského moku. Rozhodně ovšem nejezte, to udělejte po cestě sem. kuchyně je hodně slabým článkem. Nejprve jsme chtěli nivové koule, které nedělají, ale nivu v nábídce měli. To byl gastronomický vrchol večera, průměrné koule. po prvním talíři bohužel niva došla. Následoval sýrový talíř, eidam, uzený eidam, balkán, bohužel vše české provience. Když hlad dostupoval vrcholu odchodlali jsme se požádat o medilonky z panenky a vůbec o nějaký talíř plný řízečků různých povah. Výsledek byl katasrofický, nechutné suché cosi, konzistence jerky. Pivo, ale bylo dobré, číšník milý a rychlý, taxík dojel až do atria. pěkný večer.
Sharp.No +1  Uživatel s více jak 5 hodnoceními restaurace
14.10.2009
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
170
Přestože jsme si objednali jak z jídelního lístku, tak denní menu (smažený sýr, opekané brambory a tatarka za 69Kč), obě jídla byla relativně chutná. Ačkoli se Rudý vůl prezentuje jako irská hospoda nabídka jídel je typicky česká - jediné co navozuje irskou atmosféru je pár obrazů na stěnách a výtečný točený Guiness. Nemile nás překvapilo, že točenou kofolu účtují jako CocaColu, čímž se logicky prodraží. Kuřácké prostory jsou zde vyčleněny mimo vlatní restauraci - na střechou kryté prostranství, což může být v létě osvěžující, ale v zimě se tam sedět nedá.
JanaM +1
18.08.2009
Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
200
Včera jsem se svům přítelem navštívila Restaurant u Rudeho vola a dostalo se nám dost hrozivé zkušenosti. Servírka vypadala, že sama požila příšerně kyselou zelnou polívku, kterou nám přinesla jako první chod. Nejen, že naprosto neopětovala naše prvotní přívětivé úsměvy (zkusili jsme je na ni víckrát), ale navíc byla tak neochotná až jsme si říkali, že ji jistě velmi obtěžujeme. Při odnesení prázdného skla se ani nezeptala jestli chceme další nápoj, přítel za ní při té příležitosti jeětě volal ale bez úspěchu. Na to jak pěkně restaurace vypadá a na to, že jsme si objednali z regulérního lístku (nikoliv z denního menu), se na nás na talíři neusmívalo ale lautr nic. Přítel měl převařené čínské placaté nudle (velmi nápadně se podobaly těm čínským sáčkovým, které se jen zalejí horkou vodou), které byly slepené bůhvíčím, přeložené suchým kusem kuřecího steaku. Léčil se z tohoto zážitku celé odpoledne. Moje kuřecí s ananasem a smetanou (jak lahodně znějící), bylo vespod spečené v jednu černou ojetou gumu a naplácané na jednu hromadu bez ladu a skladu, skryto pod čímsi co mělo název sýrová omačka, ale spíše se podobalo práškové zásmačce. Obě jídla vypadala, promiňte mi ten výraz, "vyblitě" již při přinešení na stůl, do již zmíněné zelné polévky, na kterou jsme se oba moc těšili, se kuchaři podařilo nejspíš vylít půl litru octa na litr polévky. Možná není divu, že se samotná servírka tvářila jako v octové nálevu. Celkový dojem - příšerný, neměli jsme ani odvahu k objednání dalšího drinku na spláchnutí té příšernosti. Navíc jsme zahlédli dalšího člověka, který vracel i pivo (něco v něm plavalo). Rozhodně nedoporučuji návštěvu, snad jedině na vlastní riziko.
Příjemný den a mnoho příjemných gurmánských zážitků


Komentář - don.2004 (12.09.2009 21:33)
dnes jsem po dlouhé době zavítal do Rudého vola,po zkušenostech jen na kávu,obsluha mne mile překvapila,při dotazu zda budu jíst podotkla že zde vaří nový kuchař,riskl jsem to a obědnal si Kulinářský zážitek Samuela Backeta,to jsou grilované medailonky z vepřové panenky na směsi z rajčat,slaniny a žampionů.na jídlo jsem čekal asi 20 minut což je standard,uprava neměla chybu,oblohu tvořil salát lolo roso,rajčata,okurek a paprika,i když jsou to obyčejné suroviny které mají všude,tek jejich úprava nepostrádala nápad,maso bylo grilováno akorát a hlavne nebylo překořeněné,byly použité pouze sůl a pepř,takže nádherně vynikla chuť masa,a směs pod masem byla chuťově vyvážená v hnědé omáčce která určitě nebyla z prášku ale z poctivě vyvařeného masa.Musím říct že jsem tento podnik opět zařadil ke svým oblíbeným a doporučuji ho všem komu zde dřív chutnalo i lidem co chtějí zažít opravdový kulinářský zážitek.nezbý vá jen dodat hlavně ať jim to vydrží.od servírky jsem se ještě dozvěděl že chystají i nové webové stránky:http://urudehovola.mistecko.cz stranky jsou prozatim bez menu a fotek,teprve se na nich pracuje.Chystají i nové menu,ze starého si ale nechali nejoblíbenější jídla a přidali k nim spoustu novinek,měl jsem možnost si ho prohlédnout a musím říct že se těším na další návštěvu,hlavně na domácí čokoládové sufle.tímto končím a doporučuju.
jedla +1  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
24.07.2009
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
425
Po prichodu jsme vstoupili dovnitr, kde se na nas usklibla servirka a take jsme zhodnotili, ze pres zapach a horko zustaneme radeji v atriu. Pili jsme guiness, ten byl v pohode. K jidlu jsme meli zelnacku a cibulacku, oboje velmi slusne. K jidlu potom pecenou panenku na provensalskych rajcatech. Po rajcatech ani vidu, jen cele maso zasypane cesnekem. Vyber priloh tu je velice omezen, asi jen ctyri druhy. Zvolili jsme opekane brambory. Nejhur hodnotim zahradkovou oblohu na taliri, ktere jsem se stitil dotknout. Myslim, ze tato restaurace ma velky potencial, skoda, ze neni vyuzit. Asi sem dlouho nezavitam.
windpoint +1  Uživatel s více jak 10 hodnoceními restaurace  Správce restaurace "Zemanova kavárna", "TWIN POINT bar & restaurant", "Le Marché"
24.06.2009
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
150
Píšu s mírný zpožděním a nevím úplně přesně, který den jsme se před deštěm schovali U rudého vola. Bohužel to dávno není, co bývalo. Byli jsme jediní hosté, přesto to v restauraci nebylo dobře cítit a bylo zakouřeno. Divné. Dali jsme si jen polévku, protože nás lístek nezaujal. Byla taková nijaká. Obsluha lehce znuděná, ale ne nepříjemná, pivo nakyslé. Škoda, ale žádný důvod pro návštěvu. A to je to vážně místo s potenciálem. Opravdu irskou by to v Brně chtělo.
tony +1  Uživatel s více jak 5 hodnoceními restaurace
22.05.2009
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení
250
Tak včera jsem byl po pár měsících v mé-už to mohu říct-kdysi oblíbené restauraci U rudého vola. Od poslední návštěvy, kdy se nám příliš nevěnovala "ta paní co roznáší jídlo a pití" se toho myslím příliš nezměnilo. Nemohu ani napsat servírka, protože o servírování neví zhola nic. Přinést už otevřenou sedmičku vína ke stolu a ještě v ní mít ulomený asi půlcentimetrový kus zátky považuji v této restauraci, kde jsem býval vždy spokojen, za ostudu. A sklenky na víno? Měli jsme bílé víno-skleničky byly ale na červené a ta moje byla ke všemu jakási ocejchovaná(asi spíš odměrka na 2dcl). K tomu jsme dostali teplou vodu (k ní samozřejmě každý sklenici jiného tvaru). A jídlo byla už naprostá tragedie. Prsíčka Abbey byla z jedné strany připálená, neosolená a asi tak dvakrát menší než loni. Obloha ubohá. Kamarádčino jídlo byla podobná katastrofa. Kdyby aspoň na stole byla solnička! Bohužel... Ještě jsme si přiobjednali hranolky a to byl poslední hřebík do rakve. Byly nám doneseny na špinavém talířku, no hnus. Mělo to být hezké odpoledne před návštěvou divadla a takhle to dopadlo. Ještě že v Huse na provázku aspoň vědí do jaké sklenice patří jaké víno a jejich veselá topinka je tak dobrá.

Komentář - Calwen (08.06.2009 21:06)
Musím říct, že jsem podobného názoru. Zjistila jsem totiž, že "náš" kuchař již zde nevaří, také proto se to jídlo naposledy, kdy jsme zde byli nedalo moc jíst, je to neuvěřitelné, jaké jméno může udělat kuchař restauraci, ale naštěstí se nám podařilo zjistit restauraci, kde vaří, takže se tam chystáme a doufám, že budeme jako jsme vždy byli spokojeni. Byla jsem překvapená jaké jsou zde hygienické podmínky a v čem nutí majitel kuchaře vařit. Po tomto zjištění tuto restauraci již nemáme v plánu navštívit. Obsluha je opravdu hrozná, musím říct, že číšnice asi neví co její práce obnáší. Hotnotím stejně: "Katastrofa"
Calwen +1
05.01.2009
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
240
theodor  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
07.03.2007
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
200
Ryclý oběd. Podnik podle mě jde sice pomalu, ale jistě dolů. Už první dojem při otevření jídelního lístku o tom vypovídá, potrhaný, přeškrkaný, - je vidět, že už něco pamatuje. V poledne byla restaurace poloprázdná. Personálu sice nbbylo co vytknout, ale všichni se tvářili jaksi moc vážně a důležitě jako na nějaké poradě. Zelňačka ušla, guláš bez chuti. Jediné co stojí za zmínku docela dobrý čepovaný Guinness. Atmosféra taková ospalá, rozhodně neměla nic společného s originál Irish Puby, ve kteých to tepe. Již to není restaurace, ale ani Pub. Škoda těch prostor a dnes již zničeného interiéru. Ten pozvolný úpadek začal již kdysi, kdy uřízli větší část toho krásného, tehdy rohového baru ....
jedla +4  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
01.12.2006
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
405
Byl jsem zde poprvé a poprvé jsem ochutnal Guiness točený a ne jen lahvový. Je pravda, že ten točený je daleko chutnější, protože ten lahvový je moc nasycený.

Jako předkrm jsme si dali tatarák a nebyl špatný. Bohužel nemám v živé paměti žádný jiný takže nemůžu moc porovnávat. Hlávní chod byla u mě specialita z vepřového masa "Kulinářský zážitek Samuella Becketta". Omáčka k masu z rajčat a žampiónů byla dobrá. Jídlo bych hodnotil na 4 a lehké mínus.

Atmosféra zprvu klidná, později se po restauraci rozesadila spousta "vačic" :), ani Rakousko-uherská armáda nechyběla, která nám pravidelně ucpávala záchod :) Vrchní tu byl sám a v pozdějších hodinách se měl co ohánět a tak se ani nedivím, že úsměv vyloudil horko-těžko. Restaurace má docela pěkný interiér až na ty toalety, které by potřebovaly trochu zatlačit na hygienu. O protikající neznámé tekutině ze stropu na záchodě nemluvím.

Komentář - Kiwisek Certifikovaný uživatel Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace (04.12.2006 18:58)
Původně měl Jedla v hodnocení 4 hvězdičky za jídlo, ale dovolil jsem si to "skrouhnout" po dohodě s ostatními spolujedlíky na 3, já osobně jsem chtěl dát 2. Nechci psát dlaší hodnocéní ke stejné bávštěvě, tak jen pár komentářů. Moje jídlo zapékané nudle, které zde byly kdyzi skvělé, nestálo za moc, nudle nebyli ani tak moc zapékané, jako spíš pořádně rozvařené. Nic dobrého. Kolega byl nešťastný z tatráku. Poprvé v životě dostal tatarák, který už byl namíchán a říká, že si připadal jak u maltové směsi z nejmenovaného obchodu, protože absolutně neměl tuchu, co v tom je. Chuť žádná sláva a nedostali jsme k tomu žádně koření na dochucení. Sůl jsme sdíleli s "vačicema" ;-) od vedlejšího stolu.
zdenek +2  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
21.04.2006
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
183
Po delší době jsme poobědvali, a bylo to trošku zklamání. Ač prázdno tak zakouřeno, nabídka dne na na úrovni dobré hotovky z bufetu. Tipoval bych na změnu majitele i kategorie (např. redukovaný jídelníček proškrkaný propiskou). Pivko na pěně mírně nakyslé, jinak pohoda.
theodor  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
19.06.2004
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
300
Po delší odmlce jsem zavítal do této kvalitní restaurace. Potěšilo mě, že se tento podnik opětovně vrací do již dříve vyjetých kolejí irského pubu. Opět je možné smočit hrdlo točeným irským pivkem Kilkenny, Cider (zvláště v létě výtečně osvěží - pokud se ovšem nepřežene počet vypitých pint) a obligátním Guinnessem, ....
K jídlu, jelikož se jednalo o rychlý oběd a času nebylo moc, polévka s velkým játrovým knedlíčkem (nenadchla, ale ani neurazila) a výtečná svíčková na smetaně s vynikajícím domácím špikovaným knedlíčkem. K pití pouze minerálka. Byl jsem spokojen jak s jídlem, tak i s rychlou, příjemnou a decentní obsluhou. Samozřejmě jsem poseděl v ratanovém (pohodlném) "zahradním" nábytku v příjemném atriu. V horkých letních dnech tam je příjemný chládek ... Spokojenost.
archiv  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
28.04.2004
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
450
Polévka, steak na whisky, těstoviny, káva ... vše nadprůměrně dobré.Obsluha nadprůměrná. Prima!
zdenek +2  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
23.05.2003
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
250
příjemné posezení v atriu, vynikající Starobrno, cibulačka trošku rozpačitá, velmi dobré halušky s brynzou a slaninou, výtečná svíčková na smetaně
doktor +1  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
27.03.2003
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
425
Na jidlo jsme si dali kachni kousky se svatecni ryzi. Kvalita tohoto jidla vyrazne kolisa, kdyz natrefite na toho praveho kuchare a je v dobre nalade, tak je toto jidlo vynikajici. Tento vecer to nebylo ono – nic moc. Piti take nehodnotim prilis kladne. Kilkeny mi donesly ve sklenici, ktera priserne smrdela po uterce :-(
Kiwisek +5  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
10.03.2003
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
333
Jídlo bylo jako obvykle velmi dobré. Trochu nepříjemné zjištění bylo při placení, kdy kamarád, který si dal lososa za 170 Kč zjistil, ze za váhu doplácí dalších 190 Kč. Myslím, že ceny v jídelníčku by měly být šité na průměrnou porci a změnit se po dovážení pouze v řádu desítek procent, ale ne více jak dvakrát. Guinness byl jako obvykl super, což je taky ten hlavní důvod proč sem chodíme. Obsluha ok.
Kiwisek +5  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
22.12.2002
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
620
Jako obvykle jsme zašli na pár točených Guinnesů. K tomu nějaký ten předkrm a tatarský biftek. Guinnes super, jídlo celkem spokojenost. Škoda, že obsluha vždycky strašně brzo zavírá :-(
zdenek +1  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
18.12.2002
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
425
Biftek, svíčková na smetaně, pár slivovic a pivko. Vynikající jídlo i obskluha, vřele doporučujeme.
Kiwisek +5  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
13.12.2002
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
633
Zašli jsem na pár Guinnesků a při té příležitosti jsme i něco snědli. Evidentně byl jiný kuchař než posledně, protože "Kachní kousky se sváteční žlutou rýží" byly sice dobré, ale rozhodně ne tak, jako při minulé návštěvě. Taky byla asi chyba, že si nás to dalo pět, takže porce masa byly poloviční :-( Jinak to bylo velmi dobré, ale minule to bylo na pět hvězdiček. Celkem spokojenost.
zdenek +2  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
11.11.2002
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
317
moc nám chutnalo, vynikající pivo Kilkeny, jídlo pěkně upravené a lahodné, velmi příjemná obsluha
doktor +3  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
24.10.2002
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
650
Zašel jsem s kolegy decentně oslavit narození mé dcery. Jmenuje se Terezka, moc se mi líbí, už se těším až ji dnes zase uvidím. Ale neodbočujme! Vybrali jsme tuto restauraci, protože zde čepují Guinness a my dostali na něj chuť. Byl výborný, přesně takový, jak má být, tudíž nás nezklamal. Dva kolegové dali jídlo s předkrmem, jeden salát, já jsem nejedl. Byl jsem totiž po výborné večeři. Máma mi věnovala zapečené brambory s masem a čímsi, bylo to moc dobré a tak jsem se přejedl. Ještě mi trocha zbyla, zblajznu ji za chvíli. Jako předkrm si dali zapečený kozí sýr v prosciuto, moc jim chytnal, na můj vkus to bylo moc slané. Druhý chod byla čabajkou plněná vepřová panenka s výbornou omáčkou s mandlemi. Jako příloha byly krokety zváštního tvaru, takové malé rohlíčky. Jídlo kolegové hodnotili v superlativech. Blíže neurčené množství sklenic Guinnessu jsme pak zazdili jedním prckem dvanáctiletého Jamesona. Bylo to dobré voňavé pití nakonec. V podstatě jsme hospodu zavírali, moc se nám domů nechtělo. Hodnotím to jako příjemně strávený večer s přáteli, volba restaurace byla výborná.
archiv +1  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
21.04.2001
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
430
Jídlo, vzhledem ke svojí kvalitě předražené. Podobné dostanete v Brně v lepší kvalitě a o třetinu laciněji. Na české poměry také o třetinu předražené víno, zvlášť zahraniční jsou kvalitativní a cenové perly! Moc mě ta hospoda nezaujala, když začínali, byli o 100% lepší.
plechi +1  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
23.10.2000
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
80
Dali jsme si jenom dve kavy, takze nemuzu hodnotit jidlo, ale kava tady je desne fajn.
23 hodnocení 66 osob
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
426


Přidat hodnocení restaurace

© 2014 Všechna práva vyhrazena. Vytvořil Artax a.s., poslední aktualizace 26. 2. 2014
Naše další projekty: etisky - digitální tisk, OSVÍTÍME VÁS, Firemní a osobní kalendáře, sCool Matematika.
AKTUALITY
SUNSET RESTAURANT

Zvěřinové hody
9.10. - 27.10.
Vážení hosté,
rádi bychom Vás pozvali na jedinečné zvěřinové hody.
Vzhledem k tomu, že nám již začal podzimní čas, tak jsme pro
vás vytvořili sezonní menu, které se skládá z typických surovin
pro toto období. Proto přijďte a ochutnejte speciality ze zvěřiny.

Předkrm
70g Domácí zvěřinová paštika, fíkové chutney
petrželové pesto rozpečená bagetka 135 Kč

...

Seznam aktualit
REKLAMA
Kadeřnictví Michaela
Kadeřnický salon a solárium v centru Brna.
www.kadernictvi-michaela.cz