Komentář - don.2004 (12.09.2009 21:33) dnes jsem po dlouhé době zavítal do Rudého vola,po zkušenostech jen na kávu,obsluha mne mile překvapila,při dotazu zda budu jíst podotkla že zde vaří nový kuchař,riskl jsem to a obědnal si Kulinářský zážitek Samuela Backeta,to jsou grilované medailonky z vepřové panenky na směsi z rajčat,slaniny a žampionů.na jídlo jsem čekal asi 20 minut což je standard,uprava neměla chybu,oblohu tvořil salát lolo roso,rajčata,okurek a paprika,i když jsou to obyčejné suroviny které mají všude,tek jejich úprava nepostrádala nápad,maso bylo grilováno akorát a hlavne nebylo překořeněné,byly použité pouze sůl a pepř,takže nádherně vynikla chuť masa,a směs pod masem byla chuťově vyvážená v hnědé omáčce která určitě nebyla z prášku ale z poctivě vyvařeného masa.Musím říct že jsem tento podnik opět zařadil ke svým oblíbeným a doporučuji ho všem komu zde dřív chutnalo i lidem co chtějí zažít opravdový kulinářský zážitek.nezbý vá jen dodat hlavně ať jim to vydrží.od servírky jsem se ještě dozvěděl že chystají i nové webové stránky:http://urudehovola.mistecko.cz stranky jsou prozatim bez menu a fotek,teprve se na nich pracuje.Chystají i nové menu,ze starého si ale nechali nejoblíbenější jídla a přidali k nim spoustu novinek,měl jsem možnost si ho prohlédnout a musím říct že se těším na další návštěvu,hlavně na domácí čokoládové sufle.tímto končím a doporučuju. |
|