Uživatel:
nepřihlášen
Počítadlo přístupů:
13340339
Vyhledávání:
Novinky
Dnešní menu
Top 20
Seznam
Doporučit
Diskuzní fóra
Přidat restauraci
Vyhledávání
FAQ
Slovníček
Kontakty
restaurace
Restaurant Garden
U dálnice
Brno - Chrlice
Jihomoravský kraj
Česká republika
Přibližná poloha
Tel.:
Fax:
E-mail:
URL:
http://www.gardenrestaurant.cz/
Počet míst:
0
Parkoviště:
NE
Nekuřácká restaurace:
NE
Nekuřácký salonek:
NE
Bezbariérový přístup:
NE
Otvírací doba:
• Pondělí
nezadáno
• Úterý
nezadáno
• Středa
nezadáno
• Čtvrtek
nezadáno
• Pátek
nezadáno
• Sobota
nezadáno
• Neděle
nezadáno
Kuchyně:
nezadáno
Kreditní karty:
nezadáno
Stravenky:
nezadáno
Aktuality
Neuvedeny žádné aktuality.
Týdenní menu
Neuvedeno žádné týdenní menu.
Poznámky (diskuze) k restauraci
Neuvedeny žádné poznámky v posledních 6 měsících.
Zobrazit starou diskuzi
Mobilní hodnocení
Hodnocení
Skrýt slovní hodnocení
Hodnocení uživatelů:
(
přidat nové hodnocení
)
Hodnotil
Datum
Jídlo
Pití
Atmosféra
Obsluha
Útrata/1
matabebe
+1
12.05.2014
200
Byli jsme zde na poledním menu. Žampionový krém byl řídký, tudíž žádný krém, ale chuťově ok. Krůtí prsíčka na tymiánu s gratinovanou brokolicí a sýrem, sortýrované brambory s červenou cibulí - toto byla pidi porcička, chuťově dobrá, ale ani já jsem se nenajedla, natož partner. Navíc cibule a brokolice byla studená. Obsluha milá, ale pomalá.Za ty peníze by měli alespoň o 1/4 navýšit porci nebo snížit cenu. Takhle už tam příště nepůjdeme.
Přidat komentář
liborda
+1
29.03.2013
275
Jako v každém nákupním centru, ani v Olympii nebylo dlouhodobě kde jíst (alespoň průměrně slušně, neočekávám v obchoďáku michelinské hvězdy). Garden restaurant to trochu změnil, jedl jsem tam 3x v posledních dvou měsících, jednou business menu, 2x ze stálého lístku, a nemám důvod ke stížnosti - jídlo bylo chutné, mátový čaj také, servis v pořádku, to vše za běžné ceny.
Valoria patří v Brně rozhodně k tomu lepšímu a jejich "pobočka" v Olympii jim nechce dělat ostudu.
Přidat komentář
tessinka
+1
22.10.2012
350
Včera jsme k lehké večeři zvolili návštěvu této restaurace. Tentokráte se nám hned po usednutí věnovala usměvavá a milá servírka. Zvolili jsme ze stálé nabídky kulajdu, carpaccio z hovězí svíčkové a špagety s bazalkovým pestem a z denní nabídky domácí bramborové noky se špenátem a lososem. Noky bohužel již nebyly a zde bych měla malou výtku, že pokud denní nabídka již není, tak by asi měla být smazána z tabule s denní nabídkou. Takže alternativní varianta byla risotto s kozím sýrem. Na pití jen juice, cola a voda.
Na atmosféru nákupního centra jsem si již zvykla a kde jinde se navíc dá v olympii dobře najíst?
Servírka byla po celou dobu všímavá, ochotná a hlavně se pořád příjemně usmívala. Co se týče jídla, tak kulajdu si v houbové sezóně dávám skutečně často, kde to jen jde a tak mohu s klidným svědomím říct, že byla skutečně skvělá a rozhodně nejlepší jakou jsem kdy jedla. Chutě byly vyvážené, harmonické a vše korunovalo skvělé pošírované vejce. Už jen kvůli této kulajdě se rozhodně vrátím. Carpaccio také výborné. Ke špagetám s pestem nemám také žádnou výtku. Risotto s kozím sýrem bylo fantastické, to taky určitě stojí za zkoušku. Odcházeli jsme skutečně velmi dobře najezení a spokojení.
Takže z mé strany tentokrát obrovské doporučení k návštěvě.
Přidat komentář
frait
06.12.2011
240
Po nedávné první příjemné zkušenosti a s radostí, že se konečně dá v Olympii rozumně najíst, jsem zašel znova na business lunch. Těšil jsem se, jak se tady pochvalně rozepíšu, nicméně jsem byl nepříjemně překvapen. Ve zkratce. Pečivo z couvertu oschlé a tvrdé, seskládané zjevně ze zbytků po předešlých stolovnících, amuse-bouche kreveta s chilli naprosto nezajímavá, předkrm quiche lorraine s oschlou rukolou a dvěma notně zvadlýma (= už nahnědlýma) lístkama salátu, hlavní chod (losos, bramborové pyré) dobrý, ale nijak nenadchl. Na závěr katastrofa v podobě 2 kopečků na kost ztuhlé zmrzliny plné neidentifikovatelných hrudek a přimrzlých kousků nějaké hmoty, dojíst se nedala. To vše se třetinkou nealko piva za cenu, která rozhodně neodpovídala předvedenému výkonu kuchyně. Ostatně to bylo poprvé co jsem tam neviděl pobíhat alespoň jednoho z manažerů. Jinak obsluha super.
Komentář -
Maty
(08.12.2011 12:53)
No snad to nebude trend :(
Zobraz všechny komentáře (2)
Maty
28.11.2011
235
Včera jsem se zastavil na pozdní oběd. Mimo stálé nabídky mi bylo nabídnuto business lunch menu, které jsem si nakonec i vybral. Sestávalo se z dobrého bramborovopórkového krému, dále losos grilovaný se zeleninou, perličkové brambory a zmrzlina. Losos upraven velmi dobře, grilovaná zelenina super a brambory s chutí brambor :) Celkově velmi slušné jídlo, obsluha příjemná a nezdálo se mi, že by nějak zmatkovala a dělala chyby.
Přidat komentář
tessinka
+1
20.10.2011
300
Nová restaurace v Olympii nás zaujala zejména interiérem a současně informací, že se jedná o první Front cooking v Brně, takže jsme ji vyzkoušeli. Restaurace má skvělý interiér, obsluha je designově oblečená a obecně se zde cítíte příjemně. Kámen úrazu bych viděla v umístění. Podle mého názoru, pokud jdete na večeři, která má být gastronomickým zážitkem, tak nechcete, aby Vás rušil rozhlas z Olympie vyhánějící opozdilce a kousek od hlavy Vám kroužil pavouk ze sparkysu. Pro bussiness lunch to bude ale skvělé místo. Vzhledem k večerní hodině jsme zvolili jen hlavní chod a k pití jen nealko. Při objednávce jsme se tázali číšníka, jestli salát cesar nebo domácí ravioly a číšník nám jednoznačně doporučil césar. Já jsem si objednala domácí cannelloni se špenátem, ricotou a máslovou dýní. S ohledem na charakter restaurace obsluha byla příliš mluvná, sdělovala velmi interní záležitosti a navíc dělala zásadní chyby. Za vše zmíním jen to, že namísto objednaného césaru přínesla ravioly. Jídlo bylo dobré, pouze bych měla výhradu ke smaženým cannellonům, které byly poněkud tvrdé a byl problém je rozkrojit. Cannelloni plněné špenátem a dýní chutnali skvěle. Připravte se ovšem na degustační porce, které jsou pro tento typ restaurace typické. Závěrem jsme objednali ještě dezert v podobě Tarte Tatinu, který byl největším zklamáním. Nejen proto, že čísník neustále chybně opravoval výslovnost francouzského koláče, ale zejména proto, že vypadal tak, že na listové těsto byla pokladena kompotovaná jablka a po karamelu ani stopy, koláč opravdu neměl s recepturou na Tarte Tatin nic společného. Přesto je tato restaurace zajímavá a v budoucnu jí zkusíme dát ještě šanci.
Přidat komentář
Maty
17.10.2011
500
Dnes jsem místo nákupu zakotvil v této nové a příjemné restauraci. Zatím tu obsluhující personál hraje přesilovku proti hostům, ale věřím, že vzhledem ke kvalitě jídla se to časem obrátí. Neměl jsem moc času a tak jsem vyzkoušel jen Pečeného halibuta a raviolami plněnými glazovanou šalotkou a s omáčkou z růžovou šampaňského. Jídlo opravdu výborné. Dále jsem si dal čokoládové creme brulle. S dezertem jsem se moc nepotkal. Mám rád hladký a jemný krém, toto bylo jako by maličko sražené, či jak to napsat, ale chuťově dobré. Velmi dobrá káva. Kdyby nebylo dezertu, tak bych jídlo hodnotil za 5, ale takto si nechávám otevřená vrátka do příští návštěvy. Prosto na můj vkus maličko stísněný a přehuštěný, obsluha naprosto profesionální a příjemná.
Komentář -
Nela
(18.10.2011 07:57)
Musim jenom souhlasit. Ja mela zauzenou kachnu, bramb.kasi, sladsi omacku z repy a dzemu (jestli se nepletu). Jednoduse skvele... Tato uprava kachny me dostala. Dezert- cheesecake- uz jsem jedla lepsi, mohl byt vic kremovejsi, kazde sousto bylo potreba zapit- na me prilis "dusavy" Kava-vyborna. Obsluha velmi prijemna. Libilo se mi, ze tam na vse dohlizi pan provozni.
Zobraz všechny komentáře (1)
7 hodnocení
11 osob
293
Přidat hodnocení restaurace
© 2014 Všechna práva vyhrazena. Vytvořil
Artax a.s.
, poslední aktualizace 26. 2. 2014
Naše další projekty:
etisky - digitální tisk
,
OSVÍTÍME VÁS
,
Firemní a osobní kalendáře
,
sCool Matematika
.
AKTUALITY
Nejsou žádné aktuality.
Seznam aktualit
REKLAMA
Kadeřnictví Michaela
Kadeřnický salon a solárium v centru Brna.
www.kadernictvi-michaela.cz