Uživatel: nepřihlášen
Počítadlo přístupů: 10727943
Vyhledávání:


restaurace
Restaurace Vila Primavesi
 
Univerzitní 7
77900 Olomouc
Olomoucký kraj
Česká republika
Přibližná poloha

Tel.:  +420 585 204 852, +420 777 749 288
Fax: 
E-mail: 
URL:  www.primavesi.cz
Počet míst:  60
Parkoviště:  NE
Nekuřácká restaurace:  ANO
Nekuřácký salonek:  NE
Bezbariérový přístup:  NE




Slavná secesní vila oznamuje návrat do centra společenského života v Olomouci. Posezení na terase vám otevře jedinečný výhled do parku a na okolní architektonické památky s dominantou kostela sv. Michala. Unikátní prostředí umocněné kulinářským zážitkem: významná památka ve službách veřejnosti.

 
Otvírací doba:
• Pondělí 11:00-22:00
• Úterý 11:00-22:00
• Středa 11:00-22:00
• Čtvrtek 11:00-22:00
• Pátek 11:00-22:00
• Sobota 11:00-22:00
• Neděle 11:00-22:00
Kuchyně:
• Česká
• Mezinárodní
 
Kreditní karty:

Stravenky:

nezadáno


Aktuality


Neuvedeny žádné aktuality.


Týdenní menu


Neuvedeno žádné týdenní menu.


Poznámky (diskuze) k restauraci


Neuvedeny žádné poznámky.

Přidat poznámku


Mobilní hodnocení




Hodnocení

Skrýt slovní hodnocení

Hodnocení uživatelů: (přidat nové hodnocení)
Hodnotil Datum Jídlo Pití Atmosféra Obsluha Útrata/1
mamoulian +7
01.04.2009
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
750
Po příchodu do opravdu krásné secesní vily nás přivítalo příjemné a hezké prostředí restaurace. Obsluha byla ochotná, rychlá, dokázala poradit. S čekáním jídlo to bylo horší. Vzhledem ke skutečnosti, že naše skupina byla početnější se to dá pochopit. Horší to už bylo se samotným jídlem...Jako polévku jsem si objednal hovězí consomé s těstovinou. Hrůza a děs!!! Polévka za 60Kč evidentně dochucená z bujónu, z těšení na domácí skvělou těstovinu se mi naopak chtělo brečet - dostal jsem jeden ravioli polotovar z MAKRA - hrozné. Jako hlavní jídlo jsem měl objednáno hovězí steak (středně propečený). Opět obrovské zklamání!!! Maso tvrdé, propečené úplně, suché. Na takhle drahý steak (cca 500,-) je to skoro výsměch. Myslím si, že v takto drahé restauraci by měli mít povědomí co to znamená "středně propečené". Je to škoda, co víc říct...snad jen doufat, že vymění kuchaře za někoho zkušenějšího.
sonia.mor +5  Uživatel s více jak 10 hodnoceními restaurace
19.02.2009
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
600
Velmi příjemný napůl pracovní oběd se zahraničním hostem. Všichni jsme byli opravdu velice spokojeni. Restaurace je nekuřácká, prostředí krásné, umocněné polohou v secesní vile. Jako předkrm jsme měli carpaccio z hovězí svíčkové a baklažánovou polévku. Carpaccio výborné, polévka prý také. Následoval 2x srnčí hřbet na smetaně s domácím knedlíkem (alternativa k "pravé české svíčkové", kterou si přál zahraniční host), já s kolegyní filé z ostrouna pro dvě osoby s kaparovou omáčkou - doporučil číšník jako nabídku dne, 1x salát s grilovaným tuňákem a 1x medailonky z vepřové panenky s liškovou omáčkou. Jako dezert jsme měli horké maliny, 2x variaci z čerstvého lesního ovoce (což bylo neskutečné, chuť ovoce jako v létě v lese), 1x lívanečky a 1x horké višně s Mascarpone. K pití jen malé pivo (Pilsner Urquell) a minerálku, k dezertům pak káva (latté, espresso i ristretto), tuším Illy, ale značkou si nejsem jistá. Pán číšník byl nevtíravý, ale ochotný a schopen doporučit, tak, jak to má být. Dle mého názoru a dlouholetých zkušeností je tato restaurace ve své kategorii momentálně to nejlepší, co zde je.
2 hodnocení 14 osob
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
686


Přidat hodnocení restaurace

© 2014 Všechna práva vyhrazena. Vytvořil Artax a.s., poslední aktualizace 26. 2. 2014
Naše další projekty: etisky - digitální tisk, OSVÍTÍME VÁS, Firemní a osobní kalendáře, sCool Matematika.
AKTUALITY
SUNSET RESTAURANT

Zvěřinové hody
10.10. - 28.10.
Vážení hosté,
rádi bychom Vás pozvali na jedinečné zvěřinové hody.
Vzhledem k tomu, že nám již začal podzimní čas, tak jsme pro
vás vytvořili sezonní menu, které se skládá z typických surovin
pro toto období. Proto přijďte a ochutnejte speciality ze zvěřiny.

Předkrm
70g Grilovaná zvěřinová klobáska plněná kachními játry
a marinovanými ořechy v portském víně
...

Seznam aktualit
REKLAMA
Kadeřnictví Michaela
Kadeřnický salon a solárium v centru Brna.
www.kadernictvi-michaela.cz