Uživatel:
nepřihlášen
Počítadlo přístupů:
13345220
Vyhledávání:
Novinky
Dnešní menu
Top 20
Seznam
Doporučit
Diskuzní fóra
Přidat restauraci
Vyhledávání
FAQ
Slovníček
Kontakty
restaurace
Restaurace Pod Pernštejnem
Nedvědice 76
592 62 Nedvědice
Jihomoravský kraj
Česká republika
Přibližná poloha
Tel.:
+ 420 608 483 476
Fax:
E-mail:
martin.fligl@seznam.cz
URL:
http://www.restaurace-pernstejn.cz/
Počet míst:
0
Parkoviště:
NE
Nekuřácká restaurace:
NE
Nekuřácký salonek:
NE
Bezbariérový přístup:
NE
Otvírací doba:
• Pondělí
nezadáno
• Úterý
nezadáno
• Středa
nezadáno
• Čtvrtek
nezadáno
• Pátek
nezadáno
• Sobota
nezadáno
• Neděle
nezadáno
Kuchyně:
nezadáno
Kreditní karty:
nezadáno
Stravenky:
nezadáno
Aktuality
Neuvedeny žádné aktuality.
Týdenní menu
Neuvedeno žádné týdenní menu.
Poznámky (diskuze) k restauraci
Neuvedeny žádné poznámky.
Přidat poznámku
Mobilní hodnocení
Hodnocení
Skrýt slovní hodnocení
Hodnocení uživatelů:
(
přidat nové hodnocení
)
Hodnotil
Datum
Jídlo
Pití
Atmosféra
Obsluha
Útrata/1
Jaroslav
+3
19.12.2016
450
Nevím kam chodil Petronius v 70 a 80 letech ale já si pamatuji že, " jak píše Petronius" v této klasické Nedvědické hospodě byla lékárna, pediatrie, zubní lékař a v 1 patře obvodní lékař. Tato restourace vznikla až po revoluci.
Přidat komentář
mefistoteles
+1
18.07.2016
150
Brunch je název pro pozdní snídani která už je skoro obědem. Chtělo by to ještě obdobný výraz pro oběd, který už je skoro brzkou večeří. To je totiž (bohužel) často moje první veké jídlo dne. Jako dnes, kdy mi vyšla chvíle v Nedvědici. Resteaurace je pod železničním přejezdem v rohovém domě na křižovatce k hradu nepřehlédnutelná. Nikdy mne však nelákala. O nějaké architektuře nelze hovořit. Je to venkovská hospoda mírně vizuelně upravená ve snaze pozvednout ji do jiných pater. A pod tímto kabátem pořád venkovskou hospodou je, a já bych řekl že naštěstí. K průčelí je přilepena zastřešená dřevěná terasa ze které se pěkně kouká kolem.Vzhledem k denní době obsazeny jen dva další stoly. Obsluha, usměvaná slečna, svižná a milá. I se přišla průběžně přeptat zda je vše v pořádku a co bychom ještě rádi. Jídelní lístek konzervativně tradičního složení a uspořádání. Podvědomě jsem hledal "Katův šleh". K pití nealkoholické pivo a potomek když nebyla Kofola, vzal "malinovku". No, jednou, dvakrát do roka to neublíží, ale barva byla zářivá, skoro jak fenolftalein v kyselém prostředí. K jídlu "Vepřový smažený řízek" a "Svíčková na smetaně, houskový knedlík" pro potomka. Řízek (resp. dva řízky) z vepřové kýty čersvý a voňavý se skrojkem citronu. K tomu dobré vařené brambory s máslem a čerstvou pertželkou. Disharmonickou notou byl sladký zelný salát (+ drobné kousky jiných zelenin) přímo na talíři odkazující v duchu místa do minulosti. Svíčková dle hodnocení mladého muže výborná, jen maso mohlo být měkkší. Ochutnal jsem a musel souhlasit. Omáčka opravdu výborná, hrubší struktury, maso kvalitní, jen chtělo trochu déle upravovat. Knedlík standardní, dobrý.
Komentář -
Petronius
(19.07.2016 12:16)
V této klasické nedvědické hospodě jsem býval docela častým hostem na přelomu let sedmdesátých a osmdesátých, v zimě i v létě, díky pobytům na chatě na "Nutriích". Od té doby se v rámci možností docela vylepšila. Jsem nostalgicky rád, že stále funguje. Druhá možnost občerstvení bývala v hotelu U nádraží.
Zobraz všechny komentáře (1)
2 hodnocení
6 osob
350
Přidat hodnocení restaurace
© 2014 Všechna práva vyhrazena. Vytvořil
Artax a.s.
, poslední aktualizace 26. 2. 2014
Naše další projekty:
etisky - digitální tisk
,
OSVÍTÍME VÁS
,
Firemní a osobní kalendáře
,
sCool Matematika
.
AKTUALITY
Nejsou žádné aktuality.
Seznam aktualit
REKLAMA
Kadeřnictví Michaela
Kadeřnický salon a solárium v centru Brna.
www.kadernictvi-michaela.cz