Uživatel: nepřihlášen
Počítadlo přístupů: 10726303
Vyhledávání:


restaurace
Restaurace Betlém
 
Krkoškova 502/27
613 00 Brno - Černá pole
Jihomoravský kraj
Česká republika
Přibližná poloha

Tel.:  +420 604 358 888
Fax: 
E-mail:  info@restaurace-betlem.cz
URL:  www.restaurace-betlem.cz
Počet míst:  90
Parkoviště:  ANO
Nekuřácká restaurace:  ANO
Nekuřácký salonek:  NE
Bezbariérový přístup:  NE




 
Otvírací doba:
• Pondělí 15:00-22:00
• Úterý 15:00-22:00
• Středa 15:00-22:00
• Čtvrtek 15:00-22:00
• Pátek 15:00-22:00
• Sobota 11:00-22:00
• Neděle 11:00-20:00
Kuchyně:
nezadáno
 
Kreditní karty:

nezadáno
Stravenky:

nezadáno


Aktuality


Neuvedeny žádné aktuality.


Týdenní menu


Neuvedeno žádné týdenní menu.


Poznámky (diskuze) k restauraci


Neuvedeny žádné poznámky v posledních 6 měsících.

Zobrazit starou diskuzi


Mobilní hodnocení




Hodnocení

Skrýt slovní hodnocení

Hodnocení uživatelů: (přidat nové hodnocení)
Hodnotil Datum Jídlo Pití Atmosféra Obsluha Útrata/1
obcasny_host +1  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
21.05.2013
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
365
Dnešní večeře nás velice potěšila, jak jemná hrášková polévka s trojúhelníčkem svítku, tak flanksteak s domácími hranolkami naprosto prvotřídní, dobře ochucené a voňavé. K jídlu dobře (ale poněkud pomalu) čepované Dalešice. Body dolů za místy delší čekání na obsluhu a absenci několika položek v nabídce.
markova +1
27.01.2013
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
300
Byly jsme několikrát na akcích,tzv. neomezené degustace, vč. lososové. Cena 500 se mi zdála dobrá pro dvě osoby vzhledem k jídlu, které jsme tam dostali. Složení degustačního menu bylo z větší části pokaždé jiné (kuřecí, vepřové, hovězí, zvěřina,ryba, jiné druhy desertu) a pro nás velmi chutné. Ochutnala jsem tak jídla, které bych se bála si obědnat (nejen kvůli chuti,ale i kvůli ceně). Obsluha je většinou velmi fajn. Dovnitř smí i pejsci. Jedinou nevýhodou jsou jinak dražší ceny nápojů a menší výběr z jídelního lístku.
fajnsmekr22 +1
22.01.2013
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení
Hodnocení
300
Totální propadák, zejména jejich "degustační menu", které je vzhledem k množství obdrženého jídla mnohonásobně předražené.
Po dnešním telefonátu paní provozní jsem se dozvěděl, že se přece jedná o ochutnávku. Počítejte tedy s faktem, že za 200 kč dostanete (v našem případě) 1 půlku topinky s tatarákem, 15 lžic vývaru, žebra o velikosti 5*5 cm (resp. 2 kosti s cca 1 cm masa mezi nimi), 4. chod, který jsme po vrácení "žeber" vynechali, zaplatili a znechuceně odešli.
Důležité poznatky:
- jídlo nezajímavé, avizovaná "poctivá domácí kuchyně" se dle mého názoru nekonala.
- jeden vrchní i kuchař na celou restauraci, což vedlo k tomu, že my i stůl vedle čekal na nápoj, resp. alespoň jeho objednání 2* 20 minut.
- interval mezi chody je minimálně 0,5 hodiny.
- arogantní přístup


Komentář - doktorka Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace (25.01.2013 08:32)
majitelé rstaurace otevřeli nvou,MAXIM, tak už do této moc neinvestují...
Pavel_Endrle +1
29.06.2012
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
460
Do restaurace Betlém jsme vyrazili s přítelkyní na degustační menu o několika (záleží na vás) chodech.

Jídlo jako takové bylo velmi kvalitně připraveno, malou výhradu mám pouze ke dvou chodům - nikdo se nás bohužel nezeptal jak chceme maso propečené, takže jsme nakonec dostali medium, kterému zrovna nefandíme. Krom tohoto drobného nedopatření bylo ale jídlo, jak již jsem psal, kvalitní a opravdu chutné. Borůvkové variace byly nápadité a také trochu pobavily.

Pití se dala vytknout pouze jeho cena, jinak vše bez problému.

Atmosféra u stolu a kolem byla standardní, nic nevybočovalo z normálních mezí.

Obsluhu lze hodnotit na jedničku. Milý a proškolený personál nám zpříjemňoval celý večer.

Suma sumárum kvalitní zážitek, takže za sebe mohu doporučit.
janickasvet +1
10.06.2012
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
375
my jsme byly na teto akcičce- voucher- asi dve neděle zpět a neměli jsme problém vše bylo apsolutně v pohodě dokonce seděl vedle u stolu múj oblíbenec David Kraus s celou kapelou a asi následne za týden jsem mrkla na facebook Betlému a našla jsem tam od něho recenzi velmi pozitivní asi tisic lidi tisic chutí :) http://www.facebook.com/#!/davidKraus80/posts/4011729901785
japp +1
07.06.2012
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
350
Ochutnali jsme degustační menu s neomezenou konzumací. Nevím kolik je cena voucheru, odhaduju 500 - 700.

Lokalita je příjemná, v klidné části Brna, okolo zeleň. Možnost posedět na zahrádce, my jsme zvolili interiér. Restaurace nemá moc jednotný a rozeznatelný styl. Prostředí nepůsobí útulně. Velké akvárium to nezachrání.
Třeba budou výborně vařit, říkám si, ale to by přece bylo plno. My jsme byli uvnitř jediní. Jasné varování. Jídelní lístek obsahoval jen velmi málo položek, to je dobře. Ale všude je napsáno "dle surovin" nebo "dle denní nabídky", ale nikde jsem nenašel tu denní nabídku.
Obsluha se nás ujala, ale první dojem byl nepříjemný. Pán se nám trochu neobratně snažil vysvětlit jak bude probíhat degustace. Dával nám najevo, že konzumace je sice neomezená, ale že nemáme plýtvat jídlem a když něco nesníme celé, už nic dalšího nedostanem. Každý chod se snažil uvést tak nějak křečovitě. Jako kdyby kuře nebylo kuře, ale něco naprosto výjimečného. Všude je zdůrazněno že dbají na čerstvost surovin, ale ne u všech jídel to také tak chutnalo.

1. Předkrm: Dušená žebírka s křenovou omáčkou. Vyvážená chuť, super jemné maso, ale bylo to vlažné. Ani studené ani teplé, prostě vlažné. Jako kousnout do mrtvoly. K tomu opečený brambor. Ten byl polosyrový. Dále nějaké hovězí kousky v pikantní omáčce. Bylo to tak ostré, že jsem se po jednom soustu pět minut dávil a slzel. Asi snaha nás odrovnat hned na začátku. Nakonec ledový salát, byl taky vlažný.
2. Polévka: vývar s hovězím masem a šťouchaným bramborem. Jak kdybyste přelili normální jídlo vývarem, nic moc. Plné nějaké pažitky, která přebíjela jemné chutě vývaru.
3. Kuřecí křidýlka s nádivkou. Křidýlka OK, dobře opečená, kůrka akorát. Nádivka = katastrofální beztvará a nechutná hmota.
4. Hovězí stroganov s bujónovým bramborem. Maso průměr. Zase přebité množstvím pažitky. Brambora nedovařená.
5. Vepřové na smetaně s knedlíkem. To bylo opravdu dobré. Libové, jemné maso, dobrá omáčka vyvážené chuti. Knedlík OK. To bych si klidně dal i podruhé, kdyby to bylo za 80 Kč.
6. Dezert: Pečená jablka s bavorským krémem. Asi nejlepší ze všeho. Krém výborný, jablka krásně upečená.

K pití:
o Pivo 11° Dalešice. Dobré a v pěkném půllitru.
o Espresso (Segafredo). Vše jak má být. Řekl bych nadprůměr.

Celkově bych řekl to samé co už tu je mnohokrát napsáno. Restaurace ničím nevyniká, snad jen vysokými cenami. Vypadá to, že se ze sebe snaží dělat něco, co nejsou. Kdyby dělali pár dobrých poctivých jídel v nadprůměrné kvalitě za odpovídající ceny, možná by se tam pár lidí chodilo slušně najíst. Rozhodně se ale nemůžou řadit mezi restaurace, kam by milovníci dobrého jídla chodili na degustační menu.
ArmyDOG +1
18.05.2012
Hodnocení
Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
500
V této restauraci jsme byl 2x a doufám, že naposledy. 1x zkušenost byla za 500 Kč 4 chody, které mě překvapily v minulé akci a tak si tuto restauraci zamiloval. Když jsem viděl voucher na konzumaci pro 2 za 500 v režiji kuchaře, tak jsem podlehl, protože kdo by nechtěl vyzkoušet "celý jídelníček" podniku, který vaří moc dobře. Každý neexperimentuje a tak supr AKCE.
ALE CHYBA LÁVKY.
Nevím kdo je teď provozní nebo majitel apod, ale to mě jako zákazníka nezajímá. Objednat si rezervace snad nejde jinak než si dojet a domluvit se osobně. Volal jsem, psal emaily a nikdo nebere, nikdo nepíše. Když jsem dojel do restaurace, abych si rezervoval místo na výročí, tak mi bylo řečeno, že otevírají až ve 15, tak do té doby telefony neberou. Jestli se Vám to zdá normální posuďte sami. Během rezervace mi zdělit jeden ze zaměstnanců, že lidi volají a ptají se na pi.. a stejně se nic nevyřeší. to byl 1. zvednutý prst.
Při příchodu jsem zjistil, že ačkoliv má rezervaci, tak je plno a musíme jít do podpalubí čekat na volný stůl, kde bylo zima, hrozné osvětlení a rádio přerušovaně šumělo. Aspoň že tam byly ty ryby.
Tak co si dáte? Máme jen 11°. Super slyšet, když chce jít student na slušný pivo. Co se týče piva, tak tohle je snad ve všech komentářích. Snad pořád na dně.
2. zvednutý prst
Po 1. zklamání s přítelkyní nás nakonec přeposlali nahoru a mohli začít "hodovat".

polévka - masový vývar - snad jen říct, že to byl průměr horší
1. chod - kuřecí křidélka,salát, jahoda - křidélka vygrilované na plech (pokus o JERKY?!). salát dobrý
2. chod - losos, brambora - ryba vyschlá opět na plech, brambory OK
3. chod - 2 plátky malého melounku + 2 jahody pocukrované cukrem :D
4. chod - 2 kuřecí stehna- nedobré, slizké to sem nedal ani já
5. chod - kuřecí nugetky pyramida s bramborem - opět suché jinak ok
číšnice samozřejmě pyramidu při pokládání na stůl rozbila. Prý: "JEJDA"

6. chod - dušený losos- byl velice dobrý evidentně pára zachrání veškeré excesy kuchařovi pánve

7. chod - nudle s houbovkou a masem - to bylo chutné
8. chod - maso pečené 12 hodin s přílohou - chutné

9. chod - tatarák - ten byl opravdu dobrý. Na ten bych se i vrátil. Jenom zajímavé, že jsme ho dostali jenom díky tomu, že si objednal nějaký další stůl


10.chod - vařené hovězí- chutnalo, ale evidentně se nás už chtěli zbavit

dezert- domácí karamel, domácí šlehačka - šíleně sladké snad kdyby k tomu byla nějaká oplatka

Dalším chodem by byl vařený jazyk. Tak jsme to raději odpískali. Mezi jídly byli tu a tam velké mezery. Někdy to přišlo vhod, někdy ne.

Po celou dobu tam byla nějací asi příbuzní, kterým dělal kuchař na místě rybu. Byly hluční spolu s kuchařen. BODY -
Přítelkyně si dala vodu s džusem. Za vodu z vodovodu donesenou v džbánu jsme nakonec platili dle lístku MATONI. To ať si taky přebere kdo chce, jak chce. Dle mě by měla pinkl nabídnout jakou vodu chceme.

Evidentně je Betlém živen pouze z voucherů, protože těch má prodaných mraky = kvalita dolů. Zaplácat člověka nejlevnějším jídlem a pryč s ním.

Čekal jsem, že dostanu opravdu chutné a "hravé" 3-4 porce jídla. Dostali jsme 9 chodů, kde jenom poslední 3 za něco stály :(

Takhle se dle mě nemá chovat žádná hospoda natož pak "restaurace". Mě a snad i nejenom mě vidíte NAPOSLEDY. Neumím si představit, jak by to mohlo dopadnout hůř. Proto takové hodnocení.


Komentář - windpoint Uživatel s více jak 10 hodnoceními restaurace Správce restaurace "Zemanova kavárna", "TWIN POINT bar & restaurant", "Le Marché" (21.05.2012 09:13)
Deset chodů pro 2 za 500? Takže 250 na hlavu, prodejní cena chodu 25,-. No nazdar. Dobrá kalkulace. O podivné sestavě jídel ani nemluvím. Slevomaty jsou vážně mor
Sharp.No +1  Uživatel s více jak 5 hodnoceními restaurace
16.12.2011
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
500
Restauraci jsme navštívili již dvakrát, pokaždé s koupeným voucherem. Poprvé šlo o lososové menu - lososový tataráček, polévka dle denní nabídky - silný zvěřinový vývar, losos s bramborovým pyré a dezert - ananas se šlehačkou. Až na polévku plnou zvěřiny, která se do celkového konceptu aboslutně nehodila, bylo vše naprosto úžasné a stoprocentně z čerstvých surovin. Zklamáním bylo, že neměli žádné dalešické pivo kromě 13° a pak také že jsme po jídle čekali déle než hodinu na dezert. Číšník byl sice pozorný a omlouval se v obou situacích, ale zkrátka to zážitek zkazí.
Podruhé jsme zakoupili degustační večeři pro dva, především kvůli předchozímu lososovému zážitku. Zajímavé bylo, že opět neměli žádné pivo kromě 13° (právníci jim prý předchozí večer vše vypili). Zezačátku bylo příliš hovězích chodů, které ne každý ocení - předkrm hovězí roastbeaf, polévka hovězí vývar s masem. Hlavní jídla byla: přesolená kuřecí křidýlka, výborná pečená telecí kýta, fádní uzené plecko, odporné a neochucené kuřecí maso s variací salátů, polévku kopírující dušené hovězí s vývarem. Mezi chody jsme dostali domácí brambůrky. Úpravu příloh musím za ženské osazenstvo velmi pochválit, kolikrát mi grilovaná zelenina a brambory přišli chutnější než samotné maso. Nakonci jsme vyjádřili touho po rybě a výborný losos nám byl tedy připraven na přání. Na dezert už opravdu nebylo pomyšlení. Kvůli dlouhým prodlevám mezi chody jsme v restauraci strávili bezmála pět hodin. Poněkud jsme nepochopili slevu na lihoviny (skoro to vypadalo, že tam patří jen vodka a rum), takže jsme si na konci večera něco připlatili.
Celkově už koupi žádného voucheru neplánujeme, snad jen na lososa bychom si opět zašli. Od degustační večeře jsme očekávali slavnostnější a zajímavější jídla, ale chuťově bylo vše (kromě kuřecího masa se saláty) víceméně dobré.
jedla +1  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
13.12.2011
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
200
Prakticky před vypršením jsem uplatnil voucher na degustační večeři v režii kuchaře. Musím přiznat, že to byl dárek k narozeninám před půl rokem. Nikdo moc netušil, co může člověk čekat. Moc jsem si nesliboval a udělal jsem dobře.

Po chvíli hledání, kde že to vlastně je, se nám zjevila hospůdka, jejíž vzhled obyčejné české pivnice jsem nedokázal spojit se slovem „degustační“. Čekalo nás také zděšení v podobě prosvětlené vitríny kuchyně, skrz kterou ven svítí jako stínové divadlo všechny naběračky, pánvičky a pixle s dochucovadly.

Usazeni jsme byli v celku příjemně, odevzdali jsme voucher a zeptali se na průběh. Prý nám postupně budou nosit jídlo, jakože průřez místní kuchyně. Z vysvětlení číšníka jsme měli zvláštní pocit nejistoty, ale nechali jsme to být.

Na pití jsem si chtěl dát dalešické řezané dvanáctku, načež jsem zjistil, že ji nemají. Tak jsem poukázal na jedenáctku, tu prý taky nemají. Takže z půl strany jídelního lístku, kde se uvádí asi 10 druhů dalešického piva, jsem si mohl vybrat akorát třináctku.

Pak začal pan číšník nosit. Prvně tatarák na topinkách s cibulí a česnekem. Cibule a česnek asi zřejmě proto, abychom pak už žádné další chutě necítili. Jak nám bylo sděleno, že nemáme s jídlem plýtvat, tak jsme činili. Takže tatarák jsme snědli. Dokonce přítelkyně, která jej jinak nemusí. Byl průměrný a bylo v něm moc worcestru, tak byl i poměrně tmavý.

Další chod prý tomatová polévka. No, chutnala jako ohřátý kečup, ve kterém plavala dvě kyselá cherry rajčata a navrch to bylo celé maskované kydancem smetany.
To už jsem se ale začínal cítit plný. V tom nám přistála na stole kýta s bramborovým salátem. Kýta, no porce tak pro 6 lidí. Vypadalo to, jako by nám donesli celý bochník chleba. Pravda, že maso se rozpadalo, ale bylo suché a nic neříkající.

Teď už jsme byli opravdu plní. Řekli jsme si o pauzu a já do sebe srkal už třetí třináctku a cítil jsem to. Po pauze se opakovala hromada masa, tentokráte kančí v šípkové s dvěma brambůrkama. To už jsme nezvládli a ohlásili konec. Jen jsme kousek ochutnali, ale žádná výhra to nebyla.

Jako dezert jsme dostali něco jako piškotový dort, který chutnal jako vyčpělé vánoční cukroví. Možná trochu žluklého másla. Zapil jsem to kávou.

Na závěr, celé to má působit lákavě, když si voucher zákazník kupuje, ale ve finále jde o to, zaplnit rychle žaludek velkým množstvím laciného jídla, aby toho hlavně nemuseli nosit moc. Vůbec celkově nejsem příznivcem jakýchkoli slevomatů, voucherů a poukázek na rádoby gastronomické zážitky. Ještě další věc co mě zarazila, byla jakási VIP karta pro pravidelné hosty se slevami co jsem viděl v jídelním lístku. Restaurace by si zákazníky měla udržovat přeci jiným způsobem než akcí „dva kanci za cenu jednoho, pro VIP členy“ (nadneseně). A jídelní lístek by na první straně neměl hyzdit velký nápis „účtujeme 25 korun couvert za osobu ke každému jídlu či příloze“ s dovětkem, že za to je na stole olej, ocet, sůl, pepř a že jste „vlastními pány svého jídla“. Toto mně fakt dostalo. Aspoň by tam mohli mít párátka.

Už to ukončím: zážitek nulový, druhý den mi bylo docela těžko z masa a piva a ani „VIP členství“ mě nenaláká na další návštěvu.


Komentář - doktorka Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace (18.12.2011 08:28)
je pravda, že se restaurace za poslední rok zhoršila, a také souhlasím s tím, že do tataráku dávají moc worchesteru, asi je to jejich rukopis, já si myslela, že kuchařovi ujela ruka.
tosi
11.09.2011
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
650
Prijemny zazitek na degustacnim menu. Bohuzel bych se vsak vzhledem k cene a jidelnicku moc nenajedl (sama zverina a 54 za preso)

Stihl jsem toho vyzkouset hodne: panenka, danci, kure, zebra, tatarak, smetanovou zverinu, nekolik priloh a tri dezerty. Nejsem moc masovy typ ale musim pochvalit uzasny tatarak, smetanovou zverinu, rajcata na cesneku a sacher dort. Ostatni bylo prumerne, varena zebra a danci mi moc nechutnalo.
Pivo moc nepiju, ale rezane bylo super, u kavy jsme se moc se servirkou nepochopili a lungo dolevala dalsi vodou. Ale cenim si jeji snahy mi vyhovet. Kava tam ma velky potencial, i kdyz cenove je trosku mimo (k ni kapucinek a tepla perliva voda).
Prijemne prostredi, odpoledne svitilo a bylo tam dost teplo. Obsluha mila, lehce nadprumerna, velmi me potesila dezertem navic - sacher dortem.
Haft +1  Uživatel s více jak 5 hodnoceními restaurace
22.03.2011
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
300
Betlém jsem navštívil už několikrát a mé dojmy jsou přinejmenším rozpačité. Úroveň kuchyně je na brněnský průměr velmi dobrá. Obsluha korektní, ale chvílemi až přehnaně vlezlá. Nejpodivnější je cenová politika podniku. Chápu, že za lepší služby se platí, ale toto? V Černých Polích se těžko někde slušně najíte, ale po shlédnutí jejich cen raděj pojede do centra do Onyxu. Nemluvě o vychytávkách jako, cituji: "po zavírací době přirážka 20%".... taková drzost se jen tak nevidí. Dnes na nás například zapomněli s rezervací a snaživý číšník nás posadil k jakémusi rozhrkanému mini stolečku. Za to bych doopravdy po zavíračce platit příplatek nechtěl. Co říct závěrem? Velmi slušná restaurace, kde si ovšem hrají na to, na co nemají. Nerad tuto frázi používám, ale v tomto případě je více než na místě. P.S. Jak už tu někdo zmiňoval, couvert k polévce je přinejmenším podivný.

Komentář - alča.a.a. (17.06.2011 21:19)
v černých polích se těžko někde dobře najíte? My osobně jsme byli v restauraci Kolibaba poblíž mendelky a ochutnali jsme naprosto jedinečné steaky za výbornou cenu. K1 a Železná růže se můžou jít zahrabat...
dm4e@seznam.cz +1
11.01.2011
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
250
Překvapil mě výskyt této restaurace v TOP 3, proto mi nedá na to nereagovat. Vzhledem k tomu, že bydlím téměř v sousedství a několikrát jsem tento podnik navštívil, vím, o čem mluvím. Naprosto průměrná restaurace která se snaží si hrát na něco, co v žádném případě není. Jediné, v čem jsou opravdu "světoví" jsou ceny, ale pokud se tam člověk vypraví, určitě za ně nedostane odpovídající kvalitu...

Komentář - retronius (11.01.2011 20:45)
že by nějaká zhrzelá gastronomická milenka :)
doktorka +7  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
25.12.2010
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
338
Využili jsme možnosti této restaurace a objednali si sváteční menu s dovozem domů. Přijeli přesně, jako bunus jsme dostali lahev vynikajícího bílého vína.
Také jídlo nemělo chybu-čerstvý tatar z lososa, rostbíf i husí roláda, celé krásně upravené a obložené čerstvou zeleninou i granátovými jablky. Všichni jsme byli nadšení a spokojení. Pokud chcete pěknou domácí oslavu bez velké práce, zkuste to také, vřele doporučujeme.
Paul +7
17.12.2010
Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
0
OK, I don't speak Czech. But I'm learning and I try. When I entered the Restaurant and tried to explain this - in Czech - to the staff, I was told by the chef, "TADY JE CESKA REPUBLIKA - MUSITE MLUV CESKY!"

Nice welcome. Tady je Evropska, 2010. Neni Československo, c.1980.

When I tried to explain to the waiter that I thought the chef had insulted me, he was not interested at all. No apology, no explanation. Now, in BUSINESS, if you have a customer telling you "nejsem spokojeni", you need to do something to make that customer happy. Not at Betlem, apparently.

My Czech friends were so unhappy with the attitude of the staff that they asked for the bill. The staff sent a waitress to apologise. So when there is a conflict, the men send the girls to fix it, while they hide in the kitchen. Ano, tady je fakt Ceska Republika.

So 8 people took their money to another place, and will never spend any more money in Betlem. We'll also be telling anyone who wants to know a good place to eat NOT to go to Betlem. Which means that because the chef was too afraid to apologise, that's a whole lot of money that WON'T be spent there. Great business plan there.

Betlem? Peklo, more like.

Komentář - Duchemin Správce restaurace "U Rytíře, ...pivní a vinný bar", "Coffee Club cafeteria", "terasa", "OTTOMAN TRUMPET" (18.12.2010 15:49)
..a to ještě obsluha schytala nejlepší hodnocení :o) In english, something like: ..a to ještě obsluha schytala nejlepší hodnocení :o)
DzejTy +5
02.12.2010
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
300
Začnu od toho nejlepšího k nejhoršímu. Atmosféra byla pro mne velmi příjemná. Pití, tedy Dalešické pivo, je pro mne srdcovka, a tak jej hodnotím taky velmi kladně. Co se týče jídla, tak pro mne osobně, se jedná o průměr a zdejší ceny i jeho podání se mi jeví jako nadhodnocené. Byl jsem zde vícekrát a pokaždé si vybral jiné jídlo, a přestože nejsem nějaký gurmán, každé zde objednané jídlo jsem měl chutněji přiravené v jiných restauracích. Steak (lepší najdete např. v Greenu, či U Starýho Billa), tataráček (opět lepší např. U Seminárů, či ve Whiskey baru) bych tak zde asi nedoporučil, ale ostatní jídla nemohou posoudit. Třeba se Betlém orientuje na jiné druhy jídel a těstoviny, nebo mořské plody zde mohou být výborné. Nejhorší jsou ovšem zkušenosti s obsluhou. Pokud začnu opět od nejlepší zkušenosti po nejhorší, tak delší doba obsluhy, otrávený výraz nebo strhost se dá ještě pochopit (ale co je špatné na tom, objednat si někdy pouze pivo, které je stějně nadprůměrně drahé?), ale aby číšník vyzval zákazníka na "férovku" před restauraci, to jsem ještě nikde a nikdy nezažil. Musím podotknout, že kamarád se pouze opřel o bar a chtěl objednat další piva (měl v sobě dvě, takže se o opilosti nelze bavit), na což mu bylo odpovězeno, ať vypadne od baru a vyostřilo se to až do vyzvání ke rvačce. Snad se jednalo pouze o ojedinělou událost (téměř rok starou), ale tento zážitek ve mě zanechal nepříjemný pocit, který nebyl napraven ani v následujících návštěvách. Suma sumárum je vhodné tuto restauraci navštívit pouze pro atmosféru a pivo.
Poslední dodatek ke couvertu. Chápu, v určitém ohledu to beru, ale opravdu netuším proč by měl platit šestičlenný stůl šest couvertů za jedno jídlo, které si objednal pouze jeden člověk. Jednalo se o to, že si pouze jeden člověk objednal tzv. chipsy, ale bylo doneseno šest couvertů, kdy jsme pět z nich odmítli, že jsme si žádné jídlo neobjednali. Číšník na námitky absolutně nereagoval, a pouze řekl, že když se nám to nelíbí, ať zaplatíme a odejdeme (slušně řečeno). Tím pádem byla cena za jídlo o více než 100% vyšší.

Komentář - hami2 Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace (20.02.2011 10:30)
nechápu jak se může někdo vrátit do restaurace, kde mu chce dát pinkl do "držky" .........
doktorka +9  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
26.10.2010
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
2000
Skvělá restaurace, kuchař porcoval maso a chystal a vařil jídlo přímo před námi, od čerstvého lososa přes vykostěnou kuřecí rolku po přípravu zvěřiny, nemělo to chybu, byli jsem nadšení
vrano +3
10.10.2010
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
450
prečetl jsem si na idnes recenzi na tuto restauraci tak jsem se rozhodl jí vyzkoušet a zjistil jsem že se vyplatí sem zajít po Brně jsou už nějaké dobré restaurace a Betlém mezi ně určitě patří
Petronius  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
20.08.2010
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
100
zastavil jsem se jen na lehký oběd a hlavně prozkoumat možnost večeře s přáteli.
Restaurace - poloha na klidném místě v Černých Polích, ulice Krkoškova příjemně stíněna vzrostlými stromy, bezproblémové parkování.
Samotná restaurace vypadá velmi sympaticky, jak uvnitř tak i na pěkné zahrádce - v cca 13:30 obsazeny jen dva stoly.
Objednal jsem si nealko pivo (Bernard) a litoval, že si nemohu dát některé z mých oblíbených Dalešic.
Denní polévka byla "mexická" - objednal si ji a listoval dál v jídelním lístku. Ten působí velmi dobře, neobvyklá je možnost vybrat si ze způsobů přípravy a z kombinace příloh.
Ale na poslední stránce menu byla informace, že ke všem jídlům a přílohám účtují "couvert" ve výši 23 Kč... Toto nemám rád, a tak jsem se rozhodl, že zůstanu jen u polévky. K mému úžasu mi číšník "couvert" přinesl i k té polévce (solnička, pepřenka, dřevěná bednička se 4 druhy dochucovadel Heinz a k tomu na talířku jakýsi mini předkrm. Následovala diskuse s číšníkem a pak i s vedoucím, když mi jako mantru stále dokola opakovali, že to jinak nejde, že to tak mají nastaveno automaticky, a že ... bla, bla, bla.
No abych nezdržoval - nakonec jsme se rozešli s tím, že jsem platil jen to pivo a polévku.
Mexická polévka - dobrý čistý vývar se zrny kukuřice, kousky slaniny, cibule a cherry rajčaty. V polévce byly (pro mne překvapivě) i dvě grilovaná kuřecí křidýlka.
Opravdu jsem litoval, že tak sympaticky vyhlížející restaurace si to (u mne) pokazila (můj názor na tzv. couverty můžete nalézt v sekci "Diskuse")


Komentář - ldvk (22.08.2010 22:27)
Vážený pane Petronius, jmenuji se Luděk Müller a jsem vedoucí restaurace Betlém. Moc Vám děkuji za Vaše ohodnocení na které mě upozornili přátelé, protože já osobně weby tohoto tipu nenavštěvuji. Otázkou couvertu se zabývat opravdu nehodlám, už vůbec ne na tomto serveru, kvůli anonymním příspěvkům, které jsou tu běžné a mnohdy nekorektní. K tomu mohu jen podotknout, že v naší restauraci je couvert seriozní služba a zahrnuje předkrm, který je jeho součástí a prezentuje jídla naší kuchyně, které si host může vybrat při případné další návštěvě. Přeji všem příjemný podzim.
18 hodnocení 60 osob
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
581


Přidat hodnocení restaurace

© 2014 Všechna práva vyhrazena. Vytvořil Artax a.s., poslední aktualizace 26. 2. 2014
Naše další projekty: etisky - digitální tisk, OSVÍTÍME VÁS, Firemní a osobní kalendáře, sCool Matematika.
AKTUALITY
SUNSET RESTAURANT

Zvěřinové hody
10.10. - 28.10.
Vážení hosté,
rádi bychom Vás pozvali na jedinečné zvěřinové hody.
Vzhledem k tomu, že nám již začal podzimní čas, tak jsme pro
vás vytvořili sezonní menu, které se skládá z typických surovin
pro toto období. Proto přijďte a ochutnejte speciality ze zvěřiny.

Předkrm
70g Grilovaná zvěřinová klobáska plněná kachními játry
a marinovanými ořechy v portském víně
...

Seznam aktualit
REKLAMA
Kadeřnictví Michaela
Kadeřnický salon a solárium v centru Brna.
www.kadernictvi-michaela.cz