Uživatel:
nepřihlášen
Počítadlo přístupů:
13274334
Vyhledávání:
Novinky
Dnešní menu
Top 20
Seznam
Doporučit
Diskuzní fóra
Přidat restauraci
Vyhledávání
FAQ
Slovníček
Kontakty
restaurace
Prestige hotel
Pražská 100
669 02 Znojmo
Jihomoravský kraj
Česká republika
Přibližná poloha
Tel.:
+420 515224595
Fax:
E-mail:
recepce@hotel-prestige.cz
URL:
www.hotel-prestige.cz
Počet míst:
100
Parkoviště:
ANO
Nekuřácká restaurace:
NE
Nekuřácký salonek:
NE
Bezbariérový přístup:
ANO
Restaurace hotelu Prestige, to je záruka gastronomického zážitku a posezení v příjemném prostředí. Základ našeho menu tvoří světová kuchyně se vším, co k ní patří, zejména pak pokrmy připravené podle zásad tradiční čínské medicíny, zaměřené na vaření ze základních surovin s využitím principů nejstaršího a nejpropracovanějšího stravovacího systému, což garantuje nejen zdravou přípravu jídel, ale i velký gurmánský zážitek. Samozřejmostí je bohatá nabídka specialit na grilu, zvěřiny, ryb a drůbežích pokrmů. Na své si tak v naší hotelové restauraci přijde labužník i gurmán. Nabídku zahraniční a české kuchyně doplňujeme o vlastní speciality a typická znojemská jídla. Znojmo je vyhlášenou vinařskou oblastí, proto je nabídka nejkvalitnějších moravských vín samozřejmou součástí nápojového lístku. Součástí restaurace je i zahrádka, na které najdete i v parných letních měsících stín k příjemnému posezení. Hotelová zahrada je bohatě využívána pro grilování a garden party.
Otvírací doba:
• Pondělí
10:00-22:00
• Úterý
10:00-22:00
• Středa
10:00-22:00
• Čtvrtek
10:00-22:00
• Pátek
10:00-23:00
• Sobota
10:00-23:00
• Neděle
10:00-20:00
Kuchyně:
• Česká
• Mezinárodní
Kreditní karty:
Stravenky:
nezadáno
Aktuality
Neuvedeny žádné aktuality.
Týdenní menu
Neuvedeno žádné týdenní menu.
Poznámky (diskuze) k restauraci
Neuvedeny žádné poznámky.
Přidat poznámku
Mobilní hodnocení
Hodnocení
Skrýt slovní hodnocení
Hodnocení uživatelů:
(
přidat nové hodnocení
)
Hodnotil
Datum
Jídlo
Pití
Atmosféra
Obsluha
Útrata/1
nergal
29.10.2016
715
Hotel Prestige se nachází na okraji města Znojmo uprostřed Pražského sídliště. Mohutný areál v sobě ukrývá stejně dispozičně neomezovanou restauraci, kde se volným prostorem skoro až marnotratně plýtvá. Vlastní restaurant je navíc rozšířen o prosklenou zimní zahradu, jejíž strop se vypíná až do úrovně druhého patra. Interiér je laděn v duchu křišťálově bílé, kterou doplňuje dřevo a kameninové dekory. Mohutné závěsné svítidla v zimní zahradě a nástěnné reflektory v hlavním prostoru restaurace zajišťují dostatečný světelný komfort. Obrovský bar a kuchyně jsou vystrčeny do boku tak trochu mimo vlastní restauraci, což na jedné straně zajišťuje hotelovým hostům komfort lobby baru, na straně druhé ale způsobuje, že obsluha ztrácí bezprostřední přehled o dění na place. Nicméně jim musím přiznat, že na to, jak obrovský prostor musejí zvládat, jsou milí a snaživí. Je sice pravda, že si při servírování jídla nevšimnou prázdné sklenice vína, jinak ale fungují, seč jim síly stačí. Průšvih nastává ve chvíli, kdy se restaurace zaplní německými turisty ze zájezdového autobusu stojícího před vchodem. Od toho okamžiku se pro ostatní hosty obsluhující personál v podstatě ztratí a je velice obtížné na sebe upozornit a něčeho se dočkat. Při mé žádosti o vinný lístek jsem upozorněn, že i přes bohatý výběr, který je v něm uveden, jsou k mání jen ta vína, která jsou aktuálně ve vinotéce. Bohužel ta je poloprázdná. Z červených vín je na výběr pouze jedno, z bílých vín je to o něco lepší. Vybírám Ryzlink rýnský z vinařského domu Lahofer ročník 2015. Víno je polosladké, elegantní s aroma lipových květů a meruněk. Provází ho vyšší kyselinka a jemné minerální tóny. Jako předkrm volím domácí ravioly plněné ovčím sýrem s avokádovým dipem a medovou balzamikovou redukcí. Na talíři to vypadá velmi dobře, nicméně vzbuzená očekávání jsou naplněna jen z poloviny. Na vině je kozí sýr, který s v horké raviole mění na prapodivnou kaši. Zbytek je už bez problémů. Hlavní chod mého menu představuje králík pečený na zelenině a černém pivu se šťouchaným bramborem. Vzhled je opět dokonalý a tentokrát ho provází i chuťový zážitek. Maso, zelenina, brambory i omáčka spolu výborně spolupracují a vytváří harmonický celek. Podobné je to i s dezertem. Tvarohový krém s višněmi je hutný a dobrý. Není to jen takové to nadýchané nic, ale pěkně poctivá tečka na závěr. Ve spojení s vynikajícím espressem ze stáje značky Café Reserva už si není co víc přát. Restaurace hotelu Prestige není žádná snobská záležitost a exkluzivita za hříšné peníze, ale příjemné a pohodové místo, kde se dá dobře najíst.
Přidat komentář
1 hodnocení
1 osob
715
Přidat hodnocení restaurace
© 2014 Všechna práva vyhrazena. Vytvořil
Artax a.s.
, poslední aktualizace 26. 2. 2014
Naše další projekty:
etisky - digitální tisk
,
OSVÍTÍME VÁS
,
Firemní a osobní kalendáře
,
sCool Matematika
.
AKTUALITY
Nejsou žádné aktuality.
Seznam aktualit
REKLAMA
Kadeřnictví Michaela
Kadeřnický salon a solárium v centru Brna.
www.kadernictvi-michaela.cz