Uživatel: nepřihlášen
Počítadlo přístupů: 11084194
Vyhledávání:


restaurace
Pavillon Restaurant
 
Jezuitská 6
60200 Brno - Centrum
Jihomoravský kraj
Česká republika
Přibližná poloha

Tel.:  +420 541 213 497, 607 005 905
Fax: 
E-mail:  info@restaurant-pavillon.cz
URL:  www.restaurant-pavillon.cz
Počet míst:  70
Parkoviště:  ANO
Nekuřácká restaurace:  ANO
Nekuřácký salonek:  NE
Bezbariérový přístup:  ANO




Restaurant Pavillon, který se otevřel v srpnu roku 2012, vznikl spojením dvou brněnských fenoménů – slavné Zemanovy kavárny - unikátní stavbou Bohuslava Fuchse a legendárního Restaurantu U Kastelána. Nadějný šéfkuchař Jan Kaplan zde připravuje poutavé gurmánské zážitky moderní evropské kuchyně bez hranic. Jedinečné chutě, originální kombinace i známé vůně jsou kouzleny ze sezónních a čerstvých surovin z lokálních zdrojů a od pečlivě vybraných farmářů. Vše se snoubí na Vašem talíři a propojuje se v harmonický a opojný zážitek.
V jedné budově se nachází restaurace, koktejl bar, vinotéka i kavárna.
Přijďte i Vy zakusit jedinečný zážitek v neobyčejném prostředí.


 
Správcem této restaurace je: Pavillon, pavillon restaurace
 
Otvírací doba:
• Pondělí 11:00-23:00
• Úterý 11:00-23:00
• Středa 11:00-23:00
• Čtvrtek 11:00-23:00
• Pátek 11:00-23:00
• Sobota 11:00-23:00
• Neděle 12:00-22:00
Kuchyně:
• Česká
• Mezinárodní
• Vegetariánská
 
Kreditní karty:

Stravenky:

nezadáno


Aktuality


Neuvedeny žádné aktuality.


Týdenní menu


Neuvedeno žádné týdenní menu.


Poznámky (diskuze) k restauraci


Neuvedeny žádné poznámky v posledních 6 měsících.

Zobrazit starou diskuzi


Mobilní hodnocení




Hodnocení

Skrýt slovní hodnocení

Hodnocení uživatelů: (přidat nové hodnocení)
Hodnotil Datum Jídlo Pití Atmosféra Obsluha Útrata/1
nergal +1  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
17.04.2018
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
2278
Od mé poslední návštěvy tady se kromě jiného změnil i samotný režim fungování podniku, když v době mezi 15-17 hodinou mají omezený provoz kuchyně. V praxi to znamená, že v této době Pavillon funguje v podstatě jen jako kavárna, kde se vaří jen tehdy, když si návštěvu člověk předem domluví. I díky tomu sem přicházím s již pevně daným výběrem toho, co budu jíst, a variace se připouštějí jen v otázce pití. Na druhou stranu to také znamená, že personál je už na můj příchod nachystaný, a tak můžeme bez prodlení přistoupit k vlastnímu degustování. Vybral jsem si totiž místní pětichodové degustační menu a k němu ještě přidávám snoubená vína.
Vše zahajuje sklenička prosecca, domácí pečivo s čerstvě našlehaným máslem a minerálka San Pellegrino. Amuse bouche má podobu jednohubkového salátku, kde hlavní položku tvoří červená řepa. Poté už přichází na řadu netradičně řešený krevetový koktejl se salátkem Little Gem, celerovo-pomerančovým chutney a koňakovým marinováním. Do vinné sklenky je naléván Sauvignon z vinařství Fabiq. Pěkné, jednoduché, chuťově výborné. Dalším chodem je zeleninový vývar s hráškem, karotkou a chřestem. Přestože na vývary v jakékoli podobě moc nejsem, tady si ho užívám, především díky zajímavé kombinaci zeleniny, která dává polévce její nezaměnitelný výraz. Následující řečtí ráčci se špenátovou cannellone, hráškem a bisque omáčkou jsou ovšem nad všechna očekávání. Krásně jemné, delikátní a perfektně zkombinované. Když k tomu připočtu ještě i výborné oranžové víno Stapleton & Springer Orange z odrůdy Pinot Noir, je to zážitek par excellence. Samozřejmě vrchol je teprve přede mnou. Všechno, co mi doposud bylo předloženo, mě totiž mělo navnadit na grilované jehněčí kotletky, obalené v medvědím česneku a doplněné zámeckými bramborami. Už od pohledu je to krása na talíři. Když pak ochutnám, jsem ztracen. Tohle je bez pochyby malý kulinářský zázrak. Opět je tady fantastické prolínání tónů jednotlivých položek, které spolu nádherně spolupracují na celkovém výsledném dojmu. Ten ještě navíc skvostně podporuje a pozvedá k absolutní dokonalosti španělské víno Marqués de Riscal Rioja Reserva. Tohle červené cuvée je v chuti neskutečně plné a bohaté s famózním harmonickým závěrem. Zbývá dezert, kterým je makronka se zeleným ječmenem, hráškem, bílou čokoládou a jedlou hlínou. K tomu je servírováno sladké Castello di Quarceto Chianti Classico. A jak už to často bývá, pod dojmem předchozího maximálního zážitku, tento poslední chod už tolik neohromí, a to i přesto, že stále je to vysoký chuťový nadstandard. S Pavillon Restaurantem se loučím stylově stopečkou prémiového koňaku Hennessy XO, jehož cena představuje lepší oběd v běžné restauraci. Ale kdo by na to po takové pětichodové parádě koukal…?
makrela +1  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
19.03.2016
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1250
O prostředí či obsluze se nebudu podrobně zmiňovat, obé na vysoké úrovni. Z jídel zhodnotím některá a jen ta, která jsem konzumoval: bezchybná foie gras s mangem, zvědavý jsem byl na jelenobota - jelení hřbet s chobotnicí, hodnotím jako vynikající kombinaci, která u mě vyvolala absolutní nadšení. K pití skvělý Hibernal od Šamšuly, který si objednala manželka. Káva i dezerty výborné.
oddie +3  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
28.07.2015
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1000
Zdravím do Pavillonu a děkuji za NAPROSTO famózní zážitek..
( tímto zdravím kolegu do Londýna za pozvání, díky :)
Nebudu to protahovat, popisovat vína nebudu, skvělá ( vynikající práce someliéra, sklenice, servis, bravo...)
Amuse bouche : králičí šunka s křenem, tak dobrá, že jsme poprosili 10 deka domů..
Dále, k předkrmům: ( hodnotím podle stupnice Andy Haylera): TERINKA Z KRÁLIČÍCH JATÝREK, STROUHANÁ FOIE GRAS, MARMELÁDA Z FENYKLU A RAJČAT - velmi jemná chuť, krásně doplněná strouhanými játry ( 18/20),TATARÁK Z VYZRÁLÉ HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ „ČESTR“, UZENÝ JAZYK, KŘEN A CHLEBOVÉ CHIPSY - fantastický předkrm, výborná chuť masa, dochucení, paráda (19/20) , MARINOVANÝ PSTRUH DUHOVÝ, CRÉME FRAICHE, KOPR A ŠALOTKA , pouze ochutnávka kolegovy porce, , perfektní (18/20), OKURKOVÁ POLÉVKA S AVOKÁDEM A BLOODY MARY SORBETEM - opět jen ochutnávka, ale ten sorbet v polévce je pecka (19/20)

Hlavní chody : přátelé, už jsem jedl hodně dobrých věcí, ALE : JELENOBOT - GRILOVANÝ HŘBET Z JELENA, CHOBOTNICE PO ASIJSKU, RŮŽOVÝ ZÁZVOR, HLÍVA ÚSTŘIČNÁ A PAK CHOI (20/20) ...mistrovké dílo...považuju to za váš "signature dish" a přijdu příště zas, třeba jen na tento chod:) Svíčkovou kolegyně chválila, steak byl pochválen rovněž... Abych nehovořil jen v superlativech : manželčin chod jako kdyby dělal jiný kuchař : DUŠENÁ KULATÁ PLEC A SOUS VIDE SVÍČKOVÁ, ŽAMPIÓNY, ŠPENÁTOVÉ PYRÉ A LANÝŽOVÝ OLEJ ..13/20.. mírné zklamání, sous vide věci dělám, jím, znám..prostě tady mi "něco" chybělo..Ale překonat jelenobnota by byl problém s jakýmkoliv chodem.
Celkově, totální nadšení, profi přátelská a hlavně normální (sic!) obsluha, která v hovoru o jídle nepoužívá zdrobněliny :) Díky vám, zdravím do kuchyně, brzo se uvidíme, těším se na nové zážitky.
S pozdravem R.P.
P.S. Ty suché zipy na polstrování ničí dámám silonky, stačily by šňůrky :)

Komentář - Maty Certifikovaný uživatel Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace (04.08.2015 09:59)
Zajímavé, na ŠFF pro mě byl jelenobot hodně velké zklamání ... Třeba to v kamenné provozovně dělají "lépe a zajímavěji".
martisinka +3
09.07.2015
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
625
Byli jsme zde večer s přáteli, mají tam vyhřívanou zahrádku s letním barem, byla jsem nadšená!! Obsluha byla výborná, nenucená a přitom vysoce profesionální, velmi ochotní, doporučili mi koktejl "Afrika" a skutečně se strefili do mých chutí:) Byl to velice příjemný večer, doporučuji.
anysiana +1
29.06.2015
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
400
V restauraci jsem využila jejich víkendové nabídky a na oběd jsem si dala vepřový teres major sous vide se smetanovou omáčkou s hlívou ústřičnou a šafránové risotto. Mé chuťové buňky si návštěvu opravdu užily. Jako dezert jsem měla bezinkovou zmrzlinu. Interiér, obsluhu, jídlo, vše hodnotím velmi kladně. Osobně tuto restauraci řadím mezi ty nejlepší v Brně.

vocrown +1
24.02.2015
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
300
Chtěli jsme s manželkou zajít na dobrý oběd a slyšeli jsme o kvalitě jídla v restauraci Pavillon. Přes oběd kolem 12 tam sedělo ne víc než 5 Hostů. Přesto jsme byli posazeni k neprostřenému stolu. První dotaz číšnika byl co si dáme k pití bez toho že by nám přinesl lístek. Ppolévka a zdarma předkrm byl vcelku fajn. Hlavní jjídlo však byl děs. Mněl jsem kousek nepropečené ryby a moje žena nepoživatelnou kachnu ,která byla tvrdá a bez chuti. Nedělali sme moc rozruchu, ale víme že tato restaurace nikdy více. Při odchodu jsme viděli kuchaře sedět u stolu v teměř prázdne restauraci. No není se čemu divit. Že by to byla 13 nejlepší v Brně?

Komentář - matesBr (02.03.2015 11:48)
Vážený pane Vocrown, v případě, že si host nemůže vybrat kam si sedne, obsluha ho posadí na neutrální místo tak, aby se mohl vyjádřit zda-li bude nebo nebude jíst. Potom se případně stůl prostře. Ubrus tam samozřejmě byl. Nejdříve je zvykem se zeptat na pití a to všude na světě, přípitek vetšinou bývá jako první na co se obsluha ptá, potom příjde na řadu jídlo, ne naopak. Co mě ale zaráží je, že jste se nezmínil o tom že jste si donesl vodu vlastní. Jaká byla? Rozumím tomu že Vám u nás nechutnalo a chápu že se to může stát. Pstruh, kterého měla Vaše manželka byl nedopečený a to schválně, jelikož je tato ryba čerstvá a pochází pouze cca 10 minut jízdy od naší restaurace. Neradí pečeme ryby moc. A osobně já si zakládám na tom, aby kůže byla křupavá a maso jemné. Co se týče kachny, je zde možnost, že by mohla být tvrdší to ano, ale v tom případě je lepší to říci předem obsluze a ne až potom co je talíř z většiny prázdný. Kachna byla připravena metodou sous vide, což takovému znaleckému formátu jako jste vy nemusím vysvětlovat. Na stole je založena sůl a pepř. Mimo jiné ten kuchař co seděl u stolu, jsem byl já šefkuchař Jan Kaplan. Měl jsem důležitou schůzku se zahraničním dodavatelem ohledně špičkového kaviáru. Až příště budete zase někam něco psát uvědomte si prosím, že za touto restaurací stojí veliký tým profesionálů, kteří pracují tvrdě od rána do večera. Rádi Vás opět uvidíme na degustačním a la carte menu, aby jste si mohl lehce narovnat Vaši vraní mysl. A prosím vodu si nechte v batohu. S Přáním hezkého dne Jan k.
tomas009 +1
30.09.2014
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
610
Na doporučení z BVV jsme zašli do této krásné restaurace. Skvělý interiér. Obsluha skvělá, ochota, vstřícnost a host má pocit, že je ten jediný v restauraci. Jídlo bylo velmi dobré. Brno je čím dál tím víc lepší. Mohu doporučit. Pouze to parkování :-(
nergal +1  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
19.09.2014
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1150
Restaurant Pavillon se nachází v parku Koliště v samém středu města. Funkcionalistická stavba ukrývá působivý moderní interiér s důrazem na vzdušnost a otevřenost. Tuto filozofii podporují i velká francouzská okna, která stírají rozdíl mezi vnitřním prostorem a venkovní terasou. Decentní jemné osvětlení zase přispívá k dojmu útulnosti. Obsluha je vysoce profesionální, všímavá, pozorná a nedá se jí vytknout jediná chybička, a to od úvodního usazení až po závěrečné rozloučení. Na úvod je servírována pozornost podniku v podobě marinovaného lososa se sladkou hořčicí. Jednoduché, ale chutné. Jako předkrm volím domácího uzeného pstruha s emulzí ze štýrského křenu, s ořechy, jablky a s citrónovým gelem. Kompozice je jemná, vyvážená a lahodná. Jednotlivé součásti se krásně doplňují a vytvářejí harmonii, která opravdu potěší mlsný jazýček. Následuje variace farmářského králíka na smetaně s houskovým knedlíkem a brusinkami. Zajímavý způsob, jakým jsou jednotlivé položky tohoto menu předkládány, jen podtrhuje celkovou dokonalost jídla. Vše je bez jediné chybičky - maso, omáčka, knedlíky - skutečný zážitek par excellence. Dokonce váhám, zda si po něčem takovém mám dát ještě zákusek a kávu. Nakonec se rozhoduji, že ano. Volím cremé brulée z bílé čokolády s meruňkami a s šlehanou ganache z mléčné čokolády. Opět nezbývá než chválit. Přestože se jedná o „čokoládový pohár“, sladkost je tak akorát a meruňky přidávají tu trochu ovocné výjimečnosti. Káva značky illy je výborná, jen trochu miniaturní. Víno jsem zvolil italské červené Rosso Piceno di Gino z vinařství San Lorenzo, které je směskou odrůd Montepulciano a Sangiovese. Pyšní se klasifikací DOC a rozhodně to není špatná volba. Nádherná rubínová barva se snoubí s bohatou chutí zralého ovoce. Lehké závany tabáku, lékořice a koření doplňuje jemná a příjemná tříslovina v závěru. V celkovém hodnocení restaurantu Pavillon nelze dát jinak než plný počet bodů a těšit se na příští návštěvu.
Alča +3
04.04.2014
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
325
Hodnotím Vaší restauraci jedině kladně a to z toho důvodu, že se hostům dostává výborné jidlo, velice příjemná obsluha a v neposlední řadě mě těší, že restaurace je nekuřácká.

Komentář - theodor Certifikovaný uživatel Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace (04.04.2014 18:08)
Zjevně je třeba tímto (a těmi předchozími) nic říkajícím(i) PR nějak (vy)kompenzovat odchd šéfkuchaře a ikony brněnské gastronomie na čerstvý vzduch :-/
Adam55 +1
18.03.2014
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
300
Když jsme šli do teto restaurace tak trochu s obavamy. Mysleli jsem si, že je to tam zbytečně předražené a moc "nóbl". Byli jsme velice překvapeni. Ceny byli přijatelné a myslím, že v porovnání s jídlem a prostředím velmi příznivé. Se službamy v restaurantu Pavillon jsme byli velice spokojeni. Skvěle jsme si pochutnali a byli příjemně překvapeni s velice příjemnou obsluho:)
Jaroslav Koutný +2
10.03.2014
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
250
Restauraci jsem navštívil s přítelkyní a kamarádkou na japonské obědové menu. Všichni máme japonskou kuchyni velice rádi a z jídla jsme byli nadšení. Vše k sobě skvěle zapadalo a bylo vynikající. Největším překvapením pro nás byla sezamová zmrzlina. Vše bylo originální a nevšední. Obsluha byla moc příjemná a profesionální a ráda nám dle našich chutí pomohla vybrat jídlo i pití. Interiér restaurace je na můj vkus příliš moderní až chladný. Jinak jsem byl nadšený a restauraci budu určitě pravidelně navštětovat.
Markyza +2  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
05.03.2014
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
317
Vyzkoušeli jsme polední menu a musím konstatovat, že do Pavillonu se nemusíte stydět vzít ani vzácnou návštěvu, pečivo a pomazánka, kterou jsme dostali, polévky (celerový krém a drůbeží vývar) i hlavní jídla (hejk teryiaki, vietnamské rolky, italské risotto) byly výborné a pěkně servírované. Také dezert (mini-sacher, který nebyl vůbec mini) nám velmi chutnal. Poměr cena-výkon je u poledního menu velmi dobrý (zvýhodněná cena platí pro kombinaci tří chodů), výběr z více jídel velmi lákavý. Jeden z číšníků by se mohl více usmívat a celkově je znát, že restaurace si přes poledne ještě nenašla "své" hosty - nebyla ani z poloviny plná a atmosféra (možná i díky tomu) nepůsobila úplně přívětivě. Toalety jsou ale krásné!
brutik +1
17.11.2013
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
360
Byli jsme ochutnat Svatomartinskou husu, nevyuzili jsme tedy nabidku celeho menu, ale pouze samostatny hlavni chod a musim rict, ze byla skutecne vynikajici!! Krasne mekoucka, stavnata, zeli cervene, bile a dynove, priloha lokse nebo bramborovy knedlik a nakonec jsme to splachli Plzenskym pivkem. Byl to velmi prijemy obed.
limetka +1
29.08.2013
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
2300
Když jsem zjistila, že poukaz na školu vaření už neuplatním, protože už ji Pavillon z pochopitelných důvodů nepořádá, rozhodli jsme se s dárcem poukazu, že ho v restauraci projíme. 7-chodové degustační menu nemělo chybu, snad bych si odpustila jen mučenkový sorbet, protože nemám ráda ovocné zmrzliny obecně,naprosto výborný byl i výběr vín k jednotlivým chodům. Obsluha byla velmi profesionální a nevtíravě milá a ocenili jsme pohled přímo do kuchyně, kde umělecké dotvoření pokrmů kuchaři těsně před podáváním bylo zážitkem samo o sobě. Ceny jsou sice vyšší, jak v této diskusi v předchozích příspěvcích několikrát zaznělo, ale jako výjímečný zážitek byl tento večer ve všech ohledech skvělý.
matabebe +2  Uživatel s více jak 10 hodnoceními restaurace
15.06.2013
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
887
Bohužel pro mě velké zklamání, nevím jestli to bylo čerstvým odchodem "velkého šéfa", ale z žádného jídla jsem si prostě "na zadek nesedla" (což U Kastelána v rámci Grand festivalu ano). Hlavní chody - sumec naprosto bez chuti; králičí stehno v pořádku, kachní prso bylo výborné. Dezerty přátelům chutnaly, ale můj dezert objednaný z venkovního baru - grilovaný ananas - tak to byl průser (prostě ohřátý plátek ananasu). Takže za nižší cenu jsem měla i lepší gurmánský zážitek.
Marake +1  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
27.02.2013
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1000
První moje návštěva v Pavillonu a druhá v rámci Grand Restaurant festivalu. U Kastelána jsem byl několikrát tak jsem se těšil, jak se povedl nový koncept se zavedeným teamem. Bohužel přišlo zklamání. Při vstupu nás sice po kratší chvilce přivítali a odebrali svršky, nicméně na místo, kam si můžeme sednout jsem se musel dotázat. Číšník ukázal na dva stolky a řekl ať si vybereme jeden z nich. U stolu chybí jakýkoliv prostor na odložení kabelky, stolička, která by měla být standardem nabídnuta nebyla, tak měla partnerka kabelku celý večer za zády, takhle by to, ale být přece nemělo, hlavně ne tady. Po delším čekání se přišla obsluha zeptat co si dáme k pití, nicméně nepředpokládala, že bychom si mohli dát i něco jiného než je součástí festivalového menu:-(. Partnerka si dala vodu a nealko já červené víno. Na stole bylo máslo a pečivo což vždy oceňuji, nicméně přinesené amouse bouche (jednotlivé chody popsal již Petronius ve svém hodnocení) nebylo nijak uchvacující a partnerka jej ani nedojedla, dále předkrm, který byl v pořádku, zvláště úhoř byl vydařený, hlavní chodby bez chyby, ale opět nic co bych nutně toužil zopakovat, proč se vrátit je určitě kvůli dezertu, ten byl perfektní a bude to důvod zajít někdy na kávu, která byla také výborná a dezert. S interiérem problém nemám, mám rád funkcionalismus, takže mi nevadí prostor a s tím spojená problematická akustika, příjemně vypadal i bar v suterénu. S čím jsme se oba potýkali byly křesílka, která mají pěkný design, ale je nutné si na ně "zvyknout" . No pocity mám rozpačité a asi budu delší čas přemýšlet než sem příjdu utratit další peníze.
liborda +2
24.02.2013
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
600
To hlavní, tedy jídlo, naprosto v pohodě. Oceňuji možnost dát si kohoutkovou.
Interiér trochu neútulný, ale dojem ovlivněn tím, že bylo málo lidí. Akustika a zvuky z kuchyně se ale asi nezlepší ani při plném lokálu.
Servis v pohodě, ale při placení kartou typický zlozvyk nenechat hosta vložit spropitné samostatně, tentokrát dokonce s argumentem, že by z toho bylo nutné platit daně.
Petronius +2  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
20.01.2013
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
600
Grand Restaurant Festival 2013

Festivalové Menu: tříchodová degustace
- pozornost podniku : cappuccino z topinamburu a ančovičky
- Do růžova pečený kančí hřbet s uzeným úhořem, sušenou švestkou a bramborovým vinaigrettem,
- Variace ze selátka, bramborová taštička plněná konfitovaným špičatým zelím)
- Hruškový “štrůdl” v nové úpravě – zkaramelizované hrušky s ořechovou sušenkou a zmrzlinou z bílého máku,
(poprvé v životě jsem jedl štrůdl ve tvaru i velikosti laskonky)

k pití 0,125 l vína (svěží červené Zweigeltrebe) a 0,25 l minerálky

V zimě, když není otevřena terasa, je vchod z boku, bohužel s poněkud kluzkými schody dolů a nahoru.
Rekonstrukce provedena perfektně, díky za další funkcionalistickou perlu v Brně. (srovnávat s Kastelánem podle mne nemá smysl). Křesla u stolů jsou dominantně masivní, ale trochu jsem v nich hledal správnou polohu a také při práci s příborem poněkud vadily (nejen mně) boky křesel.
Obsluha působila profesionálně,

Jídlo bylo sestaveno i připraveno velmi dobře a chutně, velikosti porcí dostatečné na to, abychom se cítili příjemně.
Na závěr jsme se pozdravili s M. Gőthem :o)


Cad007 +1
15.11.2012
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
900
Šli jsme s manželkou na relativně rychlý oběd, 2xkrát ouška jako předkrm a 2krát husa z klasického martinského menu, pili jsme svatomartinské - Muller Thurgau z vinařství U Kostela (bohužel nové víno od pana Šamšuly už nebylo). Obsluha byla rychlá a příjemná, ale je pravda, že restaurace rozhodně nebyla plná jak o víkendu, kdy vše trvalo déle a obsluha trochu nestíhala. Ouška byla naprosto fantastická (musím poznamenat, že jednou již v nových prostorách byla připečená), husa byla křehká, pro mě správně ochucená, i když lehce vysušená, zelí podle mých představ. MT bylo dobré, nicméně Šamšula byl chutnější, plnější, více vyvážený.
pella +3
14.11.2012
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
550
Nový Pavillon mně poměrně zklamal, očekávala jsme mnohem víc.
Musím ocenit prostředí, prostor je zrekonstruovaný s citem, krásný bar volně přechází do kuchyně, takže můžete vidět, jak se jídlo připravuje. Kuchyně přitom není cítit a navíc je vevnitř oproti staré Zemance příjemně teplo a pohodlná křesílka.
Přišli jsme na Svatomartinskou husu, část z nás měla celé menu. Lahve 0,7 se zteplanou Aquilou nachystané na stole - pro mně je to laciný trik, jak získat od zákazníka víc peněz. Víno bylo hodně dobré, ochutnali jsme různé odrůdy. Jeden číšník vypadal poměrně přiopilý, osluha celkově pomalá. Amuse bouche dobrá, poté jsme čekali asi půl hodiny na předkrm - sádlo s játry a topinky - co jim tak dlouho trvalo, opravdu nechápu. Slepičí vývar (po další asi čtvrt hodině) dobrý, ale už jsem měla lepší. Od manžela jsem ochutnala houbovou, ta byla výborná. Po více než hodině od příchodu jsme se dočkali husy - upečená výborně, lepší jsem asi nikdy neměla. Lokše chutnaly standardně, zato tři druhy zelí katastrofa. Dýňové tak nějak bez chuti, bílé taktéž, navíc na sladko (což nemám moc ráda) a červené strašně moučné a špatně dochucené - horší jsem nikdy nejedla. Dezert natrhané palačinky s ovocem a zmrzlinou - dobré.
Když to shrnu, jídlo průměrné, jen ta husa byla opravdu vynikající. Obsluha zjevně nikam nespěchala. Snad za ten prostor si možná v budoucnu zaslouží ještě jednu šanci.
makrela +1  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
10.11.2012
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1150
Zlákáni nabídkou ochutnat martinskou husu v jiné než tradiční úpravě jsme objednali menu v této restauraci, kterou jsme dosud nenavštívili. Interiér velmi strohý na mě zpočátku nezapůsobil úplně příjemně přesto, že funkcionalistické interiéry mám rád, ale s odstupem několika dní uznávám, že má něco (hodně) do sebe.
K jídlu: amouse bouche z husích žaludků výtečné. Poté husí sádlo s vynikajícím čerstvým pečivem z vlastní produkce(?). Jako předkrm uzená husí prsíčka, jemně zakouřená, velmi chutná. Na kaldoun jsem se těšil: jemná krémová polévka s hřiby, křehkou zeleninou a husím masem, zde zcela dominovala houbová chuť. Mini husí klobásky s lanýži a čočkovým salátem zajímavé chuti, něco takového očekávám od prvotřídní restaurace. Křupavá husička s 3 druhy pyré ze zelí chutná, ale lehce oschlá. Na závěr císařský trhanec s lesním ovocem byl lahodný. K pití bílé cuvée Biesfeld od Šamšuly zajímavé, velmi dobré chuti + letošní modrý portugal (Veverka) s atributy očekávanými od mladého vína.
Obsluha pozorná, rychlá, poněkud chladnější, nicméně po zaplacení si nás již sotva povšimli.
Jídlo výtečné, kvalitní, krásně prezentované na talíři, ale nevídané okouzlení se nekonalo asi v důsledku přehnaného očekávání zcela nevšedního zážitku.
Na závěr vyzdvihuji velmi příjemné a vstřícné jednání před rezervací s p.Lempartovou.
(A na úplný závěr: lepší toalety jsem asi dosud neviděl.)
theodor +1  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
19.09.2012
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
750
Poměrně rychlý oběd na terase, krátce po otevření.

Rajčatová polévka s krutony a kozím sýrem byla výtečná.

Na doporučení Michala Götha, který se u nás zastavil u stolu a přivítal nás v novém podniku, kterým nás pak provedl, famózní Vepřová líčka na zázvoru s pečenými bramborami ratte s jarní cibulkou a pancettou, přítelkyně mi dala ochutnat Filet z candáta, nezvykle s gulášem z lišek a špenátovým mini-knedlíčkem - na první dojem netradiční, ale skvělé.

Na pití jen voda + sklenka vína a káva.

Prostředí příjemné, vzdušné, moderní, - všude spousta světla, výhled do zeleně. Mám rád otevřené kuchyně, když můžu po očku sledovat ruch okolo ploten. Kastelán byl Kastelán, tady, co se interiéru týče změna radikální, ale služby, servis, přístup k hostům, kvalita jídla i většina lidí zůstává stejná.

Osobně mám jedinou výhradu, možná dosti subjektivní, k židlím (rsp. křeslům). OK, jsou designové, jiné, než kdekoliv jinde, jistě ne levné, ale mně se nějak nelíbí, a navíc se mi v nich ani nijak pohodlně nesedělo, ale měřím 194, takže bych uvítal vyšší opěrku.

dalda  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
24.08.2012
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
500
Zkouška přestěhovaného Kastelána.
Předkrm, marinovaný tuňák, se zeleninou - chutný
teplý předkrm - konfitovaná a pražená prasečí ouška - nebojte se jich, je to jako masové chipsy ! .-)
K pití Rýňák od Šamšuly výborný.
Ovšem nemůžu si odpustit připomínku - 3. Avii a eru zde nepotřebujeme !
Luxusní prostředí u Kastelána to nenahradí, a nevím z jakého důvodu majitelé tento prostor opustili. Z finančních důvodů to asi nebylo. Osobně si myslím, že je to o třídu níže.
23 hodnocení 58 osob
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
758


Přidat hodnocení restaurace

© 2014 Všechna práva vyhrazena. Vytvořil Artax a.s., poslední aktualizace 26. 2. 2014
Naše další projekty: etisky - digitální tisk, OSVÍTÍME VÁS, Firemní a osobní kalendáře, sCool Matematika.
AKTUALITY
Nejsou žádné aktuality.

Seznam aktualit
REKLAMA
Kadeřnictví Michaela
Kadeřnický salon a solárium v centru Brna.
www.kadernictvi-michaela.cz