Uživatel: nepřihlášen
Počítadlo přístupů: 10727923
Vyhledávání:


restaurace
Restaurace Palazzo
 
Šilingrovo náměstí 2
60200 Brno - Centrum
Jihomoravský kraj
Česká republika
Přibližná poloha

Tel.:  +420 532 156 777
Fax: 
E-mail:  brnopalace.fbm@barcelo.com
URL:  http://www.facebook.com/palazzorestaurant
Počet míst:  40
Parkoviště:  ANO
Nekuřácká restaurace:  ANO
Nekuřácký salonek:  NE
Bezbariérový přístup:  ANO




Restaurace Palazzo je součástí hotelu Barceló Brno Palace. Vstoupit do ní lze přímo z hotelu, ale má i samostatný vchod z ulice Biskupská. Exkluzivní interiér restaurace je dílem španělského designéra Paco Entreny a od první chvíle předznamenává netradiční zážitek.

Moderní kuchařský rukopis šéfkuchaře Milana Urbánka mísí středomořské vlivy s tím nejlepším z české gastronomie. Výsledkem jsou jídla plná nevšedních kombinací a nečekaných kulinářských nápadů. Zážitkovou kuchyni podporuje profesionální servis našeho personálu.

Restaurace Palazzo patří k tomu nejlepšímu, co může Brno po gastronomické stránce nabídnout.


 
Správcem této restaurace je: marcobbn
 
Otvírací doba:
• Pondělí 19:00-23:00
• Úterý 19:00-23:00
• Středa 19:00-23:00
• Čtvrtek 19:00-23:00
• Pátek 19:00-23:00
• Sobota 12:00-15:00, 19:00-23:00
• Neděle 12:00-15:00, 19:00-23:00
Kuchyně:
• Mezinárodní
 
Kreditní karty:

Stravenky:

nezadáno


Aktuality


Neuvedeny žádné aktuality.


Týdenní menu


Neuvedeno žádné týdenní menu.


Poznámky (diskuze) k restauraci


Neuvedeny žádné poznámky.

Přidat poznámku


Mobilní hodnocení




Hodnocení

Skrýt slovní hodnocení

Hodnocení uživatelů: (přidat nové hodnocení)
Hodnotil Datum Jídlo Pití Atmosféra Obsluha Útrata/1
nergal +1  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
11.12.2015
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1480
Restaurant Palazzo se nachází v historickém centru města Brna jako součást čtyřhvězdičkového hotelu Barceló Palace, přičemž vstup je možný jak z útrob hotelu, tak přímo z ulice. Otevřeno je pouze ve večerních hodinách, v poledne restaurace funguje jen při rezervaci více jak pěti osob. Interiér sází na decentní barevnost a nevtíravé čisté proporce s barokními ozvěnami. Bez velké okázalosti vzbuzuje pocit příjemného luxusu. Při mém příchodu je v restauraci pusto a prázdno, dokonce tu není ani nikdo z personálu. Ten se objevuje až notnou chvíli po usazení, nicméně od té chvíle je jejich servis více než dokonalý. Usměvavým mladým slečnám není možné vytknout jediný prohřešek nebo zaváhání. Jsou sympatické, milé, diskrétní a jejich přístup je vysoce profesionální. Rozhoduji se pro degustační menu. Ještě předtím ale objednávám víno. Volím Rulandské šedé z vinařství pana Balouna, ročník 2012. Víno je plné mohutné s jemnou kyselinkou a příjemným zbytkovým cukrem. Je v něm cítit luční med a citrusové plody. Jako první na stole přistává amuse bouche v podobě grilované zeleniny s čtverečkem zrajícího sýra. Jednohubka na polechtání chuťových buněk, která nemá jiný účel než připravit hosta na věci příští. Těmi jsou lososové variace. Na prkénku jsou tu servírovány klasické plátky, pak je tu teple uzený losos a tartar s křenovým créme fraîche a kaviárem. K tomu lehce opečené a křupavé trojúhelníčky bílého chleba a trocha zeleninky. Úžasné. Delikátní, jemné, hladivé a současně výrazné a zapamatovatelné. Následuje slepičí vývar s játrovým knedlíčkem, nudlemi a zeleninovými perlami. Ačkoli nejsem kdovíjaký příznivce tohoto druhu polévek, v tomto případě smekám klobouk a klaním se mistru kuchaři, jaký to zázrak dokázal vykouzlit. A už je tu další chod: mořský ďas s wasabi a ořechy na květákovém lůžku. Decentní, nekomplikované a harmonické. U této položky přechází pocit spokojenosti do absolutního nadšení. Nechávám se unášet gejzírem jemných chutí, které tu a tam vystrkují růžky, aniž by narušovali celkový koncept. Podobné, i když už o něco hrubší a drsnější, je to i s pečenou vepřovou panenkou s celerovým pyré, šťouchaným bramborem a španělským bokem. I servírování, pokaždé jiné a osobité, přispívá k dokonalému zážitku. Přichází sladká tečka. Napřed mazlivý borůvkový sorbet s dotekem lesního ovoce a poté čokoládový fondant s vanilkovou zmrzlinou. Oboje v duchu předchozích chodů dokonalé a jedinečné. Stejně výborná je i káva v provedení espresso a 15-letý rum Metusalem Grand Reserva. Z restaurantu Palazzo odcházím s pocitem příjemně stráveného večera a s nezapomenutelným zážitkem z představeného jídelního menu. Rozhodně si tento podnik zařazuji mezi své oblíbené.
Petua +1  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
14.10.2010
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1250
Po roce jsme přišli Palazzo zkontrolovat. Bohužel tentokrát již z návštěvy nejsem úplně nadšená. Chybky, u kterých jsem minule přimhouřila oko, protože restaurace byla nová, tentokrát mě už vadily. Atmosféra fajn, kromě nás zde bylo několik hotelových hostů (kromě nás ale nikdo nemluvil česky). Obsluha ze začátku v pořádku, pak jim ale "došel dech" ke konci jsme si museli víno dolívat sami a pak jsme museli čekat dost dlouho než se nás přišli zeptat na kávu a donést účet. Co se týče jídla, nabízet v půli října letní menu, v době, kdy se dbá na sezóností pokrmů mi nepřijde příliš in. Gazpacho mi ani nechutnalo. Ostatní jídla v degustačním menu mi chutnala, hovězí filet byl úžasný, kombinace lososa s čočkou zajímavá (lasagne - byly v menu už před rokem). Problém jsme měli s nápoji. Třetinka matonky za 79 a třetinka piva za 90 je fakt už dost. Z moravských bílých vín jsme měli problém vybrat suché, takže jsme skončili u chilského (navíc bylo za příjemných 350,- Kč a k jídlu plně dostačující). Rozhodně nemůžu říct, že by restaurace byla špatná, jen nějak už nemám důvod k další návštěvě.
Petua +1  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
27.11.2009
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1200
Sice jsme se původně vypravili do Borgo Agnese, ale nakonec jsme se rozhodli vyzkoušet nedaleko tuto novou restauraci a rozšířit si garstronomické obzory.
Prostředí příjemné, obsluha snad trošku moc servilní. Obsazeno bylo v pátek navečer 4-5 stolů.
Jídlo bez chyby. Já měla degustační menu (dýňová polévka - už jsem jedla lepší, lasagne, treska, hovězí pavé i pěna s bílé čokolády velmi dobré), manžel pak měl vepřové na 4 způsoby, což si mimochodem objednávali u každého stolu, taky dobré. Akorát červené víno nemělo správnou teplotu - bylo příliš teplé.
Velká pochvala za to, že restaurace je nekuřácká.
Za menší problém při placení se číšník několikrát velmi omluvil.
Určitě velmi příjemný gurmánský zážitek i když k nezapomenutelnému zážitku tomu ještě něco málo chybí.
Také by nebylo špatné doplnit jídelníčky na web, případně informovat o novinkách.
theodor +1  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
29.10.2009
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
2375
Dojmy z naší první a zcela jistě ne poslední návšěvy.

Zážitková restaurace nacházející se v nově otevřeném ****/***** hotelu na Šilingrově náměstí. Přímý vstup je trochu zastrčeně z ul. Biskupská, ale jde přirozeně projít i přes lobby a výtahem do patra. Zapůsobily na mě vskutku zajímavé, netradiční a originální interiéry restaurace, rsp. celého objektu. (obzvláště milovníci zrcadel si přídou na své).

Objednali jsme si thajskou rybí polévku (naprosto fantastická, krémová, lahodná....), dále 2x variace kachních prsíček, taktéž výtečné, čokoladovou pěnu a výběr francouzských sýrů. Pochvalu zasluhuje i domácí křupavoučké pečivo. Na pití skvělé Chablis 1er Cru. Voda St. Pelegrino.

Potěšilo nás, když nás ke stolu přišel poszdavit osobně zdejší novozélandský šéfkuchař Liam Claringbold a oplal se zda a jak nám chutnalo....

Personál byl příjemný i když nutno zmínit, že trochu nejistý, místy až moc formální. (Ale věřím, že se to spraví - v brzku), navíc na víno jsme z mě nepochopitelného důvodu čekali snad 10minut (možná ho nemohli najít).

Byla škoda, že se o této restauraci asi moc neví a tak byly obsazeny jen dva stoly, což trochu kazilo celkovou atmosféru. Za návštěvu tento podnik jistě stojí. Musím pochválit i to, že je resto zcela nekuřácká a tak jsme se na doutník a digestiv přesunuli proskleným výtahem do již trochu živější hotelové lobby. I zde je třeba pochválit design a originalitu celého prostoru. RemyMartinXO ok, skvělá rakouská hruškovice Fassbind.

Před hlavním vstupem do hotelu i bočního vstupu na ul. Biskupská mají pro hosty vyhrazeny parkovací místa. takže parkování proběhlo beze stresu.
4 hodnocení 8 osob
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1576


Přidat hodnocení restaurace

© 2014 Všechna práva vyhrazena. Vytvořil Artax a.s., poslední aktualizace 26. 2. 2014
Naše další projekty: etisky - digitální tisk, OSVÍTÍME VÁS, Firemní a osobní kalendáře, sCool Matematika.
AKTUALITY
SUNSET RESTAURANT

Zvěřinové hody
10.10. - 28.10.
Vážení hosté,
rádi bychom Vás pozvali na jedinečné zvěřinové hody.
Vzhledem k tomu, že nám již začal podzimní čas, tak jsme pro
vás vytvořili sezonní menu, které se skládá z typických surovin
pro toto období. Proto přijďte a ochutnejte speciality ze zvěřiny.

Předkrm
70g Grilovaná zvěřinová klobáska plněná kachními játry
a marinovanými ořechy v portském víně
...

Seznam aktualit
REKLAMA
Kadeřnictví Michaela
Kadeřnický salon a solárium v centru Brna.
www.kadernictvi-michaela.cz