Uživatel: nepřihlášen
Počítadlo přístupů: 13340363
Vyhledávání:


restaurace
Oliva Premium Hotel
 
Priekopy 20A
821 08 Bratislava - Ružinov
Bratislavský
Slovenská republika
Přibližná poloha

Tel.:  +421 249491055
Fax: 
E-mail:  hotel@hotel-premium.sk
URL:  http://www.hotel-premium.sk
Počet míst:  60
Parkoviště:  ANO
Nekuřácká restaurace:  ANO
Nekuřácký salonek:  NE
Bezbariérový přístup:  NE




Čtyřhvězdičkový Premium business hotel je malý hotel s rodinnou atmosférou, situovaný v blízkosti Bajkalské ulice v bratislavské čtvrti Ružinov. Nabízí svým hostů individuální přístup a pohodové prostředí. Hotelová restaurace Oliva pak přináší středomořskou kuchyni v kombinaci s tematickými jídly. Každý všední den nabízí denní menu. Restaurace je vhodná pro konání rodinných oslav, svateb, firemních akcí a podobně. Od dubna do října je k dispozici letní terasa.

 
Otvírací doba:
• Pondělí 7:00-22:30
• Úterý 7:00-22:30
• Středa 7:00-22:30
• Čtvrtek 7:00-22:30
• Pátek 7:00-22:30
• Sobota 7:30-15:00, 18:00-22:30
• Neděle 7:30-15:00, 18:00-22:30
Kuchyně:
• Slovenská
• Středomořská
 
Kreditní karty:

Stravenky:

nezadáno


Aktuality


Neuvedeny žádné aktuality.


Týdenní menu


Neuvedeno žádné týdenní menu.


Poznámky (diskuze) k restauraci


Neuvedeny žádné poznámky.

Přidat poznámku


Mobilní hodnocení




Hodnocení

Skrýt slovní hodnocení

Hodnocení uživatelů: (přidat nové hodnocení)
Hodnotil Datum Jídlo Pití Atmosféra Obsluha Útrata/1
nergal  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
17.07.2017
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
692
Restaurace Oliva je součástí čtyřhvězdičkového business hotelu Premium v bratislavské městské části Ružinov. Běžný návštěvník sem jen těžko hledá cestu, a tak klientelu tvoří především hoteloví hosté. Při mé návštěvě je zde autokarový zájezd německých důchodců, takže o místa je postaráno, jinak se ale obávám, že by restaurant zel prázdnotou. Interiér v pastelových zelenkavých barvách je rozdělen do dvou částí, které jsou od sebe odděleny výškovým stupněm a dekorační palisádou. Problémem spodní části je to, že stoly bezprostředně sousedí s vyvýšenou částí a hosté tak koukají na nohy svých sousedů. Dalším inkoherentním prvkem, který hodně ruší celkový dojem, je snídaňový bufet. Zakrytí stolů s talíři, šálky, ohřívači jídla a kávovary bílými plachtami působí skutečně otřesně a člověk má pocit, jakoby restaurant mlel z posledního a chystal se na exekuční řízení. Letní terasa s výhledem na garáže také není kdovíjaké terno, nicméně nikam nevedoucí ulice zajišťuje alespoň ticho a klid bez dopravního ruchu. Obsluha je všímavá, znalá a vysoce profesionální. Jejich péče je příkladná a na úrovni, s přesně odměřenou dávkou starostlivosti a zájmu. Jedním z unikátů podniku je jídelní lístek předkládaný v elektronické formě na tabletech. Host tak má možnost sestavit si menu přesně podle svých požadavků s podrobnými náhledy a popisy jídel a v sumarizaci objednávky hned také zjistí celkovou hodnotu své útraty. Je to moderní, zajímavé a také přesné, protože každý dostane právě to, co do tabletu zadal. Já vybírám rozlévané bílé víno veltlínské zelené, karafu kohoutkové vody, která je zde zdarma, dále rybí polévku s plody moře restovanými na másle a červené cibulce s čerstvým chilli kořením, česnekem a mletou paprikou, jako hlavní chod humrové tagliatelle s restovanými fazolovými lusky na jarní cibulce, česneku a chilli, doplněné strouhaným parmezánem a nakonec panna cottu s malinovou omáčkou a espresso lungo z dílny Julius Meinl. Jako pozornost šéfkuchaře dostávám pomazánku s bazalkovým pestem a k tomu domácí pečivo. Pomazánka je velice jemná a krásně hladivá, pečivo skvostné. Výborný začátek. Co se týče vína, to je výrazně suché, aktivní, ale chybí mu říznost, která by vedla k zapamatovatelnosti. To s polévkou je to už jiná liga. Na tu člověk jen tak nezapomene. Lehká pikantnost jde ruku v ruce s chuťovou atraktivitou darů moře, včetně dvou vynikajících slávek. A totéž se dá říct i o těstovinách s humrovou omáčkou. Tohle mě na jídle baví. To objevování jednotlivých tónů a podtónů, složek a nuancí, barev a kontrastů, které pak v konečném součtu dají neopakovatelný zážitek. Užívám si to. Závěrečná panna cotta to celé završuje pohlazením par excellence, stejně jako výborné espresso. Myslím si, že první seznámení se slovenskou gastronomií se povedlo na výbornou.
1 hodnocení 1 osob
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
692


Přidat hodnocení restaurace

© 2014 Všechna práva vyhrazena. Vytvořil Artax a.s., poslední aktualizace 26. 2. 2014
Naše další projekty: etisky - digitální tisk, OSVÍTÍME VÁS, Firemní a osobní kalendáře, sCool Matematika.
AKTUALITY
Nejsou žádné aktuality.

Seznam aktualit
REKLAMA
Kadeřnictví Michaela
Kadeřnický salon a solárium v centru Brna.
www.kadernictvi-michaela.cz