Uživatel: nepřihlášen
Počítadlo přístupů: 11183931
Vyhledávání:


restaurace
Na Kopci
 
K Závěrce 20
150 00 Praha - Smíchov
Praha
Česká republika
Přibližná poloha

Tel.:  +420 251553102
Fax: 
E-mail:  info@nakopci.cz
URL:  www.nakopci.cz
Počet míst:  50
Parkoviště:  ANO
Nekuřácká restaurace:  ANO
Nekuřácký salonek:  ANO
Bezbariérový přístup:  ANO




Rodinná restaurace Na Kopci podává speciality francouzské a české kuchyně, které připravuje šéfkuchař Petr “Vlčák” Vlk. Restaurace své hosty vítá v originálním, přátelském a nekuřáckém prostředí. Přijďte ochutnat naše čtyřchodové degustační menu s výběrem z aktuálního stálého sezónního menu či jednu z našich stálic jako například tatarák. Prestižní gastronomický průvodce Michelin Main Cities of Europe 2015 udělil naší restauraci Michelin Bib Gourmand 2015. Toto ocenění ve zkratce znamená, že jsme se zařadili mezi restaurace nabízející vynikající jídlo za rozumné ceny. Přijďte si pochutnat na vynikajícím jídle


 
Otvírací doba:
• Pondělí 11:30-14:30, 17:30-23:00
• Úterý 11:30-14:30, 17:30-23:00
• Středa 11:30-14:30, 17:30-23:00
• Čtvrtek 11:30-14:30, 17:30-23:00
• Pátek 11:30-14:30, 17:30-23:00
• Sobota 11:30-23:00
• Neděle 11:30-23:00
Kuchyně:
• Francouzská
 
Kreditní karty:

Stravenky:

nezadáno


Aktuality


Neuvedeny žádné aktuality.


Týdenní menu


Neuvedeno žádné týdenní menu.


Poznámky (diskuze) k restauraci


Neuvedeny žádné poznámky.

Přidat poznámku


Mobilní hodnocení




Hodnocení

Skrýt slovní hodnocení

Hodnocení uživatelů: (přidat nové hodnocení)
Hodnotil Datum Jídlo Pití Atmosféra Obsluha Útrata/1
nergal  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
24.03.2017
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1645
Restaurace Na Kopci je umístěna, jak už sám název napovídá, na strmém vršku nad Radlicemi v Praze 5 v křivolakých uličkách vilové čtvrti. Je to místo, kam mnoho lidí pravděpodobně nezavítá i když žijí a bydlí v Praze, protože tady už pomalu lišky dávají dobrou noc. Nicméně pokud už se sem člověk vydrápe, může se těšit na podnik, oceněný v roce 2015 Michelin Bib Gourmand. Zvenku to sice je stále ještě ne zcela dokončená a také nepříliš úhledná přízemní typizovaná budova, ovšem uvnitř to dýchá a jiskří přátelskou a příjemnou atmosférou. Stěny podniku jsou vytapetovány osobními fotografiemi z rodinného alba vlastníků, takže každý host se může podívat, jak personál, který vaří a obsluhuje, vypadal ve svých mladších inkarnacích. Elegantní, ne však honosné založení, dává pocítit, že tady jsou příchozí vítáni a očekáváni, aby byli hýčkáni a uspokojeni. A ten stejný dojem vyzařuje i z obsluhy. Všichni jsou vstřícní, milí, přirozeně noblesní a současně vysoce profesionální. Na úvod dostávám marmeládovou terinku s okurkou a objednávám si italské víno Speri Ripasso Valpolicello Classico Superior ročník 2014. Intenzivní rubínově červenou barvu podporuje kořenitá vůně. Víno chutná po červeném ovoci s nádechem koření a kakaa, na patře je hladké a vyvážené s bohatým zaobleným taninem. Po celý večer mi ho obsluha briskně a bez prodlení dolévá, takže ani na chvíli nemám sklenici prázdnou. Předkrm tvoří pěna z kozího sýra s bylinkami, růžovým pepřem, červenou řepou a karamelizovanými ořechy. Je to delikatesní koncert par excellence. Nic tu není navíc a nic nechybí. Na talíři to vypadá nádherně a chutná to snad ještě lépe. Myslím, že není co dodat: rozjezd jako hrom. Následuje srnčí kýta se šípkovou omáčkou, pekařskými bramborami a glazírovaným romanescem. Opět chválím pěknou a decentní úpravu. Maso je krásně měkké a šťavnaté, brambory výborné, omáčka excelentní a romanesco, což je druh zeleniny něco mezi květákem a brokolicí, je zajímavé a netradiční. Prostě a jednoduše to je zážitek. Závěr je ve znamení francouzského Créme brulée, espressa illy a úlohu digestivu na sebe bere armagnac Tariquet XO. Ve všech třech případech je to bez výhrad. Perfektní tečka za dokonalým večerem. Restaurant Na Kopci si své michelinské ocenění bezesporu zaslouží.
1 hodnocení 1 osob
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1645


Přidat hodnocení restaurace

© 2014 Všechna práva vyhrazena. Vytvořil Artax a.s., poslední aktualizace 26. 2. 2014
Naše další projekty: etisky - digitální tisk, OSVÍTÍME VÁS, Firemní a osobní kalendáře, sCool Matematika.
AKTUALITY
SUNSET RESTAURANT

Zvěřinové hody
9.10. - 27.10.
Vážení hosté,
rádi bychom Vás pozvali na jedinečné zvěřinové hody.
Vzhledem k tomu, že nám již začal podzimní čas, tak jsme pro
vás vytvořili sezonní menu, které se skládá z typických surovin
pro toto období. Proto přijďte a ochutnejte speciality ze zvěřiny.

Předkrm
70g Domácí zvěřinová paštika, fíkové chutney
petrželové pesto rozpečená bagetka 135 Kč

...

Seznam aktualit
REKLAMA
Kadeřnictví Michaela
Kadeřnický salon a solárium v centru Brna.
www.kadernictvi-michaela.cz