Uživatel: nepřihlášen
Počítadlo přístupů: 11016940
Vyhledávání:


restaurace
Na Hradbách
 
Kollárova 801
684 01 Slavkov u Brna
Jihomoravský kraj
Česká republika
Přibližná poloha

Tel.:  544 227 215
Fax: 
E-mail: 
URL:  www.hradby.cz
Počet míst:  0
Parkoviště:  ANO
Nekuřácká restaurace:  NE
Nekuřácký salonek:  NE
Bezbariérový přístup:  NE






 
Otvírací doba:
• Pondělí nezadáno
• Úterý nezadáno
• Středa nezadáno
• Čtvrtek nezadáno
• Pátek nezadáno
• Sobota nezadáno
• Neděle nezadáno
Kuchyně:
nezadáno
 
Kreditní karty:

nezadáno
Stravenky:

nezadáno


Aktuality


Neuvedeny žádné aktuality.


Týdenní menu


Neuvedeno žádné týdenní menu.


Poznámky (diskuze) k restauraci


Neuvedeny žádné poznámky.

Přidat poznámku


Mobilní hodnocení




Hodnocení

Skrýt slovní hodnocení

Hodnocení uživatelů: (přidat nové hodnocení)
Hodnotil Datum Jídlo Pití Atmosféra Obsluha Útrata/1
nergal  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
04.11.2014
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
460
Poloha restaurantu na konci slepé ulice zajišťuje hostům klidnou a pohodovou atmosféru. Interiér však trpí nedokončeností a rozháraností. Na jedné straně je tu výtvarné umění a hned vedle moderní LED televize, na níž běží klipy hudebního kanálu. Šedivé stěny a nezakončené trčící kabely se bijí s útulnost vzbuzujícími masivními dřevěnými stoly a dlouhými lavicemi. Nekuřácké prostory ve formě jakéhosi zimního altánu jsou trefou do černého. Obsluha je pozorná, všímavá a o hosty se stará příkladně. Nechybí jí rychlost a přehled. Na úvod si vybírám hovězí carpaccio s bagetkami. Vynikající černé olivy, pravá feferonka, parmezán na posypání a v neposlední řadě krásně ohřáté bagetky dělají z tohoto předkrmu zážitek, který v podniku této kategorie překvapí. To ještě netuším, jaký gurmánský zázrak mi přinesou posléze. Fajitas je mi servírováno na ještě rozpálené pánvi a voní přenádherně. Pšeničné tortilly jsou podávány sólo, stejně jako salsa a zakysaná smetana. Restovaná zelenina je lehce pikantní, kuřecí maso krásně připravené a celek se poměřuje s něčím, na co se jednoduše nezapomíná. Dokonalost na talíři, tedy pardon na pánvi. Dezert na závěr, kterým je tiramisu s horkým lesním ovocem, pak už jen potvrzuje, že v restauraci Na hradbách se za kuchyni rozhodně stydět nemusejí. I tento chod je vynikající. Drobnou výtku bych snad měl jen ke „kabaretní“ oplatce, ale to je skutečně jen na okraj, jinak je to bez výhrad. Restaurace Na Hradbách mě překvapila a nemohu jinak, než ji doporučit k návštěvě každému, kdo má rád dobré a chutné jídlo.
theresa +5
08.12.2009
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
333
Do této "restaurace" jsme chodili dříve rádi, protože zde dobře vařili a obsluha byla rychlá a ochotná. Poslední dva roky jde úroveň níž a níž. Dát si zde jídlo je opravdu sázka do loterie, spálená pizza je pravidlem. Museli jsme jídlo párkrát i reklamovat, protože se nedalo jíst. Atmosféra se dá přirovnat k nějaké discotéce, protože posedět a povykládat s přáteli je zde naprosto nemožné, protože přes hlasitou hudbu se ani neslyšíte. Obsluha to je kapitola sama o sobě, samý brigádníci, kteří Vás spíš ignorují a tancují za barem než by Vás obsloužili. Po poslední návštěvě, kdy jsme dostali evidentně podmírový Jim Beam s tím, že jim došel, jsme se rozhodli již více tuto "restauraci" nenavštěvovat a své peníze utratíme radějí ve Slavkově jinde.

Komentář - slez Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace (09.12.2009 01:48)
Koukám, ze mají na denním menu slavný český "Gordon Bleu" :-) Správně Cordon Blue (nebou bleu, pokud fandíte francouzům), důkaz například zde: http://en.wikipedia.org/wiki/Cordon_Bleu_(food) A chipsy myslím nejsou cukrovinky... Au au, ten jídelní lístek místy zabolí.
2 hodnocení 7 osob
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
351


Přidat hodnocení restaurace

© 2014 Všechna práva vyhrazena. Vytvořil Artax a.s., poslední aktualizace 26. 2. 2014
Naše další projekty: etisky - digitální tisk, OSVÍTÍME VÁS, Firemní a osobní kalendáře, sCool Matematika.
AKTUALITY
SUNSET RESTAURANT

Rybí dny
29.5. - 7.6.
Předkrm
100g Krevetový tartar v pomerančovém karamelu
limetový sorbet 135 Kč

Polévka
0,2l Tsuri Cream Soup
(Japonská rybí polévka s kokosovým mlékem) 95 Kč

Hlavní chody
150g Kalamáry plněné středomořskou zeleninou
pyré z pečených paprik
bramborové noky s bazalkou 275 Kč

220g Filátko pražmy královské
sušenka z batátů a tresčích jater
...

Seznam aktualit
REKLAMA
Kadeřnictví Michaela
Kadeřnický salon a solárium v centru Brna.
www.kadernictvi-michaela.cz