Uživatel:
nepřihlášen
Počítadlo přístupů:
13274269
Vyhledávání:
Novinky
Dnešní menu
Top 20
Seznam
Doporučit
Diskuzní fóra
Přidat restauraci
Vyhledávání
FAQ
Slovníček
Kontakty
restaurace
Na Hradbách
Kollárova 801
684 01 Slavkov u Brna
Jihomoravský kraj
Česká republika
Přibližná poloha
Tel.:
544 227 215
Fax:
E-mail:
URL:
www.hradby.cz
Počet míst:
0
Parkoviště:
ANO
Nekuřácká restaurace:
NE
Nekuřácký salonek:
NE
Bezbariérový přístup:
NE
Otvírací doba:
• Pondělí
nezadáno
• Úterý
nezadáno
• Středa
nezadáno
• Čtvrtek
nezadáno
• Pátek
nezadáno
• Sobota
nezadáno
• Neděle
nezadáno
Kuchyně:
nezadáno
Kreditní karty:
nezadáno
Stravenky:
nezadáno
Aktuality
Neuvedeny žádné aktuality.
Týdenní menu
Neuvedeno žádné týdenní menu.
Poznámky (diskuze) k restauraci
Neuvedeny žádné poznámky.
Přidat poznámku
Mobilní hodnocení
Hodnocení
Skrýt slovní hodnocení
Hodnocení uživatelů:
(
přidat nové hodnocení
)
Hodnotil
Datum
Jídlo
Pití
Atmosféra
Obsluha
Útrata/1
nergal
04.11.2014
460
Poloha restaurantu na konci slepé ulice zajišťuje hostům klidnou a pohodovou atmosféru. Interiér však trpí nedokončeností a rozháraností. Na jedné straně je tu výtvarné umění a hned vedle moderní LED televize, na níž běží klipy hudebního kanálu. Šedivé stěny a nezakončené trčící kabely se bijí s útulnost vzbuzujícími masivními dřevěnými stoly a dlouhými lavicemi. Nekuřácké prostory ve formě jakéhosi zimního altánu jsou trefou do černého. Obsluha je pozorná, všímavá a o hosty se stará příkladně. Nechybí jí rychlost a přehled. Na úvod si vybírám hovězí carpaccio s bagetkami. Vynikající černé olivy, pravá feferonka, parmezán na posypání a v neposlední řadě krásně ohřáté bagetky dělají z tohoto předkrmu zážitek, který v podniku této kategorie překvapí. To ještě netuším, jaký gurmánský zázrak mi přinesou posléze. Fajitas je mi servírováno na ještě rozpálené pánvi a voní přenádherně. Pšeničné tortilly jsou podávány sólo, stejně jako salsa a zakysaná smetana. Restovaná zelenina je lehce pikantní, kuřecí maso krásně připravené a celek se poměřuje s něčím, na co se jednoduše nezapomíná. Dokonalost na talíři, tedy pardon na pánvi. Dezert na závěr, kterým je tiramisu s horkým lesním ovocem, pak už jen potvrzuje, že v restauraci Na hradbách se za kuchyni rozhodně stydět nemusejí. I tento chod je vynikající. Drobnou výtku bych snad měl jen ke „kabaretní“ oplatce, ale to je skutečně jen na okraj, jinak je to bez výhrad. Restaurace Na Hradbách mě překvapila a nemohu jinak, než ji doporučit k návštěvě každému, kdo má rád dobré a chutné jídlo.
Přidat komentář
theresa
+5
08.12.2009
333
Do této "restaurace" jsme chodili dříve rádi, protože zde dobře vařili a obsluha byla rychlá a ochotná. Poslední dva roky jde úroveň níž a níž. Dát si zde jídlo je opravdu sázka do loterie, spálená pizza je pravidlem. Museli jsme jídlo párkrát i reklamovat, protože se nedalo jíst. Atmosféra se dá přirovnat k nějaké discotéce, protože posedět a povykládat s přáteli je zde naprosto nemožné, protože přes hlasitou hudbu se ani neslyšíte. Obsluha to je kapitola sama o sobě, samý brigádníci, kteří Vás spíš ignorují a tancují za barem než by Vás obsloužili. Po poslední návštěvě, kdy jsme dostali evidentně podmírový Jim Beam s tím, že jim došel, jsme se rozhodli již více tuto "restauraci" nenavštěvovat a své peníze utratíme radějí ve Slavkově jinde.
Komentář -
slez
(09.12.2009 01:48)
Koukám, ze mají na denním menu slavný český "Gordon Bleu" :-) Správně Cordon Blue (nebou bleu, pokud fandíte francouzům), důkaz například zde: http://en.wikipedia.org/wiki/Cordon_Bleu_(food) A chipsy myslím nejsou cukrovinky... Au au, ten jídelní lístek místy zabolí.
Zobraz všechny komentáře (2)
2 hodnocení
7 osob
351
Přidat hodnocení restaurace
© 2014 Všechna práva vyhrazena. Vytvořil
Artax a.s.
, poslední aktualizace 26. 2. 2014
Naše další projekty:
etisky - digitální tisk
,
OSVÍTÍME VÁS
,
Firemní a osobní kalendáře
,
sCool Matematika
.
AKTUALITY
Nejsou žádné aktuality.
Seznam aktualit
REKLAMA
Kadeřnictví Michaela
Kadeřnický salon a solárium v centru Brna.
www.kadernictvi-michaela.cz