Komentář - Míša (02.03.2011 18:47) Souhlasim s Marake.V restauraci jsme byli předtim moc spokojeni nakoupili si pstruhy,maso ....Po nejeke dobe jsme se do restaurace vratili natěšeni ,že si dáme nějakou dobrou zvěřinu.Dali jsme si dančí panenku s houbama a nějaké medailonky s vejcem.Jídlo bylo otřesné!Panenka vysušená ,tuhá a medailonky přesolené.Houby sladkokysele asi z konzervy a to vejce na mase jako by bylo dva dny usmažené a čekalo v panvi utopené v oleji společne teda s prilohovyma kroketama.Člověk by čekal,že když už se tomu věnuji tak to umí upravit.Kuchařka do masa mlatila jak o život i my nekuchaři víme ,že je to spatne !Kdyby tam měli aspon tolik lidi ,že by kucharka nestíhala ale byli jsme tam ve čtyřech samy .No byli jsme tam naposledy .Nechápu jak může kuchař něco takoveho vytvořit .Každej si to takhle může doma zmastit sám a nemusí zato platit takové peníze ! |
|