Uživatel: nepřihlášen
Počítadlo přístupů: 10973881
Vyhledávání:


restaurace
Monte Bú Restaurant a steakhouse
 
Údolní 532/76
60200 Brno - Centrum
Jihomoravský kraj
Česká republika
Přibližná poloha

Tel.:  +420 543 234 856
Fax: 
E-mail:  restaurant@monte-bu.cz
URL:  www.monte-bu.cz
Počet míst:  120
Parkoviště:  ANO
Nekuřácká restaurace:  ANO
Nekuřácký salonek:  ANO
Bezbariérový přístup:  ANO




Restaurant a steakhouse Monte Bú Vám jako jediná restaurace v Brně přináší jedinečný gurmánský zážitek v podobě masa z vlastní zrárny.

 
Otvírací doba:
• Pondělí 11:00-0:00
• Úterý 11:00-0:00
• Středa 11:00-0:00
• Čtvrtek 11:00-0:00
• Pátek 11:00-0:00
• Sobota 11:00-0:00
• Neděle 11:00-0:00
Kuchyně:
• Steaky
 
Kreditní karty:

Stravenky:



Aktuality


Neuvedeny žádné aktuality.


Týdenní menu


Neuvedeno žádné týdenní menu.


Poznámky (diskuze) k restauraci


Neuvedeny žádné poznámky v posledních 6 měsících.

Zobrazit starou diskuzi


Mobilní hodnocení




Hodnocení

Skrýt slovní hodnocení

Hodnocení uživatelů: (přidat nové hodnocení)
Hodnotil Datum Jídlo Pití Atmosféra Obsluha Útrata/1
Medy +9  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
11.10.2017
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
171
Celkový dojem restaurace je dobrý. Měli jsme zde firemní akci, kde jsme chtěli přivítat naše zahraniční vedení. Jídlo a pití chuťově velmi dobré. Bylo nám doporučeno japonské hovězí wagyu. Nechali jsme si připravit několik kusů masa, a teplých plotýnkách nám vše naservírovali doprostřed stolu. K tomu poté každému přílohu, kterou si vybral. Velice dobré a chutné. Jako dezert jsem si dal panna cotu, která byla rovněž výtečná. Faux pas ovšem udělal číšník, který našemu kolegovi vylil celé pivo na záda, při špatné manipulaci se sklenicemi. Bohužel kolega neměl ani jiné tričko na převlečení a nikdo z obsluhy nenabídl a neměl žádné řešení, jak toto napravit. Kolega musel tedy celou večeři prosedět skoro nahý pouze v bundě. Jediná náprava byla, že jej provinilý číšník pozval na panáka rumu a omluvil se. Vím, může se tato situace bohužel stát, ale myslím si, že cela restaurace má být připravena na to, že se něco stane a mít třeba alespoň nějakou košili nebo deku. Kdyby toto číšník provedl ženě, tak nevím, jak by postupovali. Přitom naše útrata nebyla vůbec malá. Za toto pochybení musím být mírně přísnější v hodnocení.
doktorka +4  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
06.08.2017
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
280
rodinný nedělní oběd,3 dospělí a 2 děti. Velmi příjemná obsluha, vynikající steky, dobře udělané.Zvolili jsme maso z českých chov: stejk ze svíčkové a flank stejk.Kuřecí stripsy děti přímo "zblajzly",snacha měla italian burger, byla s ním moc spokojená.Dětská limonáda taktéž vynikající. Jako dezert zmrzlina.Byli jsme s dětmi a autem, tak na něco alkoholického nebyl prostor. Spokojenost veliká, holčičkám se moc líbily rybičky a papoušci, stále se na ně chodily dívat.Byli jsme velice spokojení a doporučujeme všem, nedělní oběd je pohodový a nebývá tam tak plno, na jídlo jsme nemuseli čekar.
nergal +11  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
03.11.2016
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
2135
Druhá letošní návštěva, tentokráte s kolegy v rámci pracovního setkání. Po prvotních zmatcích s usazením už vše funguje jako v dobře promazaném stroji. Přestože se scházíme postupně, obsluha s tím nemá nejmenší problém a plynule bez zbytečných průtahů plní každému jeho přání. Jsou znalí a všímaví. Zvládají dokonce i dolévat víno, přestože je naše skupina, co se nápojů týče, hodně nesourodá. Můj první vinný vzorek je italské červené Montepulciano d´Abruzzo 2013 z vinařství Villa Paradiso. Víno má intenzivní barvu s fialovými odlesky, příjemnou ovocnou vůni a jemnou kyselinku. Jako předkrm volím telecí roastbeef v argentinském koření se salsou z červené řepy a divokých brusinek na rukolovém salátu s omáčkou ze sušených hub, doplněný pečenými tyčinkami s rozmarýnem. Pěkná sofistikovaná úprava v poměrně komplikované kompozici předznamenává i chuťový vjem. Není jednoduché najít si k němu cestu, ale když se to podaří, je to zážitek. To už je ale pomalu čas na další víno. Jsou jím hned dva zástupci českých cuvée z odrůd Frankovky a Cabernetu Sauvignonu, oba v ročnících 2013. Ten první z mladého vinařství U Kostela zaujme aromatem višní a barikových sudů. V chuti je komplexní s bohatými odstíny bobulového ovoce. Druhý zástupce připutoval na můj stůl z Moravína Valtice. Voní po lesním ovoci a sušených květech. Chuť je džemová s tóny koření a čokolády. Tato dvě vína doprovází hlavní hřeb večera, a tím je flank steak z hovězího pupku USDA Prime Beef. K němu mám opečené mexické brambory se zeleninou, omáčku se sušenými hřiby a smetanou a trochu grilované zeleniny. Jestliže jsem u předkrmu vyzdvihoval složitý koktejl chutí, v tomto případě je to o hodně snazší: famózní, krásně strukturované, šťavnaté a vláčné hovězí převálcuje vše ostatní. Ne že by zbylé ingredience byly o něco horší, ale maso, navíc tak úžasně připravené medium rare jako tady v Monte Bú, je prostě maso. Zvedám oba palce a posílám poděkování do kuchyně. To ale ještě netuším, co bude následovat. S kolegy se totiž domlouváme, že jako třešničku na dortu zkusíme nabízenou degustaci japonského fillet steaku z hovězí svíčkové Wagyu Tajima. Kuchař nám k tomu přihodil restované fazolové lusky se slaninou a cibulí a není co řešit. Tohle je nirvána. Dokonalost má jméno, a to je Wagyu Tajima. Ona tomu koneckonců odpovídá i cena, která je více jak trojnásobkem ceny i toho nejdražšího z ostatních steaků. Ale stojí to za to. K tomuto chodu mám opět italské červené víno, tentokráte se jedná o Chianti Classico ročník 2011 z vinařství Tenuta di Capraia, které je oproti svým předchůdcům minimálně o třídu výš. Plné, harmonické, sametově hebké a nezapomenutelné. Závěr patří kokosové panna cottě s Bourbon vanilkou, zdobenou čerstvým mangem a mátou, espressu illy a výročnímu 20-letému rumu Plantation z Barbadosu. Úžasný večer s úžasným jídlem, taková byla moje druhá letošní návštěva v Monte Bú.
nergal  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
19.05.2016
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1456
Kraví hora v Brně je sídlem restaurantu, který si vetkl do loga její pozměněný název a od samého začátku svého fungování se zaměřuje na maso, pro nějž má i vlastní zrárnu. Samostatně stojící budova s vlastním parkovištěm, dětským hřištěm a obrovskou letní zahradou je zasazena do lesoparku v bezprostřední blízkosti sportovního a rekreačního areálu. Návštěvníky vítá strakatá sádrová kráva v nadživotní velikosti a také párek živých ara papoušků. Uvnitř je podnik rozčleněn do několika sekcí a salónků, přičemž každý má lehce odlišnou atmosféru i celkový koncept. Všem je společný motiv telecí hlavy a poměrně robustní nábytek. Živou přírodu reprezentují obrovská akvária s mořskými rybkami u vstupu a živé květy tu i onde. Obsluha má zřejmě rozděleny jednotlivé role v hierarchii, kterou neumím na první pohled rozpoznat a díky tomu při příchodu čekám poměrně dlouhou dobu, než si mě vůbec někdo všimne. Poté jsem už ale bez problémů usazen na rezervované místo a obsluhován s příkladnou péčí. Drobný zádrhel se vyskytne ještě při placení, ale není to nic zásadního. Na úvod si objednávám víno Los Cardos Syrah ročník 2014 z argentinského vinařství Dona Paula. Obsluha mí víno profesionálně dekantuje, takže já už si mohu jen vychutnávat aroma černého a červeného ovoce s tóny koření. Čtyřchodové chřestové menu startuje marinovaný losos na salátu z chřestu, rukoly a rebarbory. Přidáno je šafránové glazé a bagetový chips. Pěkná úprava, zajímavá harmonická chuť, je to nekomplikované a přesně to splňuje svůj účel. Následuje chřestový krém s foie gras a máslovými krutony. Je jemný a mazlivý. Nemám k němu žádné výhrady, jsem spokojen. Hlavním hřebem programu je telecí Rib Eye steak se smrži na ragú z bílého chřestu s novými bramborami a omáčkou mousseline. Střízlivá úprava koresponduje se stejně střízlivou chutí. Brambory i omáčka jsou výborné, chřest dokonalý, jen u masa bych snesl větší stupeň propečení. Steak je sice šťavnatý a měkoučký, ale taky tak trochu bez výrazu. Závěrečnou tečku obstarává tartaletka se sladkým chřestem a kokosovou ricottou. Je výborná. Úžasná je především tenoučká čokoládová ploutev, zdobící vrchol dortíku. Nádhera. Espresso lungo značky illy v pěkném „expo“ hrníčku je také skvělé. S restaurantem Monté Bú se loučím excelentním rumem lékárníka A.H.Riise s označením Non Plus Ultra. Jeho chuť je silná a velmi bohatá s nádechem pomeranče, přírodního cukru a tabáku, která je zakončena kořeněným, ale přesto smetanovým a sladkým závěrem. Non Plus Ultra je i jeho cena. Monte Bú je stylový restaurant s výborným jídlem, kvalitním zázemím a dobrými službami. K úplně dokonalému zážitku mi něco málo chybělo, ale rozhodně jsem neodcházel zklamaný.

Komentář - mefistoteles Certifikovaný uživatel Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace (27.05.2016 14:15)
Čte se to jak pohádka. Ale vytanul mi úsměv na líci při představě expresivní formulace popisu vína. Šroubové uzávěry na vínech, zvláště těch bílých na rychlou spotřebu, mám rád. Ale chybí mi tam právě ta kouzla při odkorkování a dekantaci. Tak si to představte přátelé s mím štoubovým uzávěrem:)) A pak ten odchod křepkým krokem po lahvi vína a sklence rumu na závěr k tomu:)). Otázka na someliéra by pak zněla, nakolik prospěje dekantace vínu této kategorie. Je zde někdo odborně způsobilý? Jinak děkuji za inspiraci k dnešní večeři. Běžím pro suroviny.
Medy +6  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
25.08.2015
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1271
Byl jsem v této restauraci již po několikáté a ve většině případů spokojen. Bohužel včerejší návštěva nebyla tak skvělá, jako ty předcházející. Sešli jsme se zde již po několikáté s kamarády a s kolegy z práce. Na začátek jsme si dali pivo. Čepují Plzeň a na výběr žádné jiné pivo nemají. Což samozřejmě nepovažuji za chybu, Plzeň je kvalitní a dobré pivo, i když pár lidí se mnou asi souhlasit nebude :-) K pivu jsme si objednali předkrmy. Já si dal chalapeňos plněné chedarem a obalené v pivním těstíčku. Měli to jako krátkodobou nabídku v akci mexické dny. Ostatní si dali kozí sýr a chválili si ho. Já nemůžu také než jen chválit. Předkrm byl vynikající a krásně pikantní. Pro zjemnění jsem k tomu dostal jogurtový dip a opravdu jsem si pochutnal. Jako hlavní jídlo jsme si všichni obědnali samozřejmě různé druhy steaků. Zde přišlo trochu zklamání. Maso bylo sice výtečné. Kromě domácího strakatého dobytka mají i americké maso (dříve mívali argentinské). Dal jsem si tedy americký rib eye steak a maso opravdu skvělé, bohužel kuchař nebyl u žádného z 9 steaků schopen rozlišit stupně propečení. Všechny steaky byly udělány na medium a to u stolu z 9 lidí chtěli pouze 3. Ostatní jsme měli požadavek medium rare nebo rare a to nedostal nikdo.... Bohužel si myslím, že toto by se ve steakové restauraci opravdu stát nemělo! K hlavnímu jídlu jsme se rozhodli dát červené víno, bohužel obsluha neví a moc vinný lístek nezná. Prý je tam toho moc a mění se to, tudíž se musí vždy podívat, co ve skladu mají. Škoda, slečna ani nevěděla, co za víno nabízí, protože jsme si objednali suché, donesla polosladké a tvrdila, že je to suché, ale pouze jiná etiketa... :-D A na závěr jsme si objednali tatarák a kolegyně panna cottu. Panna cotta byla skvělá, tataráček také příjemný, bohužel nepříjemnost se stala v tom, že jsme si objednali tatarák s tím, že si ho sami umícháme a dostali jsme ho již umíchaný. Což potom obsluha tedy napravila a vyměnila za nový. bohužel tentokrát musím konstatovat, že to tak skvělé nebylo.
mlsná kočka +1  Uživatel s více jak 5 hodnoceními restaurace
07.03.2015
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
300
V Monte Bú jsme byli s přítelem u příležitosti mých narozenin. Obsluha byla velice příjemná a pozorná, poradila s výběrem steaku a na jídlo jsme nečekali dlouho. Já jsem si dala steak z pupku a přítel jejich hovězí burger. Oboje bylo výborné, steak byl připraven medium, a přímo se rozplýval na jazyku. Burger byl velice dobře ochucený a také středně propečený. Prostředí je příjemné, jen se mi trochu nelíbilo, že i přes to, že restaurace v tomto křídle byla skoro prázdná (bylo půl 6), tak nás posadili ke stolu, který byl velice blízko (stůl a o schod nad ním náš stůl) hned vedle druhého páru, tudíž jsme neměli úplně soukromí, ale to se dá přehlédnout. Jediné delší čekání bylo na to, než manažer/ vedoucí této směny přinesl peníze na vrácení. Ale celková spokojenost s restaurací velice dobrá, určitě se sem ještě někdy vrátíme, jelikož jídlo bylo výborné.
mddr.slavicek@gmail.com +1
30.01.2015
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení
500
Kilo masa zde vyšlo na 1250 Kč. Tedy kus masa, které nám z obou stran opekli.Bez chuti. Neslané, nemastné a tolik šarády kolem. Přílohu v podobě 7 brambor posypaných tymiánem o jehož čerstvosti bych polemizoval nám donesli jako první. Obsluha přinesla kus masa s tím, že úprava bude probíhat přímo před našima očima. Číšník vzal nůž a rozkrojil kus flákoty na dva díly a to bylo vše. Talíř byl studený a maso krvavé, ikdyž jsme výslovně řekli, že bychom chtěli propečený steak. Maso nám tedy odnesli, zatímco příloha vesele chladla. Za 10 minut přinesli opečenější maso a k tomu jsme dojídali 4 studené brambory. Omáčka byla z prášku. Nevím, ale za tisíc korun bych si to představoval jinak. V tomhle případě všechny palce co máme dolu.
kopeček +1
03.10.2014
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
490
Těšil jsem se do Monte Bú, zcela nadšený jsem nebyl. Nic nebylo vyloženě špatně, ale prostě klasický kousek masa, omáčka spíše podprůměrná. Samozřejmě nejdůležitější byl steak, byl šťavnatý, ale vlažný, studený talíř. Interiér je nápaditý a příjemný. Obsluha příjemná a průměrná.
Michal75 +3
23.09.2014
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
500
Včera jsme navštívili poprvé na doporučení známých a byli jsme moc spokojeni. Z předkrmů nám asi nejvíc chutnaly marinované hovězí plátky, já si pak dal vepřový burgr a ten se taky povedl. Ostatní měli steaky a chválili. Oceňuju velkou venkovní zahrádku, kde se dá sedět i v tomhle počasí. Takže za mě super a určitě zase někdy zajdu.
Michaela91 +3
28.08.2014
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení
300
Do restaurace jsme se vydali s přáteli. Všichni jsme tam byli dnes poprvé. Slyšela jsem na ni chválu od kamarádů, tak jsem byla docela zvědavá. Nejdříve jsme zjistili, že je téměř plno, byli jsme poté, až si nás všimli, zavedeni k jednomu z posledních volných stolů. Pití nám donesli vcelku brzy, ale ceny mi přišly opravdu přehnané. Co se jídla týče, objednali jsme si hamburgery s hranolkami a jeden steak. K hamburgerům byly ošklivé staré měkké hranolky; co se masa týče, jinde mi chutnalo rozhodně více (např. v East Village). Steak byl v pořádku. To "nejlepší" přišlo ale při placení. Pan vrchní donesl účtenku a ke kolegyni, která platila kartou, pronesl něco ve smyslu: "tak co slečno, dýško bude nebude?kolik?", přičemž v tom "zmatku" mu dala více, než by chtěla. Tak sem už ne. Za ty peníze a jejich chování to tedy rozhodně nestojí!

Komentář - Jiřka (29.08.2014 12:26)
To se divím, že mu za takovou drzost něco dala. My většinou, když platíme kartou, necháme odečíst přesný účet a spropitné vydáme pak v hotovosti. Tomuto nezdvořákovi bych toto řekla a dodala, že tentokrát dýško nebude.
Diablo001 +1
18.07.2014
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
500
Navštívil jsem poprvé. Proti jídlu nemám připomínky - vše dle představ, čerstvé, dobře upravené.
Slabou stránkou je servis (obsluha) - působí poměrně chaoticky
- v průběhu večera se několikrát stalo že číšník obcházel všeechny stoly a ptal se hostů jestli nemají objednané nápoje, které měl právě na podnosu... Něvěděl ke kterému stolu se vztahuje konkrétní objednávka.
- Jídlo nebyo servírováno společně. Při objednávce jídla pro 2 osoby bylo servírováno s odstupem cca 10min ( což by se asi v podniku tohoto typu stát nemělo...)
- ke stolu pokaždé přišel někdo jiný (místy jsem se ztrácel v tom komu jsem řekl poslední objednávku a u koho ji mám urgovat...).

Druhou slabou stránkou je celkový hluk v restauraci - i na vzdálenost 60cm stolu jsem uvnitř neslyšel osobu se kterou jsem večeřel... Celkově bych ruch restaurace připrovnal k Menze v Campusu v době největšího náporu studentů mezi 12-13hod. Vše doplněno hudbou (která za normlních okolností by mohla být asi pěkná ale v souvislosti s akustikou místnosti a celkovým hlukem...dokonala zkázu celkového problému s hlučností). Nutno podotknout že jsem při rezervaci zdůraznil že preferuji klidnější čast restaurace. Asi jsem čekal pro tuto cenovou kategorii něco klidnějšího.

Celkové moje hodnocení:
- pokud jde o jídlo byl jsem spokojen a myslím, že cena odpovídala kvalitě (i když není zrovna malá).
- bohužel servis a celkový hluk v restauraci (možná jsem si vybral špatnou dobu na večeři - všední den 19hod.) je pro mě důvodem abych příště zvážil další návštěvu.

Jitka D. +4
27.06.2014
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení
Hodnocení
400
Tady ta restaurace mne hodně zklamala. Nechodíme tam často.. spíš s dětmi na oslavy začátku a konce školního roku, ale to, co se nám stalo nyní bylo naprosto šílené a už tam nikdy nepůjdeme.

Začalo vše tím, že jsem v pondělí do restaurace zavolala a rezervovala stůl. V pátek jsme přišli na pozdní oběd, stůl pro nás nebyl, prý jsem nevolala ... obsluha (i když je jí tam dost) byla neochotná. Nakonec jsme si mohli sednout ke grilu... začínali grilovat... tak tam bylo hodně zakouřeno (ale to neřeším, sedli jsme si tam dobrovolně). Pak bohužel vše začalo ... zmatky s předkrmem, který jsme si neobjednali, velmi dlouhé čekání na jídlo... pak jej přinesli studené, nedochucené... byli jsme otrávení a tak jsme si stěžovali, ale to, co nám řekla místní servírka pro nás bylo neskutečné. PRÝ SI TAM STĚŽUJE KAŽDÝ DRUHÝ A STEJNĚ MAJÍ STÁLE NARVÁNO.

Myslím, že je zcela nevhodné něco takového říci hostům. O nějaké finanční kompenzaci, jak tu někdo psal nepadlo ani slovo. Nejme potížisti, hodně si asi necháváme líbit, ale tohle už bylo moc. Byli jsme tu všichni naposledy.
Adéla +5
11.05.2014
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
500
Opravdu dekuji za skvělý přístup personálu. Především slečny Lenky!!! Jidlo nam vzdy chutná, velmi pěkný přístup Zažíváme i kdyz přijdeme se psem a vse vzdy probíhá absolutne bez problemu. Velká Gratulace vedeni teto restaurace a personálu. Skvělá práce která se v brněnských restauracích příliš nevidí. Dekujeme

Komentář - abc Certifikovaný uživatel Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace (11.05.2014 20:55)
Někdy mám pocit, jako by někteří hosté nevnímali, že jít do restaurace je služba, za kterou platí. Předpokládám, že za gratulaci a poděkování člověk to jídlo nedostane. Navíc si myslím, že tohle fórum má i sloužit jinak než děkování majitelům a personálu. Mně například tohle hodnocení nepřineslo nic - jaké jídlo nadchlo, psa nemám, takže ani tohle mi nepomůže... Osobně jsem třeba v MB tak spokojená ani jednou nebyla...
bananino +1  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
20.04.2014
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
700
Tahle krásná restaurace si u nás udělala už svoje stálé místo na steaky. Tentokrát návštěva na velikonoční menu a je vidět, že umí nejen steaky.
Terinka s krůtím masem, špenátová polévka s kopřivovými nočky a grilovaná jehněčí kotleta naprosto úžasné! Snad jen dezert rebarborová pěna se zmrzlinou nějak nás moc nezaujal. Prostředí nádherné a zahrádka možná nejhezčí v Brně. Obsluha standardně na vysoké úrovni!
PavelPavel +4
18.04.2014
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
960
Výborné jídlo zabité neochotnou a pomalou obsluhou. 15 minut, než si nás někdo všimnul, na předkrm jsme čekali hodinu, na hlavní chod další hodinu a čtvrt (objednáno samozřejmě najednou při zahájení večeře). Kolega, který přišel později, jedl vždy zvlášť, v případě předkrmu o cca 20 minut později, což by se dalo ještě pochopit, ale že už byl po večeři a my ostatní jsme ještě pořád na jídlo čekali, to už pochopit nejde. Číšník - zarostlý pán s krátkými vlasy - byl velice arogantní, neprojevil ani náznak omluvy za dlouhé čekání, zato poučoval kolegyni o správném gastronomickém názvosloví a oslovoval nás bez ohledu na ni "pánové". Placení bylo naprosto chladné a neosobní, nikdo se s námi ani nerozloučil, přitom "naschledanou, děkujeme, přijdtě zase" nikoho nic nestojí...
Dříve jsem tuto restauraci doporučoval, po této zkušenosti se tam již asi nevrátím. Přitom jídlo bylo výborné.
FOERSTER +3  Uživatel s více jak 10 hodnoceními restaurace
15.04.2014
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
812
Narozeninová oslava s rodiči. Jídlo bylo velmi chutné, možná mohlo být trochu více teplejší ( maso vlažné ). První obsluhující byl profesionál, ale vystřídal ho na malou chvilku průměrný číšník. Nakonec se profesionální číšník vrátil a odcházeli jsme spokojeni.
Janulka81 +3
11.04.2014
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
500
Jak si tady čtu ty problémy s obsluhou tak za nás musím říct, že my jsme byli vždy naprosto spokojeni. Manžel je masožravec takže podnik navštěvujeme poměrně často. I já, která steaky až tak nemusím, si vždy vyberu. Z předkrmů doporučuju marinované hovězí plátky a nebo ceviche z lososa. Líbí se mi, že se snaží stále vymýšlet nové věci a často chystají různé speciální nabídky a nebo i večery s živou hudbou. Někdy v loni jsme tady zažili kubánskou kapelu a byl to skvělý večer, i jsme si zatančili. Velkým plusem je podle mě i vyhřívaná zahrádka s kožešinami.

Komentář - Petronius Certifikovaný uživatel Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace (15.04.2014 10:19)
stává se zde už klasikou, že v případě "neuctivé" recenze, povstanou náhle "noví bojovníci" a snaží se nás přesvědčit o tom, jak do té restaurace už chodí dlouhou dobu, komplexně ji pochválí a bohatě obodují... je to až úsměvné :o) Zajímavou recenzi od Michala Sangera na Monte bu lze najít na http://life.ihned.cz/c1-61260780-steak-recenze-restaurace-brno .
pajabrno +1
04.04.2014
Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení
578
V pátek 4.4.2014 jsme s přítelkyní navštívili poprvé restauraci Monte Bu Restaurant Steakhouse. Prvotní dojem z restaurace nebyl vůbec špatný, vcelku příjemná a ochotná obsluha a velmi dobře sestavený jídelní lístek. Před objednáním našeho jídla si u vedlejšího stolu zákazníci stěžovali na špatné steaky z roštěné a obsluha jim po chvíli přinesla talíř s jídlem zpět s tím, že kuchař naznal, že je jídlo v pořádku.
My jsme si poté objednali Carpaccio, silný hovězí vývar, a steak Filet mignon z pravé svíčkové.
Carpaccio na kterém nelze snad nic pokazit, pokud je k dispozici čerstvé maso, bylo pěkně naservírované a chutné, hovězí vývar byl sice silný ale také silně přesolený. Obsluze jsme tuto skutečnost pouze sdělili a ta nám odvrátila, že je to normální u silného vývaru s čímž jsme tedy nesouhlasili ale vzhledem k tomu, že Carpaccio bylo v pohodě tak jsme nad tím jak se říká mávli rukou.
Poté ale přišel zlatý hřeb večera Filet Mignon z pravé svíčkové s úpravou medium a cenovkou 320,-Kč bez přílohy. Hned jak nám obsluha servírovala talíře na stůl, začal jsem tušit dle visáže steaku, že něco nebude asi v pořádku. Ihned po prvním zakrojení a ochutnání jsme téměř současně s přítelkyní vyřkli, že maso má hořkou příchuť. Steak byl zespodu zcela spálený takřka na uhel. Přítelkyně již neměla chuť dále pokračovat v jídle a já měl steak spálený o něco málo méně a v jídle jsem dále pokračoval. Mezitím jsme zavolali obsluhu, ukázali ji spálený steak přítelkyně a ta tento odnesla do kuchyně. Po chvíli obsluha dorazila zpět s talířem s naprosto identickým vyjádřením kuchaře jako u našich sousedů u vedlejšího stolu, že steak je tak jak má být, není spálený a odmítla nám odečíst toto jídlo z účtu, protože již bylo jídlo ochutnáno a malý kousek po jednom zaříznutí chyběl.
Co k tomu říci, snad jen to , že jsme v této restauraci byli určitě naposledy a žádné peníze už tady od nás nikdy neuvidí, jedná se rozhodně o nejhorší steakovou restauraci s katastrofickou kuchyní v Brně. Obsluze, která asi musí bohužel plnit příkazy majitelů restaurace nezávidím, nicméně v takovém podniku bych nepracoval. Třem majitelům této restaurace bych rád vzkázal, že takhle se peníze nevydělávají a s tímto přístupem a personálem v kuchyni to doufám budou nuceni brzo zavřít.
Pokud si nechcete kazit večer, navštivte jakoukoliv jinou restauraci v Brně, Monte Bu je totální propadák za nehorázné ceny se službami na úrovni rumunské dálniční restaurace.



Komentář - thesaint (11.04.2014 14:17)
Baví mě, jak konkurence místo toho, aby se snažila něčím přilákat lidi plive na jiné restaurace... Tuto recenzi jsem našel na asi dalších 2-3 portálech a neznám nikoho, kdo by měl v případě negativní zkušenosti potřebu to věšet všude kde to jen jde (krom samotné FB stránky restaurace, kde hrozí debata) místo toho, aby se obrátil se stížností přímo na restauraci. Pokud má jakýkoliv host problém, je mu jídlo vyměněno, případně navrhnuta kompenzace. Ve všech našich restauracích monitorujeme stížnosti hostů a v pátek 4.4 byla pouze jedna stížnost na propečenost, která byla vyřešena přípravou nového steaku. V restauraci je vždy přítomen vedoucí směny a provozní a tito jsou připraveni řešit jakékoliv problémy vždy ke spokojenosti hostů, kteří jsou u nás na prvním místě! Jinak panu Pajovi děkujeme za přání k brzkému zavření. Bohužel ho musím zklamat. Od otevření v únoru 2013 se každý měsíc počet hostů zvyšuje (a především těch stálých). Takže místo zavření letos otevřeme další křídlo restaurace spolu s nových doutníkovým salónkem a zvětšíme tak kapacitu o cca 80 míst.
dusan +1  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
04.04.2014
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
450
Zašli jsme na oběd, já měl Rump steak s hranolky a pepřovou omáčkou a žena steak ze svíčkové se zeleninovým salátem. Salát bylo bohužel potřeba objednat na 2x, jelikož komunikace mezi obsluhou a kuchařem napoprvé neproběhla na 100%, ale nejednalo se o obvyklou objednávku a obsluhující slečna vše vyřídila během chvilky. K tomu jsme si dali portské a nealko.
Rump steak byl trochu tužší než jsem předpokládal, ale nebylo to nic strašného, manželka měla steak krvavější než chtěla, ale jinak bez problémů.
Celkově vzato, průměrná návštěva, vyjímkou byla jen obsluha, které nemohu nic vytknout a musím dát plné hodnocení.
ZuzanaM +1
08.03.2014
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
350
Objednán obří špíz pro 2- steaky úprava médium s grilovanou zeleninou. Maso bylo z větší části rare (syrové), grilovaná zelenina rozblemcaná, jediné co bylo dobré, byly celkem omáčky. Po reklamaci, která byla bez problémů uznána, jsme si vybrali již jen steaky (svíčková, roštěná). Ty již byly v pořádku, kuchař ale asi neměl svůj den, v grilované zelenině jsme objevili vlas. Obsluha byla příjemná, ale přece jen mě nějak opustila chuť na jídlo, i přes přinesený dezert zdarma jako omluvu. Celkové hodnocení nicmoc, restaurace nepatří úplně mezi nejlevnější, steaky průměrné (druhý pokus), atmosféra příjemná, obsluha taky. Jen si myslím, v restauraci, která se chce teda nějak tvářit, by se toto nemělo stávat.

Komentář - Marake Certifikovaný uživatel Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace (10.03.2014 15:28)
Já s vámi souhlasím, tak jak rychle vzlétli, tak stejně rychle padají :-/
Medy +7  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
20.12.2013
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
988
Tato restaurace se pomalu řadí mezi mé oblíbené. Byl jsem zde již po třetí a opět skvělá i přesto, že měli narváno. I když jsem zatím nezažil, že by tu narváno nebylo a člověk si nemusel místo rezervovat dopředu :-)
Já si dal smetanovou houbovou polévku a ta byla naprosto úžasná. Jemná chuť, která se rozplývala na jazyku. Jako hlavní jídlo jsem si dal Steak z velkého ořechu medium rare. Propečení bylo blíže k medium než medium rare, ale kvalita masa a chuť byla úžasná. Jako přílohu mohu doporučit skvělé fazolové lusky :-)
Jako dezert jsem si dal pošírovanou hrušku a tady mé chuťové buňky dostaly orgasmus. Tento dezert byl naprosto úžasný.
K pití jsme tu měli červená vína a až na jedno byla opravdu pěkná.
Jídlo bylo super, obsluha, tam to bylo trochu horší. Možná to bylo tím, že bylo narváno, ale to je zde pořád, tak by už měli být zvyklí. Na jídlo jsme čekali tak 20-30 minut, což je v pořádku, ale čekání na kávu půl hodiny je možná trochu více, než bych chtěl. To ovšem nemění nic na tom, že tuto restauraci můžu vřele doporučit.
miluna923 +3
15.11.2013
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
425
Monte bů maže negativní příspěvky aby byli zajímaví a myslí si že jim tam bude pořád chodit milion lidí do nekonečna,ale to se plete.
Není to tak skvělá steakárna v brně. Ale každej at si udělá svůj úsudek.
Nebudu to tady komentovat abych nebyla smazána.
Směšný, to dělají chudáci.
KrupickaP +1
29.10.2013
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
474
Návštěva v teto restauraci mě z části zmátla. Podnik se tvaři jako poměrně luxusní restaurace. S papoušky, obřím akváriem a na podzimní zahrádce na par židlích nachystané kožešinové deky (zřejmě z krávy).
První kontakt s obsluhou jsem se zeptal jestli mají volno pro dva a nasledovala otázka zda máme rezervaci. a po ujištěni že ne tak nás číšník uvedl ke stolu se slovy "tady a třeba ještě tady". Nasledně už jsem od obsluhy nic zázračného nečekal a taky se nestalo.
Prostředí tohoto podniku mě velice zaujalo krasné prostředí stylové a příjemné. Místo televizních obrazovek úchvatné akvárium. Stoly příkladně založené a upravené. Na první pohled špičková restaurace.
Po usazení a obdržení jídelních lístků jsme poté čekaly poměrně dlouhou dobu na opětovnou návštěvu číšníka aby nás obědnal. Obědnávka byla poměrně zmateční kdy se mě číšník zpětně asi dvakrát dotázal co chci za přílohu. (zkrátka číšník bez papírku a se špatnou pamětí a zákazník se pak nakonec bojí co vlastně dostane)
Na pití modrý portugal (vynikající ale po pozdějším zjištění cena 96 kč za dvě deci) a pivo . Pití se dá vytknout jen horentní suma zvlaště po doobjednání vody z kohoutku za 50 kč.
Vybrali jsme si jeden předkrm. Zapečeny kozy sir se slaninou ................. (přesná název jsi nepamatuji) a zapečené bagetky.
Jako hlavní chod. Vysoká roštěnec na 200g medium, labužnické brambůrky a pepřovou omáčkou. A hovězí pupek na 400g medium rare , fazolkami se slaninou a chilli salsou.
Předkrm maximálně doporučuji hra chutí a dochucenost dokonalá. Bagetka i přes rozpečení "gumová".
a teď se dostavam k největšímu kamenu úrazu. Roštěnec přepečeny místo medium na medium well. Pupek akorát ale mohou mít uležené jak chtějí ale když ho kuchař absolutně nedochutí tak bude prostě nedochucené a to platí k oběma steakům. Labužnické brambůrky by labužníka potěšili pouze v případě že má rád staré brambory s k tomu patřícím "čmachem" pepřová omáčka nic moc "jalová" a chilli salsu bych přirovnal k pikantnímu kečupu (myšleno pikantností) fazolky se slaninou dobre až chvalitebný (známkuji jak ve škole)
Zhrnuto. Obsluha průměrná, rozhodně by potřebovala lepší vyškolení i chování. Jídlo z počátku nadchlo ale steak absolutně zklamal. a předražené pití s litrem vody z kohoutku za 50 Kč. Zákazník zde zaplatí za zvířatka a za přejemně zrekonstruovaný prostor. ale cena rozhodně neodpovídá mému prožitku.

Komentář - theodor Certifikovaný uživatel Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace (29.10.2013 18:38)
... to je počteníčko.... ale "kozy sir..." - to už musí být nějaká provokace, pokud není recenze dílem na ostravsku žijíciho cizince :-/
Medy +7  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
02.10.2013
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1250
Byl jsem zde již po druhé. A prozatím velká spokojenost. Mám velmi rád medium rare steak a pokaždé jsem tu tak dostal. Maso bylo šťavnaté a jemné.
K pití jsem zvolil červené víno, myslím si, že nejsem úplný neznalec vína a to, které jsem si vybral bylo opravdu výborné.
zdenek +2  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
16.09.2013
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
483
Poseděli jsme uvnitř v zadní části, prostředí bylo příjemné (až na halasného "podnikatele" který u kávy využíval podnik jako kancelář a telefonní budku).
Steaky byly chuťově výborné, propečené přesně dle přání, omáčky také perfektní, jenom maso mělo drobný nedostatek v tom že nám ho přinesli skoro vystydlé na studených talířích (jinak bych dal plný počet bodů). Domácí limonády a pivo velmi dobré, obsluha rychlá a příjemná.
Stemi +2
27.08.2013
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
623
Při této naší první návštěvě jsme byli velice zklamaní. Personál byl na začátku sice velice milý a ochotný, na konci si nás už ale vůbec nevšímali. Spletli a zapoměli na některé naše objednávky. Steaky jsme dostali zcela jinak propečené, než jak jsme si objednali (u 1 cm vysokého T-Bone steaku se ani nedivím). Měli jsme svíčkovou, falešnou svíčkovou a T-Bone, vše chutnalo fádně a velice podobně, některá masa byla hodně šlachovitá, kvalita masa nebyla úplně nejlepší. Také gramáž neodpovídala porcím, které jsme v reálu dostali. Doporučuji vzít si s sebou malou váhu a gramáž otestovat. Např. T-Bone měl být v syrovém stavu 400 g, hádal bych ale max. 350 g, bez kosti a šlach se dalo použít cca 180 g za cenu 579,- Kč. Všechna jídla, přílohy i nápoje byly extrémně předražené, např. zeleninový špíz složený z osmi mini kousků zeleniny stál 75,- Kč.
Napsali jsme jim naši zkušenost na jejich Facebookové stránky (velice slušně), a okamžitě příspěvek smazali.
Myslím si, že je to pseudo-steaková restaurace, která vkládá veškeré síly do reklamy, ale ne do kvality jídla. Nejde jim ani tak o spokojenost zákazníka, ale o jeho peněženku.
levatr +1  Uživatel s více jak 10 hodnoceními restaurace
22.06.2013
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
600
Do teto restaurace jsem jiz zavital mnohokrat. Behem techto navstev jsem se setkal temer vzdy s dodrym jidlem a dobrou obsluhou. Vyzkousel jsem jiz plno jidel, jak z obedovych menu, tak i standartniho menu. Steaky vcetne i jineho masa,nez ze svickove - velmi dobre , ostatni jidla - velmi dobre, polevky - velmi dobre, deserty - velmi dobre. Bohuzel mam i negativni zkusenosti z poslednich dvou navstev. Nedoporucuji hovezi zebra, kde vaha rozhodne neodpovidala 400g a prevaha tlusteho byla az pres. Vcera jsme k desertu dostali slehacku ze spreje, takze po par sekundach se jiz nedalo o slehacce vubec hovorit. Doufam vsak , ze se jednalo o ojedinely pripad a vrati se vse do standartu, ktery byl po otevreni teto restaurace, a to - velmi dobre.
PS: Zacinat uctovat si za dzbanek vody 40kc, take nevidim jako vhodny tah od mng restaurace. No snad se i toto zmeni a bude zde zakaznik vzdy spokojen, tak jak tomu bylo po zahajeni provozu teto restaurace.
dusan +1  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
19.06.2013
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
450
Konečně jsme se rozhoupali zajít si na pořádný steak. Nejdřív jsem si dal vývar z hovězích žeber a poté již klasiku - hovězí steak ze svíčkové s pepřovou omáčkou a hranolky. Žena měla tentýž steak jen se zeleninou. Oba steaky byly opravdu vynikající (lepší jsem snad neměl), horší už to bylo s tím ostatním. Omáčka byla na můj vkus málo pepřová a ty hranolky... no nebyly nic moc. V polévce byl jeden obří knedlíček MonteBú a v něm zabalena směsice všeho možného. Co se týče pití měl jsem kofolu, ale žena si dala 2dc rulanského šedého a byla nadmíru spokojena. Celkově vzato velmi příjemná návštěva, výborné maso hrálo prim, ale určitě je tu ještě co zlepšovat.

P.S.: byli jsme zde už asi 2x na obědovém menu a začínám mít pocit, že se každé jídlo snaží udělat jako gurmánský zážitek (kombinace spousty chutí), což nemusí být vždy to nej. Někdy je méně více ;)
Sedl +1  Uživatel s více jak 5 hodnoceními restaurace
12.06.2013
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
300
skvělé, výnikajicí polévka s knedlíkem, pak jsem, poté co my na kurzu PRAKULu řekli že jen maso z jižní ameriky je záruka kvalitního jídla (a také jsem tam měl pupek), zkusil přesto flank steak z CZ - po doporučení pozorné obsluhy a byl jsem velmi poťešen, za cenu cca. 140 Kč špičkové maso.
Takže kdo rád výborné maso, tak se nebojte a bězte.
já se určitě vrátím.
Michal* +1  Uživatel s více jak 5 hodnoceními restaurace
06.06.2013
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
475
Včera jsme se s přítelkyní rozhodli na základě dojmu ze Spilberk food festivalu vyzkoušet tuhle restauraci, můj celkový dojem je bohužel docela rozporuplný.
Po vstupu do restaurace a dotazu na rezervaci nás přivítala dost nepříjemná servírka a byli jsme usazeni k vyššímu stolečku hned vedle vstupních dveří, místo se ukázalo být hodně frekventované a hlučné, ale na požádání nás další, už celkem sympatický číšník přesadil do jiné klidnější části restaurace.

Na dotaz co dobrého by nám doporučil jsem se dozvěděl nic neříkají informaci, že u nich je všechno dobré. Nakonec jsme jako předkrm vybrali Tataráček Monte Bů, ten byl opravdu výborný! Je trochu jiný než mívali ve Whiskey baru, když jsme tam ještě chodili, ale minimálně stejně dobrý.
Jako hlavní chod jsme měli pečená vepřová líčka se sedláckými bramborami a degustační nabídku 4 vyzrálých severoamerických steaků.
Všechny steaky jsou pro zachování chuti masa jen jednoduše opečené na grilu, bohužel to asi znamená, že je nikdo ani neosolil a neopepřil. I přes dotaz číšníka na úpravu (chtěl jsem medium rare) byly všechny v rozmezí medium až well done. Narozdíl od předkrmu se nás na spokojenost s hlavním chodem nikdo zeptat nepřišel, takže ani nebylo komu tuto výtku předat.
Líčka byla dobrá, ale zase neosolená. Farmářské brambory nám moc chutnaly.
Oceňuji, že mají točeného Birella, na nealko nebyl vůbec špatný.

Při kontrole účtu se ukázalo, že nám servírka naúčtovala téměř 250 korun navíc, při reklamaci se omlouvala, že omylem připočetla i sousední stůl. Chci věřit, že to tak opravdu bylo:-)


Dobrému jídlu zdar!
Michal


Komentář - Maty Certifikovaný uživatel Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace (07.06.2013 07:27)
Tak pokud byly steaky víc než o stupeň jinak propečené, tak jste je snad vrátili, ne?
abc +1  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
01.04.2013
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
450
Jak jsem se do Monte Bú těšila, tak jsem zcela nadšená nebyla. Nic nebylo vyloženě špatně, ale prostě slušnej kousek masa, omáčka spíše podprůměrná, steakové hranolky by taky snesly minutu navíc. Samozřejmě nejdůležitější byl steak, který byl šťavnatý, ale že bych na něj myslela ještě druhý den, to se bohužel nestalo. Asi ještě vyzkouším degustační porce různých steaků a uvidíme. V interiéru zaujaly zejména láhve rumu, obsluha příjemná.
ondrouch +2  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
29.03.2013
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení
270
Tak jak se povedla přechozí návštěva, tak tentokrát to byl ze strany restaurace propadák, který mě rozhodně odradil od další návštěvy.
Dobrý dojem z večra udělal pouze steak z pupku; nízký roštěnec byl opět vlažný už při servírování, avšak největší gól byly hovězí žebra. To, co donesli na stůl a hrdě prohlašovali za 800g v syrovém stavu, byla katastrofa (o presentaci jídla na prkýnku ani nemluvě). Nastalo dohadování s obsluhou, přednáška o tom, že kdybychom měli zdravotní průkaz, tak můžeme jít se podívat na převážení do kuchyně, že se maso spéká, že hovězí žebra nejsou vepřový bůček (opravdu?!), až nakonec po cca 20 minutách uznali, že je porce opravdu menší. Porci tedy doplnili s tím, že kuchař udělal chybu a že to jde na něj, a že nyní máme žebra ne z 800g, ale z 900g žeber. To, že jídlo bylo nakonec na účet podniku, už nepomohlo zkaženému večeru. Pomyslnou třešničku na dortu všemu dodal obsluhující číšník, kdy prohlásil, že ale jeho výkon byl ten večer bezchybný ... :-( to snad ne ... Naštěstí jsou v Brně jiné podniky, kde se dá "bez problémů" najíst a posedět.
miras +9
28.03.2013
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
600
Obsluha příjemná a pohotová, přivítala nás již u vchodu a zavedla k rezervovanému stolu. Vzhled restaurace je velmi hezký, první dojem veskrze pozitivní. Velké rezervy shledávám v čistotě nádobí, konkrétně veškerých sklenic na stole. Z pokrmů, které jsme zde konzumovali, byly bohužel nejhorší právě steaky. Middle téměř well done, middle rare veskrz krvavý. Velké pochybnosti mám také o gramáži a špatném naporcování masa (po vláknech popř. šikmo). Ve steak baru nemůže být nejhorší jídlo steak a vzhledem k cenové kategorii masa a nastavené tváře restaurace by se zmíněné výtky neměly objevit.
ondrouch +3  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
22.03.2013
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
625
Vyrazili jsme na zkušenou do této restaurace. Prostředí docela příjemné. Trošku nás překvapilo, že bude hrát živá hudba, ale naštěstí najíst se jsme stihli ještě v klidu. Hovězí vývar byl parádní.
Degustační porce steaků byly dobré, alespoň je možnost ochutnat vícero druhů masa. Nízký roštěnec byl bohužel spíše vlažný (chtělo by to nahřívat talíře, aby maso na stůl nešlo vychladlé). Masa byla jinak chuťově dobrá.
Velice nás zaujala nabídka degustace rumů, kterou jsme rádi využili. Možná taky proto nám přisla hudba jako příjemné zpestření večera, byť jsme od ní byli posazeni pár metrů. Pohled na zrající hovězí půlky dokreslil příjemnou atmosféru pátečního večera.
Marake +1  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
09.03.2013
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
925
V sobotu zde bylo plno, předem přiznávám, že znám provozního a jednoho ze spolumajitelů, takže nakonec se místo našlo. Nicméně pokusím se zhodnotit večer, tak, aby mě nikdo nenařknul z podjatosti :-). Byl sem zde již jednou na meníčku a nemohl jsem si stěžovat, obsluha byla rychlá a jídlo v pořádku. Takže vyzkoušet večeři byla jen otázka času. Po příchodu do plné restaurace se nás ujala obsluha a zavedla nás ke stolu. V zadním sále hrála nějaká kubánská kapela, což sem zrovna ten večer neocenil. Co se týče jídla a vína nechal jsem si doporučit: tatarák monte bú - perfektní, lepší jsem opravdu nejedl, Seviche z lososa - dobré, dále speciální nabídku, která se skládala ze 4 hovězích steaků, krk, pupek, ořech a plecový štítek, maso bylo perfektní udělané dle našich představ, k tomu nám byly doporučeny 2 omáčky, monte bú ta byla úžasná a krásně doplňovala chuť masa a ještě jedna její název si nepamatuji, nicméně ta byla pikantní s česnekem a chuť masa se v ní trochu ztrácela. Jako moučník nám byl doporučen čokoládový dort s čerstvými jahodami a domácí šlehačkou a hruškový koláč s drobenkou z mandlí a zakysanou smetanou. K tomu kávu a sklenku koňaku. K pití jsme vybrali španělské červené víno Arabarte tinto crianza 2007 z oblasti Rioja , které bylo správně prezentováno, dekantováno a bylo velmi dobré. Obsluha byla až na drobné detaily v pořádku, nicméně i tak jsem byl upozorněn, že team se ještě formuje a i interiér dozná nějakých menších změn. Určitě bych rád upozornil na okno do dozrávárny, kde zrálo za naší návštěvy 880 kg hovězího a dále na širokou nabídku rumů. Menší chyby se našly, ale pokud chlapci vydrží, myslím si, že se zařadí mezi brněnské top. Já se určitě vrátím.

Komentář - adam182 Uživatel s více jak 5 hodnoceními restaurace (29.03.2013 10:03)
No vidiíte. a já dostal zmrzlou kaši jako přílohu a ještě mi lhali do očí, že mražená není :-(
theodor +1  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
25.02.2013
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
650
Neplánovaná návštěva v pátek večer. Bez rezervace. Stůl pro dva se nakonec našel v kuřácké části, jinak zcela plno.

Předkrm 2x konfitovaný krk z hovězího s rajčátky a bylinkami a nechápu proč(!) se zapečeným uzeným sýrem. Maso docela nevýrazné, dominantní byla bohužel chuť rychle chladnoucího uzeného sýra. (za ten sýr ubírám bod, jinak bych dal jídlu plý počet). :-/
Dále: já Rib Eye medium rare na 500gr, pouze s na sucho opečeným chlebem + pikantní chilli omáčka. Výtečný. Dlouho jsem neměl tak skvěle připravený a i oku lahodící steak. Požadovaný stupeň propečení se poved ukázkově. Maso křehké a lahodné Kolega zkusil hovězí žebra. Také spokojenost. K pití pouze plzeň. OK.

Obsluha trochu nesehraná a chaotická, nicméně snaživá. U stolu se střídalo několik číšníků, chvílemi čekání, pak krátce po sobě dva po sobě. Ale podnik je otevřený prý jen dva týdny, tak to snad vyladí.
Jídelní lístek mi připadal trochu nepřehledný. Části restaurace kde jsme měli stůl dominovalo velké akvárium se zajímavými rybami, nicméně jsem měl dojem, že s trochu kalnou (zvířenou?) vodou (ale nejsem akvarista, možná to tak má být).

.... další podnik, kde nejde zadat TIP při platbě kartou.

Zajímavý koncept. Rád se vrátím.


Komentář - Maty Certifikovaný uživatel Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace (26.02.2013 07:30)
Asi štěstí :) pro mě má ukázkový Rib pěkně prokvetlou strukturu, kde ty "tučnější" části nesou tu skvělou vůni a tuk. Když jsem si dal Rib zde, tak byl jen ukázkově libový, super propečený, ale celkem nudný. Snad budu mít příště také štěstí.
thesaint +3
20.02.2013
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1050
Restauraci jsem navštívili s přáteli po referencích od známých. Znám původní V-club a je radost, co s ním udělali. Restaurace má výborný koncept a skvělou atmosféru. Koncept s vlastním zráním masa je výborný nápad. Zrárna je k nahlédnutí z interiéru restaurace. K jídlu jsem měli capraccio a kachní prsa jako předkrm. Hlavní chod potom svíčková na 200g, vysoký roštěnec, jednu Argentinu a rybu. Propečenost v pořádku, chválím omáčky a přílohu kukuřici na medu. Čekali jsme cca 45 minut což je dost, ale restaurace byla plná. Obsluha milá a snažila se, ale měli co dělat aby vše zvládli a jednou jsme se museli připomínat o pití. Jinak super a rádi se znovu vrátíme ! Kolega byl na menu a říkal, že taky moc dobré.
GastroLady +5
09.02.2013
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
400
My byli v 6 lidech včera večer. Měli jsme 2x vysoký roštěnec a 2x degustační menu, přinesené maso nebylo moc teplé, po 3 soustech už úplně studené, roštenec i díky nenahřátému talíři. Obsluha, pán s krátkými vlasy nám zrovna moc pozornosti nevěnoval, zmatený. Párkrát jsme čekali s prázdnými půllitry. A v závěru jsme platili o 2 piva více. Na menu podle přátel super, ale ala carte už nikdy více. Prostředí velice příjemné, útulné, zajímavý koncept. Pivo Plzeň moc neosloví, Gambrinus výborný.
Maty +1  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
09.02.2013
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
450
Překopíruji to sem z diskuze: Hospoda celkem prázdná. Degustační menu měl kamarád, já zvolil 200g vysokého roštěnce a 200g pupku. Bohužel ani jedno zrovna nebylo v nabídce a na tomto masu nejlépe poznám co kuchař umí. Obě masa jsem se objednal medium rare. Pupek byl přetažený spíše do media, ale kupodivu mu to vůbec nevadilo a byl výtečný. Rib byl propečený přesně, ale bohužel to maso bylo hodně jalové, evidentně nebylo pěkně prokvetlé tukem. Poměr cena x výkon u těch jejich mas velmi dobrá a nemám problém se tam kdykoliv vrátit. Číšník dosti zmatený, nezná názvosloví a sice se po minutě zeptá jestli je vše v pořádku, ale když odnáší ze stolu, tak ho zpětná vazba už nezajímá ... Co mi vadí hodně je předražené tuzemské víno .
39 hodnocení 154 osob
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
737


Přidat hodnocení restaurace

© 2014 Všechna práva vyhrazena. Vytvořil Artax a.s., poslední aktualizace 26. 2. 2014
Naše další projekty: etisky - digitální tisk, OSVÍTÍME VÁS, Firemní a osobní kalendáře, sCool Matematika.
AKTUALITY
Restaurace Líšeňský pivovar

2. ročník Líšeňský Pivní Festival
12.4. - 12.5.
2. ročník Líšeňský Pivní Festival
12.5.2018 od 13:00

V květnu slavíme výročí nové éry Líšeňského pivovaru a to s sebou nese 2. ročník Líšeňského Pivního Festivalu !!!

Účastníci z řad pivovarů kromě LP:
Pivovar Bizon - Čižice (Plzeňsko)
Beskydský pivovárek - Ostravice
Duck & Dog - Rajhrad
Nachmelená opice - Krnov
Kyjovský pivovar - Kyjov
Pivovar Tišnov...

Seznam aktualit
REKLAMA
Kadeřnictví Michaela
Kadeřnický salon a solárium v centru Brna.
www.kadernictvi-michaela.cz