Uživatel: nepřihlášen
Počítadlo přístupů: 10973861
Vyhledávání:


restaurace
La Futura
 
Horní 288
Ostrava - Dubina
Moravskoslezský kraj
Česká republika
Přibližná poloha

Tel.: 
Fax: 
E-mail: 
URL:  www.lafutura.orio.cz
Počet míst:  0
Parkoviště:  NE
Nekuřácká restaurace:  NE
Nekuřácký salonek:  NE
Bezbariérový přístup:  NE




 
Otvírací doba:
• Pondělí nezadáno
• Úterý nezadáno
• Středa nezadáno
• Čtvrtek nezadáno
• Pátek nezadáno
• Sobota nezadáno
• Neděle nezadáno
Kuchyně:
nezadáno
 
Kreditní karty:

nezadáno
Stravenky:

nezadáno


Aktuality


Neuvedeny žádné aktuality.


Týdenní menu


Neuvedeno žádné týdenní menu.


Poznámky (diskuze) k restauraci


Neuvedeny žádné poznámky.

Přidat poznámku


Mobilní hodnocení




Hodnocení

Skrýt slovní hodnocení

Hodnocení uživatelů: (přidat nové hodnocení)
Hodnotil Datum Jídlo Pití Atmosféra Obsluha Útrata/1
pajdaj +3  Uživatel s více jak 10 hodnoceními restaurace
25.08.2012
Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení
155
Po jednom turnaj v blízkosti Ostravy, jsme se ,já a m 3 kamarádi, rozhodly tuto testauraci vyzkoušet, na doporučení jednoho známého (který prý slyšel, že je to tam dobrý), a po 22 hod. ještě vaří. K atmosféře nám přišlo, jakoby se chtěla tvářit luxusně, ale přitom to není nic extra. Pití bylo asi úplně nejlepší ze všeho, ale nějak závratně nenatchlo, ale ani nezklamalo. Obsluha byla špatná, ne-li tragická. Číšník byl značně neochotný, po přinesení jídelních lístků odešel, vrátil se asi až po 15 minutách zda budeme něco pít. První co nám bylo oznámeno, že k jídlo můžeme dost už jen pizzu, nic jiného už kuchař vařit nebude. Sice jsme měli chuť na steak, ale řekly jsme si, pizza proč ne. Navíc jsme po celodenním turnaji měli opravdu hlad. Vybraly jsme si tedy pizzu, přesněji Quattro Formaggi, Frutti di Mare, 2x La futura (5 přísad dle vlastního výběru, pomodoro, ang. slanina, špenát, šunka, parmezán, poslední si nepamatuji). Jídlo nám bylo doneseno po notně dlouhé době, i když byla restaurace skoro liduprázdná, navíc první pizza byla donesena asi o 30 minut dřív než ta poslední, tudíž zatím co jeden z nás měl již dojedeno druhý stále čekal...
A teď k jídlu. Asi to vezmu postupně:
Quattro Formaggi jen s eidamem a nivou, opravdu krásné quattro
Frutti di Mare, plody moře aby zde člověk hledal pod lupou, navíc za takovou gumu by se nestyděli ani výrobci pneumatik
La futura slanina neopečená, místo parmezánu zasypáno hromadou eidamu, a špenát (za takovou šlichtu by se styděla i závodní jídelna), polozrmzlí, vodovitý zelený chuchvalec
Jedna pizza byla na okrajích polosyrová, ostatní měli připálené okraje.
Ani jsme nečekali, že nám po turnaji ze kterého si vezeme 1. a 2. místo můžeme něco zkazit den.
Tato restaurace, ne děkuji, již nikdy. To radši bagetu na benzince ...

Komentář - NoAppetite (28.10.2012 17:05)
naprosty souhlas v této "pizzerii" mě už nikdy neuvidí. Jídlo naprosto hrozné - pizza zasypána tunou eidamu, těsto připálené nebo nedopečené. Vše trvalo šílenou dobu a obsluha pomalu ani nevěděla co nabízí.
medvěd
16.11.2011
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení
1111
Restaurace při příchodu téměř prázdná. Obsluha se vykecává s kýmsi u barpultu. 16 minut jsem čekal, jestli si mě někdo všimne. - Právě teď: 16.11.2011 příchod 15:10

Komentář - Duchemin Správce restaurace "U Rytíře, ...pivní a vinný bar", "Coffee Club cafeteria", "terasa", "OTTOMAN TRUMPET" (16.11.2011 18:36)
"právě teď" znamená že máme pochopit že jste s sebou měl "internet" a můžete psát i z hospody, nebo Vám to kleklo a rezenze za 1111,- Kč následuje až si to dobijete?
FraCar +1
13.08.2011
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
225
Navsteva restaurace se promne vzdy stava novou vyzvou, a proto pri vstupu do teto restaurace, ktera se nachazi v ostravske ctvrti Dubina v prijemne novostavbe jsem ocekaval vice nez tato restaurace poskytla. Je streda a i pres to je restaurace pomerne vytizena, interier je sice designove hezky zpracovan avsak jeho prilisna clenitost spise atmosfere ubira nez pridava, tak hudba, ocividne klasicke radio jen podtrhuje nedotazenost celeho konceptu, stejne tak jako obsluha, jejíž prioritou neni zakaznik ani rychlost.
Restaurace, se honosi titulem pizzerie. K pizze patri neodmyslitelne testoviny, je tedy jasné co tvorilo objednávku, i když tyto dve pochutiny možná zasloužene možná ne nenajdete v hlavním jidelním lístku ale jen na zalaminované vložce.
Predkrm tvorila polévka minestrone a kureci vyvar s nudlemi. Vyvar, ktery byva domenou vetsiny resauraci, byl kvalitni a vcelku chutove dobre vyvazeny, za to minestrone toje zcela jiny pribeh. Tato klasicka italska polevka, se ma skladat z drcenych rajcat, cukety, lilku, rapikateho celeru a mrkve. Na nas stul se bouhzelnedostala na jeji misto dosedla rajska polevka s hromadou zmrazene zeleniny, vcetne kvetaku, brokolice a kukurice. V ocekavani toho nejhorsiho jsme prijali dalsi chod. Pizza byla kvalitne zpracovana, syrem sice zrejme nebyla mozzarella ale chutove, jim muzeme radit k lepsimu prumeru. Testoviny jsou opet pravym opakem. Jiz v jidelnim listku je chyba, Bolognese jsou vzdy taglliatelle ci lasagne, ne spagety ani nic jineho. Testoviny ,jsou bezvajecne coz sice neni zcela dobre ale ne vse muze byt dokonale. Dalsijejich vadou je ze nejsou Al dente ale spise rozvarene a bolonske ragu, no zcela neochucene bez prichuti zakladnich surovin.
Jedine snad co stoji za vyzdvyhnuti, je kvalitni vino a prijatelne ceny.
Mozna ze dalsi veci, kvuli ktere bych se nevracel jsou papirova prostirani, ktere vam obsluha donesea povasem pouziti je opet dostane jiny zakaznik.
Vskutk,tato restaurace ma navic, jeji interier i koncept slibuji vic nez ve skutecnosti davaji a pokud by sve sluzby zlepsili nepochybuji ze byvzrostla ijejich navstevnost a s tim itrzby.
Ale pro mne stal dnes z pomyslnych deseti ziskavajijen sest. Sest proto, ze V Ostrave se malokd najde podnik, kteryby mel snahu gastronomii posouvat dal a i kdyz jeste nenivse kosher La Futura tuto tendenci ma.
3 hodnocení 7 osob
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
312


Přidat hodnocení restaurace

© 2014 Všechna práva vyhrazena. Vytvořil Artax a.s., poslední aktualizace 26. 2. 2014
Naše další projekty: etisky - digitální tisk, OSVÍTÍME VÁS, Firemní a osobní kalendáře, sCool Matematika.
AKTUALITY
Restaurace Líšeňský pivovar

2. ročník Líšeňský Pivní Festival
12.4. - 12.5.
2. ročník Líšeňský Pivní Festival
12.5.2018 od 13:00

V květnu slavíme výročí nové éry Líšeňského pivovaru a to s sebou nese 2. ročník Líšeňského Pivního Festivalu !!!

Účastníci z řad pivovarů kromě LP:
Pivovar Bizon - Čižice (Plzeňsko)
Beskydský pivovárek - Ostravice
Duck & Dog - Rajhrad
Nachmelená opice - Krnov
Kyjovský pivovar - Kyjov
Pivovar Tišnov...

Seznam aktualit
REKLAMA
Kadeřnictví Michaela
Kadeřnický salon a solárium v centru Brna.
www.kadernictvi-michaela.cz