Uživatel: nepřihlášen
Počítadlo přístupů: 11184258
Vyhledávání:


restaurace
Kozlovna u Badinů
 
Tomáškova 2
61500 Brno - Židenice
Jihomoravský kraj
Česká republika
Přibližná poloha

Tel.:  722 903 903
Fax: 
E-mail:  kozlovna@ubadinu.cz
URL:  www.ubadinu.cz
Počet míst:  140
Parkoviště:  ANO
Nekuřácká restaurace:  NE
Nekuřácký salonek:  ANO
Bezbariérový přístup:  ANO




Vítejte v novém stylovém konceptu Velkopopovické
Kozlovny, který Vám přináší nejen Vaši oblíbenou
značku piva, ale hlavně vše co k tomu patří, včetně
zážitkové kuchyně v tradičním českém stylu.

 
Otvírací doba:
• Pondělí 11:00-23:00
• Úterý 11:00-23:00
• Středa 11:00-23:00
• Čtvrtek 11:00-23:00
• Pátek 11:00-23:59
• Sobota 11:00-23:59
• Neděle 11:00-22:00
Kuchyně:
• Česká
• Mezinárodní
• Moravská
 
Kreditní karty:

Stravenky:



Aktuality


Neuvedeny žádné aktuality.


Týdenní menu


Neuvedeno žádné týdenní menu.


Poznámky (diskuze) k restauraci


Neuvedeny žádné poznámky.

Přidat poznámku


Mobilní hodnocení




Hodnocení

Skrýt slovní hodnocení

Hodnocení uživatelů: (přidat nové hodnocení)
Hodnotil Datum Jídlo Pití Atmosféra Obsluha Útrata/1
Medy +3  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
12.10.2017
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
214
Z venku hospoda působí mírně fádně. Uvnitř je to ovšem velmi útulné a hezké. Při příchodu docela plno, ale i tak nás obsluha usadila. Pivo dobré. Velice se mi líbil přístup servírky, která byla opravdu ochotná a milá. Manželka s kamarádkou si objednali láhev vína, které bylo dobře doporučené. Oceňuji i to, že v podniku toho stylu bych nečekal, takto profesionální postup v ochutnávání vína. Samozřejmě, mělo by to tak být všude, ale bohužel málo se to ještě vidí. Takže velmi příjemné překvapení. K pití jsme si dali něco málo k jídlu. Topinky s masovou směsí, hranolky s nivovou omáčkou, topinky s tvarůžky a tatarák. Vše velice chutné a povedené. Možná jen topinky s masovou směsí a hranolky bych více osolil, ale to je jen drobný poznatek. Tuto restauraci velice doporučuji a rád se sem vrátím.
nergal  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
16.02.2015
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
370
Restaurace, nebo přesněji pivnice, U Badinů se nachází v klidné části brněnských Zábrdovic v domě, kde má údajně podnik tohoto zaměření tradici již od roku 1905. Na webových stránkách restaurace se ještě objevují fotografie s pojmenováním Kozlovna, ale na zlatavý mok z Velkých Popovic už dnes upomíná jen mohutná plastika kozla nad vinotékou v nekuřácké části. Ostatní „kozlovské“ dekorace jsou pryč, nahradily je propriety z pivovaru Starobrno. Interiér je laděn do pastelových zelenkavých tónů, které jsou zkombinovány se dřevem a s hnědými koženkovými potahy lavic. Oddělené jsou sekce pro kuřáky a nekuřáky. V pondělí v podvečer je pivnice docela slušně zaplněna a personál se rozhodně nenudí. Zpočátku je jejich přístup pohotový, byť chladný a odtažitý, s přibývajícím časem však mám stále větší problém upoutat jejich pozornost a o zpětnou vazbu snad ani nestojí. Začínám chalupářskou kapustnicí z kysaného zelí, s mírně pikantní klobásou, sušenými švestkami a čepicí zakysané smetany. Je výborná, krásně bohatá, vyvážená, nemám s ní nejmenší problém. Smetana dokonale zjemňuje její pikantnost a hladí chuťové pohárky. Opravdu povedený start. Už se těším na rib eye steak z vysokého roštěnce s pikantními červenými fazolemi podpořenými chilli papričkou. Jako přílohu jsem zvolil steakové hranolky, které jsou servírovány na samostatném talíři. 300gramová porce masa je pořádný flák a na talíři je to vidět. Chtěl jsem úpravu medium a přesně takový steak také je. Šťavnatý, pěkně udělaný, krásný na řezu. Marináda s červenými fazolemi je terno, které dává zbytku tvář a výraz. Jen pod slovem pikantní si představuji něco docela jiného, než co mám před sebou. Ale nijak to nesnižuje celkový pozitivní dojem z předloženého pokrmu. Nejslabší složkou tak zůstávají hranolky, které jsou prostě jen přílohou, nic víc a nic míň a asi bych si je dovedl představit o malinko víc osmažené. K pití zkouším napřed světlé 11° Starobrno Medium, poté řezanou 10° ze stejného pivovaru. Obě správně vychlazené, z mého pohledu duel vyhrává řezané pivo, které mi přijde chuťově plnější. Na dezert už tentokrát nezbývá místo, i když být obsluha dosažitelnější možná bych se i zmáčkl. Takto končím espressem z italské stáje Hausbrandt, které je ovšem slabé a nevýrazné. Při celkovém hodnocení pivnice U Badinů bych vypíchl nezakouřené prostředí a velmi slušné jídlo, o něco horší je to ovšem s obsluhou.
sabiina +1  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
09.10.2014
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
165
Do této restaurace jsme zavítali ve čtvrtek po 20h a překvapilo nás, jak to tam žije. Prostředí příjemné, restaurace je asi nekuřácká. Na stole nás upoutala akční nabídka - steakové hody. I když jsme si chtěli dát jen nějakou drobnost k pivu, tak jsme neodolali a dali jsme si na půl rib eye steak z českého skotu, hranolky a pepřovou omáčku. Masíčko nám připravili přesně jak jsme chtěli, bylo výborné, měkkoučké, akorát dojem trošku zkazila flaksa, která se jím táhla, hranolky v pořádku a omáčky bylo opravdu velké množství. Takže celkově výborné. Piv na výběr dost a také byli vynikající.
tessinka +1  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace  Správce restaurace "Café Society"
04.01.2012
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
250
S chutí na žebra nebo podobnou specialitu k pivu jsme se vydali do této pivnice. Velmi pěkný interiál přesně pasující ke stylové pivnici. Jen na jídelním lístku si po vzhledové stránce mohli dát více záležet. Koncepce ale byla zajímavá. Úvodem bych chtěla varovat před Swist Colou, která se zde točí a chuťově je podle mého názoru šílená. Jinak s pitím spokojenost. Na jídlo jsme měli na předkrm grilovaný hermelín v libové slanině s restovanou zeleninkou a zapečená kachní játra pod čepicí. K tomu chlebový hřebínek. Chlebový hřebínek je opečená čtvrtka nedokrojených půlkrajíčku dochucená kořením, nijak výrazné chuti. Grilovaný hermelín byl velmi dobrý, při rozkrojení se přímo roztékal a slaninka byla pěkně vypražená, grilovaná zeleninka pestrá a také velmi chutná. Překvapením byla kachní játra, protože ta byla opravdu dobře nakořeněná a udělaná, opravdu velmi povedený předkrm. Jako hlavní chod - žebra "kozlovna" v medové marinádě s chilli. Žebra masitá, bez zbytečného tuku, marináda příjemně nasládlá a pikantní a do křupava upečená. Obsluha lehce zmatená. Jak již psal někdo níže, tak na romantickou večeři při svíčkách to asi není, ale za mě můžu rozhodně doporučit, protože zde dostanete přesně to, co očekáváte ve velmi povedeném provedení.
fesoj +6  Uživatel s více jak 5 hodnoceními restaurace
23.10.2009
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
357
Navštívili jsme restauraci ,která nám byla doporučena a nebyli jsme celkově sklamáni. Steaky byli výborné. Prostředí velmi pěkné a obsluha vstřícná.Pití na dobré teplotě a slušný výběr.Velmi pěkné a čisté WC.
Jediným zádrhelem byli husí játra v lokši. Kdy lokša byla snad z plechu,chtělo by to poučit se u slováků o tom co je lokša,játra v lokši byla i málo teplá. Před tímto jídlem mohu jen varovat.
Přesto jde o dobrou restauraci,kde je třeba v kuchyni jestě zlepšit kontrolu toho co jde hostům na stůl.Mohu doporučit k návštěvě.
Lars +7  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
22.07.2009
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
285
Kdysi restaurant nevalné úrovně prošel rekonstrukcí a je z něho Kozlovna. Příjemně provedený interiér. Obsluha pozorná, snaživá. Na čepu Kozel 11, 10 a Plzeň 12. Mají i tupláky, což v současných vedrech na úvod není vůbec na škodu. Zašli jsme s kolegy z práce po poradě na večeři a hlavně vyzkoušet nově upravenou restauraci. K jídlu jsme dali Hovězí gulášek s vídeňským knedlíkem, Svíčkovou s karlovarským knedlíkem, Žebírka "Kozlovna" (med/chilli), Rumpsteak + jemná šípková omáčka a Medvědí tlapu (kotleta b.k.) s volským okem, kysaným zelím, paprikou a jablky.
Napřed pivo. Osobně jsem pil Plzeň a byla výborná, akorát vychlazená. Kolegové co si dali Kozla 11 byli s kvalitou také velmi spokojeni. A nyní k jídlu. Jak guláš, tak svíčková byli výborné. Žebírka mi přišla sice dobrá, ale nijak výjmečná (rozhodně jsem jedl lepší), Rumpsteak dobrý, propečený přesně podle přání, šípková omáčka velmi dobrá. Medvědí tlapa klasický standard. Celkový dojem z restaurace je kladný.
Není to místo pro slavnostní večeři s dámou, ale jako velmi slušnou pivnici mohu doporučit.
6 hodnocení 24 osob
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
285


Přidat hodnocení restaurace

© 2014 Všechna práva vyhrazena. Vytvořil Artax a.s., poslední aktualizace 26. 2. 2014
Naše další projekty: etisky - digitální tisk, OSVÍTÍME VÁS, Firemní a osobní kalendáře, sCool Matematika.
AKTUALITY
SUNSET RESTAURANT

Zvěřinové hody
9.10. - 27.10.
Vážení hosté,
rádi bychom Vás pozvali na jedinečné zvěřinové hody.
Vzhledem k tomu, že nám již začal podzimní čas, tak jsme pro
vás vytvořili sezonní menu, které se skládá z typických surovin
pro toto období. Proto přijďte a ochutnejte speciality ze zvěřiny.

Předkrm
70g Domácí zvěřinová paštika, fíkové chutney
petrželové pesto rozpečená bagetka 135 Kč

...

Seznam aktualit
REKLAMA
Kadeřnictví Michaela
Kadeřnický salon a solárium v centru Brna.
www.kadernictvi-michaela.cz