Uživatel: nepřihlášen
Počítadlo přístupů: 11194529
Vyhledávání:


restaurace
Koliba U Tří králů
 
Finská 8
796 04 Prostějov
Olomoucký kraj
Česká republika
Přibližná poloha

Tel.:  +420 588 008 088
Fax: 
E-mail:  info@kolibautrikralu.cz
URL:  www.kolibautrikralu.cz
Počet míst:  0
Parkoviště:  ANO
Nekuřácká restaurace:  NE
Nekuřácký salonek:  ANO
Bezbariérový přístup:  ANO




Zveme Vás k příjemnému posezení v klidném prostředí naší restaurace zařízené ve valašském stylu. Restaurace sestává z nekuřácké restaurace, které vévodí kachlová kamna sloužící k vytápění hlavní místnosti a dvou velkých měděných varen, v nichž přímo před zraky našich zákazníků vaříme pivo. Další částí je pivnice pro kuřáky, kde je také umístěno plátno pro velkoplošnou projekci, nekuřácký salonek vhodný k pořádání různých oslav, venkovní krytá terasa a venkovní zastíněná terasa. Rádi a ochotně Vám pomůžeme s organizací soukromých, rodinných a společenských akcí, jako jsou svatby, oslavy narozenin, promoce, abiturientské srazy apod.

 
Otvírací doba:
• Pondělí 11:00-23:00
• Úterý 11:00-23:00
• Středa 11:00-23:00
• Čtvrtek 11:00-23:00
• Pátek 11:00-0:00
• Sobota 11:00-0:00
• Neděle 11:00-22:00
Kuchyně:
• Česká
 
Kreditní karty:

Stravenky:



Aktuality


Neuvedeny žádné aktuality.


Týdenní menu


Neuvedeno žádné týdenní menu.


Poznámky (diskuze) k restauraci


Neuvedeny žádné poznámky.

Přidat poznámku


Mobilní hodnocení




Hodnocení

Skrýt slovní hodnocení

Hodnocení uživatelů: (přidat nové hodnocení)
Hodnotil Datum Jídlo Pití Atmosféra Obsluha Útrata/1
nergal  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
14.04.2017
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
596
Koliba U Tří králů byla postavena na zelené louce a poprvé otevřena v roce 2011. Je zařízena ve valašském stylu a její dominantou jsou jednak měděné varny vlastního pivovaru, a pak také mohutná kachlová kamna jak z doby našich babiček. Druhá místnost slouží kuřákům a v suterénu jsou pak ještě bowlingové dráhy. Kapacita restaurantu je skutečně velkorysá, přesto je na Velký pátek plně obsazena a bez rezervace není šance získat stůl. Bohužel to s sebou také nese značné hlukové nepohodlí, jinými slovy podnik hučí jako včelí úl. Obsluha kmitá jak zdivočelí bruslaři na ledové ploše, jsou neustále v pohybu a naplno zaměstnaní, možná proto je jejich přístup hodně povrchní. K pití si dávám místní čepovanou světlou Desítku. Je to pivo lehčí sladové chuti s přídavkem karamelového sladu a je velmi dobře pitelné. Jako předkrm volím pikantní nakládaný hermelín s rozmarýnem a česnekem. Více než startovní výstřel k naladění se před hlavním chodem, je to spíš jen pochoutka k pivu, servírovaná prostoduše a bez přidaných hodnot tak, jak to v kuchyni vylovili ze sklenice. Dobré, ale až zoufale obyčejné. To pfeffersteak se smetanovou omáčkou, zeleným pepřem a opékanými bramborami se slupkou je už úplně jiná liga. Aby také ne, jedná se o nejdražší položku jídelního lístku. Pěkná a klasická úprava podtrhuje chuťovou exkluzivitu pokrmu. Omáčka je vynikající, stejně tak brambory. Maso sice na požadovanou míru propečení medium nedosáhlo, ale je to jen o prsa, takže žádné výhrady nemám. Je díky tomu jen ještě šťavnatější a měkčí. Dezert má podobu kakaové rolády s našlehanou smetanou. Mé očekávání vysoké sladkosti není naplněno, roláda se v tomto ohledu drží hodně při zemi, což je osvěžující a vítám to s povděkem. Jen ta úprava na talíři je opět hodně spartánská. Espresso lungo z dílny Julius Meinl v plném servírování je velice dobré a je tak úspěšnou tečkou tohoto večera. Kolibu U Tří králů hodnotím jako poctivý podnik, kde se dá nejen dobře najíst, ale také se zde dá dobře pobavit. Daní za oblíbenost podniku je poněkud hektická a frenetická atmosféra, která nemusí být pro každého.
Medy +12  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
12.10.2014
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
192
Prostředí opravdu pěkné :-) Menu sice obsáhlé, že si člověk občas nevěděl, z čeho vybrat, ale to je bohužel záležitost většiny našich restaurací. Byli jsme zde ve velkém počtu, tudíž i chápu, zpoždění obsluhy. Dal jsem si lososa s červenou řepou a koprovým dipem s kapary. Přiznám se, čekal bych, že ta červená řepa bude teplá, ne úplně studená a lososa bych bral méně vysušeného, ale v chuti lepší průměr :-) Ostatní byli spokojeni, tudíž jídlo dobré. Vaří si zde vlastní pivo, což se dá předpokládat, že by mohlo být dobré. Nejsem pivař, ale musím uznat, že se docela dalo :-) Bohužel mě zklamal číšník, když jsem si objednal víno... Když jsem se zeptal, jaké mají víno, odpověděl mi: "Máme červené nebo bílé. " Opravdu jsem toto nečekal. Když jsem ho poprosil, aby mi to upřesnil, tak řekl tedy, jaké mají odrůdy. Vybral jsem si Frankovku a hned na to se mě zeptal, zda to chci s Colou, Kofolou nebo jen vodou.... Opravdu nemám rád míchání vína a toto mě trochu namíchlo... A když mi to pak donesl, tak víno bylo ve sklenici na bílé... což prostě v restauraci nelze... Tudíž, pokud jdete pouze na jídlo a pivo, dá se v této restauraci dobře najíst, ale dejte si klasiku.
2 hodnocení 14 osob
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
221


Přidat hodnocení restaurace

© 2014 Všechna práva vyhrazena. Vytvořil Artax a.s., poslední aktualizace 26. 2. 2014
Naše další projekty: etisky - digitální tisk, OSVÍTÍME VÁS, Firemní a osobní kalendáře, sCool Matematika.
AKTUALITY
Hotel Arkáda

Svatomartinská husa
9.11. - 11.11.


Seznam aktualit
REKLAMA
Kadeřnictví Michaela
Kadeřnický salon a solárium v centru Brna.
www.kadernictvi-michaela.cz