Uživatel:
nepřihlášen
Počítadlo přístupů:
13340431
Vyhledávání:
Novinky
Dnešní menu
Top 20
Seznam
Doporučit
Diskuzní fóra
Přidat restauraci
Vyhledávání
FAQ
Slovníček
Kontakty
restaurace
Koliba U Tří králů
Finská 8
796 04 Prostějov
Olomoucký kraj
Česká republika
Přibližná poloha
Tel.:
+420 588 008 088
Fax:
E-mail:
info@kolibautrikralu.cz
URL:
www.kolibautrikralu.cz
Počet míst:
0
Parkoviště:
ANO
Nekuřácká restaurace:
NE
Nekuřácký salonek:
ANO
Bezbariérový přístup:
ANO
Zveme Vás k příjemnému posezení v klidném prostředí naší restaurace zařízené ve valašském stylu. Restaurace sestává z nekuřácké restaurace, které vévodí kachlová kamna sloužící k vytápění hlavní místnosti a dvou velkých měděných varen, v nichž přímo před zraky našich zákazníků vaříme pivo. Další částí je pivnice pro kuřáky, kde je také umístěno plátno pro velkoplošnou projekci, nekuřácký salonek vhodný k pořádání různých oslav, venkovní krytá terasa a venkovní zastíněná terasa. Rádi a ochotně Vám pomůžeme s organizací soukromých, rodinných a společenských akcí, jako jsou svatby, oslavy narozenin, promoce, abiturientské srazy apod.
Otvírací doba:
• Pondělí
11:00-23:00
• Úterý
11:00-23:00
• Středa
11:00-23:00
• Čtvrtek
11:00-23:00
• Pátek
11:00-0:00
• Sobota
11:00-0:00
• Neděle
11:00-22:00
Kuchyně:
• Česká
Kreditní karty:
Stravenky:
Aktuality
Neuvedeny žádné aktuality.
Týdenní menu
Neuvedeno žádné týdenní menu.
Poznámky (diskuze) k restauraci
Neuvedeny žádné poznámky.
Přidat poznámku
Mobilní hodnocení
Hodnocení
Skrýt slovní hodnocení
Hodnocení uživatelů:
(
přidat nové hodnocení
)
Hodnotil
Datum
Jídlo
Pití
Atmosféra
Obsluha
Útrata/1
nergal
14.04.2017
596
Koliba U Tří králů byla postavena na zelené louce a poprvé otevřena v roce 2011. Je zařízena ve valašském stylu a její dominantou jsou jednak měděné varny vlastního pivovaru, a pak také mohutná kachlová kamna jak z doby našich babiček. Druhá místnost slouží kuřákům a v suterénu jsou pak ještě bowlingové dráhy. Kapacita restaurantu je skutečně velkorysá, přesto je na Velký pátek plně obsazena a bez rezervace není šance získat stůl. Bohužel to s sebou také nese značné hlukové nepohodlí, jinými slovy podnik hučí jako včelí úl. Obsluha kmitá jak zdivočelí bruslaři na ledové ploše, jsou neustále v pohybu a naplno zaměstnaní, možná proto je jejich přístup hodně povrchní. K pití si dávám místní čepovanou světlou Desítku. Je to pivo lehčí sladové chuti s přídavkem karamelového sladu a je velmi dobře pitelné. Jako předkrm volím pikantní nakládaný hermelín s rozmarýnem a česnekem. Více než startovní výstřel k naladění se před hlavním chodem, je to spíš jen pochoutka k pivu, servírovaná prostoduše a bez přidaných hodnot tak, jak to v kuchyni vylovili ze sklenice. Dobré, ale až zoufale obyčejné. To pfeffersteak se smetanovou omáčkou, zeleným pepřem a opékanými bramborami se slupkou je už úplně jiná liga. Aby také ne, jedná se o nejdražší položku jídelního lístku. Pěkná a klasická úprava podtrhuje chuťovou exkluzivitu pokrmu. Omáčka je vynikající, stejně tak brambory. Maso sice na požadovanou míru propečení medium nedosáhlo, ale je to jen o prsa, takže žádné výhrady nemám. Je díky tomu jen ještě šťavnatější a měkčí. Dezert má podobu kakaové rolády s našlehanou smetanou. Mé očekávání vysoké sladkosti není naplněno, roláda se v tomto ohledu drží hodně při zemi, což je osvěžující a vítám to s povděkem. Jen ta úprava na talíři je opět hodně spartánská. Espresso lungo z dílny Julius Meinl v plném servírování je velice dobré a je tak úspěšnou tečkou tohoto večera. Kolibu U Tří králů hodnotím jako poctivý podnik, kde se dá nejen dobře najíst, ale také se zde dá dobře pobavit. Daní za oblíbenost podniku je poněkud hektická a frenetická atmosféra, která nemusí být pro každého.
Přidat komentář
Medy
+12
12.10.2014
192
Prostředí opravdu pěkné :-) Menu sice obsáhlé, že si člověk občas nevěděl, z čeho vybrat, ale to je bohužel záležitost většiny našich restaurací. Byli jsme zde ve velkém počtu, tudíž i chápu, zpoždění obsluhy. Dal jsem si lososa s červenou řepou a koprovým dipem s kapary. Přiznám se, čekal bych, že ta červená řepa bude teplá, ne úplně studená a lososa bych bral méně vysušeného, ale v chuti lepší průměr :-) Ostatní byli spokojeni, tudíž jídlo dobré. Vaří si zde vlastní pivo, což se dá předpokládat, že by mohlo být dobré. Nejsem pivař, ale musím uznat, že se docela dalo :-) Bohužel mě zklamal číšník, když jsem si objednal víno... Když jsem se zeptal, jaké mají víno, odpověděl mi: "Máme červené nebo bílé. " Opravdu jsem toto nečekal. Když jsem ho poprosil, aby mi to upřesnil, tak řekl tedy, jaké mají odrůdy. Vybral jsem si Frankovku a hned na to se mě zeptal, zda to chci s Colou, Kofolou nebo jen vodou.... Opravdu nemám rád míchání vína a toto mě trochu namíchlo... A když mi to pak donesl, tak víno bylo ve sklenici na bílé... což prostě v restauraci nelze... Tudíž, pokud jdete pouze na jídlo a pivo, dá se v této restauraci dobře najíst, ale dejte si klasiku.
Přidat komentář
2 hodnocení
14 osob
221
Přidat hodnocení restaurace
© 2014 Všechna práva vyhrazena. Vytvořil
Artax a.s.
, poslední aktualizace 26. 2. 2014
Naše další projekty:
etisky - digitální tisk
,
OSVÍTÍME VÁS
,
Firemní a osobní kalendáře
,
sCool Matematika
.
AKTUALITY
Nejsou žádné aktuality.
Seznam aktualit
REKLAMA
Kadeřnictví Michaela
Kadeřnický salon a solárium v centru Brna.
www.kadernictvi-michaela.cz