Uživatel:
nepřihlášen
Počítadlo přístupů:
13340498
Vyhledávání:
Novinky
Dnešní menu
Top 20
Seznam
Doporučit
Diskuzní fóra
Přidat restauraci
Vyhledávání
FAQ
Slovníček
Kontakty
restaurace
Hotel Florian
Nádražní 909
68401 Slavkov u Brna
Jihomoravský kraj
Česká republika
Přibližná poloha
Tel.:
+420 544227148
Fax:
+420 544221198
E-mail:
slavkov@hotelflorian.cz
URL:
www.hotelflorian.cz
Počet míst:
60
Parkoviště:
ANO
Nekuřácká restaurace:
NE
Nekuřácký salonek:
ANO
Bezbariérový přístup:
NE
V restauraci je k dispozici 60 míst, v salonku 30 míst. V příjemném prostředí restaurace si můžete vybrat z pestré kulinářské nabídky, obohacené víkendovými a sezonními menu. Propagujeme domácí kuchyni z kvalitních a čerstvých surovin. V pracovní dny připravujeme za zvýhodněnou cenu polední menu – naši kuchaři dbají na domácí kvalitu.
Otvírací doba:
• Pondělí
11:00-23:00
• Úterý
11:00-23:00
• Středa
11:00-23:00
• Čtvrtek
11:00-23:00
• Pátek
11:00-23:00
• Sobota
11:00-23:00
• Neděle
11:00-23:00
Kuchyně:
• Česká
• Mezinárodní
Kreditní karty:
nezadáno
Stravenky:
nezadáno
Aktuality
Neuvedeny žádné aktuality.
Týdenní menu
Neuvedeno žádné týdenní menu.
Poznámky (diskuze) k restauraci
Neuvedeny žádné poznámky.
Přidat poznámku
Mobilní hodnocení
Hodnocení
Skrýt slovní hodnocení
Hodnocení uživatelů:
(
přidat nové hodnocení
)
Hodnotil
Datum
Jídlo
Pití
Atmosféra
Obsluha
Útrata/1
nergal
20.11.2014
560
Restaurace hotelu Florian se nachází přímo naproti vlakovému nádraží ve Slavkově u Brna. Pokud sem tedy člověk přijede vlakem, má ji jako na dlani. Přijede-li autem, může narazit na problémy s parkováním, protože hotelové parkoviště je skutečně miniaturní. Ve všech ostatních případech je to sem z centra města kus cesty. Interiér je moderní, světlý, vkusně aranžovaný. Luxusní kožené sedačky, živé květiny, decentní výzdoba kontrastuje s hrubě zašpiněným ubrusem. Pravdou ale je, že jsem zřejmě dorazil v nepravou chvíli, neboť obsluha všechno nově chystá. To s sebou přináší trochu méně klidu pro mé vlastní stolování, protože se okolo pořád něco děje. Hned na počátku narážím na problém s objednávkou. Chtěl jsem si jako předkrm dát pečené papriky se sýrem feta, bylo mi však sděleno, že nejsou papriky. U hotelové restaurace uprostřed týdne to překvapí o to více, že je to tak běžná položka, že dostupnější už snad ani nemůže být. Volím tedy carpaccio z lososa, plněné špenátem, s rukolou a hoblinkami parmezánu. Jsem zvědavý, jak se dají tenké plátky lososa plnit špenátem. Když je talíř na stole, vidím, že to skutečně jde. Samozřejmě ho není mnoho, jen takové decentní polechtání, ale je tam, a člověk na tenhle detail jen tak nezapomene. O něco horší už je to s olivovým přelivem. Je ho na můj vkus příliš mnoho a kazí jak vizuální podobu, tak chuťový zážitek. Bylinková bageta je v pořádku, krásně kořeněná a hezky rozpečená. Jako druhý chod mám grilovanou vepřovou panenku na lůžku zelených fazolek se slaninkou a opečenými bramborami. Úder na první signální je bez výhrad a v pořádku. Pěkná úprava, maso je krásně měkké, brambory ochucené česnekem a opečené tak akorát, fazolky a slaninka přidávají na atraktivitě. Chybí mi jen něco, abych si toto jídlo zapamatoval. Sladkou tečku obstarává jablkový závin s vanilkovým krémem a šlehačkou. Hned na první pohled je vidět, že se jedná o domácí produkty. Šlehačka je krásně hutná, vanilkový krém lahodný, a to stejné je možno říci i o vlastním zákusku: je výborný. Espresso značky Rioba je solidní standard. Celkový dojem z Florianu je veskrze pozitivní. Nebýt několika detailů, bylo by hodnocení bezpochyby ještě lepší.
Přidat komentář
1 hodnocení
1 osob
560
Přidat hodnocení restaurace
© 2014 Všechna práva vyhrazena. Vytvořil
Artax a.s.
, poslední aktualizace 26. 2. 2014
Naše další projekty:
etisky - digitální tisk
,
OSVÍTÍME VÁS
,
Firemní a osobní kalendáře
,
sCool Matematika
.
AKTUALITY
Nejsou žádné aktuality.
Seznam aktualit
REKLAMA
Kadeřnictví Michaela
Kadeřnický salon a solárium v centru Brna.
www.kadernictvi-michaela.cz