Uživatel: nepřihlášen
Počítadlo přístupů: 11112217
Vyhledávání:


restaurace
Hostinec U Semináru
 
Smetanova 30
602 00 Brno - Střed
Jihomoravský kraj
Česká republika
Přibližná poloha

Tel.:  549 213 648
Fax: 
E-mail:  useminaru@seznam.cz
URL:  www.useminaru.cz
Počet míst:  50
Parkoviště:  NE
Nekuřácká restaurace:  ANO
Nekuřácký salonek:  NE
Bezbariérový přístup:  NE




Vraťte se s námi do časů Hrabalových Postřižin
a zavítejte do našeho hostince s interiérem ve stylu první republiky,se specialitami české a moravské kuchyně.Samozřejmostí je nabídka menu po celý týden.

 
Správcem této restaurace je: Roman Michalský
 
Otvírací doba:
• Pondělí 11:00-23:00
• Úterý 11:00-23:00
• Středa 11:00-23:00
• Čtvrtek 11:00-0:00
• Pátek 11:00-0:00
• Sobota 12:00-23:00
• Neděle 12:00-22:00
Kuchyně:
• Česká
• Moravská
 
Kreditní karty:

nezadáno
Stravenky:



Aktuality


Neuvedeny žádné aktuality.


Týdenní menu


•  13.08. - 17.08.


Poznámky (diskuze) k restauraci


Neuvedeny žádné poznámky v posledních 6 měsících.

Zobrazit starou diskuzi


Mobilní hodnocení




Hodnocení

Skrýt slovní hodnocení

Hodnocení uživatelů: (přidat nové hodnocení)
Hodnotil Datum Jídlo Pití Atmosféra Obsluha Útrata/1
nergal  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
05.08.2014
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
395
Hostinec U Semináru nabízí lehce nostalgickou atmosféru prvorepublikového pohostinství. Vkusný, nepřeplácaný interiér s decentní výzdobou svým velkým volným prostorem působí vzdušně a otevřeně. Všude je čisto. K dobrému pocitu přispívá i tlumená reprodukovaná jazzová hudba. Dalším plusem je skutečnost, že restaurace je kompletně nekuřácká. Venkovní letní zahrádka, přestože neoplývá kdovíjak velkou kapacitou pro usazení hostů, je pěkná a příjemná. Obsluha je vstřícná, pohotová, znalá a profesionální chování ji rozhodně nechybí. Z jídelního lístku jsem na rozjezd zvolil gulášovou přesnídávkovou polévku s masem a bramborem. Výborně vyvážená kořeněná chuť, maso i brambory krásně měkké, jako bonus nahřátá křupavá houstička. Nemám výhrad, jsem spokojen. Jako hlavní chod mám vepřovou krkovici na černém pivě a medu s opečeným bramborem s cibulí a feferonkami. Poměrně jednoduchá úprava skrývá chutné brambory, pěkně šťavnatý kus masa, které je moc dobře udělané a omáčku, která mi však svou sladkostí chvílemi kroutí jazyk do ruličky. Jasně, jedná se o úpravu na medu, tak se sladkost očekává, ale v tomhle případě by méně bylo rozhodně více. Cibule i feferonky nemají vůbec žádnou šanci do celkového vyznění chuti proniknout. Závěrečnou tečku obstarává císařský trhanec s rumovými rozinkami, mandlemi, šlehačkou a karamelem. Je ho slušná porce, sladkost v tomto případě tak akorát. Dobrý, ale ne výjimečný. Káva espresso Café Reserva, profesionálně servírovaná s horkou vodou na doředění a horkou smetanou v konvičce, je výborná. Rozlévané červené víno odrůdy Zweigeltrebe z Březí u Mikulova je bohaté s tóny lesního ovoce a jemnou tříslovinou, vyznění kazí jen sklenice jako od hokynáře. Celkový dojem z restaurace hodnotím jako velmi dobrý.
mefistoteles  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
03.06.2014
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
220
Pozdní oběd v poněkud promočeném stavu po odpoledním dešti. Na tabuli stálo psáno něco o pivovarské vepřové kýtě s cibulí a opečenou klobásou a měl jsem hlad. Hostinec téměř prázdný, z již komentovaného interiéru na mě vždy dýchne Rakousko. Nemám rád věci "jako" a "ve stylu", ale tohle se povedlo. Lokálem si line chraplavý zpěv, něco o borůvkovém vrchu. Slečna přiběhla ihned i se širokým úsměvem, přijala objednávku, přinesla nealkoholické pivo a posléze i omluvu, že kýta už není, že menu jen do dvou. Bylo tři čtvrti. Trochu mě popudilo, že to mohla vědět hned a taky to mohli smazat z tabuli. A chtěl jsem odejít. Nakonec jsem si dal pstruha z nabídky čerstvých ryb. Výborný! Ryba opravdu do zlatova, v moučné krustě, přesně propečená. Maso šťavnaté, jde dobře od páteře. Trochu slanější, ale to patří k rybě. Vedle ryby salát s ředkvičkou, citron a šťouchané brambory se slaninou. Zde pro mne trochu problém se slaností. Významně slanější než by mi bylo příjemné. Pořád ještě chutné, ale opravdu dost slané, zvláště v kombinaci s už tak dost slanou rybou. Pro přílohu (za můj jazyk) tedy tak +++/++. Nicméně, celkový dojem z jídla velmi dobrý, rybu umí. Pstruh sám v ukázkově klasické úpravě, pěkně servírován. Samozřejmě s rybím příborem a miskou na kosti. Opravdové potěšení pro promoklého poutníka!
medenapanev +2  Správce restaurace "U měděné pánve"
19.01.2014
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
347
Zkusili jsme návštěvu jen díky tomu, že jsme náhodou před touto restaurací zaparkovali. Tafelspitz vynikající, vařená květová špička není moc fekventovaný pokrm, mne naprosto nadchl. Partnerka měla hovězí pupek konfitovaný s houbami a byla též naprosto spokojená. Jistě přijdu ještě vyzkoušet domácí škvarkové knedlíky a trhanec, na který mi tentokrát již nezbylo místo. Plznička bych řekl standartní, dá se točit i lépe. Obsluha byla opravdu výborná, pozorná, nevtíravá. Bylo poměrně plno, ale to v sobotu v poledne asi není překvapující. Atmosféra opravdu příjemná, prostory čisté, nepřeplácané.
Lukas5099@email.cz +1
19.10.2013
Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení
194
dnes jsem navštívil hostinec u seminárů protože jsem si chtěl na večer udělat rezervaci pro sebe a své přátele, a při té přiležítosti jsem chtěl zahnat hlad. Věřím že pivo tu mají dobré, ale ja už ho neochutnám z jídelní ho lístku jsme si vybrali dvě jídla svíčkovou na smetaně a vykostěné kuřecí stehno. Říkal jsem si že tu musí asi vařit dobře, když lidi co přišli po nás si také dávaly jídlo. Byl to však omyl nejenom že na jídlo jsme čekaly necelou hodinu a lidé co si objednali po nás byli dávno po jídle měli zaplaceno a vlastně už byli i pryč ale my stále čekaly chápu že příprava jidel muže být složitější ale pokud dva stoly co přišli po nás mohly býtí obslouženy za 30 minut tak nevím co je složitého na hotovce a plněném stehně podle mě doba přípravy cca 35 minut. Asi po 45 minutách mě mile překvapil číšník který nám zdělil že za dvě minutky bude jídlo hotové ovšem zapomněl mi zdělit že jedna minuta u seminárů trvá sedum a půl minuty. Ale nevadí na dobré jídlo si rád počkám čas pro mě není určující do chvíle než mi začne kručet v žaludku což už jsem začínal slyšet. Když jsme konečně dostali jídlo na stůl s chutí jsem se do něj pustil kaše mi docela chutnala proti te nemam výhrady nádivka taky byla dobrá ale maso to byla hrůza absolutně bez chuti vše ještě dovařené v mikrovlnce, kolega měl svíčkovou a která byla tak sladká že byla prakticky nepoživatelná a k ní dostal dost přesolené knedlíky meli jsme hlad a nechtěl jsem přejíždět nekam dál proto jsme něco snědli zbytek jsme nechali. Po chvíly k našemu stolu přišla servírka s obligátní otazkou " bylo vše v pořádku" řekli jsme že né a zdělili jsme ji problém s jídlem, na to jsme dostali naučenou odpověď " ja to vyřídím v kuchyni. Naučenou říkam schválně protože čekal bych z kuchyně nějaké vyjádření nebo aspoň omluvu ale to tu není zvykem niče ho jsme se nedočkali takže jsme zaplatili a jeli jsme se dojíst jinam. momentálně nemám důvod tento hostinec znovu navštívit nebo ho vůbec doporučit

Komentář - oddie Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace (19.10.2013 17:08)
proboha lidi...kde jste byli, kdyz se probirala ve skole gramatika.. ?
abc  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
19.10.2013
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
240
Shodou okolností jsem včera byla na obědě v příspěvku přede mnou zkritizovaném Semináru. Ráda tak předchozí silně negativní hodnocení vyvážím. U Semináru je - minimálně na obědy - pořád plno - ať je to v poledne v týdnu, tak i o víkendu. Obsluha musí další hosty odmítat, rezervace se jim skládají jedna po druhé. Což v této oblasti samozřejmě není tím, že "není kam jinam", ale protože v tomto podniku dělají opravdu poctivou českou kuchyni. Zrovna probíhá dýňové menu, ale protože nejsem velkým fandou dýně, do krému jsem nešla, ale dala si vývar ze standardní nabídky. Byl plný masa a zeleniny a dobrý. Aktuální menu jsem ale zkusila alespoň v podobě hlavního chodu - pečené krůtí v bylinkách bylo super, kousky masa po doteku vidličkou odpadaly, dýňové pyré bylo asi nastavené bramborami, takže nebylo sladké (to je to, co na dýních nemusím), bylo lehké a dobré. K tomu kompot z dýně s kořením - taková vzpomínka na školku :-), ale ochucené dobře, příjemná netypická minitečka.
jirin +2
23.07.2013
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
150
velice příjemný podnik pití moc dobré a obsluha taky rád se vrátím
sitole
19.07.2013
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
8000
Tak tato restaurace je tak pod průměr v České kuchyni :)

Komentář - Petronius Certifikovaný uživatel Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace (23.07.2013 18:23)
podivná "recenze" Jídlo hodnoceno 4 body z 5 možných, útrata 8 tis. Kč na hlavu - a přitom podprůměr? S čím to asi "sitole" srovnává???
Petronius  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
29.03.2013
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
153
díky předchozí recenzi od daldy jsem dnes v poledne vyzkoušel

VELIKONOČNÍ MENU od 25. - 30.3.2013
http://www.useminaru.cz/akce.php?file=akce/VELIKONOČNÍ MENU 25.-30.3.2013

- Velikonoční kůzlečí vývar s masem, zeleninou a pažitkovým nokem
výborný poctivý vývar
- Kůzlečí kořínek (játra,srdíčko,brzlík) pomalu dušený s kořenovou zeleninou a čerstvou majoránkou, bylinková bageta
moc jsem si pochutnal
- malé zelené velikonoční Starobrno 13°

Já byl velmi spokojený, prostředí působí příjemně solidně, obsluha svižná usměvavá, na oknech aktuálně vázy s kraslicemi zavěšenými na větvičkách s čerstvě narašenými lístky a jehnědami, porcelánové podtácky pod pivo, nekuřácká část, noviny v tradičních dřevěných rámech, jídlo výborné, a i stálý jídelní lístek vypadá dobře, sympatická je snaha o využívání surovin z lokálních zdrojů.
Kdybych uděloval nálepku s hvězdičkami, neváhal bych... :o)

Platební karty pořád neakceptují.
dalda  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
27.03.2013
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
300
Výborná akce _ velikonoční menu z kůzlečího masa
Kůzlečí kořínek - dušené kůzlečí drůbky se zeleninou na víně s bagetkou- výborné, jen trochu slanější
hlavní jídlo "pečené kůzlečí s velikonoční nádivkou a špenátem" - výborné, doporučuji ochutnat
k pití STarobrno 11
fotopospa +1  Uživatel s více jak 5 hodnoceními restaurace
04.09.2012
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
175
Pěkná a stylová restaurace, která parádně imituje první republiku (popř. Rakousko-Uhersko). Měl jsem Konfitovaný bůčkový šnek a mohu říci, že z něčeho tak banálního, jako je vepřový bůček se opravdu dá udělat exkluzivní pokrm. Brambory s bylinkovým tvarohem se k masu perfektně hodí.
Starobrno je dobře natočené a akorát vychlazené. Obsluha mladá, svižná a celkem vtipná.
Jednoznačně povedená hospůdka.
mefistoteles  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
12.06.2012
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
100
Na"meníčka" chodím výjimečně, ani je jinak nehodnotím. Jejich účelem není kulinární zážitek, potěšení z jídla ani ukázka umění pana kuchaře, ale nasycení Homo sapiens urbanensis. Rychle a za přijatelnou cenu cca jedné stravenky. V tomto případě jsem čirou náhodou pobýval přes poledne v centru města a v náhlém pohnutí mysli zabočil k Semináru, kde jsem byl dříve spokojen se standardně (a la carte) připraveným jídlem velmi konzervativního hospodského střihu, v tom nejlepším slova smyslu. Stejně jako celý podnik. K jídlu Moravská cibulačka s chlebovými krutony. Řídká, relativně slaná polévka s patrným "závodněnjídelnovým" aroma a trochou cibule. Dále Grilovaná krkovička s pikantními červenými fazolemi, selské brambory s majoránkou. Brambory salátového typu dělené na čtvrtky, těžko identifikovatelného způsobu přípravy. Asi vařené pak něco (snad pečené) a následně macerované ohříváním. Ne vysloveně hrůza, ale normálně vařené brambory by byly daleko lepší. Homeopatická porce krkovičky (v kuchyni mají mikrotom?) překryta nepikantními červenými fazolemi, předpokládaného konzervového původu. Ne že by to nešlo sníst, nebo byl vysloveně důvod ke stížnostem kuchaři, ale nic moc "neslané nemastné". A hlavně: kontrast k dříve zde konzumovaným pokrmům byl veliký. K pití žlutá sodovka ZULU, prima. O důvod více, nosit si do práce vlastní jídlo.

Komentář - zyrkhon Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace (12.06.2012 17:11)
Mám tento podnik docela kousek z práce, občas zajdu a musím říct, že jsem byl většinou s jídlem na obědové menu spokojen, neměl jsem výraznější výhrady. S čím ale spokojen nejsem, je doba, kterou jim to přes oběd trvá ... většinou se nedostanu s obědem pod hodinu, což není moc OK (obědové menu by mělo být rychlé, ne typu, že člověk čeká 15 min na polévku apod). Neúměrně dlouhá doba je taky důvodem, proč chodím čím dál méně.
Adalbert +1  Uživatel s více jak 5 hodnoceními restaurace
16.04.2012
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
250
Krásná, čistá restaurace (včetně čistých WC s mýdlem, papírovými utěrkami a teplou vodou), pivo Pilsner Urquell i Starobrno dobře ošetřené za příznivou cenu. Obsluha příjemná, vkusně oděná a přirozená. Jídlo velmi chutné z čerstvých surovin. Mohu vřele doporučit!
Nadja +1  Uživatel s více jak 5 hodnoceními restaurace
27.01.2012
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
100
Do restaurace jsme šli na polední menu. Krásný design restaurace, bohužel obsluha hrozná. Nepotrpím si na etiketu, ale pokud číšník podává polévky přes hlavu a přitom mu z dalších talířů ukapává omáčka všude kolem, to je i na mě moc. Nehledě na to, že jsme na polévku čekali přes čtvrt hodiny. Jídlo bylo průměrné.
slez +8  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
22.12.2011
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení
333
Poprvé U Seminárů.
Jídlo: Vídeňský řízek s bramborami - řízek na Brno nadprůměrný, brambory vynikající, tak dobré jsem nejedl, ani nepamatuji - 1*
Pití: Při příchodu mne vyděsil button Starobrna, ale na místě i obstojná plzeň.
Atmosféra: Moc pěkné a vymazlené prostředí.
Obsluha: V jedné části večera náš plný stůl asi 10-15 minut ignorovali, nebylo možné si nic objednat. Když jsme se pak ozvali, tak byli drzí (zejména čísnice s operativní přezdívkou "kuní ksicht").
Do této restaurace se nevrátím, neboť na takové jednání zvyklý nejsem. Ale odolnějším jedincům doporučuji, to jídlo za to stojí.
moonflower +1  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
17.11.2011
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
330
Poprvé U Semináru a po nevelkém očekávání o to příjemnější zážitek. Pokud má člověk chuť na dobrou Plzeň a k ní poctivé jídlo, tady to najde. Číšník nás ochotně pustil dovnitř 10minut před otvíračkou, když viděl, jak bereme za kliku. Atmosféra se nám opravdu líbila (seděli jsme v nekuřácké koutku), překvapily čisté bílé ubrusy na stolech, stylová výzdoba i toalety a hudba celou atmosféru dokreslovala. Nemohla jsem si vzpomenout, kdy jsem naposledy v podniku tohoto typu viděla "černobíle" oblečenou obsluhu. Telecí řízek mohl být rozklepanější, ale spolu s petrželovými brambory a okurkovým salátem zapíjeným Plzní chutnal dobře. Vepřová krkovička na pivě a medu moc dobře ochucená, možná bych ubrala feferonek. Dezert císařský trhanec s mandlemi, na kterých se nešetřilo, stejně jako na domácí šlehačce. K tomu po celou dobu příjemná obsluha, která přišla vždy akorát. Určitě zase zajdeme.
Sedl +1  Uživatel s více jak 5 hodnoceními restaurace
10.08.2011
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
300
Výborné koleno a super obsluha.
abc  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
17.06.2011
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
69
Jen obědové meníčko, ale klasiku zde opravdu umí. Pórkový krém a koprovka - velmi dobré. Kdyby navíc obsluha byla pokaždé v této sestavě - milá a rychlá - člověk chodí i častěji.
Maty +1  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
13.06.2011
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
325
Dali jsme si zde krátkou "pracovní" schůzku u pivka. Hostinec vybral známý a rozhodně mě tím nijak nezklamal. Pivko jsem si dal Starobněnskou kvasnicovou 13, velmi slušná. Na jídlo Steak z roštěné s houbami a rozmarýnem. Velmi dobře ochucený a propečený přesně dle požadavku. Známý si dal to samé jídlo + domácí sekanou na chlebu s cibulkou a vypadalo to stylově a chutnalo prý velmi dobře. Jediné co mi na talíři nehrálo, to bylo velké množství bylinek na košťálu. K jídlu nepoužitelných, podle mě škoda dobré suroviny a šlo to použít jindy a jinak. Celkově velmi příjemný večer.
Haft +4  Uživatel s více jak 5 hodnoceními restaurace
20.03.2011
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
300
V minulosti jsem několikrát navštívil a vždy jsme byl spokojen, nedávno jsem se chtěl znovu podívat a o víkendu zavřeno. Nechápu.

Komentář - Roman Michalský Správce restaurace "Hostinec U Semináru" (01.04.2011 11:44)
Pane Hafte :-)....máme pro Vás potěšitelnou zprávu, od 9.4. opět otvíráme o víkendech. Těšíme se na Vás.
Petronius  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
06.12.2010
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
210
po čase jsem šel okolo a zaujala mne na tabuli akce MIKULÁŠSKÁ ZABÍJAČKA
dal jsem si :
- Domácí tlačenka s cibulí a octem
- Prdelačka - tmavá zabíjačková polévka ... pro mne na vyžádání bez krup :o)
- Pečená jitrnice s kysaným zelím, vařený brambor

nealko Starobrno

Opět jsem byl spokojen - s jídlem, dobou odezvy kuchyně i s obsluhou.
Pro mne byla dobrá informace, že suroviny berou z mého oblíbeného Řeznictví J & S, které sídlí ve stejném bloku.


dusan +1  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
01.12.2010
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
200
Po obchodní schůzce jsme si dali rychlou večeři, já měl Gazdovský guláš s knedlíky a žena Valašskou kyselici a pak grilovanou domácí klobásu. Nejlepší byla asi ta klobása, guláš byl střed a v kyselici prý brambory nebyly úplně v pořádku. K pití jsme měli jen vodu a čaj. Obsluha byla naprosto bezproblémová a rychlá. Prostředí je příjemné, díky vysokým stropům a slušné ventilaci nám ani nevadilo, že se tam kouří.
Jediná drobnost, které jsem si všiml byla, že nám jídlo začali nosit dost dlouho poté co jsme si objednali, ale mohlo to být i tím, že čekali než skončí naše schůzka.
Petronius  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
19.10.2010
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
180
náhodou jsem zaparkoval okolo 13 hod před vchodem, měl hlad, tak jsem zkusil.

Prostředí se mi líbilo, cítil jsem se příjemně v nekuřácké části.
Bohužel základní polední menu již bylo "vyjezené" tak jsem zvolil z nabídky na tabuli Vídeňský řízek s petrželovými bramborami a okurkovým salátem. A nealko Starobrno Fríí.

Po chvilce mi číšník přinesl denní fazolovou polévku - poctivá, dobrá
Za další chvilku dorazil Vídeňský telecí řízek - no do pravého Wiener schnitzelu (třeba Plachutta) měl daleko, ale zase byl za daleko rozumější cenu (155 Kč). Já si pochutnal.

Ve starších recenzích byly stížnosti na obsluhu - to já měl opravdu jinou zkušenost - obsluhující číšník byl příjemný, profesionální, objevoval se v pravý čas a nerušil. Prostě dobrá akvizice z Twin Pointu :o)

Ještě upozornění - v SO a NE mají zavřeno !


Komentář - abc Certifikovaný uživatel Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace (24.10.2010 11:19)
U Semináru jsou dvě skupiny obsluhy, jedna milá, druhá tragická. To je už známé. Jde o to, na koho kápnete, ale zkoušejte to opakovaně, že. Bohužel rychlost jsem mockrát nezaznamenala, takže gratuluji:-).
phobie +1  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
30.05.2010
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
175
phobie +1  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
16.05.2010
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
175
Maris  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
12.03.2010
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
370
Byl jsem zde již potřetí a tento hostinec, jak se sami nazývají, mne vždy dostane v dnešní době zcela ojedinělou a nenahraditelnou atmosférou. A čím je to tak skvělé? Čisté bílé ubrusy, keramické tácky takéčisté, ve vázičkách heřmánek (pravý!) a hlavně, nikdy jsem zde neslyšel hrát hudbu a právě proto z tohoto podniku mám tak dobrý pocit. Pivo mi velmi chutná, jídlo jsem měl jen jednou a to žebra a přesto, že nejsem příznivcem těch předuzených, tak tyto mi opravdu chutnaly a cibulová marmeláda k nim byla naprosto skvělá! Záchody čisté, obsluha ničím nevyčnívala, ani svými skvělými výkony ani těmi špatnými. Zkrátka a dobře, výborná a příjemná hospoda/hostinec, kam se rád budu jistě vracet. Vadí mi jen jedna věc a to kouř, ale to je i v mnohých jiných podmicích, kde však nemají nekuřáckou a kuřáckou část.
augusta +5
21.01.2010
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení
333
Poprvé jsem zde byla někdy v září 2009,bylo to celkem průměrné meníčko, nic zázračného, ale odpovídalo to ceně. Jako dezert byl na vývěsní tabuli uveden medovník, ten ovšem došel a číšník nás o tom vůbec neinformoval. Bez ptaní pak na stůl položil 3 kopečky zmrzliny. Pravda je, že venku byla docela zima, moc nadšení jsme z toho tedy nebyli.Trochu zvláštní přístup, že ano. Moje druhá návštěva: svíčková - byla skvělá, opravdu poctivá, vynikající domácí knedlíky...Jen jsem nepochopila, proč můj společník dostal jiný počet knedlíků (za stejnou cenu, pochopitelně). Co mě však přesvědčilo, abych sem napsala pár řádek, byl přístup číšníků. To je naprostá katastrofa. Jedním slovem arogance. Tým, který tady pracuje, je rozhodně jeden z nejnepříjemnějších v celém Brně. Číšníci jsou neomalení, nafoukaní a nepříjemní. Setkala jsem se i hrubostí: byla jsem k číšníkovi pootočená bokem a bavila se se svým sousedem,tím jsem překážela číšníkovi v tom, aby mi na stůl položil pohár s pitím. Svoji pozornost si vynutil pěkně neurvalým způsobem: to slůvko "s dovolením" na mě naštvaně zařval tak, že jsem měla pocit nejšpinavějšího desperáta. Svíčková, nesvíčková, číšník je základ každého dobrého hostince, 3x a dost, sem už nejdu.
mminer
20.03.2009
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení
100
Jídla jsou většinou dobrá, pivo také. Kamenem úrazu je však rychlost obsluhy a kuchaře. Proto tuto restauraci nedoporučuji, za to čekání to nestojí.
theodor +1  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
25.06.2008
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
125
Měl jsem pocit, že tento podnik bude mít na mnohem víc, než průměrnou hospodu. Bohužel s takovýmto personálem nemá šanci na nic víc než putyku byť s hezkým interierem a jakžtakž ucházející kuchyní. Pánové (zvláště ten "poďobaný" v obličeji) předvedli takovou nechuť, neochotu s jakou jsem se již dlouho nesetkal. Když jsem s kolegou zašel cca ve 14hod na (byť pozdní) oběd, byl podnik téměř prázdný. Pan "pingl" (nemám pro něj jiný výraz) si zvesela vykládali s kémošem u baru a velice okázale dával najevo svoji nelibost našemu příchodu. Prostě jsme ho evidentně vyrušovali. Pochybuji, že se v budoucnu ještě někdy "přinutím" k další návštěvě. Škoda!

Komentář - RED Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace (25.06.2008 20:12)
Naprosto souhlasím, vůbec nechápu majitele, že si nechá kazit pěkný koncept restaurace personálem....To těm lidem neplatí, že vypadají jako kdyby je obsluhovat hosty otravovalo???
Hanka  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
06.05.2008
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
315
Já mám s touto restaurací čerstvou a zaplaťpánbu dobrou zkušenost. Pivo jako křen, jídlo výborné. Česnečka nadprůměrná a kachnička dvojím zelím a variací knedlíků jednoduše ynikající, dlouho jsem takovou nejedla. Nevím, když se dívám na předchozí hodnocení, možná měl kuchař výjimečně "svůj den"?
dawesoon +4
05.05.2008
Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
260
nemám k tomu co dodat....to "jídlo" dáli se tot ak nazvat,je otřesný.co se změnil jídelníček,člověk se tady pořádné nenají a navíc luxusní jsou jen názvy,kuchař stojí za hov**.( kruti stejk,a svickovej stejk jsou totalni propadaky a se smetanou to jidlo nema nic spolecnyho)prostredí je nudné,jediný co bylo fajný je pivecko a obsluha.teda ten hipís číšník s tyma naušnicema je divnej ale ten druhej je fajný a milý.hmm,uz me v tyto restauraci nikdo neuvidi...pač je spousta jinych,v moha vecech lepsich restauraci...

Komentář - Leona (06.05.2008 18:12)
plně souhlasím.jsem už zde též psala svůj komentář ale je v jine diskuzi,tak ho sem zkopiruju.je v mnohem podobny jako vas.nemam namitek :/
Leona +1
04.05.2008
Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
250
tak jsem dnes po dlouhé době s manželem navštívila tuto restauraci,objednala jsem si svíčkovou a velice jsem se na ni těšila.k mému údivu nebyla vůbec dobrá,byla hodně zředěná a za nekřesťanské peníze,stejně jako většina z jídelního lístku.souhlasím se všemy kteří se pozastavují nad cenami jídel ale jinak je to hezký hostinec s hezkym interyérem.navíc tam dnes za naší návštěvy přišel pán v teplakach a roztrhané mikyně a sedl si k jednomu pivu,přečetl si noviny a šel pryč.tudiž souhlasim s "moniczka" že nebýt těchto individuí by to byla příjemná restaurace.a ještě ten číšník s tím copanem je velice nepříjemný,a chová se jako s dovolením blbec.nejlepsi je ten baculatý malý číšník,co tam byl s tim copatým.je zdvořilý a moc příjemny.takových je málo.naschledanou L.

Komentář - RED Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace (06.05.2008 19:57)
No, až na tu pasáž s tím člověkem v teplákách bych s Vámi docela souhlasil. Já osobně nevidím nic špatného na tom, když si nějaký člověk jde do zařízení, které má v názvu slovo "hostinec" přečíst noviny u pivka. A je mi úplně jedno jestli ten člověk má na sobě smoking, montérky, nebo tepláky. Pokud se chová slušně a to pivo si zaplatí nevím proč se nad tím v hostinci pozastavovat...
RED +1  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
26.04.2008
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
350
Vyrazili jsme na průzkum nového jídelního lístku, byť to byl zatím jenom jeho výběr ...Na jídlo jsme si dali candáta na zeleninovém ragů a lososa s limetkovou omáčkou. Obě ryby byly připravenu výborně a byly ugrilované dokřupava. Co byl ale strašný propadák byly přílohy. To co nazývali jako ragů, byla jenom sprostá mražená zelenina a ještě ke všemu pouze ohřátá a to ještě málo. Limetková omáčka byla na bázi bešamelu, ale místo smetanové konzistence byla jako rosol. Nevím, proč, když si někdo chce názvy v lístku a cenami hrát na vyšší ligu gastronomie, si na to nesežene dostatečně kvalifikovaného člověka do kuchyně...tohle bylo opravdu trapné. Co mě ještě pak dorazilo bylo závěrečné placení. Přidali se k nám ještě dva známí a docela jsme poseděli u pivka, ale aby nám na účtence lítalo osm piv, taková divočina to zase nebyla...Co bylo hlavně podezřelé, jak ochotně ty piva pak číšník ubíral...Je možné, že se pouze spletl, ale bohužel se nám to zde nestalo poprvé a vždy u stejné obsluhující dvojice, takže si začínám myslet trošku něco jiného....Je to škoda, protože je to moc pěkná restaurace a pivo je zde jako křen, ale s takovým přístupem si příští návštěvu rozmyslím...
Moniczka +1
04.03.2008
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
200
Ahoj,tuto restauraci navštěvuji hodně často,někdy i 4x-5x týdně.Co se týká meníček,jsou vynikající.jinak nakládaný hermelín je výborný,kuřecí špíz na medu,pivu a kari také,ale musí být sladší.Bylo by dobré,kdyby tuto restauraci přestali navštěvovat klasičtí štamgasti,stává se z toho obyčejná pivnice a to by byla škoda.jinak interiér je perfektní.

Komentář - theodor Certifikovaný uživatel Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace (06.03.2008 13:42)
Jen skromný dotaz: Vy sama nejste "štamgast" pokud tam chodíte jak sama píšete "i 4x-5x týdně" ???? :-/
zyrkhon +4  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
14.02.2008
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
200
Po delší době jsem se dokopal napsat souhrn zkušeností s touto resto, hodnocení berte průměr všech zkušeností. Jídlo jen 3 hvězdy, protože nic až na nakládaný hermelín při poslední návštěvě a jitrnicového nářezu při zabijačkových hodech, bylo hrubě průměrné. Jinak interiér 1. republiky, bílé ubrusy a porcelánové tácky se mi moc líbí,obsluha je většinou velmi dobrá (ale hodně záleží na tom, jaký číšník vás obsluhuje). Pivo vždy super, jak Starobrno, tak Plzeň. Dobře se tu sedí a rád přijdu znova (zejména po tom, co má být ten nový jídelní lístek a více gastro akcí).
magdu +1  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
05.02.2008
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
125
Příjemný hostinec nejen na polední meníčko.
Kvalita nejdražšího meníčka (95,-) odpovídala ceně. Velmi dobrý kuřecí vývar s nudlemi. Pekně propečená kuřecí prsa s houbovou omáčkou a kroketami. Příjemné překvapení - místo klasických žampionů byly použity jiné houby.

Jedna věc mě ale stále zaráží, a to není jen chyba tohoto hostince, a to, že obsluha nedonese ubrousky už při polévce...
theodor +1  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
03.02.2008
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
345
Pln očekávání nového i zde avizovaného jídelního lístku jsem vyrazil v pátek 1. února - jídelní lístek byl ještě původní, takže jsme ke skvělému Starobrnu a Plzni zvolili takový průřez pivními specialitami, neb ostatní jídla mě nějak nechávají chladným...
A udělali jsme dobře vše výtečné a k dobře ošetřenému pivku lahodné. Utopenec, nakládaný hermelín s feferonkou, topinku s tvarůžky a především domácí pikantní klobásu mohu všem doporučit. Atmosféra příjemná a byť bylo plno, tak personál stíhal, nebylo zakouřeno a díky velkoryse řešenému (a povedenému) interiéru i dostatek soukromí. Někdo zde napsal, že okny táhne - neměl jsem ten pocit.
Prostě příjemná pivnice na úrovni s dobře ošetřeným pivem, kam se budu rád vracet. (Rozhodně mnohem lepší jak _podle mě již překonaná_ Bláhovka).
Sportsman  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
31.01.2008
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Není číslo
Těším se na nový jídelní lístek, restaurace má určitě perspektivu. Jídlo zatím příliš neoslovilo, takový průměr. Snad se dočkáme příjemných změn
kosta +3  Uživatel s více jak 5 hodnoceními restaurace
29.01.2008
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
250
Plzeň výborná, nakládaný hermelín byl dobrý, mohl být uleželejší. Kamarádi měli kuřecí kapsu a zhodnotili ji taky jako dobré jídlo. Jídelníček bych určitě doplnil o jídla, na které jsem v těchto typech hospod zvyklý a opravdu se sem hodí - koleno, žebra. Mohu potvrdit, že od oken doopravdy dost "táhne". Pan vrchní by si měl také dávat pozor na počty. Platili jsme každý zvlášť, když jsme jen pro kontrolu sečetli všechny naše platby, tak nám to nesedělo o 34,-Kč s účtem z pokladny. Nejde o moc, ale spíše o princip, dělá to špatný dojem.
luckyn +2  Uživatel s více jak 5 hodnoceními restaurace
27.01.2008
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
100
Jidlo Flamentr-spiše lečo. Ještě za 5 hodin jsem mi nebylo moc dobře. Obsluha sice byla rychlá, ale ne příjemná
Roman Michalský  Správce restaurace "Hostinec U Semináru"
13.01.2008
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1
Přeji dobrý den všem fajnšmekrům,
jsem jedním ze spolumajitelů tohoto Hostince a tak mi dovolte krátce zareagovat a pozdravit všechny fajnšmekry.
Hlavně bych rád poděkoval za všechny komentáře, samozřejmě i za připomínky ke zlepšení, snažíme se pracovat na jejich odstranění.
Zpětná vazba je od vás hostů velmi důležitá, takže pište, pište... :-).
Z připravovaných novinek bych zmínil, že od února t.r. pro vás připravujeme zcela nový jídelní lístek, navíc plánujeme v průběhu roku několik kulinářských akcí i s živou stylovou muzikou. Aktuální informace najdete vždy na našich www stránkách.
Přeji všem fajnšmekrům množství skvělých zážitků ať už U Semináru nebo kdekoliv jinde.
P.S. Hodnocení vlastní hospody se nedělá jednoduše, ale já to tak opravdu cítím.... nevěříte ? přijďte.... :-)).


Komentář - theodor Certifikovaný uživatel Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace (13.01.2008 22:52)
Jsem zvědav na nový jídelní lístek. Váš hostinec si ho jistě zaslouží, neb podle mě skrývá obrovský potenciál, jen je třeba trošku zapřemýšlet, zapracovat a doladit detaily... Iteriér, pivko a i obsluha jsou dobré. Jen ten Jídelní lístek - méně smaženého, více pochoutek k pivu. Což takhle vařené hovězí? Takový Tafelspitz (pokud já vím) tak v Brně nenajdeme a do Vašeho podniku by se skvěle hodil. Viz Plachutta - http://www.fajnsmekr.cz/view_pub.aspx?returnTo=%2fseznam.aspx%3fpism%3dp&id=479&wrd=1 Držím palce a těším se, čím nás v únoru překvapíte.
RED +1  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
27.12.2007
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
200
Tak opět mě tato restaurace nepřesvědčila proč ji vyhledávat pro něco jiného než na pivo. Měl jsem masovou směs v bramboráku, manželka smažák. Obojí chuťově totální průměr. Masovou směs snad dělal kuchař v litru oleje a nezapoměl ho nalít s masem i na talíř. Ke smažáku snad jen poznámku, že chtít za kombinaci smažák /bez šunky/, hranolky, tatarka 130,- kč je v hospodě této kategorie zlodějina...Ještěže vše zachraňuje to výborné pivečko co zde mají. Recept na nápravu je jednoduchý. Vyměnit kuchaře a s ním možná pane majiteli i ta stoletá okna, kterými dovnitř táhne a neustále sedíte v chledném průvanu a pak to bude moc příjemná hospůdka!!!!

Komentář - theodor Certifikovaný uživatel Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace (03.01.2008 21:09)
Tak, tak - bohužel. Stálý jídelní lístek naprosto ničím nezaujme a (alespoň mě) ani nenaláká. Polední menu jsou nápaditější a navíc i chutná. Tak snad se dočkáme změny, protože jen na pivu nelze stavět ani pivnici.
RED +1  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
12.12.2007
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
195
Včera jsme povečeřeli v této hospůdce s manželkou. Jídlo taková klasika, ničím neurazí ani nenadchne. Manželka měla smažený hermelín a já jsem si dal klasický smažák. Za zmínku zde stojí výborně natočené Starobrno a Plzeň.
Hanka  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
15.10.2007
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
100
Po příspěvku Theodora jsem zašla do této restaurace, kterou míjím denně po cestě do práce a prozatím mne nelákalo její přízvisko "hostinec". Musím se tomuto podniku hluboce omluvit - jak nepiji Starobrno, tak to zdejší bylo delikatesní a obědové menu též jedna báseň! Rajská polévka byla vcelku normální, ale tak úžasné francouzské brambory jsem nejedla nepamatuji - výborně okořeněné, s česnekem, a hlavně - uvnitř bylo pravé a chutné uzené, žádný laciný kabanos! Zajděte na obědové menu, neprohloupíte!
theodor +2  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
11.10.2007
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
100
Po dlouhé době jsem v Brně (díky sestře, která ho objevila - takže díky jí) nalezl NOVÝ podnik, o němž stojí se zde zmínit. Byť to z venku zdaleka tak nevypadá, uvnitř budovy se nachází nově otevřený, stylový a velice příjemný hostinec.

Interiér je archiektonicky čistě a to i v detailech ve stylu prvorepublikového hostince. Stoly s bílými ubrusy na sebe nejsou namačkány, nad nimi repliky dobových lamp, porcelánové podložky pod pivo, atd... Uprostřed místnosti výčep. Skvělé Starobrno z tanků - měl jsem pocit, že lepší Starbrno jsem ještě nepil.

Podnik jsme navštívili v době poledního menu takže se mohu zmínit (zatím) jen o něm. Denně polévka + výběr ze 4 jídel. Byl skvělý jak hovězí guláš tak zapečené těstoviny (já bych je i z ohledem na styl hostince nazval šunknfleky). Obé chuťově vyvážené, jemné... Těším se na další návštěvu a ochutnávku z jídeláku a hlavně na víc než jen jedno zdejší lahodné pivko.
44 hodnocení 97 osob
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
316


Přidat hodnocení restaurace

© 2014 Všechna práva vyhrazena. Vytvořil Artax a.s., poslední aktualizace 26. 2. 2014
Naše další projekty: etisky - digitální tisk, OSVÍTÍME VÁS, Firemní a osobní kalendáře, sCool Matematika.
AKTUALITY
Nejsou žádné aktuality.

Seznam aktualit
REKLAMA
Kadeřnictví Michaela
Kadeřnický salon a solárium v centru Brna.
www.kadernictvi-michaela.cz