Uživatel:
nepřihlášen
Počítadlo přístupů:
13278101
Vyhledávání:
Novinky
Dnešní menu
Top 20
Seznam
Doporučit
Diskuzní fóra
Přidat restauraci
Vyhledávání
FAQ
Slovníček
Kontakty
restaurace
Hospůdka "Malá, ale naša"
Hradčany 20
666 03 Tišnov - Hradčany
Jihomoravský kraj
Česká republika
Přibližná poloha
Tel.:
+420 549 415 416
Fax:
E-mail:
hospudka@malaalenasa.cz
URL:
http://www.malaalenasa.cz/
Počet míst:
0
Parkoviště:
NE
Nekuřácká restaurace:
NE
Nekuřácký salonek:
NE
Bezbariérový přístup:
NE
Otvírací doba:
• Pondělí
10:30-22:00
• Úterý
10:30-22:00
• Středa
10:30-22:00
• Čtvrtek
10:30-22:00
• Pátek
10:30-23:00
• Sobota
10:30-23:00
• Neděle
10:30-22:00
Kuchyně:
nezadáno
Kreditní karty:
nezadáno
Stravenky:
nezadáno
Aktuality
Neuvedeny žádné aktuality.
Týdenní menu
Neuvedeno žádné týdenní menu.
Poznámky (diskuze) k restauraci
Neuvedeny žádné poznámky.
Přidat poznámku
Mobilní hodnocení
Hodnocení
Skrýt slovní hodnocení
Hodnocení uživatelů:
(
přidat nové hodnocení
)
Hodnotil
Datum
Jídlo
Pití
Atmosféra
Obsluha
Útrata/1
filip111
+2
22.04.2017
127
Hospůdka příjemná. Pěkná. To EET na zdi je unikát!! Jinak si myslím, že většina návštěvníků bude spokojená. Maji tady problém s personálem. Jezdíme sem již dlouho a pokulhává většinou jen obsluha.
Přidat komentář
Jaroslav
+14
19.12.2016
37
Nedaly mi účtenku EET. Na stěně mají nápis, jestli požaduji EET musím si ji vyžádat na pokladně. Při objednávání si obsluha nenapsala jídlo. Při placení,
jsem se zeptal jestli to byla pozornost podniku, prý ne ale, že zapomněla. Poté mě servírka napočítala jídlo a spletla se ve svůj prospěch o 80 Kč. Jídlo bylo v pořádku pití též až na espreso ( Jihlavanka se holt pozná). Zkrátka Džus s kohoutkovou vodou za 45, krkovice s pepřovou omáčkou za 165 bez přílohy. EET napsané na zdi. Nemožná obsluha, pan asi majitel při příchodu hostů ani nepozdraví a zeptá se, co si dáte. Ceny jako v Praze a chování jako v Hradčanech v malé ale naší.
Přidat komentář
dobrose
02.08.2016
295
Měla jsem chuť na pstruha na roštu - inzerovaného i přes den. Bylo mi řečeno, že přes den rybu roštují na vnitřním roštu a že chutná stejně. Namísto pstruha na roštu jsem dostala mastného pstruha upečeného na bylinkovém másle. K tomu jeden lísteček salátu. Oproti inzerované ceně 139 Kč stál tento pstruh standardní velikosti 245! Kč Sice inzerují peníze navíc, ale při takovém rozdílu v ceně se zákazník upozorňuje dopředu. Celkem tedy za chudou polévku, pivo a pstruh 295 Kč. Obsluha opět brigáda, amatérka. Vedoucí mi řekl, že mne určitě neokradli - já ten pocit nemám.
Přidat komentář
mefistoteles
27.05.2016
150
Motto: Držte si klobouky, jedeme z kopce.
Malý pozdní oběd cestou na Vysočinu v závěru hektického pátku. V takové té době, kdy polední hosté jsou už pryč a večerní ještě daleko. Na ceduli před hospodou stálo "pstruh na másle a na česneku, vařené brambory", a já měl od rána chuť na rybu. K pití nealkoholické pivo standardní. Ryba na talíři při pohledu zdálky pěkně upravená, ale tím poezie končí. Jako příkoha rozbředlé "staré" brambory chuťově se blížící krmným bramborům (pro šťouraly - ochutnával jsem a vím jak chutnají). Varovným znamením je citron na řezu okoralý. Vlastní ryba vysušená dlouhým ležením. Hlava se lehce odlamuje, páteř nelze vyjmout v celku a rozpadá se na jednotlivé segmenty, žebra nelze vyjmout vůbec. Břišní partie přechází až do mumifikace, stejně tak i ocasní. Maso rozbředlé a zastřené struktury. Rychle jsem přičichnul, ale varovný pach jsem neidentifikoval. Stejně tak v chuti s výjimkou struktury masa odpovídající popsanému tepelnému režimu žádné varovné známky. Ovšem po česneku ani stopy, pouze nějaké jiné "koření", snad s obsahem kurkumy. Takže zdravotně pravděpodobně nezávadné, což mne společně s hladem vedlo k tomu že jsem "To" snědl. Servírku jsem informoval o své nespokojenosti a rychle odešel. Cestou k hornímu toku Svratky je mnoho hospůdek, takže alespoň vybřednu ze stereotypu a podívám se někam jinam.
Komentář -
Petronius
(30.05.2016 14:15)
A přitom mají zdroj čerstvých ryb co by kamenem dohodil ... :0/ Co se týká dalších hospůdek, tak varuji před Restaurací Hradčany, začátkem května mne k nim nostalgicky nalákala nabídka pečené nutrie, bohužel po 2 hodinách po pozření jsem dostal břišní vichřici, celou noc a následujicí den v posteli a na wc.
Zobraz všechny komentáře (2)
mefistoteles
+4
07.05.2016
110
Rychlý oběd fragmentů dvou rodin cestou na výtet. Nebo spíše snaha o rychlý oběd. Prostředí jendoduché a čisté. Prima venkovská hospoda. Usadili jsme se na zastřešenou verandu, vzápětí po nás dorazila další skupina. Pro pět lidí (děti jsou také lidé a umějí nejen číst, ake i si vybrat) dva jídelní lístky. Obsluha spíše úsečná a naštvaně působící, občas se mihnuvší majitel a jeho snaha o žoviální vtíp vyznívají spíše negativně. K pití standardní kofola, nealko pivo, a voda. Mimo piva s plátky citronu, prima. Abychom neztráceli čas, objednávka jídel s předpokladem rychlé přípravy. Držková polévka, děti si vyžádali "smažák" dospělí žemlovku. A nastalo dlouhé čekání, během kterého byly obslouženy později příchozí stoly (vedle si se servírkou tykají, asi přátelé), než se konečně dostalo na nás. Držková polévka chuťově dobrá. Nepálivá, použity i vepřové žaludky. Což já, jako milovník držtěk nerad. Sýr standardní, žemlovka opravdu velmi dobrá. V restauracích rozhodně méně běžné jídlo, které bylo zde určitě velmi pečlivě provedeno. Se spoudou jablek, ořechy a šlehanou smetanou.
Přidat komentář
Petronius
+3
15.06.2013
312
sobotní akce "Sele na grilu" - sněz co zmůžeš.
opakovali jsme po loňské dobré zkušenosti a byli zase spokojeni.
Přidat komentář
zakpatrik
+1
15.11.2012
280
Doporučuji zajít v pátek či sobotu večer na žebra.
S obsluhou i jídlem jsme byli spokojeni.
Jediné co mě mrzí je špatné parkování v okolí restaurace.
Přidat komentář
Petronius
+1
10.08.2012
325
akce "Sele na grilu"
v létě pravidelně v pátek a v sobotu - cca od 18 hod
ve dvoře přilehlém k hospůdce.
je to ve stylu "sněz co zmůžeš", platí se paušál (muži 220 Kč, ženy 170 Kč)
v ceně je maso ze selete (průběžně se ořezává) , pečená žebra, chléb, okurky, rajčata, papriky, kozí rohy, hořčice, ...
přijeli jsme z Brna vlakem (hospůdka je cca 15 min chůze od vlakové zastávky Hradčany), potěšili se pohledem na otáčejícího se pašíka na grilu, hojně pojedli, něco popili (Plzeň , fernet), a posledním nočním vlakem se spokojeně vrátili domů.
Prima akce :o)
Přidat komentář
mefistoteles
+1
04.07.2010
150
Večerní zastávka cestou z koncertu v Doubravníku. Je to hned u silnice a na zahrádce mívají pořád plno. Prostředí venkovské hospody, paroží je zrovna neozvláštní. Uvnitř se nekouřilo (je to tak pořád?). Jídelní lístek mě ovšem rozsahem i provedením uvedl v pochybnosti, zda jsme tu správně. K jídlu mexické fazole se slaninou, na přání více pikantní. Ať už byl původ fazolí v konzervě či nikoli, vynikající. Opravdu pikantní, dobře kořeněné, s velmi aromatickou uzenou slaninou, i když dost slanou. Jednalo se opradu o "domácí" slaninu. Pernštejnská jehla, tedy špíz z vepřové panenky, výše uvedené slaniny, klobásy a cibule velmi dobrý. Původ klobásy stejný jako slanina - místní. Místo panenky, která byla poněkud vysušená, bych osobně raději použil jinou část vepře, kde je svalovina více "prorostlá" tukem (snad krkovička), brambory (bramborové dukáty) výborné. Pokud by k jídlu kuchař přidal místo misky kečupu třeba trochu kyselé smetany s česnekem, do toho trochu bylinek dle fantazie, určitě by to jídlu prospělo. Svařené víno (v tuto dobu jistě neobvyklý nápoj) nic moc, plzeň i nealkoholický staropramen dobrý. Obsluha přílemná a rychlá, odpovídající hospodskému rázu. Celkově určitě ta lepší tvář české minutkové reality, v danné kategorii dobrá volba. www stránky neodpovídají realitě.
Přidat komentář
9 hodnocení
35 osob
134
Přidat hodnocení restaurace
© 2014 Všechna práva vyhrazena. Vytvořil
Artax a.s.
, poslední aktualizace 26. 2. 2014
Naše další projekty:
etisky - digitální tisk
,
OSVÍTÍME VÁS
,
Firemní a osobní kalendáře
,
sCool Matematika
.
AKTUALITY
Nejsou žádné aktuality.
Seznam aktualit
REKLAMA
Kadeřnictví Michaela
Kadeřnický salon a solárium v centru Brna.
www.kadernictvi-michaela.cz