Uživatel:
nepřihlášen
Počítadlo přístupů:
13278310
Vyhledávání:
Novinky
Dnešní menu
Top 20
Seznam
Doporučit
Diskuzní fóra
Přidat restauraci
Vyhledávání
FAQ
Slovníček
Kontakty
kavárna
Kavárna ERA
Zemědělská 30
61300 Brno - Černá pole
Jihomoravský kraj
Česká republika
Přibližná poloha
Tel.:
+420734793029
Fax:
E-mail:
cafe@eracafe.cz
URL:
http://www.eracafe.cz/
Počet míst:
117
Parkoviště:
NE
Nekuřácká restaurace:
ANO
Nekuřácký salonek:
ANO
Bezbariérový přístup:
NE
Správcem této restaurace je:
era
Otvírací doba:
• Pondělí
10:00-22:00
• Úterý
10:00-22:00
• Středa
10:00-22:00
• Čtvrtek
10:00-22:00
• Pátek
10:00-22:00
• Sobota
10:00-22:00
• Neděle
10:00-18:00
Kuchyně:
• Česká
• Mezinárodní
Kreditní karty:
Stravenky:
nezadáno
Aktuality
Neuvedeny žádné aktuality.
Týdenní menu
Neuvedeno žádné týdenní menu.
Poznámky (diskuze) k restauraci
Neuvedeny žádné poznámky.
Přidat poznámku
Mobilní hodnocení
Hodnocení
Skrýt slovní hodnocení
Hodnocení uživatelů:
(
přidat nové hodnocení
)
Hodnotil
Datum
Jídlo
Pití
Atmosféra
Obsluha
Útrata/1
Návštěvník z Brna
+3
08.06.2015
250
Dobrý den,
dovolte mi krátké shrnutí dění v kavárně Era, kterou jsme měli velice rádi. Jako velice smutné bych hned zkraje hodnotil zhoršení služeb a to hlavně ze strany číšníků. V kavárně se najdou i tací, kteří jsou příchodem hosta znechuceni a otráveni. Obzvláště pokud zamíříte do 1. patra kavárny. Můžete dokonce zaslechnout hlasité připomínky, při kterých máte opravdu chuť se otočit a odejít. Specialistou na toto chování je silnější číšník střižený téměř dohola. Tomu činí ale problém téměř cokoliv. Toto chování mi přijde opravdu nemístné a na hraně slušnosti. Proto jsme vždy rádi, když k našemu stolu zamíří číšník jiný. Například menší blonďatý číšník, který je opravdový profesionál a o spokojenost hosta mu opravdu jde. Myslím, že také není na místě, když vás po příchodu do kavárny "přivítá" (ignoruje) barman s hlavou zaraženou do mobilu. Podotýkám, že kavárnu navštěvujeme již radu let, ale v poslední době každou návštěvu dobře zvažujeme. Myslím si, že v dnešní době najdete spoustu podniků, kde si návštěvu opravdu užijete a jako hosta si vás váží. Další nepříjemnost v poslední době je očividné zhoršení kvality i prezentace jídel. Osobně bych si tipnul na změnu kuchaře, jinak si to nedokážu vysvětlit. Jídla postrádají lehkost a chutnost, kterými byli vyhlášeny. Dříve jsem považoval Kavárnu Era za špičku v Brně, nyní bych řekl průměr, se kterým se můžete setkat kdekoliv. Poslední co bych ještě vytkl je kvalita nabízených domácích limonád, které jsou úplně bez nápadu. Dále již kritizovat nebudu. Mrzí mě současná situace. Máme kavárnu velice rádi, navštěvujeme ji velice dlouho a proto nás tyto nedostatky v poslední době velice mrzí. Chtěli bychom původní atmosféru a výborné jídlo opět zažívat.
Přidat komentář
obcasny_host
+3
22.11.2014
125
Eru navštěvujeme opakovaně a je pro nás jistotou v oblasti, kde dál na sever Brna už nic moc není. Kvalita jídla je zde slušná, ale asi nikdy není zážitek dotažen až k pěti hvězdičkám. Někdy je jídlo výborné, někdy průměrné, kdy název uvedený na tabuli je asi atraktivnější než konečný dojem. Dlouhodobě slabší jsou dezerty, což je škoda, jelikož velká část hostů jistě příchází jen na kávu a zákusek. Ačkoliv je v nabídce obvykle kolem 5 i více dortů nebo buchet, nedají se chutí srovnávat s lepšími brněnskými kavárnami. Naopak vždy byla výborná káva a domácí limonády. Prostředí Ery je specifické. Po první návštěvě jsem si s ozvěnou v uších říkal, že ten hluk už nikdy, ale zvítězila velká okna prosvětlující prostorný interiér a v létě do vnitrobloku situovaná zahrádka, kde je radost posedět. Servis vždy na úrovni.
Přidat komentář
abc
+3
03.08.2014
325
Nedělní delší oběd s kávou a dezerty. Burgery zde dělají super s domácími hranolky, tentokrát byl králičí, v chuti jsem cítila koriandr (ale nesázela bych na to :-) ). Dobrá káva, domácí limonády. Moc jen nechápu, že není v létě širší nabídka domácí zmrzliny, dezertů mají alespoň 6-7 druhů, a zmrzlina by se tak hodila v horku víc, navíc je zde dělají skvělé (dnes žádná nepadla právě proto, že čokoládová nenalákala, ale vyzkoušená je maková, smetanová s bazalkovým cukrem, perníková...). Stejně tak by se možná šiklo více "obědových", tedy větších salátů. Ale to už je jen zamyšlení navíc, vybrat se dá a v Eře je to hlavně vždy sázka na jistotu. Navíc mají kromě svých domácích i limonády Fentimans :D.
Přidat komentář
Peta_H
+1
20.06.2014
250
Přidat komentář
superpata
+1
12.02.2014
172
Původně to měla být jen návštěva "kavárny", ale vzhledem k pozdní odpolední hodině jsem si dal i jídlo. Welington z králičích hřbetů s bramborovou kaší a hřibkovou omáčkou byl velmi dobrý.
Příjemně překvapila nabídka bylinkových čajů. Ochutnal jsem mátu a potom ještě zázvor.
Co se týká atmosféry, Seděli jsme v přízemí, které se postupně zaplnilo a bylo tam trošku hlučněji, to by se ale dalo vyřešit přesunem do patra pokud by to moc vadilo.
Obsluha byla ochotná a pozorná.
Celkově příjemná tečka po návštěvě vily Tugendhat.
Jediné co mě překvapilo, že jsem dostal rukou psanou účtenku, ale to by mělo zajímat spíš pana majitele.
Přidat komentář
matabebe
+1
27.07.2013
500
Byli jsme zde v rámci festivalu Jídlo z blízka - všechny pokrmy byly výborné, pštrosí steak s ragů z hlívy a restované brambory naprosto luxusní (jen se oblsuha nezeptala jak chceme steak připravit - byl propečený, i tak měkký, ale já bych raději medium - dle vyjádření obsluhy se to tak dělá). Jejich domácí limonády jsou opravdu super. Určitě se vrátíme.
Přidat komentář
petruska
+1
23.04.2013
325
Minulý víkend jsem navštívila na doporučení tuto kavárnu. Při usednutí na zahrádku na mě dýchnul klid a pohoda. Atmosféra je tam opravdu vynikající. Byla jsem velice překvapena pestrou nabídkou jídel a dezertů psaných křídou na tabuli na zdi.K obědu mi velice příjemný mladý číšník doporučil candátka na listovém salátku. Těžko se dala tato lákavá nabídka odmítnout. Kamarádka si vybrala cuketové placičky a bramborovo karotkovou kaši. K pití nám číšník nabídl domácí limonády. Já zvolila zázvorovou a kamarádka citronádu. A udělali jsme dobře. Byli výborné a osvěžující. Prezentace candátka v hlubokém talíři položeném na listovém salátu a obsypaném domácími chipsy byla nádherná. Kamarádka zase ocenila originalitu cuketových placiček i dobrý nápad jak oživit bramborovou kaši karotkou. Obě jsme si moc pochutnaly.Po vydatném obědě nás ještě pozorný číšník přemluvil na zákusek. Dali jsme si tvarohový řez a cheesecake. Opět to bylo úžasné. Těžko hledat nějaké negativa. Když už bych musela něco zmínit tak snad obsenci dámských toalet v přízemí. Musíte buď do prvního patra nebo do sklepa. Ale to je opravdu malá daň za tak úžasný zážitek který jsem v Eře zažila. Všem moc doporučuji!!
Přidat komentář
Markyza
+3
17.04.2013
300
Krásné posezení na zahrádce, milá obsluha, zajímavá a široká nabídka jídel i dezertů a výborné jídlo. Era nezklamala, dala jsem si česnekovou polévku, candáta s cuketou a pórkem, bílé víno a kávu na závěr a vše bylo výborné, pěkně prezentované a v rozumných porcích. Spolustolovníci byli rovněž velmi spokojeni (kromě stejných jídel, jako jsem měla já, i s cheescakem a miniburgerem). Těším se na léto!
Přidat komentář
gusto
+3
10.04.2013
300
Jedna z nejlepších restaurací v Brně. Kuchyně opravdu na vysoké úrovni navíc opravdu velký výběr z domácích dezertů. Každému doporučuji vyzkoušet cappuccino! Velice příjemná obsluha. Všem můžu jen doporučit. Gusto
Přidat komentář
kirbi
+5
01.04.2013
276
Kavárnu eru mohu jen doporučit. Nádherné prostředí, milá a pohotová obsluha, jídlo vynikající. Porce tak akorát a výborné dezerty. Dlouho jsme si tak nepochutnaly. Velice rádi se sem vracíme.
Přidat komentář
levatr
+1
16.01.2013
160
Jídlo je vždy z dobrých surovin a dobře upravené. Naprostá spokojenost od pití až po dezerty :)
Přidat komentář
Gastrat
02.12.2012
400
Šípková omáčka skvostná výborně vychucená špekové knedlíký opečené zajímavé a velmi chutné. Dezert mléčný řez, bez výhrad sladké moc nemusím ale on mě dostal . Tuhle krásnou kavárnu a restauraci můžu jen doporučit stojí za to protože ERA= chlouba brna
Přidat komentář
Butterfly
+1
19.11.2012
132
Mylsím si, že hodnotit kavárnu, jménem Era, je skoro zbytečné. Vše mi chutnalo. Naprosto dokonalá káva i jídlo (penné s houbama)!
Přidat komentář
cenulka
15.10.2012
120
Tato kavárna je častým místem mých návštěv, už jen proto, že je blízko mého zaměstnání.
Káva je zde vždy výborná, někdy je bohužel poznat, že zde pracují dvě různé směny.
Zákusky jsou téměř vždy dokonalé, avšak dle mého předražené a pohankový muffin se zakysanou smetanou se s prominutím nedal jíst, cena naprosto nepřiměřená - 35 Kč a chuť naprosto nulová...
Přidat komentář
abc
02.09.2012
300
Jistot "střední třídy" nám v Brně stále ubývá. Jsem tak ráda, že se v poslední době mohu spolehnout na Eru - ještě se mi nestalo, že bych odcházela nespokojená. Možná i to má za následek, že i v neděli bylo neskutečně plno - celý vnitřek i zahrádka, ačkoliv nebyl již tradiční obědový čas, ale spíše čas na takový pozdní oběd.
Měla jsem květovou špičku, na které byl jen položený špalíček bylinkového másla, s pečenými brambory s kmínem. Chuťově úžasný zážitek. K pití Fénix - u něj se mi líbí hlavně designově zajímavě řešená sklenice :-), ze které se pije lépe než Hoegarden. Káva také dobrá, obsluha milá jako vždy. Časem mi i přestalo vadit, že Era není konceptuálně příliš ohraničenou, vaří tam prostě z dobrých a zjevně čerstvých surovin, vaří dobře a příznivce si zjevně našli.
Přidat komentář
Lexi
+1
10.07.2012
200
S touto kavárnou mám dvě zkušenosti. Poprvé jsem ji potkala na Food festivalu na Špilberku, kde jsem ochutnala jídlo a musím říci, že bylo skvělé. Proto jsme se rozhodli zajít přímo do ní a vyzkoušet v jejím domácím prostředí. Je hezká a originální. Jejich způsob jídelníčku mi moc nesedí, ale dobrá. Nicméně obsluha mě rozčilovala, skoro nikdo tam nebyl a přitom jsme na ni stále čekali. Celkově jsem byla zklamaná a už ji nikomu nedoporučím. Protože pokud chce někdo jídlo, tak najde lepší restauraci a pokud kávu, tak skvělých podniků třeba přímo v centru je spousta.
Komentář -
Maty
(12.09.2012 08:16)
Nedoporučujete a přesto dáváte 4 za jídlo? Zajímavé. Nicméně já mám tedy naprosto odlišné zkušenosti. Era je sázka na jistotu. Velmi dobré jídlo z kvalitních a čerstvých surovin ...
Zobraz všechny komentáře (2)
LucinaL
+5
06.07.2012
500
Promoční oběd.
Přidat komentář
Austin
+2
26.05.2012
197
Mírně odlišné pojetí podniku (než je obecným zvykem), ovšem jídla byla vkusná, chutná. Styl psaní křídou viz nabízená jídla mi moc nesedí ale což.
Kává poměrně dobrá, ale ne vynikající, jak bych od kavárny čekal.
Obsluha na velmi slušné úrovni, komunikativní, nic nebyl problém.
Mí zahraniční hosté byli spokojeni (byli jsme ponávštěvě vily Tugendhat).
Cracknuli jim heslo wifi dříve než ho personál zjistil v kuchni (zaujali jsme)
Nemám žádné zásadní výhrady. Klidně se tam zas někdy nakouknu na kus žvance či kávičku.
Přidat komentář
abc
+1
22.05.2012
235
Super salát s grilovaným ovčím sýrem, perníková "zmrzlina" a dobré moravské rozlévané rosé. Interiér, který mě vždy přenese v čase, zvlášť, když to vezmete procházkou kolem vily Tugendhat. Obsluha, co si i přes málo časté návštěvy pamatuje, že právě rosé pijete, je už jen třešničkou.
Přidat komentář
lepije
+3
17.04.2012
55
Paráda. Snad se bude dařit.
Přidat komentář
zeira
+2
08.04.2012
233
Pracovní oběd. Pěkné, velké prostory.Telecí pavouk ve štávě s pomerančovou remuncí - výborné, Roštěná s bram. kaší - vynikající...Koleno - špatné, přesolené, polévka se zázvorem průměrná
Přidat komentář
uhugo
+12
04.02.2012
308
Rozpačitý dojem z předchozí návštěvy se tentokrát podařilo přesvědčivě napravit. Bliny s lososem byly dobré, plněný lilek a kachní rostbeaf vynikající, pikantní jablečné pyré ke kachně byl opravdový majstrštyk, skvěle vyvážená sladká, kyselá a ostrá chuť.
Oceňuju odvahu pustit se i do neobvyklých jídel, která přitom mají původ ve středoevropském prostoru. S trochou nadsázky by se to dalo označit za moderní tradiční českou kuchyni.
Obsluha je milá, příjemná, jenom dost chaotická. Bylo nás tentokrát třináct a měli jsme různé speciální požadavky, ale na účtence možná polovina položek chyběla a byla nahrazena jinými, které jsme vůbec neměli (zjištěno až doma, celková cena, mimochodem velmi příjemná, souhlasila).
Nedostatky jen drobné, slupka lilku byla upečená příliš a v salátu zůstal kousek obalu.
Prostředí skvělé, po jejich schodišti bych vydržel chodit až do úplného vyhládnutí. A s hladem se tady vypořádat umějí.
Přidat komentář
uhugo
+3
04.12.2011
238
Do Ery jsem se těšil, výsledek byl poněkud rozpačitý, skvělý gurmánský zážitek s naprostým propadákem se sešly na jednom talíři.
Čočkový krém byl dobrý a chuťově zajímavý, kuřecí vývar spíš průměrný, ač poctivý. Králičí frikasé bylo vynikající, jemné šťavnaté maso s výborně ochucenou omáčkou. Jako příloha šťouchané brambory - jen samotné brambory, neochucené cibulkou, slaninou, smetanou nebo čímkoli jiným, což obecně považuju za dobrý nápad, protože tak může vyniknout základní surovina, která je v tomto období když ne na vrcholu sil, tak zcela jistě v dobré kondici. Provedení ovšem bylo strašlivé - brambory rozměklé, téměř houbovité, místy naopak tuhé, vodnaté... prostě jako z horší školní jídelny.
Povedené bylo konfitované kachní stehno, zelí bylo netradičně dušené pouze do poloměkka, ale nebylo špatné. Kuře s rýží dobré, dezerty rovněž (i když ani jedno neuchvátilo).
Mladý číšník byl velmi příjemný, bohužel se příliš neorientoval v nabídce, místy až úsměvně - rozlévané víno představil jako francouzské, při žádosti o upřesnění pak jako červené, bílé a růžové. U dotazu na složení kančího masa s bramborami opomněl uvést červené zelí, čímž zeleninofoba u našeho stolu rozhodně nepotěšil. Na druhé straně byla vidět velká ochota, to zelí dokonce po naší stížnosti dopsal na jídelní tabuli.
Prostředí je velmi příjemné, vrchní patro je členěné, takže i při velkém zaplnění nabízí relativní soukromí (v době naší návštěvy ovšem příliš plno nebylo).
Do Eru určitě ještě někdy přijdu ověřit, zda šlo o jednorázový nedostatek. Pokud ne, vyplatí se chodit sem s kastrůlkem pro maso, které umí skvěle, a přílohu si uvařit doma.
Přidat komentář
slez
+2
06.11.2011
0
Tak sem chodit nebudu. :(
Potřeboval jsem zorganizovat v neděli dopoledne obchodní snídani s důležitým partnerem. Většina vyzkoušených podniků v Brně má v neděli zavřeno, proto jsem uvítal tip na Eru, o které jsem toho hodně pozitivního slyšel.
Dostavil jsem se na otvíračku v 10.00, personál mi po usazení sdělil, že v kuchyni jsou od 11, nic nemají, jenom větrník a bábovku a ta bábovka vlastně taky asi není.
Když jsem se číšníka zeptal, jestli mi poradí, kam jinam bychom mohli jít na snídani, tak odpověděl, cituji "No možná tak k někomu domů". Nevím, jestli vám to přijde vtipné, mi ne.
Komentář -
windpoint
(13.11.2011 08:41)
Nově jsou snídaně i v Hansenu. Ve všední dny od 8:30, o víkendu od 10
Zobraz všechny komentáře (1)
tessinka
+1
16.10.2011
150
Do Ery jsem se chystala už dlouho, nejen pro vyhlášenou kuchyni, ale zejména pro místo, v němž se restaurace nachází. K návštěvě jsme nakonec zvolili týden francouzských specialit. Po příchodu nás přivítalo příjemné prostředí restaurace obsazené spíše studenty. Architektonicky je restaurace opravdu zajímavá. Po přečtení denní nabídky na tabuli, jsme zvolili všechny předkrmy, protože hlavní jídla mě až tolik nenalákala a jako další chod jsem tedy zvolila rybí polévku. Přítel zvolil tradičního kohouta na víně. Na pití točená limonáda a sklenka doporučeného vína. Po přinesení předkrmů jsme byli nadšeni, a to nejen z jejich estetického pojetí, ale zejména z toho, jak velmi byly předkrmy chutné. Měli jsme salát s husími játry, který byl jednoznačně nejlepší, na paty mu šlapalo Burgundské pošírované vejce a v závěsu zaostávala Selská paštika s kaštany, která byla sice vynikající, ale přece jen slabší než zbylé předkrmy. Po přinesení hlavního jídla a polévky naše nadšení ale ochladlo. Polévka byla přesolená a kohout taky. Zde bych chtěla podotknout, že oba máme tendenci jídlo hodně přisolovat, takže nás to velmi zarazilo, protože jídlo svou slaností téměř pálilo na jazyku. Přivolaná obsluha nám sdělila, že jídlo je v pořádku, že nikdo nic nevracel a že jídlo se dlouho vaří a redukuje, takže je prostě slanější. Ano, chápu, že redukce má slaný akcent, ale ne, že se téměř nedá polknout. Takže jsme netknuté jídlo nechali odnést a požádali, jestli by míru slanosti posoudil kuchař. Po chvíli nám bylo sděleno, že slanost je v pořádku – podotýkám, že kromě slané chuti žádná jiná chuť cítit nebyla. Takže jsme požádali o účet s tím, že jídlo tedy uhradíme. Po chvíli přišla obsluha s účtem a sdělila nám, že jídlo účtováno nebylo, což nás velice mile překvapilo. S ohledem na to, že předkrmy byly perfektní a jídlo nám v závěru nenaúčtovali, tak dáme ještě této restauraci šanci a zkusíme některé její příští menu.
Přidat komentář
Petronius
+1
18.08.2011
270
tak tedy po třech dnech plnohodnotná návštěva.
Z nabídky na tabuli jsme zvolili Grilovanou hovězí veverku s pečenou zeleninou (160 Kč) a byli velmi spokojeni - dobře připravené (mezižeberní maso), šťavnaté nevysušené.
K pití rozlévané růžové a bílé víno z Rakvic.
Na závěr espresso - přesně tak jako v Itálii.
příjemné posezení v teplém podvečeru na zahrádce pod velkým ořechem, okolo 18 hod obsazeny asi 2/3 stolečků, uvnitř jen jeden. Pokud jsem si všiml, byli jsme jediní, co jedli ...?
Obsluha snaživá, příjemná. Není možné platit platebními kartami (:O/)
Určitě budeme opakovat - v této části města velmi příjemné obohacení.
Velké díky těm, kteří tento podnik obnovili
Přidat komentář
Petronius
+1
15.08.2011
35
jen krátké nahlédnutí ze zvědavosti - nejedli jsme ani nepili, pouze 1x presso a 1x domácí větrník = oboje dobré. O cukr ke kávě jsme si ovšem museli říci.
Sympatická nabídka jídel na tabuli - květová špička s omáčkou, pražma, pstruh, hovězí veverka, ...) - určitě námět na plnohodnotnou návštěvu příště.
před časem jsem někde četl, že na pojetí restaurantu Era (jídelní lístek, suroviny) se podílel šéfkuchař od Kastelána Michal Göth.
Působilo to na mne spíš jako příjemné (francouzské) bistro, kde se můžete dobře najíst a také / a nebo si dát jen kávu a zákusek.
Přidat komentář
moonflower
+1
28.06.2011
300
Era zaujme už zvenku svým funcionalistickým zjevem, který slibuje zajímavý zážitek. Proto jsme s očekávámím sledovali její otevření a brzy po té se vydali zjistit, jak je na tom kavárna uvnitř. Po shlédnutí víc než zajímavého interiéru a usazení ke stolu ve spodním patře jsme si všimli, že z reproduktorů se ozývá něco jako "tuc tuc" hudba, což k atmosféře kavárny vůbec nepasovalo. Navíc tu bylo docela hlučno, všechno se docela rozléhá a stoly jsou velké, proto si myslím, že ve větší skupině se lidé nemůžou navzájem slyšet. Obsluha byla milá, i když trochu rozpačitá. Ale to jídlo! Z nabídky napsané na tabuli jsme vybrali bramborový krém s pečivem, který byl vynikající a telecí líčka se šťouchanými brambory ještě lepší. Jídlem jsme byli moc příjemně překvapeni. Dezert nám sice přinesli jiný, než jsme chtěli, ale po upozornění vyměnili. Zatím je kavárna pouze ve zkušebním provozu, ale když vyladí malé nedostatky, budu tady pravidelným hostem.
Komentář -
moonflower
(12.08.2011 15:48)
10.8. další návštěva a velká spokojenost - hudba z reproduktorů byla stylová (klavír), obsluha velice milá a usměvavá. Na jídlo jsme měli hovězí veverku s pečenou zeleninou na víně - úžasné! Jako dezert jsme si dali čokoládový řez, ten byl ale spíš máslovo-ořechový. Nicméně dojem z návštěvy víc než pozitivní.
Zobraz všechny komentáře (1)
abc
+1
23.06.2011
190
Stejní provozovatelé se opravdu poznají. Nazvat Eru druhou Avií ale nejde, na to má Era (minimálně) dvě významné odlišnosti - zahrádku a nabídku i jiných než středomořských specialit. Ličková na smetaně, segedín, vepřové kolínko... Ceny o něco málo nižší. Moje tagliatelle s modrým sýrem a smetanou byly za 85 Kč. Opět slušné rozlévané víno, opět místy méně pozorná obsluha. Celkově ale spokojenost. Vzhledem k tomu, že Avii mám u nosu, asi budu ale dále častěji hostem tam. I když ta zahrádka mi u ní opravdu chybí více než ta česká jídla.
Přidat komentář
Markyza
+5
20.06.2011
125
Navštívila jsem dvakrát krátce po otevření a stojí to za to, i když lístky ještě nejsou natištěny, ledovou kávu ani frapé nedělají a servis vína je, mírně řečeno, chaotický. Kavárna je funkcionalisticky strohá, ale posezení - ať už uvnitř, nebo na zahrádce - je příjemné a obsluha milá a snažící se rychle reagovat a plnit přání hostů - donesená a pravidelně doplňovaná voda z kohoutku v karafách zdarma je toho příkladem, bohužel na brněnské restaurační scéně stále vzácným. Oceňuji zajímavou nabídku dezertů - frgál či citronová pěna - a snahu o dobrý servis kávy (rychle mizející cremu, za kterou se jedna z číšnic omlouvala u prodlouženého pressa, by snad řešilo dolití vody přímo hostem...?) Jídla jsem žádné neochutnala, ale na vypsaná na tabuli i spatřená u okolních stolů nevypadají špatně. Věřím, že až se vychytají všechny mouchy zkušebního provozu, bude se jednat o jdnu z nejpříjemnějších kaváren v Brně.
Přidat komentář
30 hodnocení
97 osob
245
Přidat hodnocení restaurace
© 2014 Všechna práva vyhrazena. Vytvořil
Artax a.s.
, poslední aktualizace 26. 2. 2014
Naše další projekty:
etisky - digitální tisk
,
OSVÍTÍME VÁS
,
Firemní a osobní kalendáře
,
sCool Matematika
.
AKTUALITY
Nejsou žádné aktuality.
Seznam aktualit
REKLAMA
Kadeřnictví Michaela
Kadeřnický salon a solárium v centru Brna.
www.kadernictvi-michaela.cz