Uživatel: nepřihlášen
Počítadlo přístupů: 11278052
Vyhledávání:


restaurace
D.Steakhouse
 
Hviezdoslavovo nám. 21
811 02 Bratislava - Staré Mesto
Bratislavský
Slovenská republika
Přibližná poloha

Tel.: 
Fax: 
E-mail:  rezervacie@dsteakhouse.sk
URL:  http://www.dsteakhouse.sk
Počet míst:  60
Parkoviště:  NE
Nekuřácká restaurace:  ANO
Nekuřácký salonek:  ANO
Bezbariérový přístup:  NE




D.Steakhouse je součástí Kogo House v centru Bratislavy. Kromě steaků z 5 různých druhů masa tady hosté najdou i domácí ručně škrábané tataráky, zajímavé saláty a bohaté přílohy. Restaurace nabízí svůj vlastní speciální D.Steakhouse burger. Zaměřují se na to nejlepší, co je v dané kategorii k mání. Maso nakupují přímo od vybraných farmářů a mají i vlastní zrárnu. Důraz kladou i na vlastní proces grilování masa, proto zde používají argentinské bio uhlí při vysokých teplotách, které dává masům jemné kouřové aroma. Rozsáhlá nabídka vína uspokojí i ty nejnáročnější degustátory. Pro pravidelné zákazníky zde založili gurmánský Steak & Wine klub.

 
Otvírací doba:
• Pondělí 11:00-0:00
• Úterý 11:00-0:00
• Středa 11:00-0:00
• Čtvrtek 11:00-0:00
• Pátek 11:00-0:00
• Sobota 11:00-0:00
• Neděle 11:00-0:00
Kuchyně:
• Americká
 
Kreditní karty:

Stravenky:

nezadáno


Aktuality


Neuvedeny žádné aktuality.


Týdenní menu


Neuvedeno žádné týdenní menu.


Poznámky (diskuze) k restauraci


Neuvedeny žádné poznámky.

Přidat poznámku


Mobilní hodnocení




Hodnocení

Skrýt slovní hodnocení

Hodnocení uživatelů: (přidat nové hodnocení)
Hodnotil Datum Jídlo Pití Atmosféra Obsluha Útrata/1
nergal  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
18.07.2017
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1958
Království steaků s názvem D.Steakhouse se nachází v 1. patře budovy označované jako Kogo House přímo v centru historického Starého Města v Bratislavě. Společně s restaurací sídlící v přízemí sdílejí část Hviezdoslavova náměstí pro horko těžko vzájemně odlišitelné letní zahrádky. Vstup do restaurantu po točitém schodišti, ústícímu do jakéhosi rádoby přijímacího salónu, není z nejpovedenějších a člověk si spíš než v restauraci I. kategorie připadá, jakoby vpadl do jejího zázemí. Samotný interiér tohoto steakového království už samozřejmě tento prvotní nepříznivý dojem okamžitě smazává, i když ani tady se jistému faux pas nevyhnuli. Co okamžitě uchvátí a zaujme je barevný prosvětlený strop s podobenstvím zvěrokruhu v jedné a gigantická nástěnná vinotéka ve druhé polovině restaurantu. Ovšem fáčový jelen s jakýmsi stříbrným jmelím místo paroží, navíc téměř v životní velikosti, to je obludnost jako hrom a pasuje sem asi jako mravenečník do mraveniště. Založení stolů je bez skla, což bych si v podniku této kategorie představoval jako samozřejmost. Obsluha je doslova a do písmene uhrančivá a funguje vysoce profesionálně, na druhou stranu chlad a lehká jakoby povýšenost až s náznakem arogance mi není tak úplně příjemná. Do steakhousu jde člověk na steak, takže volba hlavního chodu je jasná a dolaďuji k ní jen detaily v podobě grilované zeleniny a pepřové omáčky. Váhám u předkrmu a u nabídky vín. Protože láhev vína bych asi nezvládl, obracím se k nabídce rozlévaných vín. Vybírám ohnivě rudé španělské cuvée Barbazul Huerta del Albalá, které je neuvěřitelně plné s množstvím ovocných polotónů a s krásnou dlouhou harmonickou dochutí. Jako předkrm mi pak nesou chobotnicové carpaccio s uzenou solí a koktejlovými rajčátky. Na talíři to vypadá zajímavě a stejné je to i s chutí. Jako startér funguje toto provedení na výbornou. Hlavním a očekávaným hřebem večera je však samozřejmě steak, tady ve variantě sedmitýdenního prozrálého strip masa ze slovenského strakatého plemene Simmental. Vše je servírováno samostatně: maso na jednom talíři, zelenina na druhém a omáčka v omáčníku. Když dám pak jednotlivé položky dohromady, poprvé zakrojím a ochutnám, vše se krásně spojí do extatického a opojného zážitku. Ostatně ještě aby ne za tu cenu, která je v přepočtu na české koruny astronomická. Dezert v podání mangového creme brulée s exotickým ovocem už jen potvrzuje vysoký standard místní kuchyně. Espresso mi sice naservírovali bez smetany, protože jsem si o ni neřekl, ale i tak chválím. Takže vyhodit jelena, zlidštit personál a příště to bude na sto procent.
1 hodnocení 1 osob
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1958


Přidat hodnocení restaurace

© 2014 Všechna práva vyhrazena. Vytvořil Artax a.s., poslední aktualizace 26. 2. 2014
Naše další projekty: etisky - digitální tisk, OSVÍTÍME VÁS, Firemní a osobní kalendáře, sCool Matematika.
AKTUALITY
Nejsou žádné aktuality.

Seznam aktualit
REKLAMA
Kadeřnictví Michaela
Kadeřnický salon a solárium v centru Brna.
www.kadernictvi-michaela.cz