Uživatel:
nepřihlášen
Počítadlo přístupů:
13287578
Vyhledávání:
Novinky
Dnešní menu
Top 20
Seznam
Doporučit
Diskuzní fóra
Přidat restauraci
Vyhledávání
FAQ
Slovníček
Kontakty
restaurace
D.Steakhouse
Hviezdoslavovo nám. 21
811 02 Bratislava - Staré Mesto
Bratislavský
Slovenská republika
Přibližná poloha
Tel.:
Fax:
E-mail:
rezervacie@dsteakhouse.sk
URL:
http://www.dsteakhouse.sk
Počet míst:
60
Parkoviště:
NE
Nekuřácká restaurace:
ANO
Nekuřácký salonek:
ANO
Bezbariérový přístup:
NE
D.Steakhouse je součástí Kogo House v centru Bratislavy. Kromě steaků z 5 různých druhů masa tady hosté najdou i domácí ručně škrábané tataráky, zajímavé saláty a bohaté přílohy. Restaurace nabízí svůj vlastní speciální D.Steakhouse burger. Zaměřují se na to nejlepší, co je v dané kategorii k mání. Maso nakupují přímo od vybraných farmářů a mají i vlastní zrárnu. Důraz kladou i na vlastní proces grilování masa, proto zde používají argentinské bio uhlí při vysokých teplotách, které dává masům jemné kouřové aroma. Rozsáhlá nabídka vína uspokojí i ty nejnáročnější degustátory. Pro pravidelné zákazníky zde založili gurmánský Steak & Wine klub.
Otvírací doba:
• Pondělí
11:00-0:00
• Úterý
11:00-0:00
• Středa
11:00-0:00
• Čtvrtek
11:00-0:00
• Pátek
11:00-0:00
• Sobota
11:00-0:00
• Neděle
11:00-0:00
Kuchyně:
• Americká
Kreditní karty:
Stravenky:
nezadáno
Aktuality
Neuvedeny žádné aktuality.
Týdenní menu
Neuvedeno žádné týdenní menu.
Poznámky (diskuze) k restauraci
Neuvedeny žádné poznámky.
Přidat poznámku
Mobilní hodnocení
Hodnocení
Skrýt slovní hodnocení
Hodnocení uživatelů:
(
přidat nové hodnocení
)
Hodnotil
Datum
Jídlo
Pití
Atmosféra
Obsluha
Útrata/1
nergal
18.07.2017
1958
Království steaků s názvem D.Steakhouse se nachází v 1. patře budovy označované jako Kogo House přímo v centru historického Starého Města v Bratislavě. Společně s restaurací sídlící v přízemí sdílejí část Hviezdoslavova náměstí pro horko těžko vzájemně odlišitelné letní zahrádky. Vstup do restaurantu po točitém schodišti, ústícímu do jakéhosi rádoby přijímacího salónu, není z nejpovedenějších a člověk si spíš než v restauraci I. kategorie připadá, jakoby vpadl do jejího zázemí. Samotný interiér tohoto steakového království už samozřejmě tento prvotní nepříznivý dojem okamžitě smazává, i když ani tady se jistému faux pas nevyhnuli. Co okamžitě uchvátí a zaujme je barevný prosvětlený strop s podobenstvím zvěrokruhu v jedné a gigantická nástěnná vinotéka ve druhé polovině restaurantu. Ovšem fáčový jelen s jakýmsi stříbrným jmelím místo paroží, navíc téměř v životní velikosti, to je obludnost jako hrom a pasuje sem asi jako mravenečník do mraveniště. Založení stolů je bez skla, což bych si v podniku této kategorie představoval jako samozřejmost. Obsluha je doslova a do písmene uhrančivá a funguje vysoce profesionálně, na druhou stranu chlad a lehká jakoby povýšenost až s náznakem arogance mi není tak úplně příjemná. Do steakhousu jde člověk na steak, takže volba hlavního chodu je jasná a dolaďuji k ní jen detaily v podobě grilované zeleniny a pepřové omáčky. Váhám u předkrmu a u nabídky vín. Protože láhev vína bych asi nezvládl, obracím se k nabídce rozlévaných vín. Vybírám ohnivě rudé španělské cuvée Barbazul Huerta del Albalá, které je neuvěřitelně plné s množstvím ovocných polotónů a s krásnou dlouhou harmonickou dochutí. Jako předkrm mi pak nesou chobotnicové carpaccio s uzenou solí a koktejlovými rajčátky. Na talíři to vypadá zajímavě a stejné je to i s chutí. Jako startér funguje toto provedení na výbornou. Hlavním a očekávaným hřebem večera je však samozřejmě steak, tady ve variantě sedmitýdenního prozrálého strip masa ze slovenského strakatého plemene Simmental. Vše je servírováno samostatně: maso na jednom talíři, zelenina na druhém a omáčka v omáčníku. Když dám pak jednotlivé položky dohromady, poprvé zakrojím a ochutnám, vše se krásně spojí do extatického a opojného zážitku. Ostatně ještě aby ne za tu cenu, která je v přepočtu na české koruny astronomická. Dezert v podání mangového creme brulée s exotickým ovocem už jen potvrzuje vysoký standard místní kuchyně. Espresso mi sice naservírovali bez smetany, protože jsem si o ni neřekl, ale i tak chválím. Takže vyhodit jelena, zlidštit personál a příště to bude na sto procent.
Přidat komentář
1 hodnocení
1 osob
1958
Přidat hodnocení restaurace
© 2014 Všechna práva vyhrazena. Vytvořil
Artax a.s.
, poslední aktualizace 26. 2. 2014
Naše další projekty:
etisky - digitální tisk
,
OSVÍTÍME VÁS
,
Firemní a osobní kalendáře
,
sCool Matematika
.
AKTUALITY
Nejsou žádné aktuality.
Seznam aktualit
REKLAMA
Kadeřnictví Michaela
Kadeřnický salon a solárium v centru Brna.
www.kadernictvi-michaela.cz