Komentář - archiv (28.02.2007 13:03) Tak za prvé: člověk s jménem theodor je dobrý hodnotitel. To aby bylo jasno - pan Theodor patří na Fajnsmekr téměř nezbytně. Překvapilo mne snad jen trochu, že již nevyžaduje důsledně Martell Cordon Bleu ... že se spokojí s XO. Kontrolní otázka pro pana Theodora - z kolika single cognaců se dělá XO směs??? ( No - asi by nevěděl - možná ano - pokud rozvine dyzkuzy a bude říkat, že to věděl, fdám jinou otázku, XO se dělá ze 4. Hm, ta jiná otázka by mohla znít, které asi tak ( nechci přesnou odpo - je to skoro tajemství až alchymie:-) ) single ročníky dostaneme letos do obchodů v sestaveném Martellu XO?:-). Tak to za prvý, pana Theodora si vážím ... ale mám k hodnocení této restaurace Černý Medvěd jednu výhradu ... zkusím takhle: hele, pane Theodore, co kdyby něco zůstalo alespoň trochu tak jak bylo??? Víte, z nostalgie! Ta restaurace má za sebou zvláštní minulost, a já osobně jsem přesvědčen, že ta přestavba a tzv. únik z totality je tu chyba. Tady se mělo hrát na tradici. Anžto, málo restoránů v Brně může tvrdit, že hostilo nejvyšší seskupení dějin - třeba večeři organizace Zlatý úsvit. To byl právě Černý Medvěd. Myslím, že to tam mělo zůstat nostalgicky, tak jak bylo - podivně nezrušeno totáčem - měl se jen změni jídelníček vzhledem k dnešním surovinovým možnostem. Pak by byl Černý Medvěd dokonalý - oslavovat ten restorán kvůli tomu, že JE KONEČNĚ ZMĚNĚN - je IMHO chyba!!! Veliká chyba, kterou ta restaurace nepřežije. |
|