Uživatel: nepřihlášen
Počítadlo přístupů: 13340321
Vyhledávání:


restaurace
Butcher's restaurant
 
Dobrovského 29
61200 Brno - Královo Pole
Jihomoravský kraj
Česká republika
Přibližná poloha

Tel.:  +420 734 309 499
Fax: 
E-mail:  brno@butchers.cz
URL:  http://www.butchers.cz/
Počet míst:  0
Parkoviště:  ANO
Nekuřácká restaurace:  NE
Nekuřácký salonek:  NE
Bezbariérový přístup:  NE




BUTCHER´S GRILL & PASTA je americký koncept směsí mezinárodní kuchyně "Fusion Cusine" a míchání originálních receptur v moderní kuchyni. Základem je však čerstvost všech surovin a jejich pečlivý výběr od nejlepších farmářů z České a Slovenské republiky. Kvalita a prověřená kvalita je rozdíl a proto je společnost držitelem certifikátu jakosti masa PRIME STEAKS "USDA", což je ta nejkvalitnější známka jakosti v USA.

 
Otvírací doba:
• Pondělí nezadáno
• Úterý nezadáno
• Středa nezadáno
• Čtvrtek nezadáno
• Pátek nezadáno
• Sobota nezadáno
• Neděle nezadáno
Kuchyně:
nezadáno
 
Kreditní karty:

Stravenky:

nezadáno


Aktuality


Neuvedeny žádné aktuality.


Týdenní menu


Neuvedeno žádné týdenní menu.


Poznámky (diskuze) k restauraci


Neuvedeny žádné poznámky.

Přidat poznámku


Mobilní hodnocení




Hodnocení

Skrýt slovní hodnocení

Hodnocení uživatelů: (přidat nové hodnocení)
Hodnotil Datum Jídlo Pití Atmosféra Obsluha Útrata/1
Medy +9  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
08.10.2019
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1400
Již nespočetná návštěva v této restauraci. Vynikající jídlo: Konfitovaný pečený bůček, tatarák z tuňáka, různé steaky. Vše uděláno a propečeno dle našich představ. Tentokrát mírná výtka na obsluhují personál. Když jsem si objednával Pečený bůček, byl psaný s bramborovým pyré s kokosovým mlékem. Ptal jsem se ho, zda je to bráno již jako příloha nebo je to jen dip a mám si k tomu přílohu rýži dát. Pán řekl, že je to příloha, ale že rýži si k tomu určitě dát mám. Po přinesení mi rýže přišla velice zbytečná a číšník ji chtěl pouze prodat. Už po prvním pohledu jsem zjistil, že rýži nepotřebuji. Myslím si, že by se mohl personál snažit zákazníkovi trochu více poradit a ne jen vše prodat. Ale až na tento drobný prohřešek vše hodnotím velice kladně, ostatně jako vždy :-)
Medy +9  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
20.12.2018
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1450
Již tradičně vše perfektní. Nejvíce pozitivně hodnotím obsluhu. Chodíme sem již tradičně, ale tentokrát pan vrchní, který nás obsluhoval, byl naprosto vynikající a excelentní. Co se týká jídla. Tak polévka Tom Yum s krevetami byla opravdu delikátní a vyvážená. Hovězí vývar, který si objednávali kolegové, byl dle jejich vyjádření také vynikající. Lepší prý nejedli. Rib eye steak - rare s fazolovými lusky, pečenými bramborami a pepřovou omáčkou. Steak naprosto luxusní, rozplýval se na jazyku a připraven přesně dle požadavku. Ostatní si svá jídla také velice chválili. Drobná výtka je k mexickému burgeru. Kromě toho, že hranolky byly hrozně gumové a nekřupaly, tak burger nebyl pikantní, scházela v něm tortilla a fazole, které tam dle nabídky měly být.
Další chod jsme si dali tatarský biftek. Doobjednali jsme si jeho přípravu i s live show. Kuchař vždy konzultoval s námi, jak bychom si jej přáli připravit a co do něj dát. Dezerty Tiramisu a Brownies také perfektní. Celkově tento večer hodnotím jako velice podařený.
Medy +1  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
15.10.2016
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
602
Opět na místě činu. Tentokrát ovšem luxusní zážitek,který je zde standardem. Skvělá a profesionální obsluha, úžasný interiér a vynikající jídlo. Předkrm smažené kalamáry. Bravurně usmažené. Křehké a chutné. Hlavní jídlo rib eye steak s brambory. Udělaný médium rare, tak jak jsem si ho přál. Přítelkyně špagety carbonara. Dle jejího tvrzení jedny z nejlepších, co jedla. Jako dezert cheesecake a brownies. Vše jak má být. Restaurace si drží vysoký standard. I když se občas může stát, že se někdy někde něco pokazí a nevyjde, tato restaurace to dokáže přiznat a chybu napravit. Více takových podniků. Vždy se sem rád vrátím.
cairo +2
11.10.2016
Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
967
Prostředí velmi příjemné, obsluha milá, ale steak po přinesní n a stůl téměř studený, než ho snědl vychladl. Nedal se tudíž jíst. Na co je steak v super kvalitě masa, když restaurace jej neumí doručit řádně na stůl. veliké zklamání
Medy +8  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
05.10.2016
Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
894
Třetí návštěva restaurace byla bohužel hrozná. Mám tuto restauraci opravdu rád, ovšem včerejší firemní návštěva bylo menší utrpení. Při usazení ke stolu nás posadili těsně vedle dveří, kde všichni chodili kouřit a tudíž dveře se otevíraly každých 5 minut a velice jimi táhlo. Chápu, že při větším počtu lidí byl problém s místem, ale když už je venku tak pošmourno a zima, bych tyto dveře s přímým vstupem do restaurace uzamykal. Obsluha byla jako vždy příjemná a profesionální. Tady jsem bez výtek. Bohužel, co se týká čekání na jídlo, tak se mi ještě nestalo, že v prestižní restauraci čekám na jídlo hodinu a čtvrt od příchodu všech lidí ke stolu. Což bohužel zde byl tento případ. Myslím si, že je nepřípustné, aby v takovéto restauraci i když mají plno, se tak dlouho čekalo na jídlo. To je někde chyba. Pravděpodobně nestíhala kuchyně. To se projevilo i na kvalitě jídla. Objednal jsem si telecí hamburger, který mi na stůl přišel úplně studený. Po stížnosti ho číšník odnesl, že ho dá ohřát pod gril. Po vrácení jídla na stůl byl burger samozřejmě úplně propečený, bez šťávy. Kolegové, kteří si objednali rib eye steak s fazolkami se slaninou, místo fazolek obdrželi hrášek a další kolega, který si objednal steak medium rare, ho dostal well done. Samozřejmě nechtěli čekat další půl hodiny na přípravu nového jídla tak si obsluze stěžovali během konzumace a ta jim slíbila, že dostanou zdarma dezert, který se nebude účtovat. Což se skutečně stalo. I když to beru jako pozitivní uznání chyby, pořád těch chyb bylo ten večer poněkud moc. Po hlavním chodu následoval dezert. spousta kolegů si objednala kávu s dezertem. bohužel káva byla donesena cca o čtvrt hodiny dříve než dezert, takže ti, kteří chtěli mít kávu k dezertu ji měli buď studenou nebo byli nuceni ji vypít dříve. Co se týká dezertů samotných tak všichni chválili, pouze jedna kolegyně dle názoru i ostatních dostala místo čokoládového brownies, čokoládové suflé... Tuto návštěvu hodnotím velmi negativně na takto skvělý a jinak prestižní podnik a doufám, že příští návštěva, která jistě bude bez firemní akce, jelikož firma byla nespokojena, bude mnohem lepší.

Komentář - mefistoteles Certifikovaný uživatel Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace (09.10.2016 18:41)
To je ovšem "faux pas". Káva se podává (pokud se nemýlím) až po dezertu, na závěr tabule.
Medy +6  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
18.12.2015
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1357
V této restauraci již podruhé. Musím říct, že vařit zde opravdu umí. Jídlo vynikající a pití taktéž. Skvělý výběr vín. Možná mě trochu mrzí, že při rezervaci jsme požadovali nekuřácké prostředí a byli jsme usazeni do kuřáckého. Pouze ze stolu sundany popelníky. Ale hned vedle nás jiný stůl kouřil.. Takže toto je mínus. Ale jinak restauraci můžu jen doporučit. Steaky propečené tak, jak by měly být a skvěle dochucené.
mefistoteles +5  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
17.10.2015
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
0
Příjemná večeře s přáteli, kteří jsou zde častějšími hosty. Prostředí příjemné, velkou roli hraje osvětlení. Akustika bohužel špatná. Menu jasné a přehledné, lehce "odrbané". Alespoň to moje. Totéž vinná karta. Obsluha velmi příjemná a neformální, což je nepochybně ovlivněno tím, že naše přátele zná a ví co může. Objektivně pak dobře znalá toho co nabízí (jídlo i víno) a umí o tom mluvit i zacházet. K pití voda - Romerquelle. Víno Chianti classico riserva 2010. Mladé, krásně strukturované Chianti středního těla s převahou ovocité chuti i vůně, doplněné sladným kořením (hřebíček). Jako předkrm Beef carpacio servírované efektně s trochou rukoly, parmezánem, pepřem a kaparovými plody. K tomu bylinková bageta. Vynikající. Dále volila společnost různé steaky, pro mne Rib eye medium rare, bez dalších úprav a omáček. Je sůl a pepř. K tomu domácí hranolky. Maso vynikající, odpočinuté, přesně připravené s dobře partnou stopu aromatického tuku ve svalovině odpovídající deklarovanému Angusu. Perfektní, profesionální práce. Hranolky velmi dobré, servírované více efektně než efektivně v kornoutu. Další lahev vína volena z Amerického kontinentu - v sudech fermentovaný Malbec z Patagomie. Pro mne nová zkušenost. Dikrétnější vůně než u Chianti, převaha svěží ovocité chuti s výraznou, divokou, tříslovinou. Barva jasně červená, tělo i dochuť střední. Zajímavější víno než "marmeládové" produkty z Mendozy. Výborné, přesto jsem raději v Evropě. Jako dezert Brownie se zmrzlinou, ořechy, smetanou (N2O) a vanilkovou omáčkou, výborný, i když pro mne poněkud neúčelně servírovaný. Dokonce pěkně ladí s popsaným Malbecem. Příjemný večer!
Medy +7  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
15.09.2015
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1025
Na restauraci jsem byl velmi zvědavý. Spousta přátel mi ji doporučovala a zároveň mě lákalo spousta kladných hodnocení. Při příchodu nás uvítala obsluha a uvedla na místo. Musím říct, že prostředí restaurace velmi příjemné. Personál vstřícný a milý. Jako předkrm jsem si dal Thajskou masovou polévku. Chuťově byla dobrá, možná bych uvítal výraznější chuť. Trochu mě zklamalo servírování. Bylo příjemné, že jsem k thajské polévce dostal i hůlky, ale servírovat ji v klasickém talíři je pro konzumaci hůlkami velmi nepraktické. Ještě, že byla servírována i lžíce. Takže z hlediska zákazníka bych doporučil, pokud chtějí servírovat s hůlkami, tak v misce. Kolegové si dali hovězí carpaccio a konstatovali, že bylo vynikající. Jako hlavní jídlo jsem si dal filet mignon. Co se týká chuti, nedá se tomu nic vytknout. Byl to vynikající kousek masa, který se opravdu rozplýval na jazyku. Takže po této stránce vše v pořádku. Vzhledově jsem bohužel čekal, že dostanu kousek menšího masa v kuse a ne dva zvlášť připravené ještě menší kousky. Myslím, že větší dojem by to udělalo připravené v celku. Zvlášť, když jsem chtěl steak krvavý a dostal jsem medium. To si myslím, že v celku by se to na požadované propečení kuchaři povedlo lépe. Také by bylo vhodné napsat do menu gramáž daného steaku. Vím, že filet mignon je opravdu maličký kousek masa a samozřejmě jsem s tím počítal, ale informativně by to tam mělo být, aby byl člověk připraven na to, že dostane na talíři pouze 80 g připraveného masa. K pití jsme si dali různé druhy červeného vína a musím konstatovat, že všechny druhy byly velmi kvalitní a lahodné. Číšník dokázal při výběru i vhodně poradit, což oceňuji. Kolegyně si dala ještě dezert Tiramisu a to bylo také dobré.
dalda +2  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
15.07.2015
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
767
Vzhledem k předchozím , vyčerpávajícím hodnocením se zaměřím na ekonomickou a obchodní stránku návštěvy restaurace.
Dle mého názoru mají hezky udělané www. stránky. Vcelku přehledné, aktuálně zobrazují zajímavé nabídky.
Můžete se zde zaregistrovat jako stálý zákazník a potom vám nabíhají body za útratu v restauraci (cca 10-20%). Mají zde zajímavou nabídku- narozeninový dárek- v den narozenin si můžete vytisknout poukázku na 500 kč.
Aktuálně např. za vyplnění dotazníku, hranolky zdarma- a to nejsou jen tak obyčejné hranolky ! - jsou to domácí hranolky i s omáčkou za 59 kč ! :-)
Dále např. akce - Sněz žebírek co zmůžeš za 1 cenu (249 kč).
Toto vše má ovšem svoji trochu stinnou stránku- bez využití těchto různých slev a akcí je cenová hladina poněkud výše !
A na závěr zmíním i naše menu :
předkrm- paštička (gratis)
dále pečené krevety s česnekem a chili - velmi dobré
rib eye steak - chutný a pikantní
el gaucho steak - dobrý , jemný
créme cataluňa - ten si už moc nepamatuji, neb jsem vypil láhev španělského, chutného, červeného, ne moc drahého vína (Cuatro rayas , á 360 kč, které mě pozitivně překvapilo) ! :-)
Obsluze bych možná dal i 5 bodů, nebýt dlouhého čekání na zaplacení.
Petronius +1  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
11.06.2015
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
600
Restauraci popsal zdařile nergal v předchozí recenzi.
Přivítání i usazení příjemně profesionální.
Protože jsem již pamětník, zavzpomínal jsem nejen na Haciendu Mexicanu, ale i na doby, kdy jsem ještě do původní restaurace chodívával zamlada v plavkách z přilehlého "Dobráku".

Současný interiér se v rámci možností stavby změnil až neuvěřitelně. Jen pro mne trochu tmavé (cloněná okna), otevřená kuchyně umožňuje sledovat práci kuchařů.
Některá sezení mají opěradlo společné se sousedním stolem, ta slečna za mnou mi trochu promasírovala záda :o)

Po konzultaci s obsluhou jsme zvolili steaky El Gaucho (200 a 250 g) ve stupních propečenosti Medium a Medium Rare. K tomu domácí hranolky a pečenou zeleninu.
Já měl chuť na pivo (Staropramen 11) a žena využila nabídky číšníka na ochutnání vzorků rozlévaných červených vín, pak zvolila jedno ze španělských a chutnalo jí.
Karafa vodovody s plátky citrusů (59 Kč)
Při čekání na steaky jsme se zabavili domácí paštikou a předkrmem, velmi dobré hovězí Carpaccio s domácím pečivem.
Steaky byly připraveny přesně podle našich představ a opravdu jsme si pochutnali.

Obsluha profesionální, znalá, pohotová, neobtěžující. Jen by si mohla odpustit občasné zdrobnělinky (hranolečky, pivečko, ...)

K jídlu mi vyhovovala hudební kulisa - americké internetové radio ve stylu oldies.

Platba kartou.
Využili jsme narozeninový poukaz Happy Butchday (v útratě ho nezahrnuji)

.
nergal  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
19.12.2014
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1210
Butcher´s Restaurant se nachází v bezprostřední blízkosti letního koupaliště Dobrák v brněnské městské části Královo Pole. Interiér dýchá luxusem v americkém stylu. Velké kožené sedačky při stěnách, uprostřed červené čalouněné lavice, soustřeďující hosty do kruhu, tlumené osvětlení, krásné dekorační svícny, decentní výzdoba. Celý prostor je geniálně rozvržen tak, aby zůstala zachována intimita a současně se plně využilo dostupného místa. Trochu problém mám s výškou stolní desky v poměru k úrovni sedu, takže se od začátku při stolování necítím zrovna přirozeně. Obsluha se o hosty stará hned po příchodu. Samozřejmostí je usazení u stolu a odebrání svršků, pro něž je připravena šatna u vchodových dveří. Bezprostředně poté je už poptávána objednávka nápojů. Přístup personálu je nevtíravý, korektní a vysoce profesionální. Jsou neustále v pohybu a připraveni posloužit. V pátek večer je restaurace plně obsazena a bez rezervace v podstatě není šance získat volný stůl. To s sebou nese jedno zásadní negativum: restaurant hučí jako včelí úl. Hlučnost je tak intenzivní, že vlastně ani nevím, zda v podkresu zní nějaká hudební kulisa. Jako rozjezd volím chicken quesadillas, tortillu zapečenou sýrem s kuřecími prsíčky a zeleninou. Jednoduché, delikátní, funkci předkrmu plní na 100%. Sýr dodává hutnost, zelenina a studená omáčka pak celek odlehčují. Nemám žádné výhrady. Hlavním chodem je mexické fajitas. Volím mix kuřecího a hovězího masa, kterážto kombinace funguje znamenitě. Servírování je formou mističek s jednotlivými přidanými ingrediencemi. Maso, cibulka, papriky a pikantní sýr jsou pak zabaleny do dvou pšeničných tortill. Přiznávám, že jsem čekal na talíři trochu větší „divočinu“, už proto, že se jedná v podstatě o nejdražší položku jídelního lístku. Tato „mističková“ úprava mi bohužel přijde až příliš střízlivá, hodná a tak trochu fádní. K dovršení všeho je studená omáčka úplně stejná jako v případě předkrmu a do celkového konceptu moc nezapadá. Vracím ji více méně netknutou. Menu je jinak chuťově v pořádku, chybí mi tam jen ta přidaná hodnota. Poslední v programu je cheescake New York s ovocem a šlehačkou. Je jednoduše dokonalý, není potřeba více slov. Káva značky Alfredo je také výborná. Italské červené víno Fiulot Barbera d´Asti z vinařství Antinori Prunotto s klasifikací DOCG je výrazné ve vůni, má krásnou rubínovou barvu a je lehké, svěží, s tóny třešní a švestek. Servírováno je v luxusním skle gigantického objemu. Celkovému dojmu z restaurace Butcher´s chybí k úplné dokonalosti jen málo.
Stanley3 +5  Uživatel s více jak 10 hodnoceními restaurace
03.12.2014
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
0
El Gaucho steak... Nakonec volba všech přítomných... Naprosto vynikající...
Neznám konečnou cenu, proto uvádím nula...
zdenek +1  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
24.07.2014
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
550
Pěkné prostředí, příjemná vzdušná terasa směrem na koupaliště. Obsluha rychlá a pozorná. Během tří návštěv od otevření jsme vyzkoušeli burgery, steaky, ryby i žebra a vše bylo velmi chutné. Vynikající carpaccio i polévky. K pití vychlazený Staropramen, výborné domácí limonády i voda ve džbánku.
dalda +2  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
19.07.2014
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
500
Restaurace je již nějaký čas přebudovaná- nově se jmenuje Butcherś. Interiéru i jídlu to podle mne prospělo. Obsluha rychlá a příjemná. Jídlo i pití dobré.- Kuřecí quesadilas, carpacio Filet mignon s obří bramborou a špenátem - maso vypadalo oproti příloze miniaturní :-) rib eye steak s grilovanou zeleninou- byl trochu chutnější-více kořeněný. Na závěr dobré tiramisu. K pití Americká limonáda, červené víno, voda do džbánku. Cenově sice trochu vyšší hladina, ale chutné a kvalitní.
14 hodnocení 72 osob
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
912


Přidat hodnocení restaurace

© 2014 Všechna práva vyhrazena. Vytvořil Artax a.s., poslední aktualizace 26. 2. 2014
Naše další projekty: etisky - digitální tisk, OSVÍTÍME VÁS, Firemní a osobní kalendáře, sCool Matematika.
AKTUALITY
Nejsou žádné aktuality.

Seznam aktualit
REKLAMA
Kadeřnictví Michaela
Kadeřnický salon a solárium v centru Brna.
www.kadernictvi-michaela.cz