Uživatel: nepřihlášen
Počítadlo přístupů: 10973311
Vyhledávání:


restaurace
Brabander Restaurant
 
Hybešova 30
60200 Brno - Střed
Jihomoravský kraj
Česká republika
Přibližná poloha

Tel.:  +420 601 50 00 60
Fax: 
E-mail:  info@brabander.cz
URL:  www.brabander.cz
Počet míst:  75
Parkoviště:  ANO
Nekuřácká restaurace:  NE
Nekuřácký salonek:  ANO
Bezbariérový přístup:  ANO




…osobní pozornost od chvíle, kdy jste překročili práh naší pohostinnosti

 
Otvírací doba:
• Pondělí 11:00-23:00
• Úterý 11:00-23:00
• Středa 11:00-23:00
• Čtvrtek 11:00-23:00
• Pátek 11:00-23:00
• Sobota 12:00-23:00
• Neděle 12:00-22:00
Kuchyně:
• Mezinárodní
 
Kreditní karty:

Stravenky:



Aktuality


Neuvedeny žádné aktuality.


Týdenní menu


Neuvedeno žádné týdenní menu.


Poznámky (diskuze) k restauraci


Neuvedeny žádné poznámky v posledních 6 měsících.

Zobrazit starou diskuzi


Mobilní hodnocení




Hodnocení

Skrýt slovní hodnocení

Hodnocení uživatelů: (přidat nové hodnocení)
Hodnotil Datum Jídlo Pití Atmosféra Obsluha Útrata/1
dalda  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
31.07.2014
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
0
Dočasně zavřeno ! ?
nergal +1  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
15.06.2014
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
850
Prostředí výborné, barevně krásně sladěné, prostorové rozvržení podtrhuje harmonii světla a zachovává dostatečnou intimitu. Personál vysoce profesionální, znalý, nevtíravý, přitom vždy v pravou chvíli po ruce. Jídlo vynikající. Na úvod pozornost podniku v podobě chuťově zajímavé paštiky s toustem. Jako předkrm bezchybné hovězí carpaccio s rukolou a hoblinkami sýra. Zlatý hřeb exkluzivní jehněčí pečeně na fazolových luscích a opečené brambory s rozmarýnem byl jak pastvou pro oči, tak pro chuťové buňky. Maso krásně jemné a křehké, skvěle doplněné fazolkami a omáčkou z černých oliv. Tvarohovo pomerančový dortík na závěr byl krásně vláčný a sladký tak akorát. Dekantované červené víno Chianti Classico di Volpaia 2011 bylo lehké a svěží s nádechem višní a koření s bohatou ovocnou dochutí. Káva servírovaná s horkou smetanou v konvičce už jen doplnila skvělý celkový dojem.
abc +1  Certifikovaný uživatel  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
27.03.2014
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1250
Moje první návštěva restaurace na novém (ano, vím, už dlouho novém :-) ) místě při příležitosti degustačního menu s vinařstvím Gala. Šestichodové nabídce jídel doprovázené sedmi vzorky vín nebylo co vytknout, to, že mi nejméně chutnaly kalamáry plněné jelítkovým prejtem, je spíše otázkou osobních preferencí - jídlo bylo připraveno rozhodně dobře. Naopak nejvíce zaujal rybí krém s filátkem z pohořelického candáta, tuňák v černém sezamu s wasabi tzatziki a zapékanou bramborovou kaší (skvělá kombinace národních kuchyní) a dezert, kterým byla kokosová panna cotta s meruňkovou omáčkou. U dezertu mě snad poprvé v životě nadchla kombinace s párovaným vínem (sladká neumím bohužel docenit), kterým byl Sauvignon - výběr z bobulí ročník 2011. Toto spojení si prostě sedlo. Galova bílá vína považuji za skvělá dlouhodobě, červená nadchla. Jeho nepřítomnost v přítomnosti na místě byla jedinou pihou na kráse, protože se asi od půlky večera více věnoval kolegům na baru než hostům. Skvěle informovaný a milý personál mu však zdárně sekundoval, takže nám žádná informace nakonec nechyběla. Koncept neřízených degustací mi navíc vyhovuje čím dál více, 90 % hostů, co přijdou na akci včas, nemusí hodinu se začátkem čekat na zbylé opozdilce, personál se vám věnuje individuálněji a i pro kuchyni je to asi lepší, když část hostů přijde v 19, část ve 20 a část ve 21 hodin.
jopa +1
22.04.2013
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
700
Výborný restaurant - pro příjezd autem vynikající, večer se najde bez problemu místo k parkovani přímo u restaurace. Obsluha pozorná, jídlo vynikající.
jarmilasvo +1
30.03.2013
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1000
Do Brabanderu jsme přišli oslavit výročí a byli jsme spokojeni naprosto se vším - výborná obsluha, na jejíž doporučení se lze spolehnout, výborné jídlo i pití i krásné prostředí.
5 hodnocení 9 osob
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
844


Přidat hodnocení restaurace

© 2014 Všechna práva vyhrazena. Vytvořil Artax a.s., poslední aktualizace 26. 2. 2014
Naše další projekty: etisky - digitální tisk, OSVÍTÍME VÁS, Firemní a osobní kalendáře, sCool Matematika.
AKTUALITY
Restaurace Líšeňský pivovar

2. ročník Líšeňský Pivní Festival
12.4. - 12.5.
2. ročník Líšeňský Pivní Festival
12.5.2018 od 13:00

V květnu slavíme výročí nové éry Líšeňského pivovaru a to s sebou nese 2. ročník Líšeňského Pivního Festivalu !!!

Účastníci z řad pivovarů kromě LP:
Pivovar Bizon - Čižice (Plzeňsko)
Beskydský pivovárek - Ostravice
Duck & Dog - Rajhrad
Nachmelená opice - Krnov
Kyjovský pivovar - Kyjov
Pivovar Tišnov...

Seznam aktualit
REKLAMA
Kadeřnictví Michaela
Kadeřnický salon a solárium v centru Brna.
www.kadernictvi-michaela.cz