Uživatel:
nepřihlášen
Počítadlo přístupů:
13287536
Vyhledávání:
Novinky
Dnešní menu
Top 20
Seznam
Doporučit
Diskuzní fóra
Přidat restauraci
Vyhledávání
FAQ
Slovníček
Kontakty
restaurace
Beef & Beer
Stojanova 1335
Uherské Hradiště
Zlínský kraj
Česká republika
Přibližná poloha
Tel.:
+420 576514028
Fax:
E-mail:
info@beefandbeer.cz
URL:
http://www.beefandbeer.cz
Počet míst:
0
Parkoviště:
NE
Nekuřácká restaurace:
NE
Nekuřácký salonek:
NE
Bezbariérový přístup:
NE
Vítáme vás v nové steakové restauraci Beef & Beer. Navazujeme tak na více než 8 letou tradici našich, troufneme si tvrdit, úspěšných pražských restaurací. V kuchyni kraluje tým profesionálů pod taktovkou šéfkuchaře Romana Šimoníka. Naší kuchyni vévodí steaky z masa té nejvyšší kvality připravované za pomoci speciální technologie přípravy masa na lávových kamenech. Můžete ochutnat steak z hovězí svíčkové plemene Charolais, hovězího flapu ze Severní Ameriky, hovězího flanku z Austrálie či hovězí Rib eye z Jižní Ameriky. Další specialitou je telecí maso, které pochází z EKO farmy v podhůří Jeseníků, kde krávy chovají pro naše restaurace. Toto maso zraje 20 - 25 dní při 2 - 4 stupních C ve vakuu.
Nebude chybět ani pravé americké bistro v podání báječných hovězích burgerů či pečených hovězích žeber. Snažíme se vždy vybírat ty nejlepší suroviny a hlavně dbáme na čerstvost veškerých potravin. Nesmíme také zapomenout na domácí dezerty z naší cukrárny. Pokrmy doplní vyhlášené točené dalešické pivo a další pivní speciály, široká nabídka vín z celého světa, které vám spolehlivě doporučí náš personál a nebo naše jedinečné domácí limonády, které doporučujeme, vzhledem ke svému složení, také dětem. Budeme se snažit a uděláme vše proto, aby každá vaše návštěva v Beef & Beer byla jedinečná a nezapomenutelná…
Otvírací doba:
• Pondělí
11:00-23:00
• Úterý
11:00-23:00
• Středa
11:00-23:00
• Čtvrtek
11:00-23:00
• Pátek
11:00-0:00
• Sobota
12:00-0:00
• Neděle
12:00-22:00
Kuchyně:
nezadáno
Kreditní karty:
Stravenky:
nezadáno
Aktuality
Neuvedeny žádné aktuality.
Týdenní menu
Neuvedeno žádné týdenní menu.
Poznámky (diskuze) k restauraci
Neuvedeny žádné poznámky.
Přidat poznámku
Mobilní hodnocení
Hodnocení
Skrýt slovní hodnocení
Hodnocení uživatelů:
(
přidat nové hodnocení
)
Hodnotil
Datum
Jídlo
Pití
Atmosféra
Obsluha
Útrata/1
Medy
+1
08.09.2018
402
Pěkné prostředí, velice milá obsluha a jídlo opravdu chutné. Polévka hovězí vývar s žeber a zeleninou. Osobně bych polévku vice dochutil, byla mírně mdlá. Flank steak s restovanou sezónní zeleninou (restované lusky se slaninou). Propečený dle přání, tedy rare. Chuťově dobře dochucený. K tomu objednána pepřová omáčka. Ta byla zajímavá, bylo v ní nějaké koření navíc, možná kari. Manželka si dala Caesar salát. Chuťově nebyl špatný, docela dobře dochucený. Velice chválím přístup personálu, co se týká rozlévaného vína. Láhev otevřená pouze krátkou dobu a vína opravdu vynikající. Kamarád si dal vepřovou panenku s mandlovými kroketami a švestkovou omáčku. Úplně nebyl spokojen. dle jeho slov - omáčka příliš tuhá, krokety mu přišly jakoby z polotovaru. Takže celkový dojem z mé strany je velice pozitivní a kladný.
Komentář -
makrela
(13.09.2018 18:30)
Tak nějak mi hodnocení připadá plné rozporů?
Zobraz všechny komentáře (1)
nergal
03.10.2015
1296
Moderní rohová budova nedaleko vlakového nádraží v Uherském Hradišti skrývá dvoupatrový restaurant, zaměřený na steakovou kuchyni. Interiér laděný v červeno-černých barvách je příjemný a sází na funkční jednoduchost. Všudypřítomný motiv býčků poukazuje na hlavní devízu podniku, kteroužto podporuje i vlastní zrárna masa a otevřená kuchyně. Bar je v každém patře a je plně funkční a nezávislý. Obsluha je ve všech ohledech vysoce profesionální, usměvavá a znalá. Jejich péče je prvotřídní. Na úvod objednávám červené víno Borgo Scopeto Chanti Classico, ročník 2013. Jedná se o víno vyrobené výhradně z odrůdy Sangiovese, hluboké rubínové barvy, intenzivní a plné vůně po lesních plodech, ušlechtilém dřevu, vanilce a kakau. V ústech je suché, dobře strukturované a velmi elegantní s dlouhou dochutí. Jako předkrm volím grilovanou mozzarellu, zabalenou v sušené šunce s listovým salátem a domácími sušenými rajčaty. Na talíři to vypadá nádherně a stejně luxusní je i chuťový zážitek. Všechno je na svém místě a souzní jedno s druhým. Kombinace mozzarelly se sušenou šunkou funguje na výbornou a i ostatní ingredience do celku krásně zapadají. Je to dokonalý vstup do gastronomické nirvány. Ta přichází z rib eye steakem z jižní Ameriky, doplněným omáčkou z čerstvých chilli papriček a grilovanou sezónní zeleninou. Maso je absolutně dokonalé, na řezu nádherné, chuťově bez jediné chyby. Chilli omáčka vhání slzy do očí a je jednoduše nezapomenutelná. Grilovaná zelenina vše doplňuje do harmonického celku a i bylinkové bagetky, které mi zbyly z předkrmu, přicházejí k užitku. Cheescake s pomerančovou omáčkou Cointreau je stejně skvělý jako předchozí chody. Krásně vláčný a ne moc sladký. Káva latté už jen doplňuje fantastický zážitek o další rozměr. A to samé se dá říct o závěrečném rumovém degustačním menu, tvořeném 7letým Flor de Caňa Grand Reserva, výtečným Ron de Jeremy Reserve a 15letým Metusalem Grand Reserva Solera. Dokonalost. Troufám si říct, že v Uherském Hradišti není jiný další podnik, který by se Beef & Beer vyrovnal. Takže při hodnocení není třeba váhat, maximum je jasnou volbou.
Přidat komentář
2 hodnocení
3 osob
700
Přidat hodnocení restaurace
© 2014 Všechna práva vyhrazena. Vytvořil
Artax a.s.
, poslední aktualizace 26. 2. 2014
Naše další projekty:
etisky - digitální tisk
,
OSVÍTÍME VÁS
,
Firemní a osobní kalendáře
,
sCool Matematika
.
AKTUALITY
Nejsou žádné aktuality.
Seznam aktualit
REKLAMA
Kadeřnictví Michaela
Kadeřnický salon a solárium v centru Brna.
www.kadernictvi-michaela.cz