Uživatel: nepřihlášen
Počítadlo přístupů: 10974485
Vyhledávání:


restaurace
Beef & Beer
 
Stojanova 1335
Uherské Hradiště
Zlínský kraj
Česká republika
Přibližná poloha

Tel.:  +420 576514028
Fax: 
E-mail:  info@beefandbeer.cz
URL:  http://www.beefandbeer.cz
Počet míst:  0
Parkoviště:  NE
Nekuřácká restaurace:  NE
Nekuřácký salonek:  NE
Bezbariérový přístup:  NE




Vítáme vás v nové steakové restauraci Beef & Beer. Navazujeme tak na více než 8 letou tradici našich, troufneme si tvrdit, úspěšných pražských restaurací. V kuchyni kraluje tým profesionálů pod taktovkou šéfkuchaře Romana Šimoníka. Naší kuchyni vévodí steaky z masa té nejvyšší kvality připravované za pomoci speciální technologie přípravy masa na lávových kamenech. Můžete ochutnat steak z hovězí svíčkové plemene Charolais, hovězího flapu ze Severní Ameriky, hovězího flanku z Austrálie či hovězí Rib eye z Jižní Ameriky. Další specialitou je telecí maso, které pochází z EKO farmy v podhůří Jeseníků, kde krávy chovají pro naše restaurace. Toto maso zraje 20 - 25 dní při 2 - 4 stupních C ve vakuu.
Nebude chybět ani pravé americké bistro v podání báječných hovězích burgerů či pečených hovězích žeber. Snažíme se vždy vybírat ty nejlepší suroviny a hlavně dbáme na čerstvost veškerých potravin. Nesmíme také zapomenout na domácí dezerty z naší cukrárny. Pokrmy doplní vyhlášené točené dalešické pivo a další pivní speciály, široká nabídka vín z celého světa, které vám spolehlivě doporučí náš personál a nebo naše jedinečné domácí limonády, které doporučujeme, vzhledem ke svému složení, také dětem. Budeme se snažit a uděláme vše proto, aby každá vaše návštěva v Beef & Beer byla jedinečná a nezapomenutelná…

 
Otvírací doba:
• Pondělí 11:00-23:00
• Úterý 11:00-23:00
• Středa 11:00-23:00
• Čtvrtek 11:00-23:00
• Pátek 11:00-0:00
• Sobota 12:00-0:00
• Neděle 12:00-22:00
Kuchyně:
nezadáno
 
Kreditní karty:

Stravenky:

nezadáno


Aktuality


Neuvedeny žádné aktuality.


Týdenní menu


Neuvedeno žádné týdenní menu.


Poznámky (diskuze) k restauraci


Neuvedeny žádné poznámky.

Přidat poznámku


Mobilní hodnocení




Hodnocení

Skrýt slovní hodnocení

Hodnocení uživatelů: (přidat nové hodnocení)
Hodnotil Datum Jídlo Pití Atmosféra Obsluha Útrata/1
nergal  Uživatel s více jak 15 hodnoceními restaurace
03.10.2015
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1296
Moderní rohová budova nedaleko vlakového nádraží v Uherském Hradišti skrývá dvoupatrový restaurant, zaměřený na steakovou kuchyni. Interiér laděný v červeno-černých barvách je příjemný a sází na funkční jednoduchost. Všudypřítomný motiv býčků poukazuje na hlavní devízu podniku, kteroužto podporuje i vlastní zrárna masa a otevřená kuchyně. Bar je v každém patře a je plně funkční a nezávislý. Obsluha je ve všech ohledech vysoce profesionální, usměvavá a znalá. Jejich péče je prvotřídní. Na úvod objednávám červené víno Borgo Scopeto Chanti Classico, ročník 2013. Jedná se o víno vyrobené výhradně z odrůdy Sangiovese, hluboké rubínové barvy, intenzivní a plné vůně po lesních plodech, ušlechtilém dřevu, vanilce a kakau. V ústech je suché, dobře strukturované a velmi elegantní s dlouhou dochutí. Jako předkrm volím grilovanou mozzarellu, zabalenou v sušené šunce s listovým salátem a domácími sušenými rajčaty. Na talíři to vypadá nádherně a stejně luxusní je i chuťový zážitek. Všechno je na svém místě a souzní jedno s druhým. Kombinace mozzarelly se sušenou šunkou funguje na výbornou a i ostatní ingredience do celku krásně zapadají. Je to dokonalý vstup do gastronomické nirvány. Ta přichází z rib eye steakem z jižní Ameriky, doplněným omáčkou z čerstvých chilli papriček a grilovanou sezónní zeleninou. Maso je absolutně dokonalé, na řezu nádherné, chuťově bez jediné chyby. Chilli omáčka vhání slzy do očí a je jednoduše nezapomenutelná. Grilovaná zelenina vše doplňuje do harmonického celku a i bylinkové bagetky, které mi zbyly z předkrmu, přicházejí k užitku. Cheescake s pomerančovou omáčkou Cointreau je stejně skvělý jako předchozí chody. Krásně vláčný a ne moc sladký. Káva latté už jen doplňuje fantastický zážitek o další rozměr. A to samé se dá říct o závěrečném rumovém degustačním menu, tvořeném 7letým Flor de Caňa Grand Reserva, výtečným Ron de Jeremy Reserve a 15letým Metusalem Grand Reserva Solera. Dokonalost. Troufám si říct, že v Uherském Hradišti není jiný další podnik, který by se Beef & Beer vyrovnal. Takže při hodnocení není třeba váhat, maximum je jasnou volbou.
1 hodnocení 1 osob
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení
1296


Přidat hodnocení restaurace

© 2014 Všechna práva vyhrazena. Vytvořil Artax a.s., poslední aktualizace 26. 2. 2014
Naše další projekty: etisky - digitální tisk, OSVÍTÍME VÁS, Firemní a osobní kalendáře, sCool Matematika.
AKTUALITY
Restaurace Líšeňský pivovar

2. ročník Líšeňský Pivní Festival
12.4. - 12.5.
2. ročník Líšeňský Pivní Festival
12.5.2018 od 13:00

V květnu slavíme výročí nové éry Líšeňského pivovaru a to s sebou nese 2. ročník Líšeňského Pivního Festivalu !!!

Účastníci z řad pivovarů kromě LP:
Pivovar Bizon - Čižice (Plzeňsko)
Beskydský pivovárek - Ostravice
Duck & Dog - Rajhrad
Nachmelená opice - Krnov
Kyjovský pivovar - Kyjov
Pivovar Tišnov...

Seznam aktualit
REKLAMA
Kadeřnictví Michaela
Kadeřnický salon a solárium v centru Brna.
www.kadernictvi-michaela.cz